You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλε Duracell την έψαξα και σε omega αλλά μου αρέσει περισσότερο το tag και νομίζω καθόταν καλύτερα στο χέρι μου από τα omega αντίστοιχου σχεδιασμού που δοκίμασα. Mε βλέπω να καταλήγω λοιπόν στο tag.
Καλοφόρετο λοιπόν
Duracell στο e-men που μου έδωσες το βλέπω στα 1699. Λες να το παραγγείλω από εκεί ή κινδυνεύω να φάω καμιά φόλα?
Εχω παραγγείλει κατά καιρούς διάφορα πράγματα από εκεί και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα...
Εχουν μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε διάφορα προϊόντα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ... γι' αυτό έβαλα το link...
Κι αφού γλυτώνεις 150 ε... κανόνισε να κεράσεις
το κέρασμα αν το πάρω από εκεί εννοείται.Εχω παραγγείλει κατά καιρούς διάφορα πράγματα από εκεί και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα...
Εχουν μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε διάφορα προϊόντα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ... γι' αυτό έβαλα το link...
Κι αφού γλυτώνεις 150 ε... κανόνισε να κεράσεις
απλά φοβάμαι λίγο τις αγορές από σάιτ σε ότι έχει να κάνει με πιστοποιητικά προιόντος,εγγυήσεις κλπ.
το κέρασμα αν το πάρω από εκεί εννοείται.
απλά φοβάμαι λίγο τις αγορές από σάιτ σε ότι έχει να κάνει με πιστοποιητικά προιόντος,εγγυήσεις κλπ.
Σε καταλαβαίνω, αλλά για το συγκεκριμένο site σου λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έχω αγοράσει κι εγώ πολλές φορές διάφορα προϊόντα...
Επίσης σου συνιστώ αν σκοπεύεις να γίνεις πελάτης και ν' αγοράζεις διάφορα πράγματα, ν' ακολουθήσεις την διαδικασία εγγραφής VIP μέλους (με πάγιο κόστος 100 ε), γιατί μετά παρέχεται ισοβίως έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές (35% στις γραβάτες+μανικετόκουμπα, 10% στα ρολόγια και 5% για τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης) + με κάθε παραγγελία δώρο ενα τεύχος του περιοδικού Playboy + Προσκλήσεις για events !!!
Φίλε το είδα και αυτό για το VIP μέλος και θα το ψάξω γιατί σκέφτομαι να το πάρω το ρολογάκι μετά τις διακοπές.
Μην το πολυσκέφτεσαι... ΣΥΜΦΕΡΕΙ 100% !!!
Duracell,
Έχεις βρει κανένα site που να δίνει την ακριβή ώρα online?
Ας πούμε ένα είναι αυτό:
αλλά λέω μήπως υπάρχει κανένα πιό "καλαίσθητο"!
(Η κλήση προς το 14844 (το παλιό 141) καστίζει σχεδόν ένα ευρώ πλέον!)
Ας πούμε ένα είναι αυτό:
Δεν ξερω αν ειναι πιο καλαίσθητο..χρησιμοποιώ αυτό..τσέκαρε αν σου κάνειDuracell,
Ας πούμε ένα είναι αυτό:
Δεν ξερω αν ειναι πιο καλαίσθητο..χρησιμοποιώ αυτό..τσέκαρε αν σου κάνει
Μια χαρά το βλέπω! Έχει και weather! Thanks!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Duracell,
Ας πούμε ένα είναι αυτό:
Εάν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει add-on το οποίο διαβάζει τους ενημερωμένους Time Servers Και σου δίνει την ακριβή ώρα για πολλές πόλεις. Το add-on λέγεται FoxClocks.
Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις το ακόλουθο Utility και να το βάλεις να μιλάει με NNTP Servers που εμπιστεύεσαι. Εγώ στο γραφείο αλλά και στο σπίτι, όλα τα PC Και κατ'επέκταση και PDAs, smartphones Κλπ, μιλάνε με τον κεντρικό server του γραφείου και λαμβάνουν την σωστή ώρα, ο οποίος την μαζεύει από διάφορους servers στην Γερμανία (από που αλλού xe xe). Ένας δυνατός και αξιόπιστος Time Server είναι αυτός του πολυτεχνείου του Βερολίνου.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εάν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει add-on το οποίο διαβάζει τους ενημερωμένους Time Servers Και σου δίνει την ακριβή ώρα για πολλές πόλεις. Το add-on λέγεται FoxClocks.
Δες πως φαίνεται η ώρα, την εμφανίζει όταν κάνεις hover πάνω από τo σχετικό εικονίδιο στο Status bar του firefox.
Συνημμένα
roz_krotalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες εχω φαει κολλημα με ενα Ηublot Big Bang τελευταια και σκεφτομαι να το παρω replika απο ιντερνετ. Με ελβετικο μηχανισμο εχει 300 ευρο και με κινεζικο 60 ευρο. Αξιζει να σκασω τα 300 για replika? :S
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Παιδες εχω φαει κολλημα με ενα Ηublot Big Bang τελευταια και σκεφτομαι να το παρω replika απο ιντερνετ. Με ελβετικο μηχανισμο εχει 300 ευρο και με κινεζικο 60 ευρο. Αξιζει να σκασω τα 300 για replika? :S
Ούτε για πλάκα. BTW, η σειρά που αναφέρεις, ειδικά αυτή με το τιτάνιο, ΓΑΜΑΕΙ....
γαμπριατικο?Το τελευταιο μου αποκτημα
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Οχι ρε συ ειμαι μεγαλος για τετοιαγαμπριατικο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K