scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Για τα EDOX τι γνώμη έχετε?
Για τα EDOX τι γνώμη έχετε?
ΠΟΛΥ καλή
Ελβετικός Οίκος με παράδοση (1884)...
Δες και σ' αυτό το link για συμφέρουσες αγορές...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
με καλυψε ο silverdragon και ευχαριστω.αγαπητοι συναδελφοι θα παρεμβω επειδη δεν αντεχω αλλο να βλεπω ανακριβειες των εκαστοτε δηθεν "συλλεκτων" με τις πολλες γνωσεις στο αντικειμενο,να καθομαι και βλεπω οτι τα rolex φορανε ΕΤΑ και μου εχει σηκωθει η τριχα απο τα μαλλια μου!!!!! Για ονομα του Θεου αγαπητε duracell πια,στην σελιδα 8 σε διορθωσα οτι μετα το 2000 το daytona επαψε να φοραει τον μηχανισμο el primero 430 και φοραει μηχανισμο rolex 1430!!! τι να κανουμε τωρα να το αλλαξουμε επειδη το λες εσυ?? να πας να ενημερωθεις καλυτερα αγαπητε μου,στην σελιδα 9 σε διορθωσα για την διαταξη στα δευτερολεπτα του νεου μηχανισμου και επισης στην σελιδα 9 σου εδωσα ολες τις πληροφοριες που μοιραζεις σημερα για τα αντιγραφα rolex.H ημιμαθεια ειναι το χειροτερο οταν εκτιθεσαι σε ενα forum οπου μοιραζεις πληροφοριες με σκοπο να κανεις καλο και οχι ΦΙΓΟΥΡΑ!!! να με συγχωρεις αν ο τονος μου ειναι εντονος αλλα μερικα πραγματα δεν τα ανεχομαι πολυ περισσοτερο οταν μιλαμε για ενα πραγμα οπως ειναι η rolex την οποια παρακολουθω απο το 1995 και ειμαι μελος πολλων διεθνων forum φιλων της rolex. Αυτα και προσοχη τι λεμε γιατι ο σκοπος ειναι ενας: να δινουμε ΧΡΗΣΙΜΕΣ και πανω απ'ολα ΣΩΣΤΕΣ πληροφοριες.
αν εχεις τετοιου ειδους γνωσεις κρατατες για τον εαυτο σου και μην ποσταρεις θεματα που εισαι ασχετος, αυτα που ηταν να διαβασω στην ζωη μου τα διαβασα για να μαθω να βαζω στην θεση τους ασχετους συλλεκτες σαν και εσενα και την παρεα σου.Εγώ έχω γνώσεις και είναι αποδεδειγμένο από τα εκατοντάδες posts μου... αντίθετα μ' εσένα... υπομονή... + διάβασμα... θα μάθεις κι εσύ!
Οσο για το σχόλιό σου για τον Β.Κ., αν και προσωπικά γνωρίζω καλύτερα και συνεργάζομαι με τον πατέρα του Κ., είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι αν ποτέ κατάφερνες να βρεθείς στην παρέα μας, θα του απευθυνόσουν με μεγαλύτερο σεβασμό...
Παρακαλώ... και καλοφόρετο όποιο κι αν πάρεις τελικά!
Να θυμάστε... σημασία ΔΕΝ έχει πόσο αξίζει ένα ρολόϊ, αλλά πόση χαρά μας προσφέρει όταν το φοράμε!
Αν εχεις τετοιου ειδους γνωσεις κρατατες για τον εαυτο σου και μην ποσταρεις θεματα που εισαι ασχετος, αυτα που ηταν να διαβασω στην ζωη μου τα διαβασα για να μαθω να βαζω στην θεση τους ασχετους συλλεκτες σαν και εσενα και την παρεα σου.
Οσο για τον μπουλη και τον μπουλη πατερα του δεν χρηζουν σεβασμου τετοιου ειδους υποκειμενα και ουτε θα ηθελα τετοιες παρεες. Εχουν πολλα "απλυτα" και οι δυο τους μην κοιτας την επιφανεια κοιτα και απο κατω την βρωμααααααααα.
Δεν είναι για μένα για ένα φίλο ψάχνω πληροφορίες που θα του αγοράσουν τα πεθερικά του ένα τέτοιο
Εγώ προς το παρόν με το Dior-raki μου μια χαρά είμαι ;) ;)
Λες να τους φοβαμαι Duracell? Και αν τους φοβομουν που ΔΕΝ, νομιζω οτι ουτε τους εβρισα ουτε ειπα τιποτα χειροτερο απλα λεω την γνωμη μου πολιτισμενα. Και η εποχη των τραμπουκων περασε στην ιστορια πια για το ΤΙ θα μπορουσε να συμβει ΑΝ μαθαιναν ή διαβαζαν το post μου.Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει...
Θα έπρεπε όμως αν μη τι άλλο, να είσαι ποιό φειδωλός στις εκφράσεις σου και στους χαρακτηρισμούς σου για τους κ.κ. Κ. γιατί αναρωτιέμαι ΤΙ θα μπορούσε να συμβεί κάποια στιγμή ΑΝ μάθαιναν-διάβαζαν το παραπάνω post σου (άσε που με την εξέλιξη της τεχνολογίας... μπορεί ΗΔΗ να έχουν ενημερωθεί)... με τόσους "επισκέπτες" που διαβάζουν το Θέμα!
Λες να τους φοβαμαι Duracell? Και αν τους φοβομουν που ΔΕΝ, νομιζω οτι ουτε τους εβρισα ουτε ειπα τιποτα χειροτερο απλα λεω την γνωμη μου πολιτισμενα. Και η εποχη των τραμπουκων περασε στην ιστορια πια για το ΤΙ θα μπορουσε να συμβει ΑΝ μαθαιναν ή διαβαζαν το post μου.
χαχα κατάλαβα... χμ... έχει κι άλλα "καλά" ρολόγια ο φίλος σου? Γιατί ΑΝ είναι το πρώτο του, θα τον συμβούλευα να προτιμήσει κάποια ποιό "γνωστή" μάρκα... για να έχει και την δυνατότητα μεταπώλησης στην Ελλάδα, αν κάποια στιγμή ήθελε να το αλλάξει κλπ...
Έχει ένα Tag με μαύρη στεφάνη και καδράν
duracell τα ρολογια που εδειξες σε τι τιμη παιζουν??
Πολύ καλή επιλογή πάντως.... τα longines
Πάντα ενημερωμένος ο duracell ;)
και στην ελλαδα τα αγοραζεις απο τον Καισαρη??? ακριβουτσικα τα ατιμα αλλα πολυ ωραια!!
πραγματι καλη επιλογη τα longines,με την διαφορα οτι μας εχεις βαλει φωτογραφια απο zenith!Ωραία
Οπότε τώρα θα ψάχνει για κάτι διαφορετικό...? Είναι χρονογράφος το Tag του?
Υπάρχουν πολλά ωραία ρολόγια για να διαλέξει π.χ. Longines (ανάλογα βέβαια και με τα χρήματα που διαθέτει)...
πραγματι καλη επιλογη τα longines, με την διαφορα οτι μας εχεις βαλει φωτογραφια απο zenith!