Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
οχι ρε ΓΜΤ τωρα ειδα τι τιμη του. κοντα στα 350 χιλιαρικα!!!!!!!!!!!!!!!! ελεγα αντε να εχει κανα 2χιλ να τα δωσω και να το παντρευτω,  αλλα οπως φαινεται θα συνεχισω να κοιταω τον ηλιο για ενημερωση :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Για τα κουρδιστά τι έχετε διαβάσει οι ειδήμονες;
Αν έχει κάποιος ένα και το κουρδίζει όποτε το φοράει, υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα;
Δεν θέλω να πάρω δεύτερο αυτόματο και μου έχει κολλήσει να πάρω ένα κουρδιστό σε μεγάλη διάσταση (>46mm), με μικρό δείκτη δευτερολέπτων.
Είμαι ανάμεσα σε 2:
1)Omega Railmaster XXL Chronometer
2)Longines Master Manual Wind

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το καλυτερο ρολοι που εχω δει ειναι ενα casio με τηλεκοντρολ!! :rockon: :rockon:
πλακα κανω!! :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:
το καλυτερο ειναι ενα breitling με ειδικο μηχανισμο εντοπισμου σε περιπτωση κινδυνου!!ο πωλητηε με ενημερωσε οτι το συγκεκριμμενο το αγοραζουν εμποροι διαμαντιων πετραιλαιαδες επιχειρηματιες κτλ....βαρυ ρολοι αλλα φοβερο και πανεμορφο!! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Πως φαίνεται ότι δεν έχει πάει ταξίδι στην ... Ασία !!!!!

Μεχρι IRAQ εχει πάει η χαρη μου ....
Εξάλου τα Breitling δεν ειναι και οι πιο δημοφιλεις μαιμούδες
Excuse my ignorance  :grin: :grin: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το καλυτερο ρολοι που εχω δει ειναι ενα breitling με ειδικο μηχανισμο εντοπισμου σε περιπτωση κινδυνου!! Ο πωλητης με ενημερωσε οτι το συγκεκριμμενο το αγοραζουν εμποροι διαμαντιων, πετρελαιαδες, επιχειρηματιες κτλ... βαρυ ρολοι, αλλα φοβερο και πανεμορφο!! :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Οπως γράφω και σε προηγούμενό μου post, το έχω αυτό! Λέγεται EMERGENCY και πουλιέται σε ειδικό βαλιτσάκι, με σύστημα ελέγχου καλής λειτουργίας του πομπού του!
Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός: σε περίπτωση ανάγκης, ξεβιδώνεις την κορώνα στο πλάι και ξετυλίγεται μια μικρή κεραία, οπότε και το ρολόι αρχίζει να εκμπέμπει (για 48 ώρες συνεχώς) στην διεθνή συχνότητα κινδύνου (121.5 MHz ή 243 MHz, αναλόγως το μοντέλο-αεροπορικό ή επίγειο) το σήμα του, που για κάθε ρολόι είναι μοναδικό και καταχωρημένο σε μια παγκόσμια βάση δεδομένων με τα στοιχεία του κατόχου (όταν το αγοράζεις σου ζητούν αντίγραφο του Διαβατηρίου σου) κι επιπλέον υπογράφεις ότι αν το χρησιμοποιήσεις χωρίς σοβαρή αιτία θ' αναλάβεις όλα τα έξοδα διάσωσης !!!
Πάντως γι' αυτά που προσφέρει, το ρολόι δεν είναι καθόλου ακριβό (γύρω στα 4000 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο) κι επιπλέον έχει διάφορες λειτουργίες (χρονόμετρο, ξυπνητήρη, 2η ώρα κλπ).
Για μένα είναι ένα από τ' αγαπημένα μου και το φοράω πάντα σε μακρινές εκδρομές, διακοπές, ταξίδια κλπ...

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εξάλου τα Breitling δεν ειναι και οι πιο δημοφιλεις μαιμούδες
Δυστυχώς συγκαταλέγονται στο top 10 των πιο δημοφιλή replica ρολογιών τα Breitling.Τσέκαρε και www.hot-replica.com/Swiss_Breitling_ETA.html]εδώ[/url] που θα δεις πλούσια σειρά απο απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Δυστυχώς συγκαταλέγονται στο top 10 των πιο δημοφιλή replica ρολογιών τα Breitling.Τσέκαρε και www.hot-replica.com/Swiss_Breitling_ETA.html]εδώ[/url] που θα δεις πλούσια σειρά απο απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.

Καλά πλάκα εχει ΜΑΙΜΟΥ και 600 €
χε χε δεν ειμαστε καλά

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και στην Ελλάδα βρίσκεις εύκολα ένα σωρό, πχ το emarket.gr είναι γεμάτο...
Να'ταν μόνο αυτό? Εδώ για καφέ ήμουνα στα Εξάρχεια και σκάνε δύο Αφρικανοί για να μου δείξουν dvd's κόπιες απο νέες κινηματογραφικές ταινίες και μετά μου βγάζουν ένα βαλιτσάκι με rolex daytona cosmograph,omega seamaster και panerai.70 € το έκαστο που με παζάρι θα πήγαινε και 50€ ίσως.Φυσικά δεν πήρα ούτε dvd,ούτε ρολόϊ γιατί είμαι anti-monkey γενικότερα σε τέτοια πράγματα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Να'ταν μόνο αυτό? Εδώ για καφέ ήμουνα στα Εξάρχεια και σκάνε δύο Αφρικανοί για να μου δείξουν dvd's κόπιες απο νέες κινηματογραφικές ταινίες και μετά μου βγάζουν ένα βαλιτσάκι με rolex daytona cosmograph,omega seamaster και panerai.70 € το έκαστο που με παζάρι θα πήγαινε και 50€ ίσως.Φυσικά δεν πήρα ούτε dvd,ούτε ρολόϊ γιατί είμαι anti-monkey γενικότερα σε τέτοια πράγματα.

Σε καταλαβαίνω και συμφωνώ... έτσι είμαι κι εγώ! Κι απορώ με το θράσος τους και την άνεση που διακινούν όλα αυτά τα κλεψίτιμα εμπορεύματα...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κι εγω συμφωνω μαζι σας!ειδικα στα γυναικεια προιοντα καθως μου φευγει μια περιουσια να ντυσω την γυναικα μου!! γιατι οι αλλες να φορανε κατι που πηραν 50Ε? :think: :tickedoff: :tickedoff:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
μου φευγει μια περιουσια να ντυσω την γυναικα μου!! γιατι οι αλλες να φορανε κατι που πηραν 50Ε?

Εμένα μου φεύγει μια περιουσία για να την ταϊζω.

Με €50 μόνο την κουφάλα του δοντιού της γεμίζει.

Συνημμένα

• AgapiMou.jpg
    AgapiMou.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 25

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ηρεμα ρε πατριδα!με το μαλακο...ειναι και lunch time σε λιγο!! :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αν έχει κάποιος ένα και το κουρδίζει όποτε το φοράει, υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα;

ΟΛΑ τα ρολόγια πρέπει να λειτουργούν για να λιπαίνεται ο μηχανισμός τους...

Επίσης μεγάλη προσοχή θέλουν οι μπαταριες στα quartz.... να είναι καλής ποιότητας για να μην βγάζουν υγρά και καταστρέψουν τον μηχανισμό...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν θέλω να πάρω δεύτερο αυτόματο και μου έχει κολλήσει να πάρω ένα κουρδιστό σε μεγάλη διάσταση (>46mm), με μικρό δείκτη δευτερολέπτων.
Είμαι ανάμεσα σε 2:
1)Omega Railmaster XXL Chronometer
2)Longines Master Manual Wind

Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το OMEGA, αλλά βέβαια γούστα είναι αυτά...
Καλοφόρετο πάντως όποιο κι αν πάρεις τελικά!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εμένα μου φεύγει μια περιουσία για να την ταϊζω.

Με €50 μόνο την κουφάλα του δοντιού της γεμίζει.

stavro
αντε μας καυλωσες πάλι πρωι πρωι
Αυτο ειναι που λένε " Κλασε αγάπη μου να προσανατολιστω"

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66