Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Για αυτους που ενδιαφερονται για ενα σπορ ρολοι, σε καλη τιμη κοιταξτε και τα Οris.

Συνημμένα

• Oris.jpg
    Oris.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
ΑΥΤΟ είναι!
Πολύ ακριβό όμως ρε γαμώτο μου...  Ακόμα και σαν μεταχειρισμένο!

ΦΥΣΙΚΑ! Ο Philippe Dufour είναι ΜΟΡΦΗ στον χώρο της Υψηλής Ωρολογοποιίας κι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ άνθρωπος (είχα την ευκαρία να τον γνωρίσω στην ετήσια έκθεση της Βασιλείας, στην Ελβετία)...

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
καλημερα.
Ειδα οτι ειστε πολυ καλα ενημερωμενοι για ρολογια και ηθελα μια πληροφορια εαν γνωριζη καποιος¨
Εχω ενα  χρονογραφο ελβετικο πολυ παλιο χειροποιητο μαρκα CORESA με κασα 18 καρατια χρυσο.
Το ρολοι το κληρονομησα απο συγγενη και ειναι πανω απο 70 χρονων. Προσφατα το εδωσα για καθαρισμο και συντηρηση, εργαζεται απολυτα σωστα μονο που θελει κουρδισμα καθε 10 ωρες πςριπου.
Οσο και αν ρωτησα δεν μπορεσα να μαθω εαν εχει καποια αξια.
Μπορει καποιος να βοηθηση?
Ευχαριστω 

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
καλημερα.
Ειδα οτι ειστε πολυ καλα ενημερωμενοι για ρολογια και ηθελα μια πληροφορια εαν γνωριζη καποιος¨
Εχω ενα  χρονογραφο ελβετικο πολυ παλιο χειροποιητο μαρκα CORESA με κασα 18 καρατια χρυσο.
Το ρολοι το κληρονομησα απο συγγενη και ειναι πανω απο 70 χρονων. Προσφατα το εδωσα για καθαρισμο και συντηρηση, εργαζεται απολυτα σωστα μονο που θελει κουρδισμα καθε 10 ωρες πςριπου.
Οσο και αν ρωτησα δεν μπορεσα να μαθω εαν εχει καποια αξια.
Μπορει καποιος να βοηθηση?
Ευχαριστω 

Αγαπητέ Χρήστο, όταν γίνετε η έκθεση υψηλής ρολογοποιείας στην Αθήνα (στο Ιντερκοντινενταλ κάθε χρόνο) συνήθως υπάρχει εκεί εκτιμητής από το Sotheby's ή το Christie's. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς ή μπορείς να επικοινωνήσεις και απευθείας μαζί τους μέσω internet.

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω. Θα το προσπαθησω.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά θέλω να αγοράσω ένα ρολόι ή Tag Heuer ή Breitling. Αν ξέρει κάποιος να μου συστήσει εδώ ή σε pm από που να το αγοράσω, σε καλή τιμή. Εννοώ ή ελληνικό κατάστημα, ή site στο ιντερνετ, ή από USA, ή από Dubai που έχω φίλους που θα βρίσκονται εκεί από αύριο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Χρήστο ΑΥΤΟ έχεις?
Η CORESΑ ήταν Ελβετικός Οίκος της δεκαετίας του 1950-60! Ενα τέτοιο ρολόι έχει γύρω στα 250 ευρώ (πρόσφατα πουλήθηκε ένα σε δημοπρασία του Αndrew Ηartley στην Αγγλία).

Συνημμένα

• CORESA.jpg
    CORESA.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 56

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αγαπητέ Duracell,

θα ήθελα κι εγώ κάποιες πληροφορίες για κάποια ρολόγια που έχω. Ίσως εσύ μπορείς να με βοηθήσεις...

:)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αγαπητέ Duracell,
θα ήθελα κι εγώ κάποιες πληροφορίες για κάποια ρολόγια που έχω. Ίσως εσύ μπορείς να με βοηθήσεις...
:)

Πολύ ευχαρίστως αγαπητή Θάλεια!
Επικοινώνησε μαζί μου με PM για να τα πούμε αναλυτικά... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...όταν γίνετε η έκθεση υψηλής Ωρολογοποιείας στην Αθήνα (στο Ιντερκοντινενταλ κάθε χρόνο) συνήθως υπάρχει εκεί εκτιμητής από το Sotheby's ή το Christie's. Μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς ή μπορείς να επικοινωνήσεις και απευθείας μαζί τους μέσω internet.

...ή να μου στείλεις PM
χαχαχαχα

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1
Αγαπητε Duracell
Αυτο εχω αλλα σε πλακα χρυση.

Σε ευχαριστω.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
ΦΥΣΙΚΑ! Ο Philippe Dufour είναι ΜΟΡΦΗ στον χώρο της Υψηλής Ωρολογοποιίας κι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ άνθρωπος (είχα την ευκαρία να τον γνωρίσω στην ετήσια έκθεση της Βασιλείας, στην Ελβετία)...

Duracell,

Μέχρι ΠΟΣΑ ευρώ νομίζεις ότι λογικό να δώσει κανείς για ένα τέτοιο μεταχειρισμένο ρολόϊ?

Σημείωσε τα εξής:
-Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ. Αυτός που το πουλάει έχει πολλά ρολόγια, και σπάνια το φόραγε. Αυτό φαίνεται και στο ρολόϊ (το οποίο έχω δει προσεκτικά και είναι άθικτο).
-Είναι από πλατίνα (Pt).
-Είναι περίπου 7 ετών.
-Ο πωλητής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.396
Πόντοι
491
Γεια σας παιδια...ενα πολυ καλο ρολόϊ, η μαρκα του βεβαια δεν ειναι και τοσο γνωστη, το οποιο ειναι και σε σχετικα προσιτη τιμη (800,00Euro), δεν χανει την αξια μεταπωλησης του, και ειναι απιστευτα κομψο (για μενα παντα) ειναι το Michel Herbelin. Το εχω και ειναι παρα πολυ καλο....τσεκαρετε το...θα προσπαθησω να βρω και φωτο του συντομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom