Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι βεβαια .... να το σκοτωσω πρεπει να ειναι και συλλεκτικο η κανω λαθος ?

Ηταν απο τα πρωτα ρολογια Raymond Weil Parsifal Μμε χρυσο λιγο στον μπρασελε και μαλλον επιχρυσωμενα τα κουμπια - κορωνες με χρονογραφους

Καποια στιγμη αν διευκολυνθω θα χτυπησω η ενα zenith με χρονογραφους δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου
η ενα Vacheron Constantin Oveseas chronograph
(ειχα δει ενα μεταχειρισμενο στην χρυση ευκαιρια με 6500)
και δεν το πηρα και ηταν με χαρτια και ελεγχο σε οποιο  καταστημα σερβις ηθελα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καποια στιγμη αν διευκολυνθω θα χτυπησω η ενα Zenith με χρονογραφους (δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου),
η ενα Vacheron Constantin Overseas chronograph
(ειχα δει ενα μεταχειρισμενο στην χρυση ευκαιρια με 6500 και δεν το πηρα, αν και ηταν με χαρτια και ελεγχο σε οποιο καταστημα σερβις ηθελα).

VC ΓΝΗΣΙΟ με 6500 e κ ΔΕΝ το πήρες ??? :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το ξερω φιλε μου αλλα εγω δεν ειμαι ''λεφτας''
Λαχειοπωλης ανθρωπος ειμαι με μερακι ..... και ΛΟΞΑ

Αλλα εχεις δικιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Με φορα κιολας

Αλλα τωρα με την στενοτητα που υπαρχει θα βρεθουν πολλες ευκαιριες
δεν βιαζομαι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι βεβαια .... να το σκοτωσω πρεπει να ειναι και συλλεκτικο η κανω λαθος ?

Ηταν απο τα πρωτα ρολογια Raymond Weil Parsifal Μμε χρυσο λιγο στον μπρασελε και μαλλον επιχρυσωμενα τα κουμπια - κορωνες με χρονογραφους

Σε αυτο ειμαι σωστος η λαθος ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Επειδή ΠΟΛΛΟΙ μου στέλνετε pm κ με ρωτάτε να σας προτείνω κάποιο ρολόϊ σε καλή τιμή κ ωραίο design... ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ + ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ COMPLICATION είναι τα Ingersoll

ΔΕΙΤΕ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Ξέρει κανείς ποιός πουλάει edox στην Αθήνα σε καλές τιμές ;
H κανένα καλό αξιόπιστο site ;
Ψάχνω για το Class-1 day date chronograph.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ειχα παραγγειλει ενα arbutus dura απο ενα site ,88 νομιζω η' κατι τετοιο αλλα μαπα το καρπουζι
απ το ιντερνετ θα λεγα να μην παιρνουμε(παραγγελνουμε) ρολογια
με τα ματακια μας σε καταστημα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ειχα παραγγειλει ενα arbutus dura απο ενα site ,88 νομιζω η' κατι τετοιο αλλα μαπα το καρπουζι
απ το ιντερνετ θα λεγα να μην παιρνουμε(παραγγελνουμε) ρολογια
με τα ματακια μας σε καταστημα

Κατ' αρχήν, έχω γράψει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σχετικά με τις αγορές μας από το internet....

Οσον αφορά την περίπτωσή σου όμως, που ήταν το πρόβλημα? Απάτη? ή ΔΕΝ σου άρεσε τελικά το ρολόϊ? Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να το επιστρέψεις...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το ρολοι και εννοω το σχεδιο και γενικα σαν εικονα τ arbutus ειναι πολυ ωραια,ομως μου χαλασε πολυ γρηγορα και οπου το πηγα ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ,φτηνο βεβαια ρολοι 150 ευρω
προβλημα τ οτι μου σταλθηκε απο μαλαισια νομιζω και επρεπε να τρεχω και στο αεροδρομιο για να το εκτελωνισω και να πληρωσω επιπλεον ,κατι που δεν γνωριζα
εχω ενα φθηνο swatch να φανταστεις και ειναι πολυ καλυτερα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το ρολοι και εννοω το σχεδιο και γενικα σαν εικονα τ arbutus ειναι πολυ ωραια,ομως μου χαλασε πολυ γρηγορα και οπου το πηγα ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ,φτηνο βεβαια ρολοι 150 ευρω
προβλημα τ οτι μου σταλθηκε απο μαλαισια νομιζω και επρεπε να τρεχω και στο αεροδρομιο για να το εκτελωνισω και να πληρωσω επιπλεον ,κατι που δεν γνωριζα

Λυπάμαι που θα στο πω... αλλά ΕΣΥ φταις! ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΣΩΣΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ... :headbang: ούτε ρώτησες τον φίλο σου τον Duracell να σου πει την γνώμη του... :2funny:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ παντως για το Longines Hydroconquest ειχα ρωτησει τον Duracell πριν περιπου 1,5 μηνα τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες του και τελικα εδώ και καποιο καιρο το εχω αγορασει το ρολοι και ειμαι υπερευχαριστημενος, απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει τελευταια, thanks Duracell

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν σε ηξερα βρε dura τοτε  :cheesy:,ουτε το site
αφου ξερεις,εισαι πια ο προσωπικος μου συμβουλος :* :cheesy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγώ παντως για το Longines Hydroconquest ειχα ρωτησει τον Duracell πριν περιπου 1,5 μηνα τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες του και τελικα εδώ και καποιο καιρο το εχω αγορασει το ρολοι και ειμαι υπερευχαριστημενος, απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει τελευταια, thanks Duracell

Να'σαι καλά παλικάρι μου, χαίρομαι που σε βοήθησα κι ας μην έχουμε πιεί ούτε ένα καφέ!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Dura να σε ρωτησω μηπως ξερεις ποσοεχουν τελικα τα ROLEX DAYTONA μισο-μισο με γρι πλακα γιατι ρωτησα σημερα αντιπροσωπεια και μου το εδιναν τελικη 9500 απο 11100 ενω ρωτησα σε μαγαζι και μου το αφηνε 8500 ???

Θυμαμαι πριν 2 χρονια το ειχαν γυρω στα 13200 αρχικη .....
τι εγινε επεσαν οι τιμες ?

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Θα διαφωνησω με τον φιλο που λεει για τα σαιτ. Υπάρχει ενα αξιοπιστο σαιτ το ebay.com απ οπου εχω αγορασει ενα σωρο πραγματα και μαλιστα ηλεκτρονικα χωρις κανενα προβλημα απολυτως. Αγόρασα μαλιστα και δυο ρολογια ενα SEIKO 5 αυτοματο και ενα CASIO με βυθομετρο βαρομετρο και ενα σωρο αλλες μαλακιες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... χωρις τελωνεια χωρις τιποτα... ηρθαν μεσω ΕΛΤΑ στο σπιτη μου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Θα διαφωνησω με τον φιλο που λεει για τα σαιτ. Υπάρχει ενα αξιοπιστο σαιτ το ebay.com απ' οπου εχω αγορασει ενα σωρο πραγματα και μαλιστα ηλεκτρονικα χωρις κανενα προβλημα απολυτως. Αγόρασα μαλιστα και δυο ρολογια ενα SEIKO 5 αυτοματο και ενα CASIO με βυθομετρο βαρομετρο και ενα σωρο αλλες μαλακιες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... χωρις τελωνεια χωρις τιποτα... ηρθαν μεσω ΕΛΤΑ στο σπιτι μου.

Υπάρχει ολόκληρο σχετικό thread...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom