Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το mille miglia μ αρεσει και δεν ειμαι φιλος ειμαι φιλη ;) Και η σειρα Happy Diamonds ειναι πολυ ωραια ιδιαιτερα το Happy Beach. Dura, φοραω το Ω speedmaster day date. Οπως ειπα και πριν το ξερω ότι ειναι αντρικό αλλα μ αρεσουν τα μεγαλα ρολογια. Για το Chopard σε ρωταω για το μηχανισμό γιατι δε λεει να αγορασω ενα ρολοι που κανει 4 χιλιαρικα (νομιζω) μονο και μονο επειδη μ αρεσει το ντιζαιν.
με ερεθιζεις :smitten: :smitten: :humpleg: :humpleg: :knockinb: :knockinb: :cum: :cum: :cum:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
    Camel Trophy
    Citizen (2
    Seiko sportura
    Zenith του 67(του πατερα μου ειναι απο οταν παντρευτηκαν οι γονεις μου αλλα θα του
    το παρω,μου το εχει ταξει..)
    Διαφορα παλια "5"αρια της Seiko
    και το αγαπημενο μου,χωρις να εχω ιδιαιτερο λογο
Poljot Aviator

Συνημμένα

• poljot_aviator.jpg
    poljot_aviator.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • zen18h2x.jpg
    zen18h2x.jpg
    13,8 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
sorry για την αλλαγη φυλλου,μαλλον πρεπει να εχω τα ματια μου πιο ανοιχτα :new_shocked:οταν βλεπω ονοματα.
ο μηχανισμος ειναι οπωσδηποτε πολυ καλος ομως πιστευω οτι ενα ρολοι αυτης της κατηγοριας ειναι και επενδυση.
Υπαρχουν πολυ πιο καλες και πολυ πιο αναγνωρισιμες μαρκες και με μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης απο την chopard.
βεβαια περι ορεξεως...
Δε με ενδιαφερει η μεταπωλητικη αξια, δεν θα το πουλησω. Οτι μ αρεσει δεν εναι για μενα επενδυση, τουλαχιστον χρηματικη. Απλα ρωταω για το μηχανισμο :)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει το thread ,αλλά με ενδιαφέρει υπάρχει κάποιος εδώ που πουλάει ρολόγια ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει το thread ,αλλά με ενδιαφέρει υπάρχει κάποιος εδώ που πουλάει ρολόγια ?

Οχι, απλά κουβέντα για τα ρολόγια (που έχουμε ή/και μας αρέσουν) κάνουμε...

Επισκέπτης
εγω δεν φοραω ποτε ρολοι...(δεν μου αρεσουν)
ομως μου εχουν κανει δωρο απ'τη Ρωσσια το παρακατω ρολογακι,το οποιο δεν ξερω αν αξιζει τιποτα...
μιας κ βλεπω οτι υπαρχουν καποια ατομα που γνωριζουν το θεμα ας μου πουν τη γνωμη τους...

Συνημμένα

• 7750-0654882B.jpg
    7750-0654882B.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Anyway, τελικα να το παρω το Chopard ρε παιδια η δεν αξιζει ο μηχανισμος τοσα χρηματα;

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δε με ενδιαφερει η μεταπωλητικη αξια, δεν θα το πουλησω. Οτι μ αρεσει δεν εναι για μενα επενδυση, τουλαχιστον χρηματικη. Απλα ρωταω για το μηχανισμο :)
ΟΚ Ειναι λογικο ο καθενας να βλεπει τα πραγματα διαφορετικα,παρολα ταυτα εαν θελεις μερικες εναλλακτικες προτασεις απο μενα μπορεις να μου πεις σε τι τιμη θελεις να κινηθεις για μια αγορα κι εγω θα σου δωσω μερικες ιδεες,με το δικο μου γουστο βεβαια.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με το σωστό πουκάμισο... ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για άψογο στυλ!

Σωστό πουκάμισο, σημαίνει ότι η αριστερή μανσέτα έχει και μεγαλύτερη διάμετρο από την δεξιά (για όσους φοράνε ρολόι στο αριστερό χέρι) για να καλύπτει το ρολόι και να εξέχει από το σακάκι.

Πλέον των μανικετόκουμπων, ως κόσμημα θα μπορούσε να θεωρηθεί και η αγκράφα της ζώνης.

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Franck Muller  » The Conquistador - Chronograph Collection pink gold Master Banker  10000CC CH King ...

Το ανδρικό κόσμημα που έχει νόημα ....

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες!

Το Quenttin είναι ΦΟΒΕΡΟ ρολόι! Καλορίζικο...

σ`ευχαριστω φιλε Duracell, πραγματικα μωλις το ειδα το αγαπησα!!!!! γενικα δεν ειμαι λατρης του σπορ αλλα υπαρχουν μερικα κομματια σου παιρνουν την ανασα.......... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom