Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Τα έχω δεί,

απλά είμαι ανάμεσα σε ένα meistersinger ή ένα nomos....

τι λές ?
:-*

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατάλογος NOMOS...

ΔΕΝ είναι κακά... αλλά παρόμοια και θεωρώ ότι στα λεφτά τους μπορείς να πάρεις κάτι άλλο αντίστοιχης ποιότητας, όμως ΠΟΛΥ ποιό "αναγνωρίσημο" ;)

Προσωπικά, ΔΕΝ θα τ' αγόραζα...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
θανκς ντουρασελ.

Δεν με ενδιαφέρει και τόσο η αναγνωρισιμότητα... οπότε... μάλλον θα προτιμήσω ένα meistersinger.

Φιλιά

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πάντως εγώ για very very very good value for money προσωπικά θα συνιστούσα Cortebert για λεπτή γραμμή ( Δες στον Χατζημιχάλη στην ΩΡΗΜΟΥ ( ΄λίγα μέτρα πιο πάνω από το Γκαίτε) και googlarise την ιστορία της), ενώ σε συνήθη των ημερών γραμμή θα συνιστούσα είτε Junghans είτε Junkers Επίσης άριστη αναλογία ποιότητας τιμής

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάντως εγώ για very very very good value for money προσωπικά θα συνιστούσα Cortebert

Ιδρύθηκε το 1790 από τον Abraham-Louis Juillard στο Ελβετικό χωριό Cortébert.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλέον η εταιρεία ανήκει στην ιταλική φίρμα Perseo και πολλά μοντέλα της διατέθεντε με αυτό το brand name..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά κι εδώ...

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Duracell

Καθώς φαίνεται ασχολείσε με το άθλημα, πέρνω λοιπόν το θάρρος να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάτι για την αντιπροσωπεία των Claude Bernard στην Ελλάδα . Εχω ένα τέτοιο μαραφέτι και θέλω ανταλλακτικά...

Ευχαριστώ και συγνώμη για το  ολίγον off topic

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... και ΔΕΝ είσαι καθόλου off-topic.

Δυστηχώς για την εταιρεία που λες ΔΕΝ ξέρω καν αν υπάρχει Επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα... αλλά γνωρίζω 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΥΣ που ίσως μπορούσαν να σε βοηθήσουν!

Αν θες στείλε μου pm με ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ περιγραφή του προβλήματος που έχεις... ή επικοινώνησε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με την εταιρεία στο εξωτερικό...

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ιδρύθηκε το 1790 από τον Abraham-Louis Juillard στο Ελβετικό χωριό Cortébert.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πλέον η εταιρεία ανήκει στην ιταλική φίρμα Perseo και πολλά μοντέλα της διατέθεντε με αυτό το brand name..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικά κι εδώ...
Duracell κι όμως στον Χατζημιχάλη τα βρίσκεις ακόμη ως Cortebert. Και γώ νόμιζα πως δεν υπήρχαν πιά και ξαφνιάστηκα που τα είδα πάλι σε κυκλοφορία. Το δικό μου τόχα πάρει το 1975 από έναν γεράκο Πανεπιστημίου και Μπενάκη και ήταν από τα απομεινάρια του. Επληκτικό ρολόι

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... και ΔΕΝ είσαι καθόλου off-topic.

Δυστηχώς για την εταιρεία που λες ΔΕΝ ξέρω καν αν υπάρχει Επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα... αλλά γνωρίζω 2-3 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΩΡΟΛΟΓΟΠΟΙΟΥΣ που ίσως μπορούσαν να σε βοηθήσουν!

Αν θες στείλε μου pm με ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ περιγραφή του προβλήματος που έχεις... ή επικοινώνησε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με την εταιρεία στο εξωτερικό...
Νομίζω πως τα έχω δεί στον Βιλδιρίδη στην Βουκουρεστίου

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις επέστρεψα απο Κούβα όπου αγόρασα ένα ρολόι απο έναν τύπο στο δρόμο, υποτίθεται οτι ειναι Breitling πριν το '45 αλλα ουτε ακριβή ημερομηνια έχω ούτε μοντέλο,γι'αυτο σας βάζω δύο φώτο να μου πείτε την γνώμη σας.Ο μηχανισμός είναι ετα απως μου είπε ενας ρολογάς στη πανεπιστημίου είπε επίσης ότι πρέπει να είναι του '20-'25 ,είναι μηχανισμός με 17 jewels , ο οποίος δουλευει σωστά μόνο όταν δουλεύει και το χρονόμετρο αλλιώς σταματάει μετα απο 2 ώρες μάλλον θέλει ενα καθαρισμό.Πίσω στην κάσα δεν έχει καμμία ένδειξη.
Όπως και να χει μ'αρέσει πολύ αυτο το ρολογάκι και δεν μπορώ να το βγάλω απο πάνω μου κ ας ξέρω ότι δεν είναι για καθε μέρα κ θέλει προσοχή.
Παρεπιμπτόντως πριν φύγω ψαχνόμουν να πάρω ένα Daytona ss , ευτυχώς που δεν το πήρα, κλάσεις ανώτερο το vintage Breitling (ελπίζοντας οτι δεν είναι φόλα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε καταλαβαίνω...

Αυτό που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω, είναι σε 2 περίπου μήνες που θα πάω στην Ελβετία για δουλειές και μεταξύ αυτών θα επισκευθώ κ την BREITLING (γιατί θέλω ν' αλλάξω την μπαταρία του πομπού ενός Emergency που έχω), να μου δώσεις το ρολόϊ σου να τους το δείξω κ να μάθεις από πρώτο χέρι την ιστορία του...

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνω...

Αυτό που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω, είναι σε 2 περίπου μήνες που θα πάω στην Ελβετία για δουλειές και μεταξύ αυτών θα επισκευθώ κ την BREITLING (γιατί θέλω ν' αλλάξω την μπαταρία του πομπού ενός Emergency που έχω), να μου δώσεις το ρολόϊ σου να τους το δείξω κ να μάθεις από πρώτο χέρι την ιστορία του...
ευχαριστώ, αλλά επειδή είμαι κ λίγο ανυπόμονος,μήπως υπάρχει κάποιο μαιλ να τους στείλω τις φώτο γιατί στο σάιτ δεν υπάρχει τίποτα,έστειλα στην Βreitling Αμερικής αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα και απο την ΕΤΑ μου είπαν να απευθυνθώ στην Breitling...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στείλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ + ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ εδώ...

BREITLING SA

P.O.BOX 1132
2540 GRENCHEN - SWITZERLAND

Tel. +41 32 6545454
Fax. +41 32 6545400

Θα σου απαντήσουν με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ (ή όχι)...

Συνημμένα

• BREITLING-original.jpg
    BREITLING-original.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 35

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στείλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ + ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ εδώ...

BREITLING SA

P.O.BOX 1132
2540 GRENCHEN - SWITZERLAND

Tel. +41 32 6545454
Fax. +41 32 6545400

Θα σου απαντήσουν με το ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ (ή όχι)...
σ'ευχαριστώ πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom