You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2. θύμα είναι όποιος δε μπορεί
να διαθέσει 2-3 χιλιάρικα να το αγοράσει..
Για ξανακοίτα καλά, και σκέψου τι μαλακία έγραψες...
Όχι μωρέ, γιατί του την πέφτεις του παιδιού?Για ξανακοίτα καλά, και σκέψου τι μαλακία έγραψες...
Ρε παιδιά,
Τα Philippe Dufour (Ελβετικά) τα ξέρετε?
Παζαρεύω ένα, από κάποιον που έχει ανάγκη...
Έψαξα εδώ το thread, αλλά δε βρήκα τίποτα.
Διάβασε τα πρώτα posts εδώ... είχα γράψει σχετικά links! Κι αν θέλεις έλα κι από το ειδικό Forum για τα ρολόγια που έχουμε για να τα λέμε αναλυτικότερα...
Κι επίσης στο...
Για αυτους που ενδιαφερονται για ενα σπορ ρολοι, σε καλη τιμη κοιταξτε και τα Οris.
Πολύ καλή ΕΥΚΑΡΙΑ ;)
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
]
Φίλε είσαι πρώτος!
ΑΥΤΟ είναι!
Πολύ ακριβό όμως ρε γαμώτο μου... Ακόμα και σαν μεταχειρισμένο!
ΑΥΤΟ είναι!
Πολύ ακριβό όμως ρε γαμώτο μου... Ακόμα και σαν μεταχειρισμένο!
ΦΥΣΙΚΑ! Ο Philippe Dufour είναι ΜΟΡΦΗ στον χώρο της Υψηλής Ωρολογοποιίας κι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ άνθρωπος (είχα την ευκαρία να τον γνωρίσω στην ετήσια έκθεση της Βασιλείας, στην Ελβετία)...
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
καλημερα.
Ειδα οτι ειστε πολυ καλα ενημερωμενοι για ρολογια και ηθελα μια πληροφορια εαν γνωριζη καποιος¨
Εχω ενα χρονογραφο ελβετικο πολυ παλιο χειροποιητο μαρκα CORESA με κασα 18 καρατια χρυσο.
Το ρολοι το κληρονομησα απο συγγενη και ειναι πανω απο 70 χρονων. Προσφατα το εδωσα για καθαρισμο και συντηρηση, εργαζεται απολυτα σωστα μονο που θελει κουρδισμα καθε 10 ωρες πςριπου.
Οσο και αν ρωτησα δεν μπορεσα να μαθω εαν εχει καποια αξια.
Μπορει καποιος να βοηθηση?
Ευχαριστω
Ειδα οτι ειστε πολυ καλα ενημερωμενοι για ρολογια και ηθελα μια πληροφορια εαν γνωριζη καποιος¨
Εχω ενα χρονογραφο ελβετικο πολυ παλιο χειροποιητο μαρκα CORESA με κασα 18 καρατια χρυσο.
Το ρολοι το κληρονομησα απο συγγενη και ειναι πανω απο 70 χρονων. Προσφατα το εδωσα για καθαρισμο και συντηρηση, εργαζεται απολυτα σωστα μονο που θελει κουρδισμα καθε 10 ωρες πςριπου.
Ευχαριστω
καλημερα.
Ευχαριστω
Αγαπητέ Χρήστο, όταν γίνετε η έκθεση υψηλής ρολογοποιείας στην Αθήνα (στο Ιντερκοντινενταλ κάθε χρόνο) συνήθως υπάρχει εκεί εκτιμητής από το Sotheby's ή το Christie's. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς ή μπορείς να επικοινωνήσεις και απευθείας μαζί τους μέσω internet.
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστω. Θα το προσπαθησω.
Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ρολόι ή Tag Heuer ή Breitling. Αν ξέρει κάποιος να μου συστήσει εδώ ή σε pm από που να το αγοράσω, σε καλή τιμή. Εννοώ ή ελληνικό κατάστημα, ή site στο ιντερνετ, ή από USA, ή από Dubai που έχω φίλους που θα βρίσκονται εκεί από αύριο
Αγαπητέ Duracell,
θα ήθελα κι εγώ κάποιες πληροφορίες για κάποια ρολόγια που έχω. Ίσως εσύ μπορείς να με βοηθήσεις...
Πολύ ευχαρίστως αγαπητή Θάλεια!
Επικοινώνησε μαζί μου με PM για να τα πούμε αναλυτικά... ;)
...όταν γίνετε η έκθεση υψηλής Ωρολογοποιείας στην Αθήνα (στο Ιντερκοντινενταλ κάθε χρόνο) συνήθως υπάρχει εκεί εκτιμητής από το Sotheby's ή το Christie's. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς ή μπορείς να επικοινωνήσεις και απευθείας μαζί τους μέσω internet.
...ή να μου στείλεις PM
χαχαχαχα
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε Duracell
Αυτο εχω αλλα σε πλακα χρυση.
Σε ευχαριστω.
Αυτο εχω αλλα σε πλακα χρυση.
Σε ευχαριστω.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ΦΥΣΙΚΑ! Ο Philippe Dufour είναι ΜΟΡΦΗ στον χώρο της Υψηλής Ωρολογοποιίας κι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ άνθρωπος (είχα την ευκαρία να τον γνωρίσω στην ετήσια έκθεση της Βασιλείας, στην Ελβετία)...
Duracell,
Μέχρι ΠΟΣΑ ευρώ νομίζεις ότι λογικό να δώσει κανείς για ένα τέτοιο μεταχειρισμένο ρολόϊ?
Σημείωσε τα εξής:
-Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ. Αυτός που το πουλάει έχει πολλά ρολόγια, και σπάνια το φόραγε. Αυτό φαίνεται και στο ρολόϊ (το οποίο έχω δει προσεκτικά και είναι άθικτο).
-Είναι από πλατίνα (Pt).
-Είναι περίπου 7 ετών.
-Ο πωλητής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.
nsbowler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.396
- Πόντοι
- 491
Γεια σας παιδια...ενα πολυ καλο ρολόϊ, η μαρκα του βεβαια δεν ειναι και τοσο γνωστη, το οποιο ειναι και σε σχετικα προσιτη τιμη (800,00Euro), δεν χανει την αξια μεταπωλησης του, και ειναι απιστευτα κομψο (για μενα παντα) ειναι το Michel Herbelin. Το εχω και ειναι παρα πολυ καλο....τσεκαρετε το...θα προσπαθησω να βρω και φωτο του συντομα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 11K