1. τα γούστα είναι υποκειμενικά..
2. θύμα είναι όποιος δε μπορεί να διαθέσει 2-3 χιλιάρικα να το αγοράσει..
3. επειδή κάποιος αγνοεί ορισμένες μάρκες δε σημαίνει ότι αυτές δεν είναι και καλες..
4. τί φοράς casio ψηφιακό-και με μεγάλους δείκτες για να βλέπεις λεπτά και δευτερόλεπτα?
5. ένα τέτοιο ρολόι δεν το αγοράζεις για να το φοράς κάθε μέρα..
6. ξέρεις τι εστί constantin vacheron?
7. αυτού σχεδόν του επιπέδου είναι τα rado.. ;)
8. μάθε απο ρολόγια.. ;)
Απαντώ:
1. Συμφωνώ απολύτως. Εγώ για το ΔΙΚΟ μου γούστο έγραψα, όχι για το δικό σου. Μπορώ ε?
2. Αυτός δεν είναι "θύμα". Αυτός είναι "φτωχός". Θύμα θα ήταν αν παρ' ότι ως φτωχός που δεν μπορεί να τα διαθέσει, έπαιρνε δάνειο για να το αποκτήσει. Μιά μορφή θύματος είναι αυτή, υπάρχουν κι άλλες.
3. Το ότι την αγνοούσα, το είπα. Μπήκα στο link και είδα περί τίνος πρόκειται. Από αυτά που είδα, είπα την άποψή μου. Και την ξαναλέω: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορώ?
4. Μπορώ να σου πω τι φοράω (σε καθημερινή βάση) αν και το έχω ξαναγράψει σε αυτό το thread. Και ναι, μέσα έπεσες, Casio φοράω. Casio Oceanus Alarm Chronograph, αν το ξέρεις.
Σου βάζω και φωτογραφία.
Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που έχω, έχω και ακόμα περίπου 18 ρολόγια, αλλά έχω καταλήξει να φοράω αυτό, γιατί είναι το πιο "λειτουργικό" από όσα έχω.
4α. Quarz είναι, αλλά δε νομίζω ότι λέγεται "ψηφιακό". Αν δε κάνω λάθος, "ψηφιακά" (digital) λέγονται αυτά που έχουν ψηφία, και όχι δείκτες. Σωστό?
4β. Εσύ τι φοράς αν επιτρέπεται?
5. "Τέτοιο"? Ca veut dire?
6. Βεβαίως και ξέρω. Και λέγεται "Vacheron Constantin" και όχι "Constantin Vacheron", το όνομα δεν προέρχεται από "τον Κώστα το Βασερό", ο άνθρωπος λεγόταν "Jean-Marc Vacheron", όχι "Κώστας Βασερός". Εσύ ξέρεις "τι εστί" Philippe Dufour που ρωτάει ο συνάδελφος πιο πίσω εδώ?
7. Σου είπα τι επιπέδου μου φάνηκαν... "Δήθεν" πράμα. Τα ρολόγια είναι για να μας δείχνουν την ώρα, σωστό?
8. Περιμένω να μου δώσεις εσύ μαθήματα. Θα τα ξέρεις καλά αυτά τα θέματα, ιδίως άν έχεις γνωριμία με τον Κώστα.