silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τσεκαρε και το jacky lcky edition, υπεροχο!Ιδιαιτερα το κοκκινο mille miglia
τσεκαρε και το jacky lcky edition, υπεροχο!Ιδιαιτερα το κοκκινο mille miglia
με ερεθιζειςΤο mille miglia μ αρεσει και δεν ειμαι φιλος ειμαι φιλη ;) Και η σειρα Happy Diamonds ειναι πολυ ωραια ιδιαιτερα το Happy Beach. Dura, φοραω το Ω speedmaster day date. Οπως ειπα και πριν το ξερω ότι ειναι αντρικό αλλα μ αρεσουν τα μεγαλα ρολογια. Για το Chopard σε ρωταω για το μηχανισμό γιατι δε λεει να αγορασω ενα ρολοι που κανει 4 χιλιαρικα (νομιζω) μονο και μονο επειδη μ αρεσει το ντιζαιν.
Δε με ενδιαφερει η μεταπωλητικη αξια, δεν θα το πουλησω. Οτι μ αρεσει δεν εναι για μενα επενδυση, τουλαχιστον χρηματικη. Απλα ρωταω για το μηχανισμοsorry για την αλλαγη φυλλου,μαλλον πρεπει να εχω τα ματια μου πιο ανοιχτα οταν βλεπω ονοματα.
ο μηχανισμος ειναι οπωσδηποτε πολυ καλος ομως πιστευω οτι ενα ρολοι αυτης της κατηγοριας ειναι και επενδυση.
Υπαρχουν πολυ πιο καλες και πολυ πιο αναγνωρισιμες μαρκες και με μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης απο την chopard.
βεβαια περι ορεξεως...
με ερεθιζεις
:-* :-*Ειπα και γω, ποιος θα κανε σχολιο γι αυτο ;)
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει το thread ,αλλά με ενδιαφέρει υπάρχει κάποιος εδώ που πουλάει ρολόγια ?
Οχι, απλά κουβέντα για τα ρολόγια (που έχουμε ή/και μας αρέσουν) κάνουμε...
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει το thread ,αλλά με ενδιαφέρει υπάρχει κάποιος εδώ που πουλάει ρολόγια ?
ΟΚ Ειναι λογικο ο καθενας να βλεπει τα πραγματα διαφορετικα,παρολα ταυτα εαν θελεις μερικες εναλλακτικες προτασεις απο μενα μπορεις να μου πεις σε τι τιμη θελεις να κινηθεις για μια αγορα κι εγω θα σου δωσω μερικες ιδεες,με το δικο μου γουστο βεβαια.Δε με ενδιαφερει η μεταπωλητικη αξια, δεν θα το πουλησω. Οτι μ αρεσει δεν εναι για μενα επενδυση, τουλαχιστον χρηματικη. Απλα ρωταω για το μηχανισμο
Το μονο κοσμημα που πρεπει να φοραει ενας αντρας ειναι το ρολόι.
Μανικετόκουμπα?
Λυπαμαι πολυ δεν υπαρχει,ΕΣΥ πουλας τον δικο σου χρονο και καλα θα κανεις να τον πουλας οσο πιο ακριβα γινεται!!!Αααααχ.... Εγω ψαχνω καποιον που να πουλαει χρονο...
Μανικετόκουμπα?
Με το σωστό πουκάμισο... ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για άψογο στυλ!
Καλώς ήρθες!
Το Quenttin είναι ΦΟΒΕΡΟ ρολόι! Καλορίζικο...