Επισκέπτης
Απο οσο ξέρω ή τουλάχιστον δεν εχω δει ακόμα μαιμου Breitling ..
Πως φαίνεται ότι δεν έχει πάει ταξίδι στην ... Ασία !!!!!
Απο οσο ξέρω ή τουλάχιστον δεν εχω δει ακόμα μαιμου Breitling ..
σωστοτατος.Franck Muller » The Conquistador - Chronograph Collection pink gold Master Banker 10000CC CH King ...
Το ανδρικό κόσμημα που έχει νόημα ....
Πως φαίνεται ότι δεν έχει πάει ταξίδι στην ... Ασία !!!!!
Το καλυτερο ρολοι που εχω δει ειναι ενα breitling με ειδικο μηχανισμο εντοπισμου σε περιπτωση κινδυνου!! Ο πωλητης με ενημερωσε οτι το συγκεκριμμενο το αγοραζουν εμποροι διαμαντιων, πετρελαιαδες, επιχειρηματιες κτλ... βαρυ ρολοι, αλλα φοβερο και πανεμορφο!!
Δυστυχώς συγκαταλέγονται στο top 10 των πιο δημοφιλή replica ρολογιών τα Breitling.Τσέκαρε και www.hot-replica.com/Swiss_Breitling_ETA.html]εδώ[/url] που θα δεις πλούσια σειρά απο απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.Εξάλου τα Breitling δεν ειναι και οι πιο δημοφιλεις μαιμούδες
Δυστυχώς συγκαταλέγονται στο top 10 των πιο δημοφιλή replica ρολογιών τα Breitling.Τσέκαρε και www.hot-replica.com/Swiss_Breitling_ETA.html]εδώ[/url] που θα δεις πλούσια σειρά απο απομιμήσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.
Tο παραπάνω site έχει καλές απομιμήσεις που φτάνουν ας πούμε την 'τελειότητα'.Βρήκα και Breitling replica απο 140$ www.radicalreplicas.com/breitling.asp]εδώ[/url].Καλά πλάκα εχει ΜΑΙΜΟΥ και 600 €
χε χε δεν ειμαστε καλά
Tο παραπάνω site έχει καλές απομιμήσεις που φτάνουν ας πούμε την 'τελειότητα'.Βρήκα και Breitling replica απο 140$ www.radicalreplicas.com/breitling.asp]εδώ[/url].
Να'ταν μόνο αυτό? Εδώ για καφέ ήμουνα στα Εξάρχεια και σκάνε δύο Αφρικανοί για να μου δείξουν dvd's κόπιες απο νέες κινηματογραφικές ταινίες και μετά μου βγάζουν ένα βαλιτσάκι με rolex daytona cosmograph,omega seamaster και panerai.70 € το έκαστο που με παζάρι θα πήγαινε και 50€ ίσως.Φυσικά δεν πήρα ούτε dvd,ούτε ρολόϊ γιατί είμαι anti-monkey γενικότερα σε τέτοια πράγματα.Και στην Ελλάδα βρίσκεις εύκολα ένα σωρό, πχ το emarket.gr είναι γεμάτο...
Να'ταν μόνο αυτό? Εδώ για καφέ ήμουνα στα Εξάρχεια και σκάνε δύο Αφρικανοί για να μου δείξουν dvd's κόπιες απο νέες κινηματογραφικές ταινίες και μετά μου βγάζουν ένα βαλιτσάκι με rolex daytona cosmograph,omega seamaster και panerai.70 € το έκαστο που με παζάρι θα πήγαινε και 50€ ίσως.Φυσικά δεν πήρα ούτε dvd,ούτε ρολόϊ γιατί είμαι anti-monkey γενικότερα σε τέτοια πράγματα.
μου φευγει μια περιουσια να ντυσω την γυναικα μου!! γιατι οι αλλες να φορανε κατι που πηραν 50Ε?
Για τα κουρδιστά τι έχετε διαβάσει οι ειδήμονες;
Αν έχει κάποιος ένα και το κουρδίζει όποτε το φοράει, υπάρχει περίπτωση να βγάλει πρόβλημα;
Για τα κουρδιστά τι έχετε διαβάσει οι ειδήμονες;
Δεν θέλω να πάρω δεύτερο αυτόματο και μου έχει κολλήσει να πάρω ένα κουρδιστό σε μεγάλη διάσταση (>46mm), με μικρό δείκτη δευτερολέπτων.
Είμαι ανάμεσα σε 2:
1)Omega Railmaster XXL Chronometer
2)Longines Master Manual Wind
Εμένα μου φεύγει μια περιουσία για να την ταϊζω.
Με €50 μόνο την κουφάλα του δοντιού της γεμίζει.
αντε μας καυλωσες πάλι πρωι πρωι