Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Το ξέρω το Bvlgari... αλήθεια γνωρίζεις γιατί ονομάζεται 303; Επειδή αποτελείται από 303 κομμάτια! 37 Εχει 45 ώρες power reserve, 25.60 mm διάμετρο κ 5.50 mm πάχος.
Προσωπικά ΔΕΝ τρελλαίνομαι κι όλας... έχω δει ΠΟΛΥ καλύτερα σ' αυτά τα χρήματα... και μεταξύ των 2 που ανέφερες, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΖΕΝΙΤΗ!
Πραγματικά θα μου κανε εντύπωση αν δεν το ξερες!! Όσα λες είναι σωστά εκτός από την διάμετρο που είναι 42mm και όχι 25.6
Να και ένα link που το χει σε photo  
Δεν είναι πολύ όμορφος ο συνδυασμος pink gold με το γκρι καντράν..?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πραγματικά θα μου κανε εντύπωση αν δεν το ξερες!! Όσα λες είναι σωστά εκτός από την διάμετρο που είναι 42mm και όχι 25.6
Να και ένα link που το χει σε photo  
Δεν είναι πολύ όμορφος ο συνδυασμος pink gold με το γκρι καντράν..?

Εχεις δίκιο για την διάμετρο, τώρα το πρόσεξα (λάθος κατά την γρήγορη πληκτρολόγηση), άλλωστε το 25,6 mm είναι πολύ μικρό για αντρικό! χαχαχα

Οσο για το ρολόι... στο ξαναείπα, ΔΕΝ τρελλαίνομαι! Γενικά στα Bulgari (αν κ έχω) ΔΕΝ μου αρέσει που το γράφουν τόσο έντονα γύρω-γύρω από την στεφάνη... αλλά φυσικά, γούστα είναι αυτά!
Πάντως, για να το κλείσουμε το θέμα, μεταξύ των 2 που ανέφερες, προτιμώ το ΖΕΝΙΤΗ 100%

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
και παλι ευχαριστω... μολις το παρω στα χερια μου θα ποσταρω Photo ετσι για το καλο!!
Καλοφόρετο...

Εγώ έχω παραγγείλει κ περιμένω αυτό το OMEGA... (ο πρώτος μηχανικός χρονογράφος με 5 ενδείξεις) :rockon:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Οσο για το ρολόι... στο ξαναείπα, ΔΕΝ τρελλαίνομαι! Γενικά στα Bulgari (αν κ έχω) ΔΕΝ μου αρέσει που το γράφουν τόσο έντονα γύρω-γύρω από την στεφάνη...

Και μένα αυτό είναι που με χαλάει πιο πολύ... απλώς όπως έγραψα και χτες ένα αναγνωρίσιμο ρολόι θεωρώ ότι θα με ωφελήσει περισσότερο επαγγελματικά από ένα καλύτερο, αλλά λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...ένα αναγνωρίσιμο ρολόι θεωρώ ότι θα με ωφελήσει περισσότερο επαγγελματικά από ένα καλύτερο, αλλά λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό...

ΔΕΝ διαφωνώ με τον συλλογισμό σου... αλλά σ' αυτή την περίπτωση γιατί δεν παίρνεις ένα ROLEX, ή ένα CARTIER... γενικά ΑΝ ψάξεις θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ... ο κόσμος ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλοφόρετο...

Εγώ έχω παραγγείλει κ περιμένω αυτό το OMEGA... (ο πρώτος μηχανικός χρονογράφος με 5 ενδείξεις) :rockon:

Ωραιότατο , δυναμικό τεμάχιο αν και προσωπικά προτιμώ τα πιο vintage style ρολογια!!

Να κάνω και μια ισως βλακώδη ερώτηση ??  Σε τι χρησιμεύουν (στη πράξη ) τα 4 χρονόμετρα ρε παιδιά ?? Περί αισθητικής , το καταλαβαίνω , γούστα είναι αυτά και πάω πάσο αλλά κατα τ' άλλα βλέπω ορισμένα ακριβά ρολόγια (αναλογικά και ηλεκτρονικά ) που το manual είναι για μεταπτυχιακούς φοιτητές και για να τα λειτουργήσεις θέλεις 8 δάχτυλα και 2 πτυχία ΙΕΚ....

George_71

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σε τι χρησιμεύουν (στη πράξη ) τα 4 χρονόμετρα ρε παιδιά ?? Περί αισθητικής , το καταλαβαίνω , γούστα είναι αυτά και πάω πάσο αλλά κατα τ' άλλα βλέπω ορισμένα ακριβά ρολόγια (αναλογικά και ηλεκτρονικά ) που το manual είναι για μεταπτυχιακούς φοιτητές και για να τα λειτουργήσεις θέλεις 8 δάχτυλα και 2 πτυχία ΙΕΚ....

Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόϊ είναι άκρως συλλεκτικό, φτιάχτηκε για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου και τα 5 χρονόμετρα αντικατοπτρίζουν τους 5 Ολυμπιακούς κύκλους κ την μακρά αθλητική ιστορία της εταιρείας...

Οσον αφορά τα υπόλοιπα περίπλοκα ρολόγια της αγοράς... είναι φυσικό όσο το φορτώνουμε complications να γίνεται όλο κ ποιό δύσχρηστο... ΑΛΛΑ και χρήσιμο ταυτόχρονα! Ευτυχώς υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα, που σίγουρα κάποιο θα ταιριάζει στον καθένα...

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Στο Site που προτείνει ο  Duracell υπάρχει και ένα τεμάχιο "Eterna 1948 Alarm Mens Wristwatch" σε καλή τιμή. Όσοι γνωρίζουν τη συγκεκριμένη μάρκα (ευτυχώς κι εγώ μέσα σε αυτούς ) καταλαβαίνουν την εξαιρετική κατασκευή και την απαράμιλλη αισθητική αυτών των ρολογιών. Και δεν κινδυνεύετε  να το φοράει κάποιος άλλος (εκτός από εμένα φυσικά !!!)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στο Site που προτείνει ο  Duracell υπάρχει και ένα τεμάχιο "Eterna 1948 Alarm Mens Wristwatch" σε καλή τιμή. Όσοι γνωρίζουν τη συγκεκριμένη μάρκα (ευτυχώς κι εγώ μέσα σε αυτούς ) καταλαβαίνουν την εξαιρετική κατασκευή και την απαράμιλλη αισθητική αυτών των ρολογιών. Και δεν κινδυνεύετε  να το φοράει κάποιος άλλος (εκτός από εμένα φυσικά !!!)

Γι' αυτό βάζω διάφορα links... τα οποία όμως προηγουμένως τα έχω ελέγξει ένα-προς-ένα!

ΨΑΧΤΕΙΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ... (κι αυτό ισχύει γενικότερα φυσικά, όχι μόνο για τα ρολόγια) !!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
ΔΕΝ διαφωνώ με τον συλλογισμό σου... αλλά σ' αυτή την περίπτωση γιατί δεν παίρνεις ένα ROLEX, ή ένα CARTIER... γενικά ΑΝ ψάξεις θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ... ο κόσμος ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ !!!

Πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο πολύ με τον προβληματισμό μου... Όσον αφορά τα Rolex θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ σούπα και δεν είναι και κάποιο που να με τρελλαίνει στην εμφάνιση. Όσον αφορα τα Cartier μου αρέσει το Santos 100 το μισό μισό (αρχική 5300 € --> γύρω στα 4000 € cash). Το Calibro 303 μου αρέσει περισσότερο και δεν νομίζω ότι υστερεί σε αναγνωρισιμότητα...
Μόνος ενδοιασμός (αν υποθέσουμε ότι ξεχνάμε το Zenith) είναι μήπως πάω για Panerai που αισθητικα μου αρέσουν, είναι αναγνωρίσιμα αλλά ένα που είχα δανειστεί για καμία βδομάδα, μου φάνηκε βαρύ και δεν το χάρηκα... Άλλη λύση για ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ψαγμένου και αναγνωρίσιμου είναι τα Franck Muller τα οποία γουστάρω πολύ αλλά θεωρώ ότι το σχήμα τους θα ξεπεραστεί σύντομα (όπως μάλλον κατάλαβες από τα συμφραζόμενα στην παρούσα φάση ενδιαφέρομαι για ένα και μοναδικό ρολόι το οποίο να κρατήσω για χρόνια και ότι δεν έχω δυνατότητες για πειραματισμούς και αλλαγές..)  

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο πολύ με τον προβληματισμό μου... Όσον αφορά τα Rolex θεωρώ ότι έχουν γίνει πολύ σούπα και δεν είναι και κάποιο που να με τρελλαίνει στην εμφάνιση. Όσον αφορα τα Cartier μου αρέσει το Santos 100 το μισό μισό (αρχική 5300 € --> γύρω στα 4000 € cash). Το Calibro 303 μου αρέσει περισσότερο και δεν νομίζω ότι υστερεί σε αναγνωρισιμότητα...
Μόνος ενδοιασμός (αν υποθέσουμε ότι ξεχνάμε το Zenith) είναι μήπως πάω για Panerai που αισθητικα μου αρέσουν, είναι αναγνωρίσιμα αλλά ένα που είχα δανειστεί για καμία βδομάδα, μου φάνηκε βαρύ και δεν το χάρηκα... Άλλη λύση για ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ ψαγμένου και αναγνωρίσιμου είναι τα Franck Muller τα οποία γουστάρω πολύ αλλά θεωρώ ότι το σχήμα τους θα ξεπεραστεί σύντομα (όπως μάλλον κατάλαβες από τα συμφραζόμενα στην παρούσα φάση ενδιαφέρομαι για ένα και μοναδικό ρολόι το οποίο να κρατήσω για χρόνια και ότι δεν έχω δυνατότητες για πειραματισμούς και αλλαγές..)  

Μεταξύ αυτών που ανέφερες, επειδή τυχαίνει να έχω διάφορα μοντέλα τους κι αφού απορρίπτεις τα ROLEX, θα επιμείνω στην λύση της CARTIER! Ωραίο ρολόϊ, με status και καλή τιμή!

ΔΕΣ εδώ...

Τα PANERAI είναι εκτός από βαριά και μεγάλα, ενώ τα Frank Muller δυσανάλογα ακριβά, σε σχέση με τα χρήματα που είπως πως διαθέτεις...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μεταξύ αυτών που ανέφερες, επειδή τυχαίνει να έχω διάφορα μοντέλα τους κι αφού απορρίπτεις τα ROLEX, θα επιμείνω στην λύση της CARTIER! Ωραίο ρολόϊ, με status και καλή τιμή...
Τα PANERAI είναι εκτός από βαριά και μεγάλα, ενώ τα Frank Muller δυσανάλογα ακριβά, σε σχέση με τα χρήματα που είπως πως διαθέτεις...

Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα μεγάλα ρολόγια διότι είμαι και γω τύπος ΧΧL.. Αλλά τα Panerai όντως μου φαίνονται αρκετά βαριά... Όσο για τα Franck Muller έχω βρει γύρω στα 7500 - 8000 € (cash) δυο τρια μοντέλα (πχ το Conquistador) αλλά ενώ μου αρέσουν έχω την εντύπωση ότι είναι απλά μόδα που θα περάσει και όπως είπα και πριν εγώ ψάχνω για ρολόι που θα κρατήσω και θα φοράω καθημερινά για 5 χρόνια τουλάχιστον...

Η αλήθεια είναι ότι το μισό μισό Santos 100 μου αρέσει αρκετά αλλά ήθελα να σε ρωτήσω γιατί εκτιμάς πιο πολύ τα Cartier από τα Bvlgari.?? Κατά την γνώμη πρόκειται για δυο εταιρείες πολυτελείας (luxury brands) που βγάζουν από πορτοφόλια και ζώνες μέχρι πανάκριβα κοσμήματα.. Ίδια φάση θα έλεγα, απλά η Cartier είναι πιο ιστορική...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα μεγάλα ρολόγια διότι είμαι και γω τύπος ΧΧL.. Αλλά τα Panerai όντως μου φαίνονται αρκετά βαριά... Όσο για τα Franck Muller έχω βρει γύρω στα 7500 - 8000 € (cash) δυο τρια μοντέλα (πχ το Conquistador) αλλά ενώ μου αρέσουν έχω την εντύπωση ότι είναι απλά μόδα που θα περάσει και όπως είπα και πριν εγώ ψάχνω για ρολόι που θα κρατήσω και θα φοράω καθημερινά για 5 χρόνια τουλάχιστον...

Η αλήθεια είναι ότι το μισό μισό Santos 100 μου αρέσει αρκετά αλλά ήθελα να σε ρωτήσω γιατί εκτιμάς πιο πολύ τα Cartier από τα Bvlgari.?? Κατά την γνώμη πρόκειται για δυο εταιρείες πολυτελείας (luxury brands) που βγάζουν από πορτοφόλια και ζώνες μέχρι πανάκριβα κοσμήματα.. Ίδια φάση θα έλεγα, απλά η Cartier είναι πιο ιστορική...

Αν συνεχίσουμε... θα μπούμε σε μεγάλη ανάλυση, που ΔΕΝ είναι του παρόντος Forum... έγραψα όμως παραπάνω τις απόψεις μου κ γιατί ΔΕΝ τρελλαίνομαι για τα Bulgari γενικότερα...
Προσωπικά και κλείνω το θέμα εδώ, μεταξύ των όσων ανέφερες θα προτιμούσα ένα CARTIER (κ μάλλιστα από το link που έγραψα, ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΤΩΝ)...
Σε ότι κι αν καταλήξεις όμως... σου εύχομαι να είναι καλοφόρετο και σύντομα να μπορέσεις να πάρεις κ το επόμενο! :rockon:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Αν συνεχίσουμε... θα μπούμε σε μεγάλη ανάλυση, που ΔΕΝ είναι του παρόντος Forum... έγραψα όμως παραπάνω τις απόψεις μου κ γιατί ΔΕΝ τρελλαίνομαι για τα Bulgari γενικότερα...
Προσωπικά και κλείνω το θέμα εδώ, μεταξύ των όσων ανέφερες θα προτιμούσα ένα CARTIER από το link που έγραψα (ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΤΩΝ)...
Σε ότι κι αν καταλήξεις όμως... σου εύχομαι να είναι καλοφόρετο και σύντομα να μπορέσεις να πάρεις κ το επόμενο! :rockon:

Ok... Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μαγκες ξερει κανενας ποσο θα μπορουσα να πουλησω rolex ατσαλινο gmt το καινουριο με τη κεραμικη στεφανη και τον πρασινο δεικτη, αγορασμενο καινουριο περσι (οταν πρωτοβγηκε) απο το Σερκο?
Σήμερα χαζεύοντας το απόγευμα στην TV τα κωλοκάναλα, είδα μια δημοπρασία (νομίζω ήταν Galerie Tagalakis ή κάπως έτσι) όπου εμφανίστηκε ολόχρυσο Rolex (μεταχειρισμένο) και πουλιώταν.
Έλεγαν: Τιμή βιτρίνας 19.200.
Ξεκίνησε από 5.700
Κατέληξε 8.500.

Δε νομίζω ότι ήταν μαϊμού, αυτός ο Tagalakis μπορεί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά επειδή έχει τακτικά εκπομπή δε νομίζω να ρισκάρει να πουλήσει μαϊμού και να βγεί βρώμα.

Τι λες Duracell?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σήμερα χαζεύοντας το απόγευμα στην TV τα κωλοκάναλα, είδα μια δημοπρασία (νομίζω ήταν Galerie Tagalakis ή κάπως έτσι) όπου εμφανίστηκε ολόχρυσο Rolex (μεταχειρισμένο) και πουλιώταν.
Έλεγαν: Τιμή βιτρίνας 19.200.
Ξεκίνησε από 5.700
Κατέληξε 8.500.

Δε νομίζω ότι ήταν μαϊμού, αυτός ο Tagalakis μπορεί να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά επειδή έχει τακτικά εκπομπή δε νομίζω να ρισκάρει να πουλήσει μαϊμού και να βγεί βρώμα.

Τι λες Duracell?

Γνήσιο 100%  τον κ. Τσαγκαράκη τον γνωρίζω κ προσωπικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom