You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
που έχει Rolex με 2-3χιλιαδες να παρω μερικά για δωρα /.
Στο μοναστηρακι
Το Air-King μπορης νατ το βρης σε αυτα τα χρηματα, επισης ενα DateJust μεταχειρησμενο
Ξεχνατε ενα πολυ βασικο σημειο. Με τις πουτανες και τα ταξιδια δεν σας μενη τιποτα στο τελος, ενω αν επενδυσετε σωστα σε ενα καλο ρολοι, μπορειτε να παρετε ανε μεγαλο μερος των χρηματων σας πισω. Με ορισμενα ρολογια σαν τα Patek Philippe (PP) θα εχετε και καποιο κερδος. Το PP 3919 ποθλουσε γυρο στα 8000 ευρω. Τωρα τα βλεπω μεταχειρισμενα για 10000εγώ τους κατανοώ whitey...εσύ χαλάς πολλά λεφτά σε ταυλάνδη.. ο άλλος πολλά σε αμάξια... άλλος πολλά λεφτά σε πουτάνες στην φυλής...άλλος σε ρούχα...άλλος σε gadgets...
περί ορέξεως...
θα κοιτάξω menis, ευχαριστώ
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ξεχνατε ενα πολυ βασικο σημειο. Με τις πουτανες και τα ταξιδια δεν σας μενη τιποτα στο τελος, ενω αν επενδυσετε σωστα σε ενα καλο ρολοι, μπορειτε να παρετε ανε μεγαλο μερος των χρηματων σας πισω. Με ορισμενα ρολογια σαν τα Patek Philippe (PP) θα εχετε και καποιο κερδος. Το PP 3919 ποθλουσε γυρο στα 8000 ευρω. Τωρα τα βλεπω μεταχειρισμενα για 10000
BerettaSO..
ξερεις δεν ειναι μονο τα καλα ρολογια
Ενα Darne,ενα David Mckay Brown, ενα Purdey....ειναι επισης καλες
επενδυσεις
Αν αποφυγεις το παθος του συλλεκτη..αν με πιανεις τι λεω...
BerettaSO..
ξερεις δεν ειναι μονο τα καλα ρολογια
Ενα Darne,ενα David Mckay Brown, ενα Purdey....ειναι επισης καλες
επενδυσεις
Αν αποφυγεις το παθος του συλλεκτη..αν με πιανεις τι λεω...
Εχουμαι κανει επενδυσεις και σε αυτα αν δεις απο το ονομα μου
Εχει αγοράσει κανείς απο www.prestigetime.com]εδω[/url] ? Ειναι αξιόπιστο ?
Επισκέπτης
Για το συγκεκριμένο site δεν ξέρω, αλλά το έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα
Ναι είναι πολυ καλό..ΣυμφωνώΓια το συγκεκριμένο site δεν ξέρω, αλλά το έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα
Απλα ψάχνω ενα e-shop για ρολόγια το οποιο να είναι αξιόπιστο μεν αλλα οι τιμές δε να είναι σε δολάρια..όποιος έχει κατι κατά νου ας το αναφέρει..Thanks
Με τοσα λεφτα που εχετε χαλασει σε ρολογια θα ειχατε παει μερικοι για 3 μηνες Ταυλανδη...
Μόνο Ταϋλάνδη? Το γύρω του κόσμου θα είχαμε κάνει... και θα'χαμε πάρει και μερικά διαμερίσματα!!!
παιδιά καλημέρες καταρχήν!
ήθελα να κάνω μία ερώτηση, επειδή μόλις τώρα τελείωσα με τη σχολή μου και στρατό και μετά δουλειά ήθελα να αγοράσω ένα ρολογάκι μέχρι 300 ευρώ.
τι προτείνετε; είχα ένα nautica χρονογράφο το οποίο χάλασε ο μηχανισμός του σε 5 χρόνια και τώρα φοράω ένα απλό seiko χρονογράφο των 300 ευρώ περίπου.
απλά πράγματα, αλλά δεν παίζουν και λεφτά άλλωστε...
όταν με το καλό βρω δουλειά κοιτάω και για κάτι πιο καλό
όποιος έχει να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ, αν και με αυτά που διαβάζω 300 ευρώ πρέπει να ναι πολύ λίγα...
Κάνε μια βόλτα στην στοά Φέξη (στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κάνιγγος). Εχει πολλά μαγαζιά με ρολόγια με τρομερή ποικιλία και πολύ καλές τιμές! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ κάποιο που να σου αρέσει και να μπορείς ν' αποκτήσεις...
omega ρολογια εχεις αυτα του James Bond με ενδιαφερει να ειναι αδιαβροχο ωσαν και δυτης (AOW) στειλε και φωτος , λινκσ αν εχεις
thanks
Προφανώς εννοείς την σειρά Sea Master. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ρολόγια (έχω κάποιο) και κατά την γνώμη μου ΑΝΩΤΕΡΑ και από το αντίστοιχο μοντέλο της ROLEX, Sea Dweller (το οποίο επίσης είχα, αλλά έκανα ανταλλαγή)...
ερώτηση από άσχετο:
τα ρολόγια υψηλής ωρολογοποιιας όπως baume mercier,zenith,vacheron constantin,IWC,Beitling κλπ είναι αδιάβροχα?
επίσης με μέχρι 2000-3000 και θέλοντας κάποιος να αγοράσει ένα καλό ρολόι το οποίο να είναι αυτόματο,αδιάβροχο,να είναι διαχρονικό και να διατηρεί αξία, με ποιές εταιρείες πρέπει να ασχοληθεί?
Κάποια μοντέλα είναι, γενικά όμως τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας ΔΕΝ συστήνονται για κακομεταχείρηση... (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα-θρύλους, που έχουν φτιαχτεί ακριβώς γι' αυτό το σκοπό)...
Οσον αφορά την "πρόταση-αγοράς" και δεδομένης της Ελληνικής πραγματικότητας... θα σου συνιστούσα να μαζέψεις λίγα παραπάνω χρήματα και να επενδύσεις σ' ενα ROLEX που δεν χάνει ποτέ την αξία του... (ή γύρω στα 3000 μπορείς να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο-ευκαιρία)... ΔΕΣ στο παρακάτω ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ link...
Είναι μια χαρά
Δες επίσης και στο παρακάτω link...
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είναι μια χαρά
Δες επίσης και στο παρακάτω link...
]
Φίλε, με ξέχασες?
Χρωστάω απάντηση...
Ο πωλητής με πληροφόρησε ότι για το ρολόγια Dufour δε δίνεται εγγύηση σε χαρτί (! ? ! ?)
Θα το φωτογραφήσω όμως να στο δείξω εδώ, να το δουν κι οι άλλοι, μήπως το ξέρει κανένας.
Το μοντέλο είναι Simplicity, ο τύπος των 37 χιλιοστών (διαμέτρημα).
Κατ΄ αρχήν ΔΕΝ υπάρχει ΓΝΗΣΙΟ ρολόϊ που πουλιέται χωρίς πιστοποιητικά... και όσον αφορά ειδικά τα Dufour, η χειρόγραφη εγγύηση δίνεται σε δικό της κουτάκι!
Οσον αφορά το ρολόι... μάλλον εννοείς αυτό στο link...? Πόσο στο δίνει? (το χρυσό, κοστίζει γύρω στα 30.000 ευρω καινούργιο)...
Unofficial site (for fans)...
Συνημμένα
Το μοντέλο είναι Simplicity, ο τύπος των 37 χιλιοστών (διαμέτρημα).
Ο ίδιος (που φαίνεται ότι έχει ανάγκη από λεφτά), έχει και ένα Dufour τσέπης που κουδουνάει και το λέει "Γκράν Σονερί".
Εγώ πάντως θα προτιμούσα το Grande Sonnerie...
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
μάλλον εννοείς αυτό στο link...?
Ποιό λινκ? Το λινκ που έβαλες βγάζει στη γενική σελίδα. Είναι 37 χιλιοστά, και πλατινένιο, όχι χρυσό.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να σου πω εδώ πόσο ζητάει. Θα με κράξουν.
Και θα μου λένε πόσα ct θα μπορούσα να κάνω με τόσα λεφτά...
Βγαίνω τώρα, πάω να δω αν μπορέσω να στο φωτογραφίσω, και θα σου πω με ΡΜ για τα λεφτά.
Είναι 37 χιλιοστά, και πλατινένιο, όχι χρυσό.
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να σου πω εδώ πόσο ζητάει. Θα με κράξουν.
Και θα μου λένε πόσα ct θα μπορούσα να κάνω με τόσα λεφτά...
Βγαίνω τώρα, πάω να δω αν μπορέσω να στο φωτογραφίσω, και θα σου πω με ΡΜ για τα λεφτά.
Δεν χρειάζεται να πας να το φωτογραφίσεις... ΑΥΤΟ είναι κ η τιμή του είναι γύρω στις 40.000 ευρώ (εγώ πάντως για το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ τα έδινα με τίποτα) !!!
Συνημμένα
Duracell μια ερωτησηΚάποια μοντέλα είναι, γενικά όμως τα ρολόγια αυτής της κατηγορίας ΔΕΝ συστήνονται για κακομεταχείρηση... (εκτός από συγκεκριμένα μοντέλα-θρύλους, που έχουν φτιαχτεί ακριβώς γι' αυτό το σκοπό)...
Οσον αφορά την "πρόταση-αγοράς" και δεδομένης της Ελληνικής πραγματικότητας... θα σου συνιστούσα να μαζέψεις λίγα παραπάνω χρήματα και να επενδύσεις σ' ενα ROLEX που δεν χάνει ποτέ την αξία του... (ή γύρω στα 3000 μπορείς να πάρεις κάποιο μεταχειρισμένο-ευκαιρία)... ΔΕΣ στο παρακάτω ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ link...
το IWC Pilot's Automatic Chronograph ειναι για κακομεταχειριση , σε λογικα πλαισια βεβαια ,
και ποια η γνωμη σου για αυτο το ρολοι ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K