Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα tissot και δεν το βγάζω από το χερι μου. Από τα λίγα γυναικέια ρολόγια που μου αρέσουν... :grin:

Συνημμένα

• tissot danica.jpg
    tissot danica.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 24

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Γιατί γλυκέ μου είναι συλλεκτικό κομμάτι και έχουν βγει μόνο 2007 κομμάτια. Παγκοσμίως. Άντε στην Ελλάδα να υπάρχουν 5-6 και πολλά λεω...

Γι αυτό.

:)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω.  Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...  :sunglasses:

Επισκέπτης
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω.  Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...  :sunglasses:

το ίδιο φαντάζομαι ότι θα κάνεις και με τους άντρες;

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Κάπώς έτσι... Πρέπει να μου κινήσει την περιέργεια ο άλλος. Να καταφέρει να μπει στο μυαλό μου και να θέλω να τον ανακαλύψω... Το ίδιο δεν είναι για όλους?

Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να θέλει και ο άλλος να τον ανακαλύψεις... Αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους... :-*

Σωστά?

Επισκέπτης
Κάπώς έτσι... Πρέπει να μου κινήσει την περιέργεια ο άλλος. Να καταφέρει να μπει στο μυαλό μου και να θέλω να τον ανακαλύψω... Το ίδιο δεν είναι για όλους?

Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να θέλει και ο άλλος να τον ανακαλύψεις... Αλλιώς δεν γίνετε τίποτα. Όλα θέλουν τον τρόπο τους... :-*

Σωστά?

Και τον χρόνο τους θα έλεγα...

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Σωστότατα... ;)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
'Οχι πάντα. Αλλά αν κάτι μου αρέσει... το παίρνω.  Τα ρολόγια μου αρέσουν πολύ και ψάχνω να αγοράσω κάτι ιδιαίτερο...όχι κάτι που το έχει όλος ο κόσμος. Κάτι που είναι διαφορετικό...   :sunglasses:

Τοτε δες τα γυναικεια rado.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Go for Hublot then.

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Αγαπημένε μου Civ εδώ είσαι?

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ψήνομαι να αγοράσω το Tissot T-Touch Titanium. Ποια είναι η γνώμη σας?

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Lady's Audemars Piguet Royal Oak  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom