Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ειναι ισως απο τα πιο ενδιαφεροντα ενδιαφεροντα!!!
Δεν θα φοραγα ποτε Rolex, εχω ενα Planet Ocean Seamaster, 2 Tag (SEL Y Link, 1500), 1 Vacheron Overseas (τιμη με ψαξιμο στις ΗΠΑ χαμηλοτερης απο φτηνο Rolex στην Αθηνα), αλλα περα απο τα γνωστα και ιδιαιτέρως ακριβά, υπαρχουν και άριστες επιλογες σε λογικοτερη αξια. Π.χ 2 αγορες των 2 τελευταιων ετων. Ειδικα το Hamilton το λατρευω.

και μια φωτό του σε αξιόλογο υψόμετρο.

Στην παραλία προτιμώ αυτό!

Συνημμένα

• DSC01279.jpg
    DSC01279.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 60

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Άσχετα από αξία, θεωρώ τα rolex τα πιό κακόγουστα και γύφτικα ρολόγια που έχουν ποτέ κυκλοφωρήσει.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Άσχετα από αξία, θεωρώ τα rolex τα πιό κακόγουστα και γύφτικα ρολόγια που έχουν ποτέ κυκλοφωρήσει.

Παρόλο που σέβομαι την γνώμη σου, ΔΕΝ έχεις δίκιο... είναι αντικειμενικά η μάρκα με το ποιό "αναγνωρίσημο" brand name παγκοσμίως στα ρολόγια (όπως π.χ. λέμε Mercedes για τ' αυτοκίνητα)... απλά το θέμα είναι ότι κυκλοφόρησαν ΠΟΛΛΕΣ ρέπλικες και πολυφορέθηκε σαν ρολόϊ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ειναι ισως απο τα πιο ενδιαφεροντα ενδιαφεροντα!!!
Δεν θα φοραγα ποτε Rolex, εχω ενα Planet Ocean Seamaster, 2 Tag (SEL Y Link, 1500), 1 Vacheron Overseas (τιμη με ψαξιμο στις ΗΠΑ χαμηλοτερης απο φτηνο Rolex στην Αθηνα), αλλα περα απο τα γνωστα και ιδιαιτέρως ακριβά, υπαρχουν και άριστες επιλογες σε λογικοτερη αξια. Π.χ 2 αγορες των 2 τελευταιων ετων. Ειδικα το Hamilton το λατρευω.

και μια φωτό του σε αξιόλογο υψόμετρο.

Στην παραλία προτιμώ αυτό!

Ολα ωραία... να τα χαίρεσαι! Συμφωνώ κι εγώ για το HAMILTON... + ότι δεν είναι πολυφορεμένο! Επίσης το TISSOT Touch είναι πρωτοποριακό (κυκλοφόρησε και ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοντέλο μ' επιπλέον 3 λειτουργίες) αλλά λίγο ευαίσθητο όσον αφορά την οθόνη του... θέλει προσοχή + καθαρά χέρια... (έχω το Titanium με καουτσούκ λουράκι)...

ΦΟΒΕΡΟ είναι και το καινούργιο SECTOR Mountain Master (το πήρα πρόσφατα) :rockon:

Συνημμένα

• SECTOR-Mountain_Master.jpg
    SECTOR-Mountain_Master.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 20

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και τα IWC  παιζουν γερα αλλα ειναι για λιγους και εκλεκτους(και γνωστες)

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:sunglasses:

Συνημμένα

• 3770_013_l.jpg
    3770_013_l.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 30

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
προσωπικα το προτιμουσα απο rolex

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Για τα Breguet τι γνωμη εχετε, και συνγκεκριμενα για αυτο

Συνημμένα

• Breguet.jpg
    Breguet.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 43

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για τα Breguet τι γνωμη εχετε, και συνγκεκριμενα για αυτο

Breguet, άλλη μια ΚΛΑΣΣΙΚΗ εταιρία... (ιδρύθηκε στην Γαλλία το 1775 και πλέον ανήκει - κι αυτή... - στον Ομιλο Swatch).

Το συγκεκριμένο ρολόι που σ' ενδιαφέρει, προσωπικά ΔΕΝ θα το επέλεγα ανάμεσα σε τόσα άλλα "κλασσικά" Breguet με complications κλπ... :rockon:
(σ' αυτό το στυλ "χρονογράφου" θα προτιμούσα ένα OMEGA ή TAG).

Επισκέπτης
εγω σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος tw steel!το δικο μου κριτηριο αγορας ειναι η ανθεκτικοτητα του ρολογιου και το λουρακι του!δεν μπορω με τιποτα το μπρασελε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom