You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μετά απο ενδοσκόποηση, προχώρησα στην αγορά ενος gmt master ii. Τα panerai ήταν πολύ μεγάλα για τον καρπό μου, και τα Jaeger λίγο ποιο εκκεντρικά από όσο θα ήθελε ένας απλός μηχανικός σαν εμένανε
Με γειά... ΑΡΙΣΤΗ αγορά Ωραίο, κλασσικό αντρικό ρολόι... που δεν χάνει ποτέ την αξία του!
Με ποιά πλάκα το πήρες? Εχω το μαύρο...
Με γειά... ΑΡΙΣΤΗ αγορά Ωραίο, κλασσικό αντρικό ρολόι... που δεν χάνει ποτέ την αξία του!
Με ποιά πλάκα το πήρες? Εχω το μαύρο...
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια dura.
Συμφωνώ. Η διαχρονικότητα ήταν σημαντικό κριτήριο πριν την κατάθεση
Δεν πήρα το καινούργιο - μόλις έμαθα οτι το παλιό σταματάει και όσα υπάρχουν στοκ πουλιούνται χωρίς έκπτωση βρήκα και πήρα μαύρη πλάκα, κόκκινο-μαύρο πλαίσιο.
Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά ανάμεσα σε αυτό και στο Panerai Power Reserve. Αλλα όπως είπα, ήταν λίγο μεγάλο για τον καρπό μου.
Τώρα το έχω στο συρτάρι το οποίο έχω κλειδώσει και θα το φοράω μόνο σε κανα γάμο, σε τίποτα βαφτίσια και φυσικά, κάθε κυριακή στην εκκλησία
Πλάκα κάνω
...πήρα μαύρη πλάκα, κόκκινο-μαύρο πλαίσιο.
Μάλλον εννοείς με την κόκκινη-μαύρη στεφάνη;
Εγώ το έχω με την μαύρη (όπως στις φώτος από τα links που παρέθεσα) και νομίζω ότι είναι ποιό όμορφο έτσι! Αν κάποια στιγμή θελήσεις, μπορεί εύκολα να γίνει αλλαγή της στεφάνης στο service της ROLEX...
Οπως και να'χει όμως... ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ
Μάλλον εννοείς με την κόκκινη-μαύρη στεφάνη;
Εγώ το έχω με την μαύρη (όπως στις φώτος από τα links που παρέθεσα) και νομίζω ότι είναι ποιό όμορφο έτσι! Αν κάποια στιγμή θελήσεις, μπορεί εύκολα να γίνει αλλαγή της στεφάνης στο service της ROLEX...
Οπως και να'χει όμως... ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ
Εχεις δίκιο - Στεφάνη.
Ενας απο τους λόγους ήταν και αυτός. Οτι δηλαδή το καινούργιο ΔΕΝ αλλάζει στεφάνη.
Θα το φοράω μέχρι να λειώσει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
τα Victoriniox σαν ρολόγια τι λένε βρε παιδιά?
εχω βρεί αυτό και μου αρέσει πολύ...
Θα το φοράω μέχρι να λειώσει.
ΧΑΧΑ... συγνώμη για το μακάβριο σχόλιο... αλλά μάλλον ακόμα κι όταν θα έχουν λιώσει τα κόκκαλά μας... τα ROLEX μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να λειτουργούν (δεν είναι τυχαίο ότι είναι φτιαγμένα από μασίφ ατσάλινη κάσα... το δε παροιμιώδες βιδωτό κούμπωμα της κορώνας, είναι παρόμοιο με μπουκαπόρτα υποβρυχίου... (εξ' ου και η ΑΡΙΣΤΗ στεγανοποίηση του ρολογιού).
τα Victoriniox σαν ρολόγια τι λένε βρε παιδιά?
Αν εσένα σου αρέσει σαν σχέδιο... πάρτο Το ρολόι είναι μια χαρά χρονογράφος, από μια αξιόπιστη εταιρεία.
Εχω ξαναγράψει ότι μεγαλύτερη σημασία σ' ενα ρολόι έχει ο μηχανισμός του (quartz-με μπαταρία δηλαδή, αυτόματο ή σπάνια πλέον-κουρδιστό).
Οσον αφορά τους quartz μηχανισμούς, υπερέχουν αυτοί που είναι κατασκευασμένοι στην Ελβετία (ΕΤΑ), ενώ καλοί είναι και οι γιαπωνέζικοι (ΠΡΟΣΟΧΗ... καμιά σχέση με τις κινέζικες απομημίσεις)...
Εχεις δίκιο - Στεφάνη.
Το ωρολόι από το Α έως το Ω...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Αν εσένα σου αρέσει σαν σχέδιο... πάρτο Το ρολόι είναι μια χαρά χρονογράφος, από μια αξιόπιστη εταιρεία.
Εχω ξαναγράψει ότι μεγαλύτερη σημασία σ' ενα ρολόι έχει ο μηχανισμός του (quartz-με μπαταρία δηλαδή, αυτόματο ή σπάνια πλέον-κουρδιστό).
Οσον αφορά τους quartz μηχανισμούς, υπερέχουν αυτοί που είναι κατασκευασμένοι στην Ελβετία (ΕΤΑ), ενώ καλοί είναι και οι γιαπωνέζικοι (ΠΡΟΣΟΧΗ... καμιά σχέση με τις κινέζικες απομημίσεις)...
ευχαριστώ
Ερώτηση: Γιατί σε όλες μα όλες τισ διαφημίσιες ρολογιών με δείκτες δείχνει ΠΑΝΤΑ 10 και 10??????
Γιατί οι δείκτες "χαμογελάνε".
Τρελό, ηλίθιο, marketing.
Ψήνομαι να αγοράσω το Tissot T-Touch Titanium. Ποια είναι η γνώμη σας?
Πολύ καλό Thanassi33. Καλή επιλογή.
Lady's Audemars Piguet Royal Oak ;)
Αγαπητέ Δία67, το άλλο μου απόκτημα είναι το ακόλουθο... και ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό τον καιρό δεν μου αρέσει κάποιο άλλο. ;)
Και για μένα κορυφή στα αντρικά είναι τα Maurice Lacroix...πολύ ιδιαίτερα ρολόγια.
Συνημμένα
Και για μένα κορυφή στα αντρικά είναι τα Maurice Lacroix... πολύ ιδιαίτερα ρολόγια.
Ωραίο, ασυνήθιστο design, αλλά πέραν αυτού... τίποτα το ιδιαίτερο ποιοτικά-κατασκευαστικά (φθηνοί, βιομηχανικής παραγωγής μηχανισμοί).
Αλλωστε "κορυφή" παγκοσμίως θεωρείται η Vacheron Constantin...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ το μοναδικό δημιούργημα της σε 20 μόνον κομμάτια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Ελλάδα!
Συνημμένα
Ωραίο, ασυνήθιστο design, αλλά πέραν αυτού... τίποτα το ιδιαίτερο ποιοτικά-κατασκευαστικά (φθηνοί, βιομηχανικής παραγωγής μηχανισμοί).
Κάνεις λάθος αγαπητέ Duracell. Για ψάξτο λίγο παραπάνω... Είναι ρολόγια υψηλής ρολογοποιίας. Δεν συγκρίνονται με τα Vacheron στα οποία συμφωνώ είναι κορυφή... αλλά δεν είναι και της σειράς. Κάθε άλλο. Ψάξτο λίγο αν σε ενδιαφέρει και θα δείς ότι έχω δίκιο...
:-*
Κάνεις λάθος αγαπητέ Duracell. Για ψάξτο λίγο παραπάνω... Είναι ρολόγια υψηλής ρολογοποιίας. Δεν συγκρίνονται με τα Vacheron στα οποία συμφωνώ είναι κορυφή... αλλά δεν είναι και της σειράς. Κάθε άλλο. Ψάξτο λίγο αν σε ενδιαφέρει και θα δείς ότι έχω δίκιο... :-*
Επειδή το έχω ψάξει στο παρελθόν... επιμένω σε ότι έγραψα (ωραίο, ιδιαίτερο design... αλλά όχι κάτι πρωτότυπο κατασκευαστικά). Για την κατηγορία τιμής τους όμως και το κοινό στο οποίο απευθύνονται... είναι μια χαρά!
Θα διαφωνήσω... Είσαι σίγουρος ότι δεν τα μπερδεύεις με τον Κristian Lacroix? Είναι ρολόγια grande complication... Απλά δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά και φυσικά δεν τα αγοράζει κάποιος που θέλει να δείξει ότι έχει φράγκα... αυτοί παίρνουν rolex.
Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Gucci στην Αμερική (η κανονική δηλαδή, όχι η "ελλάδος") σε ένα άντρα τσεκάρει
1. Παπούτσια
2. Ρολόι
Η κυρία ειναι ΚΑΙ γκομενάρα
Αυτό που ειπε με άγχωσε λίγο γιατί εγω τέτοιες γυναίκες κυνηγάω - με μυαλό και όμορφες (εχω βρει 2 μέχρι τώρα στη ζωή μου)
Και ναι μεν για το πρώτο δεν έχω θέμα (φοράω σαγιονάρες) αλλα για το δεύτερο....
τι λέει το ρολόι για τον άντρα; Ε; Ε;
1. Παπούτσια
2. Ρολόι
Αυτό που ειπε με άγχωσε λίγο γιατί εγω τέτοιες γυναίκες κυνηγάω - με μυαλό και όμορφες (εχω βρει 2 μέχρι τώρα στη ζωή μου)
Και ναι μεν για το πρώτο δεν έχω θέμα (φοράω σαγιονάρες) αλλα για το δεύτερο....
Πολλά Enforcer. :-*Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Gucci στην Αμερική (η κανονική δηλαδή, όχι η "ελλάδος") σε ένα άντρα τσεκάρει
1. Παπούτσια
2. Ρολόι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K