Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Στείλε ΕΠΙΣΤΟΛΗ + ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ εδώ...
Λες να ΜΗΝ είναι πηθικάκι ρε συνάδελφε, αγορασμένο στο δρόμο στην Κούβα?

Αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους, προκειμένου να βγάλουν κανα ψιλό!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ευχαριστώ, αλλά επειδή είμαι κ λίγο ανυπόμονος,μήπως υπάρχει κάποιο μαιλ να τους στείλω τις φώτο γιατί στο σάιτ δεν υπάρχει τίποτα,έστειλα στην Βreitling Αμερικής αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα και απο την ΕΤΑ μου είπαν να απευθυνθώ στην Breitling...

Eίναι πολύ πιθανό το κόσμημα να είναι original πάντως .
Εχει τύχει παρόμοιο περιστατικό σε δικό μου άνθρωπο στην Κούβα με ένα IWC και αποδείχτηκε σωστό .
Ασε που και απο την φώτο δεν φαίνεται για chipita ...
Με την ευχή μου !!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Λες να ΜΗΝ είναι πηθικάκι ρε συνάδελφε, αγορασμένο στο δρόμο στην Κούβα?

Αυτοί πουλάνε και τη μάνα τους, προκειμένου να βγάλουν κανα ψιλό!

Σωστό και αυτό αλλά πουλάνε και φτηνά λόγω τεράστιας ανάγκης , άσε που δεν ξέρουνε την πραγματική αξία μερικών πραγμάτων .

Εξάλλου μεταχειρισμένο είναι άρα και κλεμμένο ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σωστό και αυτό αλλά πουλάνε και φτηνά λόγω τεράστιας ανάγκης , άσε που δεν ξέρουνε την πραγματική αξία μερικών πραγμάτων .

Εξάλλου μεταχειρισμένο είναι άρα και κλεμμένο ...

Μακάρι ο άνθρωπος να χτύπησε σωστό πράμα, και όχι μαϊμού.

Αλλά ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα δε πάει στην Κούβα να το δώσει πίσω, ΑΝ αποδειχτεί μαϊμού.

Οι πιθανότητες με προβληματίζουν.  Με τόσες μαϊμούδες που κυκλοφορούν, είναι πιθανότερο να είναι μαϊμού, παρά original.

Και συμφωνώ ότι πολλοί δεν ξέρουν την αξία των πραγμάτων που κατέχουν, αλλά αυτοί είναι λιγότεροι από αυτούς που κατέχουν μαϊμούδες και προσπαθούν να τις σπρώξουν...

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Μόλις επέστρεψα απο Κούβα όπου αγόρασα ένα ρολόι απο έναν τύπο στο δρόμο, υποτίθεται οτι ειναι Breitling πριν το '45 αλλα ουτε ακριβή ημερομηνια έχω ούτε μοντέλο,γι'αυτο σας βάζω δύο φώτο να μου πείτε την γνώμη σας.Ο μηχανισμός είναι ετα απως μου είπε ενας ρολογάς στη πανεπιστημίου είπε επίσης ότι πρέπει να είναι του '20-'25 ,είναι μηχανισμός με 17 jewels , ο οποίος δουλευει σωστά μόνο όταν δουλεύει και το χρονόμετρο αλλιώς σταματάει μετα απο 2 ώρες μάλλον θέλει ενα καθαρισμό.Πίσω στην κάσα δεν έχει καμμία ένδειξη.
Όπως και να χει μ'αρέσει πολύ αυτο το ρολογάκι και δεν μπορώ να το βγάλω απο πάνω μου κ ας ξέρω ότι δεν είναι για καθε μέρα κ θέλει προσοχή.
Παρεπιμπτόντως πριν φύγω ψαχνόμουν να πάρω ένα Daytona ss , ευτυχώς που δεν το πήρα, κλάσεις ανώτερο το vintage Breitling (ελπίζοντας οτι δεν είναι φόλα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το μονο που φαινεται ψευτικο ειναι οι μπλε βιδες, αλλα στην Κουβα πιθανον να μην εχουν ανταλλακτικα και να τις αλλαξαν σε καποιο σερβις του ρολογιου. Επισης πρεπει να εχει σφραγιδες στο καπακι. Αν δεν εχει μπορει να το εχουν αλλαξει και αυτο.

Το ρολοι φαινεται πολυ ωραιο και μεγια σου οτι και να ειναι

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το ρολοι φαινεται πολυ ωραιο και μεγια σου οτι και να ειναι

Καλώς το φίλο μου το Beretta.

Αγόρασα καραμπινάκι και σε περιμένω.  Πήγαινε στο άλλο thread για το κυνήγι να το δεις.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
οντως το ρολογακι ειναι ωραιο απλα κανε κατι για τον μηχανισμο ωστε να διαρκει παραπανω

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
ευχαριστώ, αλλά επειδή είμαι κ λίγο ανυπόμονος,μήπως υπάρχει κάποιο μαιλ να τους στείλω τις φώτο γιατί στο σάιτ δεν υπάρχει τίποτα,έστειλα στην Βreitling Αμερικής αλλα δεν έχουν απαντήσει ακόμα και απο την ΕΤΑ μου είπαν να απευθυνθώ στην Breitling...
Φίλε Pyanni από μία πρώτη ματιά που έριξα στην πλάκα του, δεν μου φάινεται για μαιμού. Χρειάζεται μεγάλη δεξιοτεχνία να φτιχθεί πλάκα που να φαίνεται τόσο ταλαιπωρημένη. Για το μηχανισμό δεν βάζω το χέρι στη φωτιά αλλά φαίνεται εξ ίσου ταλαιπωρημένος. Πάντως προς την παλαιόητα του συνηγορεί το γεγονός πως οι κουβανέζοι έχουν στα σεντούκια τους αρκετά από την προ Κάστρο εποχή. Θα το διαπίστωσες και από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ρολόι δεν το πλήρωσα φθηνά, 500 κουκ,ο τύπος που το πούλαγε ήξερε τι πούλαγε κ ζηταγε 1000 , είχε κ μερικά άλλα κομμάτια όπως ένα patek philippe χρυσό για το οποίο ζήταγε 2000 άλλα ήταν με μικρό καντράν είχε κ ένα IWC portuguese στα 2500 -3000 το οποίο δεν το είδα όμως.
Ο τύπος ναι μέν ήταν στο δρόμο αλλά έχω πάει κ σπίτι του όπου μου έδειξε τη συλλογή του κ μου εξήγησε την ιστορία του κ καπως έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το ρολόι δεν το πλήρωσα φθηνά, 500 κουκ,ο τύπος που το πούλαγε ήξερε τι πούλαγε κ ζηταγε 1000 , είχε κ μερικά άλλα κομμάτια όπως ένα patek philippe χρυσό για το οποίο ζήταγε 2000 άλλα ήταν με μικρό καντράν είχε κ ένα IWC portuguese στα 2500 -3000 το οποίο δεν το είδα όμως.
Ο τύπος ναι μέν ήταν στο δρόμο αλλά έχω πάει κ σπίτι του όπου μου έδειξε τη συλλογή του κ μου εξήγησε την ιστορία του κ καπως έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.

Επειδή δεν έχω πάει ποτέ Κούβα, έψαξα να δω τι είναι αυτό το "κουκ" νόμισμα που λέει ο συνάδελφος pyannis (Παπαδόπουλος Γιάννης σημαίνει αυτό φίλε?) και βρήκα τα εξής:

Το νόμισμα της Κούβας λέγεται Pesos.
Συμβολίζεται διεθνώς (στα χρηματιστήρια) με το σύμβολο CUP (CUban Pesos).
Δεν υπάρχουν ακριβείς αντιστοιχίες αξίας με τα υπόλοιπα νομίσματα, γιατί το CUP δεν περνάει ως νόμισμα έξω από την Κούβα.  Το Κουβανικό κράτος δηλαδή δεν αποδέχεται συναλλαγές με το νόμισμά του εκτός Κούβας.  Το έχει μόνο για εσωτερική χρήση.
Παρά τούτο, κάποια sites που ασχολούνται με συνάλλαγμα (π.χ. ) δίνουν μια "κατα προσέγγιση" τιμή για το CUP, η οποία σήμερα (Παρασκευή 12 Σεπτ 2008) είναι 1 Euro = 1,40 CUP.
Δηλαδή το CUP έχει περίπου όσο το US$.
Δηλαδή αν το "κουκ" που λέει ο φίλος είναι το CUP, το ρολόϊ των 500 CUP το πήρε €360.
Περίπου όσο κάνει διεθνώς μια καλή μαϊμού.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι σωστά αυτά που γράφω, πάντως τα νούμερα αυτά λένε.

Και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί οι πληροφορίες απ' το φίλο pyannis είναι με το σταγονόμετρο, ασαφείς, και περίεργες.
Λες και (ανώνυμος ων εδώ) έχει κάτι να κρύψει!

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν έχω πάει ποτέ Κούβα, έψαξα να δω τι είναι αυτό το "κουκ" νόμισμα που λέει ο συνάδελφος pyannis (Παπαδόπουλος Γιάννης σημαίνει αυτό φίλε?) και βρήκα τα εξής:

Δεν υπάρχουν ακριβείς αντιστοιχίες αξίας με τα υπόλοιπα νομίσματα, γιατί το CUP δεν περνάει ως νόμισμα έξω από την Κούβα.  Το Κουβανικό κράτος δηλαδή δεν αποδέχεται συναλλαγές με το νόμισμά του εκτός Κούβας.  Το έχει μόνο για εσωτερική χρήση.
Παρά τούτο, κάποια sites που ασχολούνται με συνάλλαγμα (π.χ. ) δίνουν μια "κατα προσέγγιση" τιμή για το CUP, η οποία σήμερα (Παρασκευή 12 Σεπτ 2008) είναι 1 Euro = 1,40 CUP.
Δηλαδή αν το "κουκ" που λέει ο φίλος είναι το CUP, το ρολόϊ των 500 CUP το πήρε €360.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι σωστά αυτά που γράφω, πάντως τα νούμερα αυτά λένε.

Και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί οι πληροφορίες απ' το φίλο pyannis είναι με το σταγονόμετρο, ασαφείς, και περίεργες.
Λες και (ανώνυμος ων εδώ) έχει κάτι να κρύψει!
φιλε σταυρο δεν μ'αρεσει καθολου η προσεγγιση σου στο ολο θεμα,μου δίνεις την εντυπωση του κομπλεξικου τυπου που οταν δεν παει καλα η ζωη του ευχεται να πεθανει η κατσικα του γειτονα!
στην προκειμενη περιπτωση προσπαθεις να πεισεις εμενα,τους αλλους αλλα κυριως τον εαυτο σου οτι πιαστηκα κοροϊδο χωρις ομως να παραθετεις κανενα ουσιαστικο στοιχειο απο τεχνικης αποψης και δεν καταλαβαινω τον λογο,θα σε κανει να κοιμασαι καλλιτερα?
τ'οτι δεν απαντησα σε εσενα δεν σημαινει οτι θελω να κρυψω κατι απλα δεν εκρινα σκοπιμο να σου απαντησω και δεν νομιζω να εδωσα ουτε ασαφείς ουτε περιεργες πληροφοριες,αν ειπα την τιμη ειναι γιατι ρωτησε ο duracel και αυτος ξερει τι ειναι το κουκ (παρεπιμπτοντως δεν ειναι CUP αλλα CUC και δεν λεγεται πεσο κουμπανο αλλα πεσο κονβερτιμπιλε και η ισοτιμία ειναι περιπου αυτη που εγραψες)
οσο για το ονομα αν ηθελα να το ξερεις θα το ειχα γραψει, γιατι δεν μας λες το δικο σου?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε σταυρο δεν μ'αρεσει καθολου η προσεγγιση σου στο ολο θεμα,μου δίνεις την εντυπωση του κομπλεξικου τυπου που οταν δεν παει καλα η ζωη του ευχεται να πεθανει η κατσικα του γειτονα!

:2funny: :2funny:    :dancing: :dancing:
πολυ καλο φιλαρα !!!
καλοφορετο το ρολοι και το βασικο ειναι να σου αρεσει ας ειναι και μαιμου. Εξαλλου δεν εδωσες και καμμια περιουσια,εδωσες οσο δινουν αλλοι για ενα CT. Τωρα αν ειναι αυθεντικο η οχι πηγαινε σε κανεναν ειδικο να το δει γιατι απο κουβεντα μεσα απο το ιντερνετ θα ακους πολλες παπαριες.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:    :dancing: :dancing:
πολυ καλο φιλαρα !!!
καλοφορετο το ρολοι και το βασικο ειναι να σου αρεσει ας ειναι και μαιμου. Εξαλλου δεν εδωσες και καμμια περιουσια,εδωσες οσο δινουν αλλοι για ενα CT. Τωρα αν ειναι αυθεντικο η οχι πηγαινε σε κανεναν ειδικο να το δει γιατι απο κουβεντα μεσα απο το ιντερνετ θα ακους πολλες παπαριες.
Καλή ώρα σαν τις δικές σου

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
στην προκειμενη περιπτωση προσπαθεις να πεισεις εμενα,τους αλλους αλλα κυριως τον εαυτο σου οτι πιαστηκα κοροϊδο χωρις ομως να παραθετεις κανενα ουσιαστικο στοιχειο απο τεχνικης αποψης και δεν καταλαβαινω τον λογο,θα σε κανει να κοιμασαι καλλιτερα?
τ'οτι δεν απαντησα σε εσενα δεν σημαινει οτι θελω να κρυψω κατι απλα δεν εκρινα σκοπιμο να σου απαντησω και δεν νομιζω να εδωσα ουτε ασαφείς ουτε περιεργες πληροφοριες,αν ειπα την τιμη ειναι γιατι ρωτησε ο duracel και αυτος ξερει τι ειναι το κουκ (παρεπιμπτοντως δεν ειναι CUP αλλα CUC και δεν λεγεται πεσο κουμπανο αλλα πεσο κονβερτιμπιλε και η ισοτιμία ειναι περιπου αυτη που εγραψες)
οσο για το ονομα αν ηθελα να το ξερεις θα το ειχα γραψει, γιατι δεν μας λες το δικο σου?

Τι λες βρε number?
Ποιός προσπαθεί "να πείσει"?    Και ποιον?  Και γιατί?
Στ' αρχίδια μου αν το ρολογάκι που αγόρασες είναι μαϊμού ή ουρακοτάγκος, είπα:  ΜΑΚΑΡΙ να είναι original!
Για τις κατσίκες, αν έχεις εμπειρία πες μας πως τις κρατάμε ζωντανές. Εγώ δεν έχω.
ΒΕΒΑΙΩΣ και δίνεις μισά, ασαφή, ελλειπή, και φλουταρισμένα στοιχεία!
Έβαλες δυο φωτογραφίες (όχι καθαρές), δεν είπες ΤΙΠΟΤΑ άλλο (βασικό, όπως είναι η τιμή του), και ρωτάς.
Τι ρωτάς?  Προφανώς ρωτάς αν είναι original ή σε έπιασε κώτσο ο Κουβανός.
Ε, με τα στοιχεία που δίνεις, δε βγαίνει άκρη.
Ότι σκέφτηκα, το 'γραψα.  Τιμή σου θα έλεγα.
Αντιρήσεις για το νόμισμα της Κούβας δε σηκώνω, αυτό τα έψαξα και τα βρήκα μόνος μου (και σου έδωσα και το site).  CUP λέγεται, και σου είπα και γιατί: CUban Pesos.  Εσύ το CUC απο που το βγάζεις?  Αν το "C" είναι "Convertibile" όπως λες, σου έχει μείνει κανένα, να πας στην Τράπεζα Ελλάδος να το αλλάξεις, να δεις αν το παίρνουν?

Δε σε ρώτησα το όνομά σου, ανεγκέφαλε, αυτό αντίκειται στη φιλοσοφία του site εδώ, που θέλει τα μέλη ανώνυμα.  Είπα (αλλά τόσο σου κόβει, τόσο κατάλαβες), ότι:    Αν και ανώνυμος, δε δίνεις πληροφορίες για το ρολόϊ.  Αυτό είπα.  Λες και θα σου ζητήσει κανείς εδώ να πληρώσεις δασμούς εκ των υστέρων.

Τη δικιά σου τσαντίλα, δεν υπάρχει λόγος να τη μεταφέρεις στο forum, ξέρεις.  Βρες την αιτία της αλλού.

Άκου να του πω ΕΓΩ τεχνικά στοιχεία!
Ρε κάτι περίεργοι που μπαίνουν εδώ τελικά!

pyannis

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δε σε ρώτησα το όνομά σου, ανεγκέφαλε, αυτό αντίκειται στη φιλοσοφία του site εδώ, που θέλει τα μέλη ανώνυμα.  Είπα (αλλά τόσο σου κόβει, τόσο κατάλαβες), ότι:    Αν και ανώνυμος, δε δίνεις πληροφορίες για το ρολόϊ.  Αυτό είπα.  Λες και θα σου ζητήσει κανείς εδώ να πληρώσεις δασμούς εκ των υστέρων.
Επειδή δεν έχω πάει ποτέ Κούβα, έψαξα να δω τι είναι αυτό το "κουκ" νόμισμα που λέει ο συνάδελφος pyannis (Παπαδόπουλος Γιάννης σημαίνει αυτό φίλε?)
Γιατι εδω εχω την αισθηση οτι ρωτας το ονομα μου?...με τοσες παπαριες που λες ξεχνας κ τι εχεις πει τελικα

Αντιρήσεις για το νόμισμα της Κούβας δε σηκώνω, αυτό τα έψαξα και τα βρήκα μόνος μου (και σου έδωσα και το site).  CUP λέγεται, και σου είπα και γιατί: CUban Pesos.  Εσύ το CUC απο που το βγάζεις?  Αν το "C" είναι "Convertibile" όπως λες, σου έχει μείνει κανένα, να πας στην Τράπεζα Ελλάδος να το αλλάξεις, να δεις αν το παίρνουν?

και βρήκα τα εξής:

Live rates at 2008.09.15 14:54:18 UTC 
1.00 CUP = 0.0266155 EUR
Cuba Pesos    Euro 
1 CUP = 0.0266155 EUR  1 EUR = 37.5721 CUP

Live rates at 2008.09.15 14:57:18 UTC 
1.00 CUP = 0.0349034 CUC
Cuba Pesos    Cuba Convertible Pesos 
1 CUP = 0.0349034 CUC  1 CUC = 28.6505 CUP

δεν σηκωνεις και κουβεντα... :jerking: :uglystupid:
μαθε λοιπον οτι στη κουβα κυκλοφορουν 2 νομισματα το CUC (κουκ) και το CUP το οποιο δεν εχει την ισοτιμια που εχεις γραψει με το Euro,αυτη ειναι η ισοτιμια του CUC με το ευρω.... ;)
οσο για το αν εχω κουκ κ αν θα τα αλλαξει η τραπεζα της Ελλαδος μπορεις να μου εξηγησεις τι σχεση εχει με το θεμα? (για την ιστορια δεν εχω, τα εδωσα οτι ειχα για το ρολοι) :grin:

Κοιτα να σοβαρευτεις λοιπον κ να κοψεις τις παπαρολογιες γιατι εκτιθεσαι κ οχι τιποτα αλλο αλλα τα γραπτα μενουν... οπως βλεπεις.

Φιλικα
Γιαννης

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μηπως γνωριζει κανεις τι πιανουν τα Reymontd Weil Parsifal
chonograph με μπρασελε μισο-μισο και ζαφειρια στα κουμπια κορωνα ?

Μεταχειρισμενο εννοω αγορασμενο το 1993-4 απο τον Οικονομου στον Πειραια με τιμη απο 620.000 δρχ σε 450.000 δρχ τελικη μετρητοις ....

Πηγα να το δωσω αλλα μου ελεγαν μεταχειρισμενο γυρω στα 400 ευρω !!!!

Ημουν 21 ετων οταν το αγορασα (βρε πως περναν τα χρονια)

ΤΟ 2002 το ευρω πηρα το MONT BLANK MEISTERSTUCK ατσαλινο με μαυρη στεφανη και πλακα

και το 2004 το ΠΑΘΟΣ μου το ROLEX SUBMARINER με ΜΠΛΕ πλακα-στεφανη
απο την αντιπροσωπεια στο αγαλμα του ??? δεν θυμαμαι
με χαρτια κτλ μεσω γνωστου με τιμη απο 6.400 τοτε στα 5.100 .....

Το κακο ειναι οτι το ρολο'ι' μου αφηνει σημαδι (ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΨΙΜΟ)στο πανω μερος του καρπου και αναγκαζομαι να το βγαζω για καμια εβδομαδα και αυτο τον τελευταιο 1.5 χρονο !!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γιατι εδω εχω την αισθηση οτι ρωτας το ονομα μου?
Εμένα ρωτάς γιατί?  Τον εαυτό σου ρώτα.

...με τοσες παπαριες που λες ξεχνας κ τι εχεις πει τελικα
Το ποιός λέει παπαριές, άσε να το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν...

Live rates at 2008.09.15 14:54:18 UTC 
1.00 CUP = 0.0266155 EUR
Cuba Pesos    Euro 
1 CUP = 0.0266155 EUR   1 EUR = 37.5721 CUP

Live rates at 2008.09.15 14:57:18 UTC 
1.00 CUP = 0.0349034 CUC
Cuba Pesos    Cuba Convertible Pesos 
1 CUP = 0.0349034 CUC   1 CUC = 28.6505 CUP
Όντως, το ξαναέψαξα και υπάρχουν δυο νομίσματα στην Κούβα.
(Εγώ δε ντρέπομαι να πω ότι έκανα λάθος, όταν έχω κάνει, ούτε θεωρώ ότι θα μου πέσει ο κώλος αν κάνω ένα λάθος. Και δεν ήταν λάθος, για κάποιο λογο την πρώτη φορά είδα μόνο το ένα). Εν πάσει περιπτώσει, ας το πούμε λάθος.

Εσύ, που πήγες (και άρα τα έχεις μάθει χωρίς να ψάχνεις στο internet), γιατί δεν είπες τίποτα?  Όταν ο Duracell σε ρώτησε πέταξες ένα ακατανόητο (ποιός ξέρει στην Ελλάδα το "κουκ"?) νούμερο, και έχεις την απαίτηση οι άλλοι να καταλάβουν τι εννοείς.

Επειδή όπως σου είπα δεν έχω πάει, δεν ξέρω τη χρήση του καθ' ενός νομίσματος (το πως αλλάζονται αυτά, το αν υπάρχει μαύρη αγορά συναλλάγματος, και όλες αυτές τις ιδιομορφίες που υπήρχαν και στις χώρες της πρώην ανατ. Ευρώπης προ του 1990 δε μπορεί να τις ξέρει κανείς αν δε πάει), όπως και δεν τις ξέρει κανένας που δεν έχει πάει, αλλά διαβάζει εδώ το forum.  Που είναι το περίεργο?

δεν σηκωνεις και κουβεντα...
μαθε λοιπον οτι στη κουβα κυκλοφορουν 2 νομισματα το CUC (κουκ) και το CUP το οποιο δεν εχει την ισοτιμια που εχεις γραψει με το Euro,αυτη ειναι η ισοτιμια του CUC με το ευρω.... ;)
οσο για το αν εχω κουκ κ αν θα τα αλλαξει η τραπεζα της Ελλαδος μπορεις να μου εξηγησεις τι σχεση εχει με το θεμα? (για την ιστορια δεν εχω, τα εδωσα οτι ειχα για το ρολοι)

Κοιτα να σοβαρευτεις λοιπον κ να κοψεις τις παπαρολογιες γιατι εκτιθεσαι κ οχι τιποτα αλλο αλλα τα γραπτα μενουν... οπως βλεπεις.

Φιλικα
Γιαννης

Μένουν όπως και τα δικά σου.
Τελος πάντων, επειδή δεν έχουμε και τίποτα να μοιράσουμε, καλοφόρετο το ρολόϊ σου, μακάρι να μην είναι μαϊμού (το ξαναλέω), και σταματάω την κουβέντα εδώ.
Δεν έχει και νόημα, αφού μάλιστα δε σκοπεύω να πάω στην Κούβα στο εγγύς μέλλον...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Το κακο ειναι οτι το ρολο'ι' μου αφηνει σημαδι (ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΨΙΜΟ) στο πανω μερος του καρπου και αναγκαζομαι να το βγαζω για καμια εβδομαδα και αυτο τον τελευταιο 1.5 χρονο !!!

Εχω ξανακούσει ΠΑΡΟΜΟΙΑ περίπτωση!
Εφόσον το ρολόϊ είναι γνήσιο (οπότε και κατασκευασμένο από μονομπλόκ ατσάλι 100%), 2 είναι οι περιπτώσεις για τις οποίες σου προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα (ΕΛΕΓΞΕ ΤΕΣ): 1. ΠΟΛΥ ΣΦΙΧΤΟ ΜΠΡΑΣΕΛΕ, η κάποια "γωνία¨του που τρίβεται ΣΥΝΕΧΩΣ στο επίμαχο σημείο του καρπού σου ή 2. ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ! ΚΑΘΑΡΙΣΕ προσεχτικά με ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ το ρολόι, ας το να στεγνώσει μόνο του, πλύντο με κάποιο υποαλλεργικό σαπούνι κι αφού στεγνώσει, φόρεσέ το. Θα πρέπει να μην ξαναέχεις πρόβλημα... :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μηπως γνωριζει κανεις τι πιανουν τα Reymontd Weil Parsifal chonograph με μπρασελε μισο-μισο και ζαφειρια στα κουμπια κορωνα ?
Μεταχειρισμενο εννοω αγορασμενο το 1993-4 απο τον Οικονομου στον Πειραια με τιμη απο 620.000 δρχ σε 450.000 δρχ τελικη μετρητοις...

Κατ' αρχήν, μισό-μισό εννοείς μισό ατσάλινο και μισό χρυσό? και χρυσό 18Κ ή επίχρυσο? ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως κοστίζει περισσότερα από τα 400 ευρώ που σου πρόσφεραν τα λαμόγια για να το σκοτώσεις... ΚΑΝΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ SERVICE (μετά από τόσα χρόνια) & ΚΡΑΤΑ ΤΟ!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Μηπως γνωριζει κανεις τι πιανουν τα Reymontd Weil Parsifal
chonograph με μπρασελε μισο-μισο και ζαφειρια στα κουμπια κορωνα ?

Μεταχειρισμενο εννοω αγορασμενο το 1993-4 απο τον Οικονομου στον Πειραια με τιμη απο 620.000 δρχ σε 450.000 δρχ τελικη μετρητοις ....

ΤΟ 2002 το ευρω πηρα το MONT BLANK MEISTERSTUCK ατσαλινο με μαυρη στεφανη και πλακα

και το 2004 το ΠΑΘΟΣ μου το ROLEX SUBMARINER με ΜΠΛΕ πλακα-στεφανη
απο την αντιπροσωπεια στο αγαλμα του ??? δεν θυμαμαι
με χαρτια κτλ μεσω γνωστου με τιμη απο 6.400 τοτε στα 5.100 .....

Το κακο ειναι οτι το ρολο'ι' μου αφηνει σημαδι (ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΨΙΜΟ)στο πανω μερος του καρπου και αναγκαζομαι να το βγαζω για καμια εβδομαδα και αυτο τον τελευταιο 1.5 χρονο !!!
Κράτα το μην το σκοτώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom