Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Επισκέπτης
θελω να αγορασω ενα ρολοι το οποιο θα το φοραω στη δουλεια!!καμια πληροφορια για tw steel?τιμες? :think:

Επισκέπτης
Κοιτα λιγο το τελευταιο μου ποστ  :dancing:

Οι τιμες στην Ελλαδα ομως, ειναι κατα 100% πιο πανω  :(
πλακα κανουν? :new_shocked:!!οι τιμες αγγιζουν το κοστος ενος καταδυτικου της citizen!μου φαινεται οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει  :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
πλακα κανουν? :new_shocked:!!οι τιμες αγγιζουν το κοστος ενος καταδυτικου της citizen!μου φαινεται οτι ο καθενας ζηταει οτι θελει  :tickedoff: :tickedoff:

Κοιτα εδω τιμες  :headbang:

Οσο αφορα αν θελεις να το παραγγελνεις απ'εξω... δεν μπορω να βοηθησω...
Βασικα κ εγω ειμαι σε μια φαση που ψαχνω  :)

Επισκέπτης
Κοιτα εδω τιμες  :headbang:

Οσο αφορα αν θελεις να το παραγγελνεις απ'εξω... δεν μπορω να βοηθησω...
Βασικα κ εγω ειμαι σε μια φαση που ψαχνω  :)
γραφει οτι τα μηχανικα μερη του ρολογιου ειναι απο τη citizen!εκανε ομως το ιδιο λαθος με την quantum,ανεβασε τις τιμες και τωρα πια κοστιζουν οσο ενα αυθεντικο citizen!οι αγοραστες θα πανε επομενως στη citizen!τα twsteel θα ηταν λογικο να κοστιζαν απο 250-300 ευρω!

Επισκέπτης
μιας και εγραψα για quantum,να αναφερω οτι πωλειται quantum barracuda(για καταδυσεις),ΑΦΟΡΕΤΟ,με εγγυηση και ολα τα χαρτια γνησιοτητας,στο κουτι του,με τιμη 300 ευρω!πληροφοριες με π.μ!

bibikoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες υπαρχει φαινεται μηχανισμος χρονογραφου της παλιας NICOLET χωρις κανενα κουμπακι.
Η πρωτοτυπια βρισκεται στο να παιρνει μπρος, να σταματα και να επιστρεφει στο μηδεν γυρνωντας αριστεροστροφα και δεξιοστοφα το κουρδιστηρι.
Ο Αυστριακος ρολογας HABRING εχει αρχισει να χρησιμοποιει κάτι παρεμφερες σε καινουργιο χρονογραφο του, μαλλον με βασικο μηχανισμο ΕΤΑ. Η συμασια της πατεντας εγκειται στην κασα που δεν εχει περιττα πλεον ανοιγματα.

Ξερει κανεις για τι μιλαω;
Ξερει κανεις το μηχανισμο της NICOLET;  :think:

Επισκέπτης
το quantum που ανεφερα παραπανω...

Συνημμένα

• DSC00101.JPG
    DSC00101.JPG
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 23

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Την άποψη των ειδικών  για τα Edox παρακαλώ..thanks

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
:grin:

το καλύτερο ποστ της ημέρας μέχρι στιγμής....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Μεγάλη ποικιλία σε μηχανισμούς για το αυτόματο κούρδισμα των ρολογιών μας...

Μήπως γνωρίζεις κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, που διαθέτει τέτοιους μηχανισμούς ώστε να μπορούμε να δούμε αν τα ρολόγια μας χωρούν κ.λ.π.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Μήπως γνωρίζεις κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, που διαθέτει τέτοιους μηχανισμούς ώστε να μπορούμε να δούμε αν τα ρολόγια μας χωρούν κ.λ.π.

Δυστηχώς ΕΛΑΧΙΣΤΑ καταστήματα στην Αθήνα έχουν ανάλογους μηχανισμούς... θα σου πρότεινα ν' απευθυνθείς στο ORA KESSARIS (Πανεπιστημίου 7, τηλ. 210-3711000)

αλλά και στα γύρω κοσμηματοπωλεία στην Βουκουρεστίου...

Πάντως το μέγεθος του ρολογιού να μην σε απασχολεί, έχω προσωπικά διάφορα τέτοια "κουτιά" και χωρούν άνετα τα πάντα... π.χ. PANERAI που είναι από τα μεγαλύτερα (σε διάμετρο) αυτόματα ρολόγια...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω το aquaracer automatic της tag heuer,για πείρε καμιά γνώμη αξίζει? να τη κάνω τη κίνηση? υπ'όψιν δε ξέρω και πολλά από ρολόγια.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε παίδες σκέφτομαι να πάρω το aquaracer automatic της tag heuer,για πείρε καμιά γνώμη αξίζει? να τη κάνω τη κίνηση? υπ'όψιν δε ξέρω και πολλά από ρολόγια.

Η TAG HEUER είναι μια εταιρεία με παράδοση στα ρολόγια-χρονογράφους... αν λοιπόν εσένα σ' αρέσει το συγκεκριμένο μοντέλο... καλοφόρετο!

(προσωπικά όμως θα προτιμούσα ν' αγοράσω στην ίδια κατηγορία τιμής, ένα OMEGA)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom