Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
συγγενής  μου είναι αντιπρόσωπος .... και παρολαυτά το αγόρασα από το Βασίλειο του Μπαχρέιν , ο λόγος απλός 50% κάτω (φυσικά πήγα συστημένος από ελλάδα)

Από την εμπειρία μου, έτσι και μπεις μέσα στο μαγαζί και τα λεφτά τα έχεις κασαδούρα....

scockfield

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό είναι το καλύτερο ό,τι και να λέτε...

mickeymousecf5.jpg

Συμφωνώ είναι και διαχρονικό!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό είναι το καλύτερο ό,τι και να λέτε...

[URL unfurl="true"]http://img76.imageshack.us/img76/6913/mickeymousecf5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Και ερχόμαστε πάλι στa αιώνιa ερωτήματα....

Γιατί ο Μίκυ φοράει γάντια?

Και γιατί έχει τέσσερα δάχτυλα?

xaxaxaxa

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Προσωπικά λατρεύω το www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/hrpictures/novelties_2006/hublot_bb_all_black_hr.jpg]all black [/url] και προσπαθώ να πείσω την πεθερά μου να μου το πάρει (xaxaxaxa)...

...αλλά και το www.hublot.com/hublot_prod/site/hublot/data/hrpictures/big_bang/341_SL_1008_RX_chocolate.jpg] red gold chocolate [/url] το οποίο όμως δεν θα μου πήγαινε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα σπανε και τα δυο

Πάντως, ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη εταιρεία φημίζεται, είναι ότι ήταν από τις πρώτες (νομίζω η πρώτη) που λάνσαρε το λουρί (τι απαίσια λέξη) από καουτσούκ. Και τα λουριά της :cheesy:, ξεχωρίζουν, δλδ, σε ρέπλικα θα φάινεται η διαφορά φαντάζομαι. Οπότε...πρόσεχέ το. Άσε που εάν είναι κανένα περίεργο κινέζικο πλαστικό από νοθευμένα πετρέλαια, είναι πολύ πιθανόν να σου κοπεί πολύ γρήγορα.

BTW, είσαι ή δεν είσαι ο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,12159]rozkrotalias[/url]? ή παίζει απλά συνωνυμία (Internetική)?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάρε και άλλα γαμάτα....

Hublot Bigger Bang All Βlack για 190.000€  :o :o :o :o

Και πολύ πετυχημένο το comment ενός forumίστα για την τιμή του: Hublot. This is an interesting upstart, I respect the CEO Biver, but I feel the watches are ridiculously overpriced. One should never buy a watch to impress, but, let's face it... few discerning gentlemen would wear such a ghastly 44M (i.e.- freakin HUGE) timepiece. It suits the St. Tropez beach crowd, youthful beauty bound to fade into oblivion. In 10 years, Hublot's smile will turn upside-down and into a frown. Spend your 190K on a vacation fund, not a watch.

Επίσης γαμάτο: Hublot Big Bang Tourbillon All Black

Και τελος, ένα γαμάτο ρολόι που πρέπει να έχει ξαναναφερθεί: IWC Portuguese Chrono-Automatic.

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε,

Αυτό το link που δίνεις, όταν το χτυπήσεις βγάζει σε μια σελίδα που ζητάει εγγραφή (δίνοντας E-mail και password).

Στο oroloi.gr έτσι είναι?  Χωρίς εγγραφή δε μπαίνει κανείς?

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες, καθώς ούτε και εγώ εγγραφεί στο συγκεκριμένο site. Εναλλακτικά δείτε στο link που ακολουθεί
(το τελευταίο της σελίδας-Νο20)

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα Longines ειναι απο τα καλυτερα ορολογια ειναι κατασκεωασμενα για <πιλοτους> ο μηχανισμος τους ειναι ελβετικος και ρωσικος.. παρομοιες μαρκες ειναι aviator kai vostok...ισως η καλυτερη κορωνα στον κοσμο..

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Όταν λες ελβετικός και ρωσικός (μένω λίγο στο ρωσσικός) πιστεύεις ότι διαφοροποιείται σε κάτι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ρολόγια της σειράς του (είτε θετικά είτε αρνητικά);

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες, καθώς ούτε και εγώ εγγραφεί στο συγκεκριμένο site. Εναλλακτικά δείτε στο link που ακολουθεί
(το τελευταίο της σελίδας-Νο20)

Ωραίο ρολόι! Εναλλακτικά σε αυτό το στυλ, μπορείς να δεις και τα αντίστοιχα OMEGA και TAG HEUER...

barbarosa

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι duracell, το seamaster της Omega, ωστόσο το συγκεκριμένο μου έκανε "κλικ", δυστυχώς όμως δεν με βλέπω να το αγοράζω άμεσα (είναι πολλά τα λεφτά Άρη) :'(

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Φίλε,

Αυτό το link που δίνεις, όταν το χτυπήσεις βγάζει σε μια σελίδα που ζητάει εγγραφή (δίνοντας E-mail και password).

Στο oroloi.gr έτσι είναι?  Χωρίς εγγραφή δε μπαίνει κανείς?

Σήμερα δε μου το 'κανε.  Μπήκα κανονικά και το είδα.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ξερει κανεις τιμη?

Συνημμένα

• 29005091.gif
    29005091.gif
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 50

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Ρε Yorgos, να με συμπαθάς δηλαδή, αλλά σε αυτά τα δύο που παρέθεσες ΠΩΣ διαβάζεις την ώρα?  Κουβαλάς φακουδάκι ειδικό για να το φωτίζεις?
Δε λέω, καλό το design ενός ρολογιού, αλλά να μη ξεχνάμε και το λόγο για τον οποίο φτιάχνονται ρολόγια.
Για να βλέπουμε την ώρα, έτσι?

Τι να το κάνω που είναι Rolex (όπως είπε και κάποιος νωρίτερα εδώ), αφού "δεν κρατάει σωστή ώρα"?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι να το κάνω που είναι Rolex (όπως είπε και κάποιος νωρίτερα εδώ), αφού "δεν κρατάει σωστή ώρα"?

Είναι γνωστό το "πρόβλημα" για τα ROLEX, ότι χάνουν λίγο... γιατί θέλουν μια μικρορύθμιση εσωτερικά (+ / -) που τα "προσαρμόζει" στο κλίμα της εκάστοτε χώρας που λειτουργούν... αλλά στο Ελληνικό service αποφεύγουν να κρατήσουν ένα ρολόι για να το παρακολουθούν καμιά βδομάδα...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε Yorgos, να με συμπαθάς δηλαδή, αλλά σε αυτά τα δύο που παρέθεσες ΠΩΣ διαβάζεις την ώρα?  Κουβαλάς φακουδάκι ειδικό για να το φωτίζεις?
Δε λέω, καλό το design ενός ρολογιού, αλλά να μη ξεχνάμε και το λόγο για τον οποίο φτιάχνονται ρολόγια.
Για να βλέπουμε την ώρα, έτσι?

Την διαβάζεις...όχι τόσο καλά όσο σε ένα καταδυτικό, αλλά την διαβάζεις.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι η  επιλογή μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας σε ότι αφορά το design, είναι ένα αρκετά υποκειμενικό θέμα.

Ειδικότερα στην περίπτωση των ρολογιών, που μπορούν να θεωρηθούν και ως κοσμήματα, αλλά και να έχεις και περισσότερα από ένα, το αποτέλεσμα της επιλογής ποικίλει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Για δείτε λίγο αυτόν
τον κατάλογο...

Διαβάζονται ρε παιδί μου!

Να και εικόνες

http://[URL unfurl="true"]www.fortis-watch.com/imgs/collections/b42/6582711k_2007.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fortis-watch.com/imgs/collections/b42/6372211m_2007.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.fortis-watch.com/imgs/collections/b42/6381041m_2007.jpg[/img[/URL]]

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τα Fortis... (παρόμοια με τα ORIS) :rockon:

Εχω αυτό... :dancing:

Συνημμένα

• FORTIS.jpg
    FORTIS.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 22

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Επίσης, μην ξεχνάς ότι η  επιλογή μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας σε ότι αφορά το design, είναι ένα αρκετά υποκειμενικό θέμα.
Ειδικότερα στην περίπτωση των ρολογιών, που μπορούν να θεωρηθούν και ως κοσμήματα, αλλά και να έχεις και περισσότερα από ένα, το αποτέλεσμα της επιλογής ποικίλει.
Βεβαίως και δε το ξεχνώ. Ειδικά σε πράματα που κάποιος τα πληρώνει από την τσέπη του, είναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ υποκειμενικό θέμα.  Δε κρίνουμε κανέναν από εμάς εδώ, τους σχεδιαστές μόνο κρίνουμε.

Προσωπικά, δε τα θεωρώ ως κοσμήματα. Τα θεωρώ μηχανήματα. Και αν δεις τη (φτωχή) συλλογή μου, θα δεις ότι η ευκρίνεια στο διάβασμα είναι το κύριο κριτήριο με το οποίο τα έχω διαλέξει.  Τα περισσότερα τουλάχιστον.  Ακόμα και τα δώρα (από γκόμενες), ήταν τέτοια, γιατί με το μπλα-μπλα είχαν καταλάβει τι ήταν αυτό που μου αρέσει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom