Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Duracell την έψαξα και σε omega αλλά μου αρέσει περισσότερο το tag και νομίζω καθόταν καλύτερα στο χέρι μου από τα omega αντίστοιχου σχεδιασμού που δοκίμασα.με βλέπω να καταλήγω λοιπόν στο tag.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Φίλε Duracell την έψαξα και σε omega αλλά μου αρέσει περισσότερο το tag και νομίζω καθόταν καλύτερα στο χέρι μου από τα omega αντίστοιχου σχεδιασμού που δοκίμασα. Mε βλέπω να καταλήγω λοιπόν στο tag.

Καλοφόρετο λοιπόν :)

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
το παρακάτω είναι που θέλω.παντού μου έδιναν αρχική τιμή 2300,όταν όμως τους έλεγα για μετρητά η πιο χαμηλή που πέτυχα ήταν 1840.

Συνημμένα

• tag 4.jpg
    tag 4.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 30

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Duracell στο e-men που μου έδωσες το βλέπω στα 1699.λες να το παραγγείλω από εκεί ή κινδυνεύω να φάω καμιά φόλα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell στο e-men που μου έδωσες το βλέπω στα 1699. Λες να το παραγγείλω από εκεί ή κινδυνεύω να φάω καμιά φόλα?

Εχω παραγγείλει κατά καιρούς διάφορα πράγματα από εκεί και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα...

Εχουν μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε διάφορα προϊόντα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ... γι' αυτό έβαλα το link...

Κι αφού γλυτώνεις 150 ε... κανόνισε να κεράσεις :dancing:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εχω παραγγείλει κατά καιρούς διάφορα πράγματα από εκεί και δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα...

Εχουν μεγάλη ΠΟΙΚΙΛΙΑ σε διάφορα προϊόντα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ... γι' αυτό έβαλα το link...

Κι αφού γλυτώνεις 150 ε... κανόνισε να κεράσεις :dancing:
το κέρασμα αν το πάρω από εκεί εννοείται.
απλά φοβάμαι λίγο τις αγορές από σάιτ σε ότι έχει να κάνει με πιστοποιητικά προιόντος,εγγυήσεις κλπ.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
το κέρασμα αν το πάρω από εκεί εννοείται.
απλά φοβάμαι λίγο τις αγορές από σάιτ σε ότι έχει να κάνει με πιστοποιητικά προιόντος,εγγυήσεις κλπ.

Σε καταλαβαίνω, αλλά για το συγκεκριμένο site σου λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έχω αγοράσει κι εγώ πολλές φορές διάφορα προϊόντα...
Επίσης σου συνιστώ αν σκοπεύεις να γίνεις πελάτης και ν' αγοράζεις διάφορα πράγματα, ν' ακολουθήσεις την διαδικασία εγγραφής VIP μέλους (με πάγιο κόστος 100 ε), γιατί μετά παρέχεται ισοβίως έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές (35% στις γραβάτες+μανικετόκουμπα, 10% στα ρολόγια και 5% για τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης) + με κάθε παραγγελία δώρο ενα τεύχος του περιοδικού Playboy + Προσκλήσεις για events !!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε το είδα και αυτό για το VIP μέλος και θα το ψάξω γιατί σκέφτομαι να το πάρω το ρολογάκι μετά τις διακοπές.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Duracell,

Έχεις βρει κανένα site που να δίνει την ακριβή ώρα online?

Ας πούμε ένα είναι αυτό:
αλλά λέω μήπως υπάρχει κανένα πιό "καλαίσθητο"!

(Η κλήση προς το 14844 (το παλιό 141) καστίζει σχεδόν ένα ευρώ πλέον!)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Duracell,

Ας πούμε ένα είναι αυτό:

Δεν ξερω αν ειναι πιο καλαίσθητο..χρησιμοποιώ αυτό..τσέκαρε αν σου κάνει

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Duracell,
Ας πούμε ένα είναι αυτό:

Εάν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει add-on το οποίο διαβάζει τους ενημερωμένους Time Servers Και σου δίνει την ακριβή ώρα για πολλές πόλεις. Το add-on λέγεται FoxClocks.

Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις το ακόλουθο Utility και να το βάλεις να μιλάει με NNTP Servers που εμπιστεύεσαι. Εγώ στο γραφείο αλλά και στο σπίτι, όλα τα PC Και κατ'επέκταση και PDAs, smartphones Κλπ, μιλάνε με τον κεντρικό server του γραφείου και λαμβάνουν την σωστή ώρα, ο οποίος την μαζεύει από διάφορους servers στην Γερμανία (από που αλλού xe xe). Ένας δυνατός και αξιόπιστος Time Server είναι αυτός του πολυτεχνείου του Βερολίνου.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εάν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει add-on το οποίο διαβάζει τους ενημερωμένους Time Servers Και σου δίνει την ακριβή ώρα για πολλές πόλεις. Το add-on λέγεται FoxClocks.

Δες πως φαίνεται η ώρα, την εμφανίζει όταν κάνεις hover πάνω από τo σχετικό εικονίδιο στο Status bar του firefox.

Συνημμένα

• FoxClocks.jpg
    FoxClocks.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 52

roz_krotalias

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εχω φαει κολλημα με ενα Ηublot Big Bang τελευταια και σκεφτομαι να το παρω replika απο ιντερνετ. Με ελβετικο μηχανισμο εχει 300 ευρο και με κινεζικο 60 ευρο. Αξιζει να σκασω τα 300 για replika? :S

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παιδες εχω φαει κολλημα με ενα Ηublot Big Bang τελευταια και σκεφτομαι να το παρω replika απο ιντερνετ. Με ελβετικο μηχανισμο εχει 300 ευρο και με κινεζικο 60 ευρο. Αξιζει να σκασω τα 300 για replika? :S

Ούτε για πλάκα. BTW, η σειρά που αναφέρεις, ειδικά αυτή με το τιτάνιο, ΓΑΜΑΕΙ....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το τελευταιο μου αποκτημα και οχι replica το γνησιο

Συνημμένα

• 30a.jpg
    30a.jpg