μπα ,δεν ειναι του γουστου του νομιζω η τζουλιαννα!
ναι δεν έχεις άδικο δεν τρελάθηκα που την είδα...
ζημιά μου έκανε το μωρό από φ84
μπα ,δεν ειναι του γουστου του νομιζω η τζουλιαννα!
Τοσα χρονια φουρναρης απλα ηρθε η ωρα να αναδειξω το ταλεντο μου .το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια,αλλα επειδη το χες ξαναβαλει νομιζα οτι θα ναι αλλο...
δεν ηξερα οτι εχεις ξεχωριστο αλπμουμ για καθε σπιτακι
θες κοντόκανα τουμπανιασμεναναι δεν έχεις άδικο δεν τρελάθηκα που την είδα...
ζημιά μου έκανε το μωρό από φ84
Η οποια ενημερωτικα επεστρεψε τα πρωινα στην Κασσανδρας σαν Ιλονα και παλι.......Που να δη και την τζουλιανα δασκαλα,κατι θα εχη μεταμφιεστη και σημερα .
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ ωραίοςΑυτα ηταν τα γεγονοτα που συνεβησαν σημερα,στο παγωμενο Μεταξι!!
Ακομη μια εμπειρια λοιπον στην πορνικη ζωη μας!!
Αλλη μια περιπετειωδες βολτα ετελειωσε,προσθετωταντας σε εμενα νεες πορνοεμπειριες καθως και στους συναγωνιστες!!
Περνωντας περασα και μια απο φυλης!Το Φωκαιας 17 επανω κλειστο για μια ακομα συνεχη φορα,τι εγινε η γραβατομενη Τανια?Στην Αχαρνων μια ομαδα απο τυπαδες εσπρωχνε ενα χαλασμενο αμαξι με την συνοδεια δυο μηχανων της αστυνομιας και το συνεργειο του δημου,αλλαζε της λαμπες στην μεση της Αχαρνων!
Αυτες ηταν οι τελευταιες εικονες σημερα απο τους πορνοδρομους,υπο παγωνιας!!
η οδός έχει σχέση με το χρώμα της πόρτας σωστά?.......
Τα σεβη μου,αυτη ειναι ενημερωση,ΕΞΠΡΕΣ .Η οποια ενημερωτικα επεστρεψε τα πρωινα στην Κασσανδρας σαν Ιλονα και παλι.......
θες κοντόκανα τουμπανιασμενα
Εκαστος στο ειδος του και ο Sotirof στα μπουρδελλα........Τα σεβη μου,αυτη ειναι ενημερωση,ΕΞΠΡΕΣ .
Τελικα το φως που σου ειπα ηταν του Ιασωνος 1Α που ανοιξε μετα απο καιρο,και βαλαν και λαμπα απο εκεινη την πλευρασσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ ωραίος
Εκαστος στο ειδος του και ο Sotirof στα μπουρδελλα........
προεδρε, αναβληθηκε το σημερινο ειμαι διαθεσιμος για νωντοτσαρκα
ΠΠΠσσσσσσσσσσσ ομορφαντρα μου χαμος θα γινηπροεδρε, αναβληθηκε το σημερινο ειμαι διαθεσιμος για νωντοτσαρκα
προεδρε, αναβληθηκε το σημερινο ειμαι διαθεσιμος για νωντοτσαρκα
/
πω πω πω πω πω θα γίνει χαμός σήμερα!!!!!