Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Παρακαλώ + καλοφόρετο ότι κι αν πάρεις τελικά :)

Tip: 1. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ! Αφού έχεις τα χρήματα... ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ... στο κέντρο έχει ΠΟΛΛΑ καταστήματα με ρολόγια που ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ...
        2. ΠΡΙΝ καταλήξεις, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΣΟΥ... και μην τα βγάλεις αμέσως... αστο λίγο φορεμένο για να συνηθίσεις τον όγκο και το βάρος του... για να μπορέσεις να διαλέξεις ΠΟΙΟ
            ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σου...
        3. ΕΛΕΓΞΕ το serial number της κάσας του ρολογιού, με αυτό που αναγράφεται στην Εγγύηση και στο κουτί! Επίσης ζήτα να σου ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ την απόδειξη αγοράς, γράφοντας και το s/n...

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
επειδη δεν ξερω κ πολλα πολλα 2 ερωτησεις:
1)καποιος ανφερε παρα πανω οτι παει για service το ρολοι του εννοουμε καποιο τακτικο service συντηρησης που πρεπει να γινεται σε καλα ρολογια ή σταματησε να λειτουργει σωστα κ παμε να δουμε τι εγινε?
2)αυτη η μαρκα IWC προφερεται ετσι με τα αρχικα αυτα?

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Breguet, άλλη μια ΚΛΑΣΣΙΚΗ εταιρία... (ιδρύθηκε στην Γαλλία το 1775 και πλέον ανήκει - κι αυτή... - στον Ομιλο Swatch).

Το συγκεκριμένο ρολόι που σ' ενδιαφέρει, προσωπικά ΔΕΝ θα το επέλεγα ανάμεσα σε τόσα άλλα "κλασσικά" Breguet με complications κλπ... :rockon:
(σ' αυτό το στυλ "χρονογράφου" θα προτιμούσα ένα OMEGA ή TAG).

Eχω την ευκαιρια να το αγορασω γυρο στα 2000 ευρω ελαφρα μεταχειρισμενο, και μου φαινεται καλη τιμη.

Duracell μηπως ξερης καποιον στην Αθηνα που μπορει να επισκευαση το καδραν ενος ρολογιου? Παρακαλω ενα πμ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
2)αυτη η μαρκα IWC προφερεται ετσι με τα αρχικα αυτα?

Ναι, διαβάζονται τα αρχικά γράμματα στα ΑΓΓΛΙΚΑ και όχι στα Γαλλικά ή Γερμανικά!

IWC είναι τα αρχικά των λέξεων International Watch Company.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το μερος του ρολογιου που εχει τους αριθμους και το ονομα του κατασκευαστη.

Εννοω τι ειδους επισκευη χρειαζεται;
Ανταλλακτικα καντραν εχει μονο το service... εκτος κι αν στο στειλουν απ` εξω κ το περασεις εδω σε καποιον ρολογα ;)

Επισκέπτης
σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο....

TW Steel XL chronograph divers watch TW72

- 45mm casesize
- 15mm thick
- screwed steel bottom
- made of high grade brushed steel (316L)
- screwed crown
- precision Citizen Miyota quartz chronograph movement
- 60 minutes chronograph
- 24h subdial
- tachymeter on inner bezel
- rotating bezel
- hardened mineral crystal
- fast date adjustment
- rubber strap
- 10ATM waterproof
- 2 years guarantee
- delivery in TW Steel box
- warranty card

Συνημμένα

• TW72.jpg
    TW72.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 25

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
τα θκαμ τα ρολογια:

eberhard chrono 4(replica)
eberhardco_chrono4_06.png

timex ironman dual tech 50 lap
http://[URL unfurl="true"]www.redlionsports.co.uk/ccp51/media/images/product_xlarge/T5E361.jpg[/img[/URL]]

[b]timex chronograph "racing series" T2M553 [/b]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.timex.de/typo3temp/pics/cc8617540f.jpg[/img[/URL]]

[b]maurice lacroix les classiques[/b]
[img]http://freenet-homepage.de/mauricel/DSC09232t.JPG

Επισκέπτης
Ποτε δεν φοραγα ρολοι εκτος απο την περιοδο της θητειας μου.
Ειχα παρει ενα αδιαβροχο ηλεκτρονικο,Casio νομιζω,που το φορεσα λιγο οσο ημουν νεος.
Με ενοχλουσε που το εβλεπα ξενο πραμα στον καρπο μου,δεν το γουσταρα καθολου.
Με βαραινε.

Μετα απο λιγο αρχισα να το κουβαλω στην τσεπη μου και το εβγαζα για να δω την ωρα,καποιο τσογλανι μου το εφαγε καποια στιγμη.
Πρεπει να το ειχα παρατησει στο κρεβατι και το βουτηξανε,δεν θυμαμαι τωρα,αλλα δεν χαλαστηκα καθολου.
Ειχα παλιωσει πλεον και ρωταγα τα νιατα"τι ωρα ειναι ρε σειρουλα?"

Ευτυχως τωρα υπαρχουν τα κινητα.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ενα ταπεινο tissot εχω,350 ευρουλακια αλλα το χαιρομαι!!!

Συνημμένα

• T17148653.jpg
    T17148653.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 51

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ενα ταπεινο Τissot εχω, 350 ευρουλακια αλλα το χαιρομαι!!!

Οπως έχω ξαναγράψει, ΔΕΝ έχει σημασία πόσο αξίζει ένα ρολόϊ, αλλά πόση ευχαρίστηση μας προσφέρει όταν το φοράμε!

Καλοφόρετο λοιπόν + να το χαίρεσαι...  :)

Ενημερωτικά πάντως, η ΤISSOT ΔΕΝ είναι τυχαία εταιρεία... να είσαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το ρολόϊ σου  :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Οπως έχω ξαναγράψει, ΔΕΝ έχει σημασία πόσο αξίζει ένα ρολόϊ, αλλά πόση ευχαρίστηση μας προσφέρει όταν το φοράμε!

Καλοφόρετο λοιπόν + να το χαίρεσαι...  :)

Ενημερωτικά πάντως, η ΤISSOT ΔΕΝ είναι τυχαία εταιρεία... να είσαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για το ρολόϊ σου  :rockon:

μετα το στρατο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: παω για κατι καλυτερο!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σκεφτομαι να παρω το Breitling Emergency Mission, νομιζω οτι ειναι αρκετα χρησιμο λογω της δουλειας και των χωρων που παω λογω αυτης.
Και επειδη μαλλον μου βγαινει ταξειδι Σιγκαπουρη σκεφτομαι να το παρω απο εκει, οσα ρολογια εχω αγορασει εκει, τα γνησια παντα, ειναι σχεδον στο 40 με 50 % κατω απο την Ελληνικη τιμη.
Θα ηθελα τα σχολια των ειδικων, με χαλαει λιγο ο quarz μηχανισμος και εαν καποιος ξερει την εδω τιμη.

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Σκεφτομαι να παρω το Breitling Emergency Mission, νομιζω οτι ειναι αρκετα χρησιμο λογω της δουλειας και των χωρων που παω λογω αυτης.
Και επειδη μαλλον μου βγαινει ταξειδι Σιγκαπουρη σκεφτομαι να το παρω απο εκει, οσα ρολογια εχω αγορασει εκει, τα γνησια παντα, ειναι σχεδον στο 40 με 50 % κατω απο την Ελληνικη τιμη.
Θα ηθελα τα σχολια των ειδικων, με χαλαει λιγο ο quarz μηχανισμος και εαν καποιος ξερει την εδω τιμη.
Τα Λόγια είναι Περιττά... αγόρασε το  ;)
53767_6978_breitling-528.jpg

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

To ρολόϊ το έχω, είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ+ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του, έχω γράψει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στις πρώτες σελίδες του thread...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κι ότι άλλο θες ρώτα...

(tips: Οταν θα πας να το πάρεις, να έχεις βγάλει μια φωτοτυπία του Διαβατηρίου σου γιατί θα χρειαστεί !!! Και κάθε 3-5 χρόνια που θ΄αρχίζει ν' αναβοσβήνει η ένδειξη αλλαγής μπαταρίας, να το στέλνεις με courrier ΜΟΝΟΝ στο service της Ελβετίας)...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Να γιατι μου αρεσει το site.
ΑΜΕΣΗ απαντηση και απο ατομα που γνωριζουν :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Να γιατι μου αρεσει το site.
ΑΜΕΣΗ απαντηση και απο ατομα που γνωριζουν :rockon:

ο duracell το κατεχει οπως φαινεται το αθλημα!!duracell στο εξωτερικο παιζει να βρεις σημαντικα καλυτερες τιμες?εννοειται με την ασφαλεια τη γνησιοτητας!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ο Duracell το κατεχει οπως φαινεται το αθλημα!! Duracell στο εξωτερικο παιζει να βρεις σημαντικα καλυτερες τιμες? Eννοειται με την ασφαλεια τη γνησιοτητας!

ΦΥΣΙΚΑ... από 30-50% φθηνότερα από τις τιμές εδώ.

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόϊ όμως σε ορισμένες χώρες έχει περιορισμούς όσων αφορά την ελεύθερη πώλησή του (διατίθεται MONO σε πιλότους ή μέλη Υπηρεσιών Ασφαλείας και Ομάδων Διάσωσης)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom