You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Το ξέρω.
Ειδικά για σένα την ανέβασα.
Και μη μου πείτε ότι είμαι off-topic:
Θέλω να ρωτήσω που θα βρω λουράκι για το ρολόϊ της.
Δεν ξέρω που , αλλά να ζητήσης να ειναι απο γνησιο πουτσοδερμα ελέφαντα ..
Σε περίπτωση που δεν της κανει το τριβει και μεγαλώνει
Η βάλε μια ζωνη
η ενα παλαμάρι απο το σκάφος
κατι βρε αδελφε , θα βρεις εσυ
ξυπνιο παιδι εισαι !!!!
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
αγαπητε φιλε η σελιδα την οποια τσεκαρες εχει τα πιο αθλια αντιγραφα που κυκλοφορουν,αυτα που εχουν τιμη 500-600 ειναι της ποιοτητας των 120 και τα πιο φθηνα ειναι της ποιοτητας των 30-50 ευρω.Καλά πλάκα εχει ΜΑΙΜΟΥ και 600 €
χε χε δεν ειμαστε καλά
Επισκέπτης
Οχ, να σας πω ότι έχω ένα που το πήρα δώρο αγοράζοντας ένα περιοδικό;;;
Εχω ένα ellesse, δώρο από τον πρώην μου. Το εχω σχεδόν 10 χρονια κ εκτος απο την μπαταρια που την άλλαξα 2 φορες, δεν χρειάστηκε τίποτε.
Ομως.... ψαχνω κατι πιο μεγαλο κ σε αντρικο στιλ.
Εdit:
Απαγορεύεται η συνεχής χρήση bold, κεφαλαίων, χρωματιστών, κλπ
Εχω ένα ellesse, δώρο από τον πρώην μου. Το εχω σχεδόν 10 χρονια κ εκτος απο την μπαταρια που την άλλαξα 2 φορες, δεν χρειάστηκε τίποτε.
Ομως.... ψαχνω κατι πιο μεγαλο κ σε αντρικο στιλ.
Εdit:
Απαγορεύεται η συνεχής χρήση bold, κεφαλαίων, χρωματιστών, κλπ
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
εχω ενα ρολεξ χρυσο λεω να το σκοτωσω αν ενδιαφερεται κανεις, ενα ρολεξ ασημενιο DAYTONA και ενα ESPRIT μαυρο, αγριμακι εχω ενα ροζ ellese μπερεκετι για σενα
...είμαι anti-monkey γενικότερα σε τέτοια πράγματα.
πολυ καλο, σχετικο ενημερωτικο link...
Επισκέπτης
εγω παντως δεν μπορω με τιποτα τα μπρασελε !!
δερματινο λουρακι και καοτσουκ μονο!
πανω απο 500-600 ευρω δεν δινω για ρολοι(και αυτα τα λεφτα μονο για καταδυτικα)!
μαρκες που προτιμω,ειναι citizen,quantum,suunto!
πανω απο 500-600 ευρω δεν δινω για ρολοι(και αυτα τα λεφτα μονο για καταδυτικα)!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
οχι ρε δεν ειναι μαιμουδιαρικα ειναι με πιστοποιητικα απο Καισαρη. Το χρυσο κοστιζει σε εκτιμητη 7χηνες το ασημι 670 αν θυμαμαι καλα το αλλο ειναι καθημερινο 180Ε
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ρε θείε...γιατί παίρνεις ρολόγια και δεν φτιάχνεις ενα με τατού , και νάναι όπως σου αρέσει?.....εγω παντως δεν μπορω με τιποτα τα μπρασελε !!
Επισκέπτης
εχω κανει τατουαζ στο καρπο μου ;) ;) ;) ;) ;)!που χωρος για ρολοι ταττοο??ρε θείε...γιατί παίρνεις ρολόγια και δεν φτιάχνεις ενα με τατού , και νάναι όπως σου αρέσει?.....
Καλό Ελληνικό on-line κατάστημα για ρολόγια...
τα sector πως σας φαινονται ? αυτο εδω ?
Επισκέπτης
άντε ρε παιδιά..κανένας δώρο στην αγρίμι δεν θα κάνει ένα ρολογάκι?.......
εχω ενα ρολεξ χρυσο λεω να το σκοτωσω αν ενδιαφερεται κανεις, ενα ρολεξ ασημενιο DAYTONA και ενα ESPRIT μαυρο, αγριμακι εχω ενα ροζ ellese μπερεκετι για σενα
Ποσο το δινεις το daytona απαντησε μου με pm
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θέλοντας να εντυπωσιάσεις μία κυρία, συνίσταται η αγορά ρολογιού που να υποδεικνύει αποφασιστικά αλλά όχι επιδειξιομανώς το λεγόμενο fashion sense του άνδρα. Προτείνω λοιπόν τα εξής σπάνια κομμάτια που θα αφήσουν ανεξίτηλες εντυπάωσεις σε μία γυναίκα ειδικά αν δυσκολεύεται να τα διαχωρίσει λόγω έντονης τριχοφυίας στην περιοχή του καρπού (όπως ο Ευαγγελάτος):
Προτείνω αυτό
και για όσους έχουν πιο ακριβά γούστα
Ερώτηση: Γιατί σε όλες μα όλες τισ διαφημίσιες ρολογιών με δείκτες δείχνει ΠΑΝΤΑ 10 και 10??????
Προτείνω αυτό
και για όσους έχουν πιο ακριβά γούστα
Ερώτηση: Γιατί σε όλες μα όλες τισ διαφημίσιες ρολογιών με δείκτες δείχνει ΠΑΝΤΑ 10 και 10??????
Επισκέπτης
να πω και εγω την αποψη μου, παντα μια γκομενα βλαχοταγαρι εντυπωσιαζεται με ενα rolex sub, διοτι ειναι το πλεον αναγνωρισιμο και απο τα ωραιοτερα ρολογια που εχουν γινει ποτε, το κακο ειναι οτι κυκλοφορουν πολλα μουφαλεικα. εγω να δηλωσω οτι ειμαι φαν των citizen aqualand promaster. τhw πρωτης σειρας που κυκλοφορησε. απο τα ωραιοτερα ρολογια ever.
Sexpeare in Luv
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το καλύτερο ωρολόγιον [move]by far[/move] βέβαια παραμένει αυτό που φορούσε ο Ιππότης της Ασφάλτου όταν καλόυσε τον ΚΙΤΤ.
ορίστε τα αδιάψευστα στοιχεία
ορίστε τα αδιάψευστα στοιχεία
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
να πω και εγω την αποψη μου, παντα μια γκομενα βλαχοταγαρι εντυπωσιαζεται με ενα rolex sub, ......
Το ιδανικό ρολόϊ για πορτιέρηδες, "μαιτρ" κλπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K