μαγκες ξερει κανενας ποσο θα μπορουσα να πουλησω rolex ατσαλινο gmt το καινουριο με τη κεραμικη στεφανη και τον πρασινο δεικτη, αγορασμενο καινουριο περσι (οταν πρωτοβγηκε) απο το Σερκο?
Εξαρτάται... πόσο το πήρες κ τι φθορές (γρατσουνιές) έχει?
μαγκες ξερει κανενας ποσο θα μπορουσα να πουλησω rolex ατσαλινο gmt το καινουριο με τη κεραμικη στεφανη και τον πρασινο δεικτη, αγορασμενο καινουριο περσι (οταν πρωτοβγηκε) απο το Σερκο?
Εξαρτάται... πόσο το πήρες κ τι φθορές (γρατσουνιές) έχει?
το πηρα 5.600€ καινουριο περισυ τον Ιουνιο απο Σερκο. Γρατζουνιες και φθορα καμμια καθως φοριεται ελαχιστα γιατι εχω διαφορα ρολογια.
PANERAI Κυρος, Χλιδα κ πολλα αλλα!!!!!!
Και είμαι συνεπώς σε μεγάλο δίλημμα...
Και γω ιδανικά θα τα παιρνα και τα δυο αλλά λεφτα υπάρχουν μόνο για ένα... Εσύ που φαίνεσαι πολύ ενημερωμενος τα ξέρεις αυτά τα δύο..? Ποια θα ήταν η προσωπική επιλογή σου και γιατί..?Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Εχω βρεθεί κι εγώ ΠΟΛΛΕΣ φορές σε ανάλογο δίλημμα... και η απάντηση που θα σου δώσω ΔΕΝ είναι σαν Συλλέκτης (γιατί τότε θα σου έλεγα, πάρτα κ τα 2), αλλά σαν "έξυπνος" κάτοχος πολλών ρολογιών: εφ' όσον κάποιο θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου... πάρτο, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις και γι' άλλα!
Καλοφόρετο λοιπόν...
Και γω ιδανικά θα τα παιρνα και τα δυο αλλά λεφτα υπάρχουν μόνο για ένα... Εσύ που φαίνεσαι πολύ ενημερωμενος τα ξέρεις αυτά τα δύο..? Ποια θα ήταν η προσωπική επιλογή σου και γιατί..?
duracell ευχαριστω για τις πληροφοριες και δεδομενου οτι δεν εχω αμεση αναγκη μετρητων (το ρολοι το δινω γιατι εχω αλλα και θελω να αγορασω 2 ακομα) και οτι το ρολοι ειναι ολοκαινουριο και ειναι το καινουριο σχεδιο μαλλον θα ζητησω κανα 4.200€ δηλαδη 25% κατω απο τη τιμη του. Οσοι πιστοι προσελθετε...Tότε μπορείς να το δώσεις ΑΝΕΤΑ 4.000-4.500 e, μαζί φυσικά με την απόδειξη κ όλα τα σχετικά (χαρτιά, κουτί)...
Εχε υπόψιν σου όμως, ότι γενικά στην "πιάτσα" τα μεταχειρισμένα ΑΤΣΑΛΙΝΑ ROLEX κινούνται γύρω στα 3.000 (ανάλογα της κατάστασής τους φυσικά ΑΛΛΑ κυρίως της ανάγκης που μπορεί να έχει ο πωλητής... γνωστός μου πήρε μέσα στο καλοκαίρι ένα για 2.500, επειδή ο ιδιοκτήτης του είχε μεγάλη ανάγκη μετρητών την ίδια μέρα για να καλύψει μια επιταγή)...
ΧΩΡΙΣ 2η σκέψη, το Zenith, μεγαλύτερη ιστορία στην ωρολογοποιία... κ ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος μηχανισμός ο El Primero...
duracell ευχαριστω για τις πληροφοριες και δεδομενου οτι δεν εχω αμεση αναγκη μετρητων (το ρολοι το δινω γιατι εχω αλλα και θελω να αγορασω 2 ακομα) και οτι το ρολοι ειναι ολοκαινουριο και ειναι το καινουριο σχεδιο μαλλον θα ζητησω κανα 4.200€ δηλαδη 25% κατω απο τη τιμη του. Οσοι πιστοι προσελθετε...
να τον ακούτε τον Ντουρασελ!
Πηγαινε Dubai και παρτο πιο φθηνα
χαχα thanks Zero ;)
Τι έκανες μ' εκείνα που λέγαμε? Σήμερα προστέθηκε ένα ακόμη στην Συλλογή μου...
Zenith να ξερεις μεγαλη ποιοτητα
το πηρα 5.600€ καινουριο περισυ τον Ιουνιο απο Σερκο. Γρατζουνιες και φθορα καμμια καθως φοριεται ελαχιστα γιατι εχω διαφορα ρολογια.
φιλε καλησπερα,αν θελεις να ακουσεις την πραγματικη τιμη που θα πιασεις για το πανεμορφο ρολοι σου ακου τα παρακατω:
οταν πρωτοηρθε το ρολοι αυτο στην ελλαδα ειχε 0 εκπτωση σε ολα τα μαγαζια και σε ολους τους ντιλερ οπως ειχε συμβει και με το πρασινο το submariner οταν πρωτοβγηκε,τωρα ομως το ρολοι το βρισκει κανεις καινουργιο 4600!
η τιμη που θα πιασεις δεν θα ειναι σε καμια περιπτωση πανω απο 3700,φιλικα και με μεγαλη εμπειρια πανω στις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων rolex μιας κι εχω αλλαξει 14 rolex.
σου ευχομαι τα καλυτερα