Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τα μετρητά τα χω ήδη και θα το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις... Μήπως όμως χρειάζεται να πάω συστημένος αφού δεν τον γνωρίζω και φοβάμαι μήπως δεν μου κάνει την καλύτερη δυνατή τιμή...

Αν θες τότε... πάμε μαζί που με ξέρουν... "και το παίρνω για μένα" ;)

Αλλά για την εξυπηρέτηση θα κεράσεις ένα κα-υ-λό ct... :boobies:

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
εχω παρει ενα bulgari ergon την καινουργια σειρα με το λουρακι καουτσουκ και την carbon πλακα ...ευτυχως δεν κυκλοφορουν , τουλαχιστον δεν εχω δει ακομα ,καμια απομιμηση στο συγκεκριμενο ...η bulgari χρησιμοποιει ελβετικο μηχανισμο με φοβερο κατε με design και ξεφευγει απο τα κλασσικα , βεβαια η τιμη τους ειναι υψηλη και δυστυχως και απο εξωτερικο που το εψαξα δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε σχεση με ρολεξ που μπορεις να βρεις και με ενα χιλιαρικο κατω ...επειδη εχω και γνωστο που πουλουσε ρολογια στην αρχη πηγα να το παρω μεσο αυτου αλλα και παλι τα περιθωρια που του εδινε η εδω αντιπροσωπεια ηταν πολυ μικρα για την εκπτωση που επιθυμουσα .....

τωρα γενικα η αποψη μου για το θεμα ρολοι ειναι οτι οντως ειναι το μονο κοσμημα που φοαρει ενας αντρας πανω του και ουσιαστικα το φορας καθε μερα ολη μερα για να το χαρεις κιολας ..τοσα λεφτα δινεις στην τελικη ...τα πραγματα μας πρεπει να τα χαιρομαστε και οχι να τα εχουμε στη βιτρινα του σπιτιου μας ..πχ το καλο μου το πουκαμισο τα καλα μου τα παπουτσια ..ολα στη ζωη ειναι αναλωσημα και ολα δανεικα ...το ρολοι παντως δεν το δανειζω.. :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
we have a deal φίλε μου... Αρκει φυσικά η έκπτωση που θα πετύχεις να είναι αξιόλογη... Μην μας κόψει που λέει ο λόγος 5 κατοστάρικα και θέλουμε τα 4 για c-t...  ;)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Προσωπικά προτιμώ τον μηχανισμό του DeVille, αν και σ΄αυτά τα λεφτά θα σου έλεγα να επενδύσεις σ' ένα ZENITH El Primero... ;)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Το Zenith είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ρολόι αλλά πολύ σύνθετο αισθητικά για τα γούστα μου. Ας μαζέψω πρώτα τα χρήματα και βλέπουμε.
Εχεις να προτείνεις πηγές πληροφόρησης (site, βιβλία) που να βοηθήσουν να ξεστραβωθώ σχετικά με τις complication τους μηχανισμούς κ.λ.π.?
Θέλω να εμβαθύνω σε ότι μ' ενδιαφέρει αλλά για το θέμα των ρολογιών δεν έχω βρεί ακόμη κάτι ικανοποιητικό (προφανώς δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα..).

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
we have a deal φίλε μου... Αρκει φυσικά η έκπτωση που θα πετύχεις να είναι αξιόλογη... Μην μας κόψει που λέει ο λόγος 5 κατοστάρικα και θέλουμε τα 4 για c-t...  ;)

Το πόσο θα μας κόψει ΔΕΝ το ξέρω... ούτε εξαρτάται από μένα (μακάρι), θα το πάρουμε όμως στην καλύτερη δυνατή τιμή στην Ελλάδα ;)

Αλλιως, κανόνισε ένα ταξιδάκι στην Αμερική κι επωφελήσου από την διαφορά δολλαρίου-ευρώ (εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα... και θα μου έμεναν και οι αναμνήσεις από το ταξίδι)  :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχεις να προτείνεις πηγές πληροφόρησης (site, βιβλία) που να βοηθήσουν να ξεστραβωθώ σχετικά με τις complication τους μηχανισμούς κ.λ.π.?
Θέλω να εμβαθύνω σε ότι μ' ενδιαφέρει αλλά για το θέμα των ρολογιών δεν έχω βρεί ακόμη κάτι ικανοποιητικό (προφανώς δεν έχω ασχοληθεί όσο θα ήθελα..).

Διάβασε τα πρώτα posts εδώ... είχα γράψει σχετικά links! Κι αν θέλεις έλα κι από το ειδικό Forum για τα ρολόγια που έχουμε για να τα λέμε αναλυτικότερα...

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Αλλιως, κανόνισε ένα ταξιδάκι στην Αμερική κι επωφελήσου από την διαφορά δολλαρίου-ευρώ (εγώ στην θέση σου αυτό θα έκανα... και θα μου έμεναν και οι αναμνήσεις από το ταξίδι) ;)

Το πως είσαι μέσα στο μυαλό μου δεν λέγεται... Αυτό σκεφτόμουν να κάνω τον Ιούλιο, να το συνδύαζα και με μια υποχρέωση που είχα στην Washington DC, είχα κάνει μάλιστα και επικοινωνία με site στο net και θα το παιρνα με περίπου 6000 € (όταν 1 € ήταν 1.48 $).
Δυστυχώς κάτι προέκυψε και δεν μπορώ να φύγω από Ελλάδα για παραπάνω απο 3ημερο μέχρι το τέλος του έτους....   :(

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά,

Τα Philippe Dufour (Ελβετικά) τα ξέρετε?

Παζαρεύω ένα, από κάποιον που έχει ανάγκη...

Έψαξα εδώ το thread, αλλά δε βρήκα τίποτα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Έριξα μια ματιά γιατί δε την ήξερα τη μάρκα.

Έλεος!
Είναι ρολόϊ αυτό?

Κατ' αρχήν δε μπορείς να διαβάσεις την ώρα.

Στη συνέχεια, τα περισσότερα από τη συλλογή είναι "ντιζαϊνάτα", δηλαδή είναι προφανές ότι οι τύποι πουλάνε σχεδιαστική μούρη, και όχι τεχνολογία...

Όσο για το ότι "δε χαράσσεται με τίποτα", για πάρε ένα γυαλόχαρτο και τρίψ'το λίγο... Θα φύγει ΚΑΙ ο πάφιλας ΚΑΙ η γυαλάδα του τζαμιού.

Το μόνο υλικό που δε χαράζεται σε αυτό τον κόσμο είναι το διαμάντι. Και διαμαντένια κρύσταλλα ρολογιών δεν έχω δει ακόμα...
Τα υπόλοιπα είναι δήθεν για θύματα.

1. τα γούστα είναι υποκειμενικά..
2. θύμα είναι όποιος δε μπορεί
να διαθέσει 2-3 χιλιάρικα να το αγοράσει..
3. επειδή κάποιος αγνοεί ορισμένες μάρκες
δε σημαίνει ότι αυτές δεν είναι και καλες.. 
4. τί φοράς casio ψηφιακό-και με μεγάλους δείκτες
για να βλέπεις λεπτά και δευτερόλεπτα?
5. ένα τέτοιο ρολόι
δεν το αγοράζεις για να το φοράς κάθε μέρα..
6. ξέρεις τι εστί constantin vacheron?  :think:
7. αυτού σχεδόν του επιπέδου είναι τα rado..  ;)
8. μάθε απο ρολόγια.. ;) 

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Απο ακριβά ρολόγια παιδιά ειναι μια μάρκα BREITLING ή κάπως έτσι.
Πρόσφατα αραβωνιάστηκε ο κολλητός μου και ο πεθερός του πήρε 1 αξίας 9500 ευρώ.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Σωστά την είπες.
Ποιοτική μάρκα και με πολύ καλό design για όσους αρέσκονται σε sport ρολόγια όπως ο βύζος ( :grin: ).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
1. τα γούστα είναι υποκειμενικά..
2. θύμα είναι όποιος δε μπορεί να διαθέσει 2-3 χιλιάρικα να το αγοράσει..
3. επειδή κάποιος αγνοεί ορισμένες μάρκες δε σημαίνει ότι αυτές δεν είναι και καλες.. 
4. τί φοράς casio ψηφιακό-και με μεγάλους δείκτες για να βλέπεις λεπτά και δευτερόλεπτα?
5. ένα τέτοιο ρολόι δεν το αγοράζεις για να το φοράς κάθε μέρα..
6. ξέρεις τι εστί constantin vacheron?  :think:
7. αυτού σχεδόν του επιπέδου είναι τα rado..  ;)
8. μάθε απο ρολόγια.. ;) 

Απαντώ:
1. Συμφωνώ απολύτως. Εγώ για το ΔΙΚΟ μου γούστο έγραψα, όχι για το δικό σου. Μπορώ ε?

2. Αυτός δεν είναι "θύμα".  Αυτός είναι "φτωχός".  Θύμα θα ήταν αν παρ' ότι ως φτωχός που δεν μπορεί να τα διαθέσει, έπαιρνε δάνειο για να το αποκτήσει.   Μιά μορφή θύματος είναι αυτή, υπάρχουν κι άλλες.

3. Το ότι την αγνοούσα, το είπα. Μπήκα στο link και είδα περί τίνος πρόκειται. Από αυτά που είδα, είπα την άποψή μου. Και την ξαναλέω: Φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μπορώ?

4. Μπορώ να σου πω τι φοράω (σε καθημερινή βάση) αν και το έχω ξαναγράψει σε αυτό το thread. Και ναι, μέσα έπεσες, Casio φοράω. Casio Oceanus Alarm Chronograph, αν το ξέρεις.
Σου βάζω και φωτογραφία.
Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που έχω, έχω και ακόμα περίπου 18 ρολόγια, αλλά έχω καταλήξει να φοράω αυτό, γιατί είναι το πιο "λειτουργικό" από όσα έχω.
4α. Quarz είναι, αλλά δε νομίζω ότι λέγεται "ψηφιακό". Αν δε κάνω λάθος, "ψηφιακά" (digital) λέγονται αυτά που έχουν ψηφία, και όχι δείκτες. Σωστό?
4β. Εσύ τι φοράς αν επιτρέπεται?

5. "Τέτοιο"? Ca veut dire?

6. Βεβαίως και ξέρω. Και λέγεται "Vacheron Constantin" και όχι "Constantin Vacheron", το όνομα δεν προέρχεται από "τον Κώστα το Βασερό", ο άνθρωπος λεγόταν "Jean-Marc Vacheron", όχι "Κώστας Βασερός". Εσύ ξέρεις "τι εστί" Philippe Dufour που ρωτάει ο συνάδελφος πιο πίσω εδώ?

7. Σου είπα τι επιπέδου μου φάνηκαν...   "Δήθεν" πράμα.  Τα ρολόγια είναι για να μας δείχνουν την ώρα, σωστό?

8. Περιμένω να μου δώσεις εσύ μαθήματα. Θα τα ξέρεις καλά αυτά τα θέματα, ιδίως άν έχεις γνωριμία με τον Κώστα.

Συνημμένα

• Casio2.jpg
    Casio2.jpg
    141 KB · Εμφανίσεις: 26

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πρόσφατα αραβωνιάστηκε ο κολλητός μου και ο πεθερός του πήρε 1 αξίας 9500 ευρώ.

Καλά έκανε και του το πήρε.  Διότι:

1) Αν δε το παιρνε και ο πεθερός, τι θα κάνανε αυτοί που τα φτιάχνουνε, και αυτοί που τα πουλάνε?  Κλέφτες θα γινόντουσαν?

2) Σκέψου τη χαρά του πεθερού, που κατάφερε να ξεφορτωθεί το γραμμάτιο, ήταν τόση, που πήγε κι έχωσε σχεδόν δέκα χιλιάρικα για να τη δείξει!  :2funny:

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
Τα Breitling ειναι καλα ρολογια αλλα χρησιμοποιουν μηχανισμους ΕΤΑ. Ειναι λιγοι Ελβετικοι κατασκευαστες που παραγουν δικους τους μηχανσιμους. Για καθημερινο ρολοι ειναι οτι πρεπει, αλλα για επενδηση ισως κατι διαφορετικο που να κρατηση την αξια του.

Στη σειρα Breiling ενα απο τα πιο σεβαστα ειναι το Seawolf Avenger για καταδυσεις, που εχει εντυπωσιακα ακραι ορια στεγανωτιτος.

Επισκέπτης
το απεκτησα πριν ενα μηνα περιπου!

Συνημμένα

• 19180002.jpg
    19180002.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 44

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom