You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα tissot και δεν το βγάζω από το χερι μου. Από τα λίγα γυναικέια ρολόγια που μου αρέσουν...
όλες αυτό φοράτε
Μπορεί να μοιάζει με διάφορα αγαπητέ... αλλά πίστεψε με... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.όλες αυτό φοράτε
:-*
Επισκέπτης
Μπορεί να μοιάζει με διάφορα αγαπητέ... αλλά πίστεψε με... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
:-*
Γιατι το αποκλείεις κουκλί μου;;
Επισκέπτης
Γιατί γλυκέ μου είναι συλλεκτικό κομμάτι και έχουν βγει μόνο 2007 κομμάτια. Παγκοσμίως. Άντε στην Ελλάδα να υπάρχουν 5-6 και πολλά λεω...
Γι αυτό.
Τόσο πολύ ψάχνεις κάτι πριν το αγοράσεις;
Τέλειο δώρο ένα ρολόι cavalli...Πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα tissot και δεν το βγάζω από το χερι μου. Από τα λίγα γυναικέια ρολόγια που μου αρέσουν...
Επισκέπτης
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω. Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...
το ίδιο φαντάζομαι ότι θα κάνεις και με τους άντρες;
Κάπώς έτσι... Πρέπει να μου κινήσει την περιέργεια ο άλλος. Να καταφέρει να μπει στο μυαλό μου και να θέλω να τον ανακαλύψω... Το ίδιο δεν είναι για όλους?
Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να θέλει και ο άλλος να τον ανακαλύψεις... Αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους... :-*
Σωστά?
Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να θέλει και ο άλλος να τον ανακαλύψεις... Αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους... :-*
Σωστά?
Επισκέπτης
Κάπώς έτσι... Πρέπει να μου κινήσει την περιέργεια ο άλλος. Να καταφέρει να μπει στο μυαλό μου και να θέλω να τον ανακαλύψω... Το ίδιο δεν είναι για όλους?
Σωστά?
Και τον χρόνο τους θα έλεγα...
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω. Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...
Τοτε δες τα γυναικεια rado.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Go for Hublot then.
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Ψήνομαι να αγοράσω το Tissot T-Touch Titanium. Ποια είναι η γνώμη σας?
Το έχω είναι πάρα πολύ καλό και πρωτοποριακό.
Lady's Audemars Piguet Royal Oak ;)
Το έχω... ωραίο, αρκεί να μην το χειρίζεσαι με βρώμικα χέρια και λερώνεις την οθόνη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K