Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρολόϊ είναι άκρως συλλεκτικό, φτιάχτηκε για την Ολυμπιάδα του Πεκίνου και τα 5 χρονόμετρα αντικατοπτρίζουν τους 5 Ολυμπιακούς κύκλους κ την μακρά αθλητική ιστορία της εταιρείας...

Οσον αφορά τα υπόλοιπα περίπλοκα ρολόγια της αγοράς... είναι φυσικό όσο το φορτώνουμε complications να γίνεται όλο κ ποιό δύσχρηστο... ΑΛΛΑ και χρήσιμο ταυτόχρονα! Ευτυχώς υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα, που σίγουρα κάποιο θα ταιριάζει στον καθένα...

πολυ ωραιο αυτο το ΩΜΕGA φιλε ντουρασελ, οντως συλλεκτικο κομματι με αφορμη την ολυμπιαδα του πεκινου. Το δοκιμασα το καλοκαιρι σε μαγαζι στη μυκονο αλλα βεβαια δεν κοιτουσα για κατι τοσο ακριβο, ηθελα ενα πιο απλο για παραλια και σπορ. Τελικα πηρα ενα hamilton χ-wind αυτοματο απο γκοφα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα site μαγαζιου η αποθηκης στη νεα υορκη για να δω τιμες ενοψει επικειμενης επισκεψης μου. Φυσικα οπως καταλαβαινεις θα ψωνισω δια ζωσης και οχι μεσω παραγγελιας απο ιντερνετ. Ευχαριστω.

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζεται κάτι για τη μάρκα stuhlring; Από ότι είδα είναι ελβατικοί μηχανισμοί (quartz βεβαια), πάρα πολύ όμορφα σχέδια (ψιλοαντιγραφή από άλλους οίκους) σε φανταστικη όμως τιμή. Δειτε και ένα link και πείτε μου τη γνώμη σας.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γνωρίζεται κάτι για τη μάρκα stuhlring; Από ότι είδα είναι ελβατικοί μηχανισμοί (quartz βεβαια), πάρα πολύ όμορφα σχέδια (ψιλοαντιγραφή από άλλους οίκους) σε φανταστικη όμως τιμή. Δειτε και ένα link και πείτε μου τη γνώμη σας.

ΔΕΝ τα ξέρω, αλλά φαίνονται πολύ ωραία! ΨΗΝΟΜΑΙ να τα δοκιμάσω... :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα site μαγαζιου η αποθηκης στη νεα υορκη για να δω τιμες ενοψει επικειμενης επισκεψης μου. Φυσικα οπως καταλαβαινεις θα ψωνισω δια ζωσης και οχι μεσω παραγγελιας απο ιντερνετ. Ευχαριστω.

Κατά καιρούς έχω βάλει διάφορα links από καταστήματα στην Αμερική που έχω ψωνίσει... κι επειδή στην Ν.Υ. οι προσφορές είναι σε καθημερινή βάση... θα σου συνιστούσα επιτόπια έρευνα Αγοράς... και ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω. Φαινονται πολύ καλά για να είναι αληθινά..
Εγώ ζαχαρώνω το ακόλουθο:
Το καλύτερο όλων είναι ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι γίνεται και μία νόμιμη πατέντα με τα τελωνία με αποτέλεσμα τα σχετικά έξοδα να ανέρχονται σε €30-€40 περίπου. Οχι μονο για αυτό το ρολοι αλλά γενικότερα. Αυτό σας το λέω με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα και θα σας ενημερώσω παίδες.

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
;)

breitlingcso2oo8.jpg

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλό μήνα σε όλους τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ αυτός και ο επόμενος μήνας για το χόμπυ μας... ένα ΛΑΜΠΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Athens (Λ. Κηφισίας 22 - Παράδεισος Αμαρουσίου) από 31 Οκτωβρίου έως και 2 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στην χώρα μας, η έκθεση ATHINA FAIR, Watches & Premium Brands, όπου θα εκτεθούν πάνω από 100 μάρκες ρολογιών που ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ την καταξιωμένη έκθεση Very Important Watches που γίνονταν στο «Athenaum Intercontinental».

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με σχετικές στατιστικές μελέτες, η εγχώρια κατανάλωση ρολογιών, αν και παραμένει σταθερή σε όγκο, αυξάνει σε αξία, σηματοδοτώντας την τάση υπέρ των ακριβών ρολογιών!
Στην εγχώρια αγορά κυκλοφορούν συνολικά 250 εμπορικά σήματα και ο ανταγωνισμός χαρακτηρίζεται έντονος. Η ζήτηση των διαφορετικών εμπορικών σημάτων  ρολογιών είναι πολύ ελαστική προς την τιμή και επηρεάζεται σημαντικά από το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών. Βασικό χαρακτηριστικό του κλάδου είναι η απουσία εγχώριας παραγωγής, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις συναρμολόγησης.
Η αξία κατανάλωσης σημείωσε ιδιαίτερη αύξηση στη δεκαετία 1990 – 1999 εξαιτίας του γενικότερου ευνοϊκού οικονομικού κλίματος, της μείωσης των δασμών εισαγωγής και του έντονου ανταγωνισμού, ο οποίος κατέστησε τις τιμές ελκυστικές στον Ελληνα καταναλωτή...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
[...] Εννοώ, στο θέμα του ωρολογίου! Είπες ότι ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ το ρολόϊ που φοράει ένας άντρας. ΔΗΛΑΔΗ? Εννοώ, ΤΙ παρατηρείς κ τι συμπεράσματα βγάζεις από αυτό...

Επίσης το ίδιο ερώτημα απευθύνεται κ στο αγαπητό Αγρίμι, που έκανε παρόμοιο σχόλιο ότι της αρέσουν τα ρολόγια...

Για πείτε μας λοιπόν κορίτσια... :think:

Η επιλογή του ρολογιού, όπως έχω ξαναπεί, δείχνει ποιος άντρας έχει προσωπική άποψη στις επιλογές του, ποιος ακολουθεί τη μόδα, και ποιός απλά φοράει ένα γιατί του το έκαναν δώρο και δεν ξέρει τί φοράει...όπως και κάποιος που δεν φοράει καθόλου και δεν το νοιάζει καν.

Ελπίζω να σε κάλυψα...κε Ντουρ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ρε παιδια εχω ενα παροπλισμενο Camel Trophy παλιο,δεκαετιας χωρις
  λουρακι..
  Ξερει κανεις αν υπαρχει αντιπροσωπεια εδω να του εβαζα ενα,καθως και
  μπαταρια;(φυσικα να γινει και ο σχετικος ελεγχος στεγανοτητας)

Επισης για δυο Citizen καταδυτικα,θελω να τους βαλω μπαταριες και να
  να τους γινει ελεγχος στεγανοτητας...Που ειναι η αντιπροσωπεια τους;

Εχει ενα σαιτ σκετη μαλακια,ουτε τηλ,ουτε διευθυνση ουτε τιποτα;
  Τι διαλα,φοβουνται;

Καπου στην Πανορμου μου ειπαν(αρβυλα πληροφορια..)
  Την εφαγα πανω κατω....μαντολες στην τελικη

Ξερει κανεις;
  Ντουρα;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
  Ξερει κανεις;
  Ντουρα;

Παρόν :)

ΜΗΝ κουράζεσαι με αντιπροσωπείες ΓΤΠΚ... πήγαινε στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ρολογάδικο για γενικά service, λουράκια κλπ στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη) ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Παρόν :)

ΜΗΝ κουράζεσαι με αντιπροσωπείες κλπ... πήγαινε στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ρολογάδικο για γενικά service, λουράκια κλπ στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου & Εμ. Μπενάκη) ;)

Οκ,θενκς..
  Χρωσταω....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
   Οκ,θενκς..
   Χρωσταω....

Παρακαλώ :)

Αλλά... δεν χρωστάς τίποτα! Ούτε εσύ, ούτε τα υπόλοιπα παιδιά που μου στέλνετε pm για ευχαριστώ κλπ... Ξέρω ότι αυτό που θα πω, δύσκολα θα το καταλάβουν κάποιοι, αλλά πραγματικά χαίρομαι που μπορώ κ βοηθάω... όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό στην εποχή μας κ στην κοινωνία που ζούμε...

Να'στε ΟΛΟΙ καλά, μόνο αυτό μετράει τελικά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom