Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Dura να σε ρωτησω μηπως ξερεις ποσοεχουν τελικα τα ROLEX DAYTONA μισο-μισο με γρι πλακα γιατι ρωτησα σημερα αντιπροσωπεια και μου το εδιναν τελικη 9500 απο 11100 ενω ρωτησα σε μαγαζι και μου το αφηνε 8500 ???

Θυμαμαι πριν 2 χρονια το ειχαν γυρω στα 13200 αρχικη .....
τι εγινε επεσαν οι τιμες ?

Κατ΄αρχήν οι τιμές παίζουν... αλλά η επίσημη είναι αυτή της Αντιπροσωπείας.

Προσωπικά όμως, ΔΕΝ θ' αγόραζα το συγκεκριμένο ρολόϊ (έχει γίνει αναλυτική συζήτηση εδώ παλιότερα)...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Θα διαφωνησω με τον φιλο που λεει για τα σαιτ. Υπάρχει ενα αξιοπιστο σαιτ το ebay.com απ οπου εχω αγορασει ενα σωρο πραγματα και μαλιστα ηλεκτρονικα χωρις κανενα προβλημα απολυτως. Αγόρασα μαλιστα και δυο ρολογια ενα SEIKO 5 αυτοματο και ενα CASIO με βυθομετρο βαρομετρο και ενα σωρο αλλες μαλακιες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος... χωρις τελωνεια χωρις τιποτα... ηρθαν μεσω ΕΛΤΑ στο σπιτη μου.
φιλε εχω παραγγειλει απ το amazon uk cd και dvd και πραγματι ηρθαν στο σπιτι με τα ΕΛΤΑ
ομως ηρθαν απο αγγλια,να διευκρινησω οτι το amazon uk ρολογια  ενω εχει δεν στελνει ελλαδα τουλαχιστον

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θυμαμαι κατι για EL PRIMERO - ETA
Κατ΄αρχήν οι τιμές παίζουν... αλλά η επίσημη είναι αυτή της Αντιπροσωπείας.

Προσωπικά όμως, ΔΕΝ θ' αγόραζα το συγκεκριμένο ρολόϊ (έχει γίνει αναλυτική συζήτηση εδώ παλιότερα)...

θα  ηθελα κατι ομως που θα ανεβασει αξια σαν επενδυση ποιο προτεινεις ?

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
... ούτε ρώτησες τον φίλο σου τον Duracell να σου πει την γνώμη του... :2funny:

Εχω αποφασίσει να πάρω ένα Tag στη γυναίκα μου, δώρο για το δεύτερο παιδί που θα έρθει τον άλλο μήνα ...

Ξέρεις κάποιο μαγαζί που μπορώ να βρω καλή τιμή στην Αθήνα ? (original με χαρτιά πάντα)

Αυτά που έχω ήδη δει παίζουν αρχική γύρω στα 1200-1500 (μη ρωτήσεις μοντέλο ... δε θυμάμαι ...)

Μιλώντας πάντα για φρέσκο μαρούλι, όχι κάρτες δοσεις κλπ.

Επισκέπτης
Εχω αποφασίσει να πάρω ένα Tag στη γυναίκα μου, δώρο για το δεύτερο παιδί που θα έρθει τον άλλο μήνα ...

Ξέρεις κάποιο μαγαζί που μπορώ να βρω καλή τιμή στην Αθήνα ? (original με χαρτιά πάντα)

Αυτά που έχω ήδη δει παίζουν αρχική γύρω στα 1200-1500 (μη ρωτήσεις μοντέλο ... δε θυμάμαι ...)

καλό μαγαζί είναι του Κεσσαρη στο Κολωνάκι. Νομίζω ότι θα βρεις αυτό που θες

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
παιδια εχω το daytona τωρα λεω για submarine καλο ειναι; μαρεσε εμφανισιακα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
παιδια εχω το daytona τωρα λεω για submarine καλο ειναι; μ'αρεσε εμφανισιακα

ΒΕΒΑΙΩΣ είναι καλό κι έχουμε κάνει σχετική συζήτηση μερικές σελίδες πριν (το έχω κι εγώ), all time classic ανδρικό ρολόϊ!

Ομως ΠΡΟΣΟΧΗ: Εχει φορεθεί ΠΟΛΥ + κυκλοφορούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ! Αν πρόκειται να το αγοράσεις μεταχειρισμένο, συνιστώ επιτόπου επίσκεψη (μαζί με τον πωλητή, αν είναι οκ δεν θα πρέπει να έχει αντίρρηση) στο service της επίσημης Αντιπροσωπείας!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
σας ευχαριστω παιδες θα τα χω υποψη μου

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Για ρίξε μια ματιά εδώ...

Αλλά ΓΙΑΤΙ θες να της πάρεις οπωσδήποτε Tag? Θα σου πρότεινα κάποιο Omega, έχει βγάλει πρόσφατα μερικά ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ !!!

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Για ρίξε μια ματιά εδώ...

Αλλά ΓΙΑΤΙ θες να της πάρεις οπωσδήποτε Tag? Θα σου πρότεινα κάποιο Omega, έχει βγάλει πρόσφατα μερικά ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ !!!

Στους αραββώνες μου πήρε δώρο Tag, ο αδελφός της έχει Tag, η γυναίκα του αδελφού της έχει Tag ...

Είναι η μόνη που έχω αφήσει παραπονεμένη ... και μου αρέσουν σαν ρολόγια ...

Επισκέπτης
Στους αραββώνες μου πήρε δώρο Tag, ο αδελφός της έχει Tag, η γυναίκα του αδελφού της έχει Tag ...

μην το σκέφτεσαι λοιπόν...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

ok, τότε σου συνιστώ να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!
Ξεκίνα από την Ομόνοια (έχει ανοίξει στην πλατεία ένα πολύ ωραίο, μεγάλο μαγαζί με ποικιλία μοντέλων) κι εν συνεχεία άρχισε ν' ανεβαίνεις την Πανεπιστημίου, αρχικά από το δεξί πεζοδρόμιο κ μετά (στο ύψος της Εμ. Μπενάκι) πέρνα στο αριστερό κ συνέχισε μέχρι επάνω, ως την Ακαδημίας!
Στην διαδρομή αυτή έχει συνολικά καμιά 20ριά μαγαζιά που πουλάνε ρολόγια... κι αφού έχεις μετρητά ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις την καλύτερη προσφορά!
Αντε καλοφόρετο...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ok, τότε σου συνιστώ να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!
Ξεκίνα από την Ομόνοια (έχει ανοίξει στην πλατεία ένα πολύ ωραίο, μεγάλο μαγαζί με ποικιλία μοντέλων) κι εν συνεχεία άρχισε ν' ανεβαίνεις την Πανεπιστημίου, αρχικά από το δεξί πεζοδρόμιο κ μετά (στο ύψος της Εμ. Μπενάκι) πέρνα στο αριστερό κ συνέχισε μέχρι επάνω, ως την Ακαδημίας!
Στην διαδρομή αυτή έχει συνολικά καμιά 20ριά μαγαζιά που πουλάνε ρολόγια... κι αφού έχεις μετρητά ΣΙΓΟΥΡΑ θα βρεις την καλύτερη προσφορά!
Αντε καλοφόρετο...

Ευχαριστώ  :grin:
(αν και εγώ μόνο θα το πληρώσω ... η γυναίκα θα το χαρεί ...)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Tag, Tag, Tag...

Και μένα μου άρεσαν. Πριν μερικά χρόνια όμως.
Έχω τρία (νομίζω ότι τα έχω βάλει και φωτογραφία εδώ, νωρίτερα).

Τώρα δε ξέρω γιατί, αλλά απομακρύνθηκα.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μαγκες ξερει κανενας ποσο θα μπορουσα να πουλησω rolex ατσαλινο gmt το καινουριο με τη κεραμικη στεφανη και τον πρασινο δεικτη, αγορασμενο καινουριο περσι (οταν πρωτοβγηκε) απο το Σερκο?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ενα καινούργιο ρολόϊ προστέθηκε στην συλλογή μου... κι επειδή έχει σπορ χαρακτήρα, φοβερές δυνατότητες κι εκπληκτικά χαμηλή τιμή (200 ε) σε συνδυασμό με επώνυμη ποιότητα κατασκευής, νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς... :rockon:

Συνημμένα

• CITIZEN-NAVIHAWK_BlueAngels.jpg
    CITIZEN-NAVIHAWK_BlueAngels.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom