Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγω σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος tw steel! το δικο μου κριτηριο αγορας ειναι η ανθεκτικοτητα του ρολογιου και το λουρακι του! δεν μπορω με τιποτα το μπρασελε!

Υπάρχει μεγάλη γκάμα μοντέλων για να διαλέξεις...

Σκέψου όμως και την περίπτωση του TISSOT Touch ή του ολοκαινουργιου SECTOR Mountain Master (ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ + ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ με ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ), που αναφερθηκαν λιγο παραπάνω και κυκλοφορουν επισης με λουρακι καουτσουκ!

Επισκέπτης
Υπάρχει μεγάλη γκάμα μοντέλων για να διαλέξεις...

Σκέψου όμως και την περίπτωση του TISSOT Touch ή του ολοκαινουργιου SECTOR Mountain Master (ΦΟΒΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ + ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ με ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ), που αναφερθηκαν λιγο παραπάνω και κυκλοφορουν επισης με λουρακι καουτσουκ!
τιμη?? :think: :think:

Επισκέπτης
Duracell, τι γνώμη έχεις για τη νέα σειρά ρολογίων που λάνσαρε η Lamborgini; έχουν αξιόπιστο μηχανισμό;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell, τι γνώμη έχεις για τη νέα σειρά ρολογίων που λάνσαρε η Lamborgini; έχουν αξιόπιστο μηχανισμό;

Ποιό μοντέλο εννοείς?

Κυκλοφορούν τα "Automobili Lamborghini" και τα "Tonino Lamborghini"

Προσωπικά ΔΕΝ θα έπαιρνα κανένα... εκτός ίσως αν είχα μια Lamborghini και ήθελα να τα έχω σετ... :2funny:

Επισκέπτης
Ποιό μοντέλο εννοείς?

Κυκλοφορούν τα "Automobili Lamborghini" και τα "Tonino Lamborghini"

Προσωπικά ΔΕΝ θα έπαιρνα κανένα... εκτός ίσως αν είχα μια Lamborghini και ήθελα να τα έχω σετ... :2funny:

αν δεν κάνω λάθος είναι η σειρά torino, το είδα πρόσφατα σε περιοδικό, δεν είχε την κλασική στρογγυλή κάσα, αλλά την τετράγωνη του γκολφ. Αν δεν κάνω λάθος δεν ηταν με μπρασελέ αλλά με καοτσούκ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το μοντελο της tw steel που θελω εγω(το diverswatch tw 73) κοστιζει 290 ευρω,ποσο λογικο κατα τη γνωμη μου!εχω ηδη 2 quantum και ενα visetti!

ΩΡΑΙΑ τα Quantum...

Πάντως πριν αποφασίσεις.. κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και δες κι αυτά τα 2 που σου πρότεινα... ειδικά το SECTOR έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιότητα στιβαρης κατασκευής για τα λεφτά του... αλλά και το TISSOT είναι το πρώτο ρολόϊ με οθόνη αφής!

Επισκέπτης
Οπως το φαντάστηκα...

ΔΕΣ εδώ
Εμένα πάντως δεν μου πολυγέμισαν το μάτι οι Ιταλοί...

Αυτό είναι: Tonino Lamborghini Stainless Steel Swiss Watch With Black Leather Strap
Και εγώ πιστεύω από μηχανισμό δεν πρέπει να λέει και πολλά, το design μου αρέσει περισσότερο

Επισκέπτης
ΩΡΑΙΑ τα Quantum...

Πάντως πριν αποφασίσεις.. κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και δες κι αυτά τα 2 που σου πρότεινα... ειδικά το SECTOR έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιότητα στιβαρης κατασκευής για τα λεφτά του... αλλά και το TISSOT είναι το πρώτο ρολόϊ με οθόνη αφής!
εγω εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος απο τα quantum!μαλλον για tw steel παω,και αν κατσει η περιπτωση να παω εξωτερικο σε ενα μηνα θα το αγορασω απο εκει!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με 1000 Ευρώ μετρητά παίζει κάπιο Omega? μάλλον θα πάρω το Longines Hydroconquest, Τα Omega όμως είναι καλύτερα έτσι δεν είναι?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Με 1000 Ευρώ μετρητά παίζει κάπιο Omega? μάλλον θα πάρω το Longines Hydroconquest, Τα Omega όμως είναι καλύτερα έτσι δεν είναι?

ΑΥΤΟ εννοείς?

Είναι στην ίδια κλάση με το αντίστοιχο OMEGA ή TAG... κι αν έχεις τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ και ΨΑΞΕΙΣ στα μαγαζιά του κέντρου... μπορεί να βρεις κάποια πολύ καλή ευκαιρία!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΑΥΤΟ εννοείς?

Είναι στην ίδια κλάση με το αντίστοιχο OMEGA ή TAG... κι αν έχεις τα χρήματα ΜΕΤΡΗΤΑ και ΨΑΞΕΙΣ στα μαγαζιά του κέντρου... μπορεί να βρεις κάποια πολύ καλή ευκαιρία!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
εγώ με 200 ευρουδάκια πήρα ένα folli folie super....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγώ με 200 ευρουδάκια πήρα ένα folli folie super....

Οπως έχω ξαναγράψει, ΔΕΝ έχει σημασία πόσο αξίζει ένα ρολόϊ, αλλά πόση χαρά μας προσφέρει όταν το φοράμε!

Με γειά σου λοιπόν + να το χαρείς... :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η καλύτερα αυτό το οποίο δεν είναι αυτόματο και το βρίσκω στα μαγαζιά 870 Ευρώ μετρητα
Είναι καλή ευκαιρία?

Το ρολόι είναι μια χαρά για τα λεφτά του... όμως η τελική επιλογή εξαρτάται από το γούστο σου... κι αν θες Quartz ή αυτόματο (σαφώς ποιοτικότερος) μηχανισμό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom