analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Σ΄αυτό συμφωνούμε
ναι ποσο κανουν αυτα τα ρολογια ξερεις??
Σ΄αυτό συμφωνούμε
θαλεια αν εισαι στη φωτο πρεπει να παραδεχτω οτι εχεις φοβερο κολο.
ποσο κανουν αυτα τα ρολογια ξερεις??
Για πείτε κάποια γνώμη για "Omega Planet Ocean" που σκέφτομαι να πάρω γιατί είναι από τα λίγα Omega που έχουν αξιόλογο μηχανισμό όπως και το "de ville rattrapante" της ίδιας εταιρείας που ονειρεύμαι να πάρω "όταν μεγαλώσω".
...για μένα οι πιο ενδιαφέροντες άντρες, είναι αυτοί που έχουν "ιδιαίτερα" ρολόγια, που αν και αξίζουν αρκετά στόχος δεν είναι να το δείχνουν από χλμ μακριά.
Baume & Mercier...απο τα αγαπημένα..
Προσωπικά προτιμώ τον μηχανισμό του DeVille, αν και σ΄αυτά τα λεφτά θα σου έλεγα να επενδύσεις σ' ένα ZENITH El Primero... ;)
Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το Zenith Defy Classic Open (που φυσικά έχει μηχανισμό El Primero). Μιλάμε για πανέμορφο ρολόι, με έναν από τους ποιοτικότερους μηχανισμούς χρονογράφου που κυκλοφορούν, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν άγνωστο στην απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...
Το κακό είναι ότι έχει τιμή βιτρίνας 10.000 € ενώ μετά από παζάρια κατάφερα να πάρω προσφορά γύρω στα 8.000 € από ένα από τα 4-5 κοσμηματοπωλεία που φέρνουν Zenith... Και πάλι όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο!!
Πως έγινε αυτό και το δικό μου post φαίνεται να το κανε ο Duracell..?
Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το Zenith Defy Classic Open (που φυσικά έχει μηχανισμό El Primero). Μιλάμε για πανέμορφο ρολόι, με έναν από τους ποιοτικότερους μηχανισμούς χρονογράφου που κυκλοφορούν, ενώ ταυτόχρονα είναι σχεδόν άγνωστο στην απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...
Το κακό είναι ότι έχει τιμή βιτρίνας 10.000 € ενώ μετά από παζάρια κατάφερα να πάρω προσφορά γύρω στα 8.000 € από ένα από τα 4-5 κοσμηματοπωλεία που φέρνουν Zenith... Και πάλι όμως το ποσό είναι πολύ μεγάλο!!
...απρόσωπη μάζα των Rolexάκηδων, Paneraiάκηδων, Bvlgariάκηδων που βλέπουν το ρολόι ως επίδειξη της οικονομικής τους κατάστασης...
ελατε Lugano στου Bucheron .... πολλές ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα.
εχεις υπόψη τι εστι Boucheron ?
Αν διαβάσεις ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ τα posts μου... θα καταλαβάβεις πως εχω!
Επειδή όμως την έχουν πατήσει διάφοροι γνωστοί και σε καλά μαγαζιά του εξωτερικού... γι' αυτό γράφω μερικά πράγματα για να προστατευόμαστε όλοι (πρόσφατα έμαθα περιστατικό απάτης ΜΕΣΑ από το service ΕΠΙΣΗΜΗΣ Αντιπροσωπείας)... γι' αυτό και δεν εμπιστεύομαι κανέναν αν δεν το τριπλοτσεκάρω από μόνος μου (Εργοστασιακό Serial Number, Χαρτιά CIF Τελωνείου και Υπογεγραμμένη-Σφραγισμένη Απόδειξη του Καταστήματος).
Επιπλέον τα δικά μου ρολόγια τα έχω όλα φωτογραφίσει (για την Ασφαλιστική) και φυσικά φυλάσσονται σε Θυρίδα...
αν είναι να ασχολιόμαστε με μικροπράγματα καθημερινά καταστρέφουμε τη ζωή μας ...
Οσο για την τιμή... αφού μαζέψεις ΜΕΤΡΗΤΑ... δοκίμασε στον ΠΑΤΣΕΑ (από τους ποιό αξιόπιστους εμπόρους στην Ελληνική Αγορά)...
...κάτι τέτοιο (ότι καλύτερες τιμές κάνουν μόνο στους τακτικούς πελάτες τους) μου είπαν στον BHXO στο Κολωνάκι... Δηλαδή ήθελαν να πληρώσω την τιμή βιτρίνας για το Zenith μια και δεν ήμουν τακτικός πελάτης και την επόμενη φορά που θα αγόραζα ρολόι πάλι από αυτούς, υποσχέθηκαν ότι θα μου κάνουν έκπτωση.. Φαίνεται μάλλον ότι οι πωλήτριες στον ΒΗΧΟ κατάφεραν να διακρίνουν την λέξη ΜΑΛΑΚΑΣ στο κούτελό μου παρόλες τις προσπάθειες που έκανα να την αποκρύψω κάτω από μαλλιά, καπέλο κλπ