Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βρε θάλεια το "πολλά" μπορεί να μου το πει και η ανηψιά μου που ειναι 8 ετών

Μπορεις να γινεις (εσυ και όποιος άλλος) πιο συγκεκριμένη; Ε; Ε;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και τα 2 πολύ ωραία.

Εγω Pilot

Η ελληνική αγορά λειτουργει σαν ολιγοπώλιο. Αλλα εκει που τα βρήκες στο ιντερνετ, εισαι σίγουρος οτι ειναι γνήσια; Για τι διαφορά μιλάμε;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Θα διαφωνήσω... Είσαι σίγουρος ότι δεν τα μπερδεύεις με τον Κristian Lacroix? Είναι ρολόγια grande complication... Απλά δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά και φυσικά δεν τα αγοράζει κάποιος που θέλει να δείξει ότι έχει φράγκα... αυτοί παίρνουν rolex.

Δεν υπάρχει λόγος να διαφωνήσουμε... ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του!
Επέτρεψε μου όμως να επιμένω, επειδή έχω πάνω από 500 ρολόγια (όλων των τύπων και κατηγορίας τιμής).

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
2129 λεει αυτος και εδω απο οτι μου ειπαν παει γυρω στα 3500 το συγκεκριμενο pilot . Μπορει να κανω και λαθος βεβαια .
Οσον αφορα την ασφαλεια και την γνησιοτητα μου δειχνει αξιοπιστο το συγκεκριμενο , αν και εγω το ανεφερα ενδεικτικα . Παντως εχει το συγκεκριμενο και 2 μεγαλα μειον : ειναι αμερικανικο και μπορει να πεσει αυξηση στο τελωνειο kαι εχει εγγυηση απο το καταστημα και οχι απο την εταιρεια . Ξερει κανεις σιγουρα ποσο παει στην Ελλαδα το συγκεκριμενο pilot?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ποιο σας αρεσει περισσοτερο απο αυτα τα 2?
γιατι τοσο μεγαλη διαφορα με την αλληνικη αγορα?

Προσωπικά θεωρώ το PILOT ποιό σπορ, οπότε αν επένδυα σε κάποιο IWC θα προτιμούσα το άλλο (ποιο "σοβαρό" διαχρονικό)...
Οποιο και να πάρεις όμως... είναι πολύ καλό ρολόι, καλοφόρετο!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ (κατά καιρούς έχω δει να κυκλοφορούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαϊμούδες) και ν' απαιτήσεις στην απόδειξη αγοράς να γραφτεί το serial number του ρολογιού και να ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ από το κατάστημα που θα το πάρεις!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Προσωπικά θεωρώ το PILOT ποιό σπορ, οπότε αν επένδυα σε κάποιο IWC θα προτιμούσα το άλλο (ποιο "σοβαρό" διαχρονικό)...
Οποιο και να πάρεις όμως... είναι πολύ καλό ρολόι, καλοφόρετο!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ (κατά καιρούς έχω δει να κυκλοφορούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μαϊμούδες) και ν' απαιτήσεις στην απόδειξη αγοράς να γραφτεί το serial number του ρολογιού και να ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ από το κατάστημα που θα το πάρεις!
ξερεις ποσο παει αυτο στην ελληνικη αγορα ?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Gucci στην Αμερική (η κανονική δηλαδή, όχι η "ελλάδος") σε ένα άντρα τσεκάρει
1. Παπούτσια
[size=14pt]2. Ρολόι[/size]

Η κυρία ειναι ΚΑΙ γκομενάρα

Γι αυτό δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα, σ' αυτό το υψηλο επίπεδο?  :rolleyes:

Ξεχνάω ότι ανέφερα για άγχος και λοιπές μπουρδες.
Από σήμερα σκληρή οικονομία για αγορά καλού ρολογιού  :rockon:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Βρε θάλεια το "πολλά" μπορεί να μου το πει και η ανηψιά μου που ειναι 8 ετών

Μπορεις να γινεις (εσυ και όποιος άλλος) πιο συγκεκριμένη; Ε; Ε;

Θα σου πώ πως το βλέπω εγώ προσωπικά...

Ένας άντρας που δεν φοράει ρολόι σημαίνει ότι είναι αρκετά χαλαρός και "χύμα στο κύμα". Αν φοράει ρολόϊ της σειράς... δείχνει ότι απλά έχει ένα ρολόι... Αν πάλι έχει ένα από τις γνωστές πολυφορεμένες μάρκες... δείχνει ότι έχει λεφτά, δεν έχει και τόσο άποψη επί του θέματος και τον ενδιαφέρει να δείξει ότι έχει φράγκα.

Και τέλος, και για μένα οι πιο ενδιαφέροντες άντρες, είναι αυτοί που έχουν "ιδιαίτερα" ρολόγια, που αν και αξίζουν αρκετά στόχος δεν είναι να το δείχνουν από χλμ μακριά. Aς πούμε, ένα vacheron constantine ή ένα patek phillip φαίνονται αρκετά κλασσικά και απλά...αλλά για όποιον ξέρει... είναι πολύ ιδιαίτερα ρολόγια.

Έπομένως, ανάλογα με την επιλογή ρολογιού μπορείς να καταλάβεις και ποιός έχει άποψη, ποιός ακολουθεί το κοπάδι, ποιός δεν ενδιαφέρετε καθόλου...

Σε κάλυψα?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ρολόι φοράω ΜΟΝΟ στη δουλειά Ή όταν ταξιδεύω.  :cool2:

Απλό, πολύ απλό, σπορ. Seiko, Swiss Army, Timberland, Longines, Fossil. Ακόμα τα Smart, Q&Q κλπ δεν τα σνομπάρω καθόλου. Το μουσειακό του παππού μου (με κουρδιστήρι) τόχω συντηρήσει και είναι κατά κανόνα στο συρτάρι (με πολλή αγάπη).

Ανάλογα με το ντύσιμο. Και, βέβαια, ανάλογα με το ποιό έχει μπαταρία :2funny:

Το Seiko είναι το πάντα διαθέσιμο, γιατί είναι kinetic (η παλιότερη σειρά, πάνω από 20 χρόνια) ;)

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ένας άντρας που δεν φοράει ρολόι σημαίνει ότι είναι αρκετά χαλαρός και "χύμα στο κύμα". Αν φοράει ρολόϊ της σειράς... δείχνει ότι απλά έχει ένα ρολόι... Αν πάλι έχει ένα από τις γνωστές πολυφορεμένες μάρκες... δείχνει ότι έχει λεφτά, δεν έχει και τόσο άποψη επί του θέματος και τον ενδιαφέρει να δείξει ότι έχει φράγκα.

Και τέλος, και για μένα οι πιο ενδιαφέροντες άντρες, είναι αυτοί που έχουν "ιδιαίτερα" ρολόγια, που αν και αξίζουν αρκετά στόχος δεν είναι να το δείχνουν από χλμ μακριά. Aς πούμε, ένα vacheron constantine ή ένα patek phillip φαίνονται αρκετά κλασσικά και απλά...αλλά για όποιον ξέρει... είναι πολύ ιδιαίτερα ρολόγια.

Έπομένως, ανάλογα με την επιλογή ρολογιού μπορείς να καταλάβεις και ποιός έχει άποψη, ποιός ακολουθεί το κοπάδι, ποιός δεν ενδιαφέρετε καθόλου...

Σε κάλυψα?
Πέστα ρε thaleia αυτο είπα και εγώ πρίν 2 σελίδες. 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
θαλεια αν εισαι στη φωτο πρεπει να παραδεχτω οτι εχεις φοβερο κολο.

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

Σε κάλυψα?

θαλεια, πως απεκτησες τετοιες γνωσεις για ρολογια. Εγω ειμαι συλλεκτης και τα τελευταια 3-4 χρονια, ρολογια ποιοτητος και ιδιως τα Patek Philippe εχουν ανεβη σε τρομερες τιμες. Σε πληστηριασμους Sotheby's και Christie's εχουν πιασει και $1.5Μ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Σ΄αυτό συμφωνούμε :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
θαλεια αν εισαι στη φωτο πρεπει να παραδεχτω οτι εχεις φοβερο κωλο.

Μακάρι να ήταν... αλλά η φώτο είναι από το νετ (είχε δημοσιευτεί παλιότερα και σε κάποια από τις συλλογές)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom