Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
μαγκες ξερει κανενας ποσο θα μπορουσα να πουλησω rolex ατσαλινο gmt το καινουριο με τη κεραμικη στεφανη και τον πρασινο δεικτη, αγορασμενο καινουριο περσι (οταν πρωτοβγηκε) απο το Σερκο?

Εξαρτάται... πόσο το πήρες κ τι φθορές (γρατσουνιές) έχει?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Εξαρτάται... πόσο το πήρες κ τι φθορές (γρατσουνιές) έχει?

το πηρα 5.600€ καινουριο περισυ τον Ιουνιο απο Σερκο. Γρατζουνιες και φθορα καμμια καθως φοριεται ελαχιστα γιατι εχω διαφορα ρολογια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το πηρα 5.600€ καινουριο περισυ τον Ιουνιο απο Σερκο. Γρατζουνιες και φθορα καμμια καθως φοριεται ελαχιστα γιατι εχω διαφορα ρολογια.

Tότε μπορείς να το δώσεις ΑΝΕΤΑ 4.000-4.500 e, μαζί φυσικά με την απόδειξη κ όλα τα σχετικά (χαρτιά, κουτί)...

Εχε υπόψιν σου όμως, ότι γενικά στην "πιάτσα" τα μεταχειρισμένα ΑΤΣΑΛΙΝΑ ROLEX κινούνται γύρω στα 3.000 (ανάλογα της κατάστασής τους φυσικά ΑΛΛΑ κυρίως της ανάγκης που μπορεί να έχει ο πωλητής... γνωστός μου πήρε μέσα στο καλοκαίρι ένα για 2.500, επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε μεγάλη ανάγκη μετρητών την ίδια μέρα για να καλύψει μια επιταγή)...

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
PANERAI Κυρος Χλιδα κ πολλα αλλα!!!!!!

Συνημμένα

• PANERAI.jpg
    PANERAI.jpg
    20,4 KB · Εμφανίσεις: 27

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Εδώ και ένα χρόνο ζαχαρώνω το Zenith Defy Classic Open με αρχική τιμή 10000 € και μετά από παζάρια μου το δίνουν γύρω στα 8000 € cash(λίγο πιο κάτω). Και ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα (τεράστιο για εμένα καθώς είμαι 30 χρονών ελεύθερος επαγγελματίας και τα λεφτα τα χω βγάλει μόνος μου - ούτε έτοιμο γραφείο βρήκα, ούτε περιουσίες, ούτε τίποτα) πέφτει το μάτι μου στο επετειακό Bvlgari Diagono Calibro 303 με αρχική τιμη 7850 € που υπολογίζω ότι θα καταφέρω να το πάρω γύρω στα 6000 € cash.

Και είμαι συνεπώς σε μεγάλο δίλημμα...
Από την μία το Zenith είναι πολύ γαμάτο, sport ρολόι που μου ταιριάζει ηλικιακά στο στυλ και από μηχανισμό απλά κορυφαίο (μιλάμε για El Primero) ενώ ταυτόχρονα δεν κραυγάζει την τιμή του κάτι που προσωπικά μου αρέσει πολύ.
Από την άλλη το Bvlgari που είναι πανέμορφο, φοράει in house μηχανισμό Bvlgari (τον πρώτο στην ιστορία της εταιρείας), είναι επίσης sport αλλά αρκετά πιο classy κάτι που ταιριάζει με το επαγγελματικό μου προφίλ και κραυγάζει ότι ειναι "καλό" ρολόι. Αυτό το τελευταίο ενώ δεν μου αρέσει προσωπικά έχω την εντύπωση ότι θα μου κάνει καλό επαγγελματικά καθώς στους κύκλους που κινούμαι το αναγνωρίσιμο ρολόι λέει πολλά. Όλοι μου οι συνάδελφοι που κλείνουν μεγάλες δουλειές φοράνε ρολόγια που κάνουν μπαμ (Rolex, Bvlgari, Panerai, Cartier κλπ). Εξάλλου το χω τεστάρει προσωπικά όταν ένας πιθανός πελάτης δεν μου δινε πολύ σημασία σε όσα έλεγα αλλά όταν σηκώθηκε λίγο το μανίκι του σακακιού και είδε ένα μισό μισό Submariner (το χα δανειστεί από ένα φίλο ειδικά για τον μαλάκα) έκανε σαν να του μιλούσε άλλος άνθρωπος.  

Sorry που σας τα ζαλίζω κιολας αλλά η ουσία είναι τι κάνω?? Αγοράζω αυτό που προσωπικα προτιμώ ή παίρνω την δεύτερη option (που και αυτήν την γουστάρω έστω και λίγο λιγότερο) αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη για το επαγγελματικό μου μέλλον και είναι και γύρω στα 2000 € φτηνότερο..?  

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και είμαι συνεπώς σε μεγάλο δίλημμα...

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Εχω βρεθεί κι εγώ ΠΟΛΛΕΣ φορές σε ανάλογο δίλημμα... και η απάντηση που θα σου δώσω ΔΕΝ είναι σαν Συλλέκτης (γιατί τότε θα σου έλεγα, πάρτα κ τα 2), αλλά σαν "έξυπνος" κάτοχος πολλών ρολογιών: εφ' όσον κάποιο θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου... πάρτο, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και γι' άλλα! :rockon:
Καλοφόρετο λοιπόν!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Εχω βρεθεί κι εγώ ΠΟΛΛΕΣ φορές σε ανάλογο δίλημμα... και η απάντηση που θα σου δώσω ΔΕΝ είναι σαν Συλλέκτης (γιατί τότε θα σου έλεγα, πάρτα κ τα 2), αλλά σαν "έξυπνος" κάτοχος πολλών ρολογιών: εφ' όσον κάποιο θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου... πάρτο, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και γι' άλλα! :rockon:
Καλοφόρετο λοιπόν...
Και γω ιδανικά θα τα παιρνα και τα δυο αλλά λεφτα υπάρχουν μόνο για ένα... Εσύ που φαίνεσαι πολύ ενημερωμενος τα ξέρεις αυτά τα δύο..? Ποια θα ήταν η προσωπική επιλογή σου και γιατί..?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Και γω ιδανικά θα τα παιρνα και τα δυο αλλά λεφτα υπάρχουν μόνο για ένα... Εσύ που φαίνεσαι πολύ ενημερωμενος τα ξέρεις αυτά τα δύο..? Ποια θα ήταν η προσωπική επιλογή σου και γιατί..?

ΧΩΡΙΣ 2η σκέψη, το Zenith, μεγαλύτερη ιστορία στην ωρολογοποιία... κ ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος μηχανισμός ο El Primero...

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινε Dubai και παρτο ακομη πιο φθηνα οποιο σου τι λεει πιο πολυ απλα Zenith να ξερεις μεγαλη ποιοτητα

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Tότε μπορείς να το δώσεις ΑΝΕΤΑ 4.000-4.500 e, μαζί φυσικά με την απόδειξη κ όλα τα σχετικά (χαρτιά, κουτί)...

Εχε υπόψιν σου όμως, ότι γενικά στην "πιάτσα" τα μεταχειρισμένα ΑΤΣΑΛΙΝΑ ROLEX κινούνται γύρω στα 3.000 (ανάλογα της κατάστασής τους φυσικά ΑΛΛΑ κυρίως της ανάγκης που μπορεί να έχει ο πωλητής... γνωστός μου πήρε μέσα στο καλοκαίρι ένα για 2.500, επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε μεγάλη ανάγκη μετρητών την ίδια μέρα για να καλύψει μια επιταγή)...
duracell ευχαριστω για τις πληροφοριες και δεδομενου οτι δεν εχω αμεση αναγκη μετρητων (το ρολοι το δινω γιατι εχω αλλα και θελω να αγορασω 2 ακομα) και οτι το ρολοι ειναι ολοκαινουριο και ειναι το καινουριο σχεδιο μαλλον θα ζητησω κανα 4.200€ δηλαδη 25% κατω απο τη τιμη του. Οσοι πιστοι προσελθετε...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
duracell ευχαριστω για τις πληροφοριες και δεδομενου οτι δεν εχω αμεση αναγκη μετρητων (το ρολοι το δινω γιατι εχω αλλα και θελω να αγορασω 2 ακομα) και οτι το ρολοι ειναι ολοκαινουριο και ειναι το καινουριο σχεδιο μαλλον θα ζητησω κανα 4.200€ δηλαδη 25% κατω απο τη τιμη του. Οσοι πιστοι προσελθετε...

Παρακαλώ, χαίρομαι που σε βοήθησα :)

Μπορείς να βάλεις την αγγελία σου και το ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ Forum

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
χαχα thanks Zero ;)

Τι έκανες μ' εκείνα που λέγαμε? Σήμερα προστέθηκε ένα ακόμη στην Συλλογή μου...

το είδα!
καλοφόρετο!
Δεν εχω κάνει τίποτα ακόμα.
Μέσα στον Οκτ θα γίνει λεπτομερής ερευνα αγοράς και μόλις καταλήξω θα σε ενημερώσω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Zenith να ξερεις μεγαλη ποιοτητα

Κι όχι μόνο ποιότητα, ιστορία, κύρος + σεβασμό στον χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας...

π.χ. φέτος στην έκθεση της Βασιλείας παρουσίασε αυτό το υπέροχο κομψοτέχνημα

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6

φιλε καλησπερα,αν θελεις να ακουσεις την πραγματικη τιμη που θα πιασεις για το πανεμορφο ρολοι σου ακου τα παρακατω:
οταν πρωτοηρθε το ρολοι αυτο στην ελλαδα ειχε 0 εκπτωση σε ολα τα μαγαζια και σε ολους τους ντιλερ οπως ειχε συμβει και με το πρασινο το submariner οταν πρωτοβγηκε,τωρα ομως το ρολοι το βρισκει κανεις καινουργιο 4600!
η τιμη που θα πιασεις δεν θα ειναι σε καμια περιπτωση πανω απο 3700,φιλικα και με μεγαλη εμπειρια πανω στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων rolex μιας κι εχω αλλαξει 14 rolex.
σου ευχομαι τα καλυτερα :thumbsup:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε καλησπερα,αν θελεις να ακουσεις την πραγματικη τιμη που θα πιασεις για το πανεμορφο ρολοι σου ακου τα παρακατω:
οταν πρωτοηρθε το ρολοι αυτο στην ελλαδα ειχε 0 εκπτωση σε ολα τα μαγαζια και σε ολους τους ντιλερ οπως ειχε συμβει και με το πρασινο το submariner οταν πρωτοβγηκε,τωρα ομως το ρολοι το βρισκει κανεις καινουργιο 4600!
η τιμη που θα πιασεις δεν θα ειναι σε καμια περιπτωση πανω απο 3700,φιλικα και με μεγαλη εμπειρια πανω στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων rolex μιας κι εχω αλλαξει 14 rolex.
σου ευχομαι τα καλυτερα :thumbsup:

ευχαριστω φιλε μου. εχω κανει μια επαφη με εμπορο που εχει ενα απο αυτα που θελω να παρω και μου παιρνει το δικο μου σε πολυ καλη τιμη, οποτε τεινω προς συμφωνια. Αν γινει παντως αυτη η ανταλλαγη θα σε ενημερωσω για το ποσο μου πηρε το δικο μου.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε duracell επειδη βλεπω οτι γνωριζεις το αντικειμενο αλλα και την αγορα καλα, μπορεις να μου πεις καποια γνωμη για τα zenith defy extreme που μου αρεσουν τρελλα και αν αξιζει να το παρω απο αμερικη καθως ενδεχεται να παω κατα τον οκτωβρη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom