Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
θαλεια αν εισαι στη φωτο πρεπει να παραδεχτω οτι εχεις φοβερο κολο.

Και να μην είναι όπως στη φωτό, η επιλογή της δείχνει τύπισσα που "μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται".

Επιστρέφοντας στα ρολόγια, να θέσουμε και την παράμετρο "εμφάνιση στη δουλειά" όπου σε corporate περιβάλλον υπάρχουν άτυπα αλλά σαφή όρια για το τι φοριέται, οπότε οδηγούμαστε σε επιλογές του στύλ "αυτός είμαι αλλά προσέχω μη ξεχωρίσω και πολύ γιατί όποιος ξεχωρίζει κλαδεύεται".

Για πείτε κάποια γνώμη για "Omega Planet Ocean" που σκέφτομαι να πάρω γιατί είναι από τα λίγα Omega που έχουν αξιόλογο μηχανισμό όπως και το "de ville rattrapante" της ίδιας εταιρείας που ονειρεύμαι να πάρω "όταν μεγαλώσω".

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για πείτε κάποια γνώμη για "Omega Planet Ocean" που σκέφτομαι να πάρω γιατί είναι από τα λίγα Omega που έχουν αξιόλογο μηχανισμό όπως και το "de ville rattrapante" της ίδιας εταιρείας που ονειρεύμαι να πάρω "όταν μεγαλώσω".

Προσωπικά προτιμώ τον μηχανισμό του DeVille, αν και σ΄αυτά τα λεφτά θα σου έλεγα να επενδύσεις σ' ένα ZENITH El Primero... ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...για μένα οι πιο ενδιαφέροντες άντρες, είναι αυτοί που έχουν "ιδιαίτερα" ρολόγια, που αν και αξίζουν αρκετά στόχος δεν είναι να το δείχνουν από χλμ μακριά.

Aφιερωμένο... ;)

Συνημμένα

• CORUM-Bridge.jpg
    CORUM-Bridge.jpg
    200,2 KB · Εμφανίσεις: 56

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Baume & Mercier...απο τα αγαπημένα..

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Προσωπικά προτιμώ τον μηχανισμό του DeVille, αν και σ΄αυτά τα λεφτά θα σου έλεγα να επενδύσεις σ' ένα ZENITH El Primero... ;)

Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το Zenith Defy Classic Open (που φυσικά έχει μηχανισμό El Primero). Μιλάμε για πανέμορφο ρολόι, με έναν από τους ποιοτικότερους μηχανισμούς χρονογράφου που κυκλοφορούν, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν άγνωστο στην απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...

Το κακό είναι ότι έχει τιμή βιτρίνας 10.000 € ενώ μετά από παζάρια κατάφερα να πάρω προσφορά γύρω στα 8.000 € από ένα από τα 4-5 κοσμηματοπωλεία που φέρνουν Zenith... Και πάλι όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Πως έγινε αυτό και το δικό μου post φαίνεται να το κανε ο Duracell..?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το Zenith Defy Classic Open (που φυσικά έχει μηχανισμό El Primero). Μιλάμε για πανέμορφο ρολόι, με έναν από τους ποιοτικότερους μηχανισμούς χρονογράφου που κυκλοφορούν, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν άγνωστο στην απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...
Το κακό είναι ότι έχει τιμή βιτρίνας 10.000 € ενώ μετά από παζάρια κατάφερα να πάρω προσφορά γύρω στα 8.000 € από ένα από τα 4-5 κοσμηματοπωλεία που φέρνουν Zenith... Και πάλι όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο!!

Εχω ένα παρόμοιο μ' αυτό που λες... (Open El Primero Tourbillon) ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ρολόι!

Οσο για την τιμή... αφού μαζέψεις ΜΕΤΡΗΤΑ... δοκίμασε στον ΠΑΤΣΕΑ (από τους ποιό αξιόπιστους εμπόρους στην Ελληνική Αγορά)...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ελατε Lugano στου Bucheron .... πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...

Συναγωνιστές... ΜΗΝ εντυπωσίαζεστε απ' ότι βλέπετε να φοράνε γύρω σας... ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ... (κι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ σε πολύ καλό ρολόι στην Ελλάδα, πέραν των ROLEX)...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ελατε Lugano στου Bucheron .... πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα.

Ναι... αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!
Από ΠΟΥΘΕΝΑ μην αγοράζετε ρολόϊ χωρίς χαρτιά... και γραμμένο στην απόδειξη το serial number (που μπορείτε να το έχετε επιβεβαιώσει από πριν, μέσω Αντιπροσωπείας)... ;)

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εχεις υπόψη τι εστι Boucheron ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εχεις υπόψη τι εστι Boucheron ?

Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts μου... θα καταλαβάβεις πως εχω!
Επειδή όμως την έχουν πατήσει διάφοροι γνωστοί και σε καλά μαγαζιά του εξωτερικού... γι' αυτό γράφω μερικά πράγματα για να προστατευόμαστε όλοι (πρόσφατα έμαθα περιστατικό απάτης ΜΕΣΑ από το service ΕΠΙΣΗΜΗΣ Αντιπροσωπείας)... γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι κανέναν αν δεν το τριπλοτσεκάρω από μόνος μου (Εργοστασιακό Serial Number, Χαρτιά CIF Τελωνείου και Υπογεγραμμένη-Σφραγισμένη Απόδειξη του Καταστήματος).
Επιπλέον τα δικά μου ρολόγια τα έχω όλα φωτογραφίσει (για την Ασφαλιστική) και φυσικά φυλάσσονται σε Θυρίδα...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts μου... θα καταλαβάβεις πως εχω!
Επειδή όμως την έχουν πατήσει διάφοροι γνωστοί και σε καλά μαγαζιά του εξωτερικού... γι' αυτό γράφω μερικά πράγματα για να προστατευόμαστε όλοι (πρόσφατα έμαθα περιστατικό απάτης ΜΕΣΑ από το service ΕΠΙΣΗΜΗΣ Αντιπροσωπείας)... γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι κανέναν αν δεν το τριπλοτσεκάρω από μόνος μου (Εργοστασιακό Serial Number, Χαρτιά CIF Τελωνείου και Υπογεγραμμένη-Σφραγισμένη Απόδειξη του Καταστήματος).
Επιπλέον τα δικά μου ρολόγια τα έχω όλα φωτογραφίσει (για την Ασφαλιστική) και φυσικά φυλάσσονται σε Θυρίδα...

αν είναι να ασχολιόμαστε με μικροπράγματα καθημερινά καταστρέφουμε τη ζωή μας ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αν είναι να ασχολιόμαστε με μικροπράγματα καθημερινά καταστρέφουμε τη ζωή μας ...

Συμφωνώ! Ομως η ΕΠΕΝΔΥΣΗ σε ρολόγια τέτοιας αξίας... κάθε άλλο παρά "καθημερινή" δραστηριότητα είναι... οπότε χρειάζεται προσοχή!

Εδώ αμάξι παίρνουμε... και το ψάχνουμε από παντού !!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Οσο για την τιμή... αφού μαζέψεις ΜΕΤΡΗΤΑ... δοκίμασε στον ΠΑΤΣΕΑ (από τους ποιό αξιόπιστους εμπόρους στην Ελληνική Αγορά)...

Τα μετρητά τα χω ήδη και θα το δοκιμάσω αυτό που προτείνεις... Μήπως όμως χρειάζεται να πάω συστημένος αφού δεν τον γνωρίζω και φοβάμαι μήπως δεν μου κάνει την καλύτερη δυνατή τιμή...

Ειρήσθω εν παρόδω κάτι τέτοιο (ότι καλύτερες τιμές κάνουν μόνο στους τακτικούς πελάτες τους) μου είπαν στον BHXO στο Κολωνάκι... Δηλαδή ήθελαν να πληρώσω την τιμή βιτρίνας για το Zenith μια και δεν ήμουν τακτικός πελάτης και την επόμενη φορά που θα αγόραζα ρολόι πάλι από αυτούς, υποσχέθηκαν ότι θα μου κάνουν έκπτωση.. Φαίνεται μάλλον ότι οι πωλήτριες στον ΒΗΧΟ κατάφεραν να διακρίνουν την λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ στο κούτελό μου παρόλες τις προσπάθειες που έκανα να την αποκρύψω κάτω από μαλλιά, καπέλο κλπ  :jerking: :think:  

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...κάτι τέτοιο (ότι καλύτερες τιμές κάνουν μόνο στους τακτικούς πελάτες τους) μου είπαν στον BHXO στο Κολωνάκι... Δηλαδή ήθελαν να πληρώσω την τιμή βιτρίνας για το Zenith μια και δεν ήμουν τακτικός πελάτης και την επόμενη φορά που θα αγόραζα ρολόι πάλι από αυτούς, υποσχέθηκαν ότι θα μου κάνουν έκπτωση.. Φαίνεται μάλλον ότι οι πωλήτριες στον ΒΗΧΟ κατάφεραν να διακρίνουν την λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ στο κούτελό μου παρόλες τις προσπάθειες που έκανα να την αποκρύψω κάτω από μαλλιά, καπέλο κλπ  :jerking: :think:  

ΜΑΚΡΙΑ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom