Την αξία που έχει ο μηχανισμός του... και που ΔΕΝ είναι ROLEX...
Zenith???
Την αξία που έχει ο μηχανισμός του... και που ΔΕΝ είναι ROLEX...
Zenith???
Κοίτα γκαντεμιά...μόλις μου τελείωσε η μπαταρία στο ρολόϊ!!!!!
Φτουουουουουου!
Dura ποια η άποψη για bulova & Kenneth Cole? Παρατηρώ οτι είναι προσιτά και με μεγάλη γκάμα...
παιδες εγω λεω να χτυπησω αυτο..
τι λετε? (τιμη?)
το εχω δει, μου αρεσει το αλλο ομως (ειναι και bond). ευχαριστω για την πληροφ.
Προφανώς δεν έχω ούτε τη συλλογή ούτε τις γνώσεις του Duracell αλλά πήρα πρόσφατα το planet ocean chrono, και έχω να σχολιάσω τα εξής:παιδες εγω λεω να χτυπησω αυτο..
τι λετε? (τιμη?)
μεχρι το 2002 χρησιμοποιουσε Zenith El primero μηχανες η Rolex στο Daytona μετα το 2002 χρησιμοποιη μηχανες Rolex, και η τιμή τους σε καινουργια παιζει στα 9-10 χιλ €Την αξία που έχει ο μηχανισμός του... και που ΔΕΝ είναι ROLEX...
Προφανώς δεν έχω ούτε τη συλλογή ούτε τις γνώσεις του Duracell αλλά πήρα πρόσφατα το planet ocean chrono, και έχω να σχολιάσω τα εξής:
Πάντως σε όλες τις αγορές που έχω κάνει, η φάση της διερεύνησης είναι η καλύτερη (σα να κυνηγάς να ρίξεις τη γαμάτη γκόμενα) οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ
[li]Μάζεψε τα μετρητά και παζάρεψε όσο μπορείς γιατί υπάρχουν μεγάλα περιθώρια έκπτωσης (μέχρι 30% σε ορισμένες περιπτώσεις που είδα προσωπικά).[/li]
[li]Πήγαινε και δοκίμασε τα ρολόγια στο χέρι σου γιατί μπορεί να ξενερώσεις από το πως φαίνεται ένα ρολόι που γουστάρεις επάνω σου.[/li]
[li]Προφανώς ένα τέτοιο ρολόι δεν το αγοράζεις ως μηχάνημα που δείχνει την ώρα αλλά ως μηχάνημα/εργο τέχνης/κόσμημα που δείχνει την ώρα, συνεπώς a priori έχεις δεχτεί να το προσέχεις και να το φροντίζεις όπως αν αγόραζες μία desmosedici αντί για παπί.[/li]
εφ΄όσον είστε με τα μετρητά στο χέρι... παζαρέψτε όσο μπορείτε!
Δεν φοραω.
Σωστό!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις διάφορες απομιμήσεις... ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΚΡΙΒΟ ΡΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙΜΗ "ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ" ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ (ΕΓΓΥΗΣΗ + ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΟ ΤΟ SERIAL NUMBER + ΣΦΡΑΓΙΔΑ) αλλιώς κινδυνεύετε να βρεθείτε με μια μαιμούδα στο χέρι... ή με κάποιο κλεμμένο κι όταν χρειαστείτε να πάτε για οποιοδήποτε λόγο στο service να βρεθείτε μπλεγμένοι... Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!
εννοηται πως θα το φορεσω πρωτα, απλως σαν πρωτη εικονα μου αρεσει πολυ και ειναι νουμερο 1 αγοραΠροφανώς δεν έχω ούτε τη συλλογή ούτε τις γνώσεις του Duracell αλλά πήρα πρόσφατα το planet ocean chrono, και έχω να σχολιάσω τα εξής:
Πάντως σε όλες τις αγορές που έχω κάνει, η φάση της διερεύνησης είναι η καλύτερη (σα να κυνηγάς να ρίξεις τη γαμάτη γκόμενα) οπότε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ
[li]Μάζεψε τα μετρητά και παζάρεψε όσο μπορείς γιατί υπάρχουν μεγάλα περιθώρια έκπτωσης (μέχρι 30% σε ορισμένες περιπτώσεις που είδα προσωπικά).[/li]
[li]Πήγαινε και δοκίμασε τα ρολόγια στο χέρι σου γιατί μπορεί να ξενερώσεις από το πως φαίνεται ένα ρολόι που γουστάρεις επάνω σου.[/li]
[li]Προφανώς ένα τέτοιο ρολόι δεν το αγοράζεις ως μηχάνημα που δείχνει την ώρα αλλά ως μηχάνημα/εργο τέχνης/κόσμημα που δείχνει την ώρα, συνεπώς a priori έχεις δεχτεί να το προσέχεις και να το φροντίζεις όπως αν αγόραζες μία desmosedici αντί για παπί.[/li]
Eίναι απίστευτο πόσοι άνθρωποι ασχολούνται άπειρες ώρες για ν' αποκτήσουν ένα τέτοιο μηχανολογικό θαύμα (sorry αλλά παθαίνω πλάκα με τις μηχανές κοσμήματα)...