Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ μύστες έχω ένα ρολόι camel trophy επειδή είμαι της περιπέτειας ( και δη πορνοπεριπέτειας!). Έχει χαλάσει όμως κ δε πάω να το φτιάξω επειδή θέλω να απεξαρτηθώ από τα δεσμά της ώρας!Ωραίο θεματάκι φίλτατε warhol! :sunglasses:

Πω πώ τι μου θύμισες τώρα...
Το πρώτο μου "καλό" ρολόι. Είχα φάει τα αυτιά της μάνας μου για να μου το αγοράσει !
Τελικά το πήρα όταν ήμουν τρίτη λυκείου, προκαταβολικά αφού της είχα υποσχεθεί οτι αν μου το πάρει θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω στο πανεπιστήμιο και μετά δεν θα της ζητήσω άλλο δώρο.

Τα ρολόγια Camel Trophy της εποχής εκείνης (90's) σαν design δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπάρχουν σήμερα.
Νομίζω ήταν 5-6 μοντέλα, με τιμές σχετικά προσιτές (θυμάμαι απο 30.000δρχ μέχρι 100.000 ο χρονογράφος) και έρχονταν μέσα σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο κουτί που είχε και ένα αυτοκόλλητο "Camel Trophy" Είχαν όλα ένα ωραίο καφέ δερμάτινο λουράκι με μεταλλικό σηματάκι Camel Trophy στο πάνω μέρος.

Κάπου πρέπει να το έχω ακόμα και είμαι σίγουρος οτι θα δουλεύει μια χαρά !

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η αποψη μου ειναι οτι η προσωπικοτητα ενος ανδρα φαινεται απο τρια πραγματα που φοραει
το ρολοι του,τα παπουτσια του και το αρωμα που διακριτικα αφηνει στο χωρο η παρουσια του!
εγω προσωπικα διαθετω δυο ρολογια που τα φοραω αναλογα με την διαθεση μου,ενα rolex submariner του 2005 και ενα panerai GMT του 2000 απο τα λιγα που υπαρχουν στην ελλαδα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
για τον μηχανισμο της seiko kinetic τι λετε?

Εξυπνη τεχνολογία... βασικά μετατρέπει την ενέργεια από την κίνηση του χεριού και την αποθηκεύει στην μπαταρία... κατά τ' άλλα είναι ένας quartz μηχανισμός!

Από τα SEIKO μου αρέσει πολύ η σειρά Sportura

Επίσης μεγάλη προσοχή στις μαιμούδες... κυκλοφορούν πολλά SFIKO !!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Προσωπικά τα είχα προλάβει αυτά τα ρολόγια.......

Συνημμένα

• PulsarHamilton.jpg
    PulsarHamilton.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 27

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ με το ρολόι αυτό έχω βολευτεί τα τελευταία 23 χρόνια.

Πάει τέλεια όταν κυρίως φοράω κοντομάνικο και έχω κάνει μαύρισμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Και επίσης έχω βγάλει καραμουνάρες με αυτό, γαμώ τις μουνοπαγίδες  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΛΑΣΣΙΚΟ ηλεκτρονικό! Κάπου έχω το ίδιο... κι ένα παρόμοιο SEIKO! Ρολόγια εποχής...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΟΧΙ! Ο μηχανισμός είναι της ZENITH και φτιάχνεται σ' ένα εκπληκτικό εργοστάσιο (είχα την τύχη να το επισκευθώ κι έχω δει τα διάφορα στάδια της κατασκευής του). Εν συνεχεία η ROLEX κάνει απλά την συναρμολόγηση στα Daytona, προσαρμόζοντας τον ήδη έτοιμο μηχανισμό στις κάσες της, βάζει κουρδιστήρια και τα κλείνει! Το ρολόι όμως μέσα είναι 100% el primero...
ο μηχανισμος της zenith αγαπητε φιλε εχει εδω και χρονια τα δευτερολεπτα στο "9" ενω ο νεος μηχανισμος της rolex,οπου επιμενω οτι ειναι της rolex,εχει τα δευτερολεπτα στο "6".

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τα ρολόγια Camel Trophy της εποχής εκείνης (90's) σαν design δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υπάρχουν σήμερα.
Νομίζω ήταν 5-6 μοντέλα, με τιμές σχετικά προσιτές (θυμάμαι απο 30.000δρχ μέχρι 100.000 ο χρονογράφος) και έρχονταν μέσα σε ένα εντυπωσιακό κίτρινο κουτί που είχε και ένα αυτοκόλλητο "Camel Trophy" Είχαν όλα ένα ωραίο καφέ δερμάτινο λουράκι με μεταλλικό σηματάκι Camel Trophy στο πάνω μέρος.

Ηταν στο γενικότερο κλίμα της εποχής... όταν γινόταν και το Rally Camel Trophy με τα Land Rover !!!

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Το πρώτο μου "καλό" ρολόι. Είχα φάει τα αυτιά της μάνας μου για να μου το αγοράσει !
Τελικά το πήρα όταν ήμουν τρίτη λυκείου, προκαταβολικά αφού της είχα υποσχεθεί οτι αν μου το πάρει θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να περάσω στο πανεπιστήμιο και μετά δεν θα της ζητήσω άλλο δώρο.

Κάπου πρέπει να το έχω ακόμα και είμαι σίγουρος οτι θα δουλεύει μια χαρά !
φανταστικα ρολογια τοτε !
θυμαμαι και εγω οταν ειχα παρει με 1000 ζορια ενα καμελ πως καμαρωνα !
ακομα το εχω αλλα σαν μαλακας εχω να του αλλαξω μπαταιρια καμια 10ετια

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Μεγάλη πλάκα είχε ένα ηλεκτρονικό ρολόι που είχα δει κάπου
Έκανε ένα μπιπ στο ακέραιο κάθε ώρας
Αναβόσβηνε η οθόνη , έδειχνε μια γκόμενα και έγραφε
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]It’s time to fuck !![/size][/size][/size]

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η ΕΤΑ σαν εταιρεια απο τοτε που εξαγοραστηκε απο το swatch group το μεγαλυτερο μερος των μηχανισμων της κατασκευαζεται στην taiwan,την ταιλανδη και την κινα! ειναι δε απο τους μεγαλυτερους προμηθευτες των εργοστασιων παραγωγης αντιγραφων 1ης ποιοτητας(grade one replica's) με ποιο δημοφιλη τον μηχανισμο 2836-2 ο οποιος δινει τους ιδιους παλμους στον δεικτη των δευτερολεπτων με αυτον της rolex.o μηχανισμος αυτος δε, εχει αντιγραφει ανεπιτυχως απο κινεζικα εργοστασια και χρησιμοποιηται για ποιο οικονομικες ρεπλικες με τιμες πωλησης στην ελλαδα περιπου 120-180 ευρω.τα ρολογια αυτα για να υπολογισετε την ποιοτητα πωλουνται απο κινα η' ταιβαν χονδρικη 20 ευρω. υπολογιστε το κοστος τους!
Στην διαθεση ολων σας, με τις λιγες γνωσεις μου στο αντικειμενο.

Επισκέπτης
Τι γνωμη εχεις Dura (Και οι αλλοι γνωστες του αντικειμενου) για τα Chopard? Εννοω αν ο μηχανισμος ειναι καλος... Δεν προκειται να βαλω στο συρταρι το speedmaster  μου αλλα ετσι για αλλαγη.

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Baume & Mercier
Omega
Patek Philippe
Vacheron Constantin
οικοι με κυρος στα ωρολόγια το λέω και λόγο δουλείας

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τι γνωμη εχεις Dura (Και οι αλλοι γνωστες του αντικειμενου) για τα Chopard? Εννοω αν ο μηχανισμος ειναι καλος... Δεν προκειται να βαλω στο συρταρι το speedmaster  μου αλλα ετσι για αλλαγη.

Εξαρτάται από το μοντέλο! Για εσάς τα κοριτσάκια όμως καλά είναι... fancy ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
To Rolex GMT-II, όπως και το Submariner από την άλλη το φοράει και η κουτσή μαρία. Άσε που στην πιάτσα κυκλοφορούν χιλιάδες μαϊμούδες. Το βλέπεις παντού και σχεδόν οι μισοί που το φοράνε είναι replica.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Απόλυτο.

αν και έχουν αρχίσει να σκάνε μύτη και Panerai μαϊμού.

Panerai Luminor Base - το σάββατο θα το δοκιμάσω.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πραγματικα καλα ρολογια αγαπητε φιλε και με ιστορια,πολυ κλασσικα ομως.Βεβαια δεν ξερω την ηλικια και το στυλ σου ομως σου προτεινω να δοκιμασεις το μοντελο "mille miglia",ειναι σε διαφορες εκδοσεις,σπορ και πολυ ομορφο κατα την γνωμη μου.
βεβαια ολα εξαρτωνται απο το ποσο που θες να δαπανησεις για ενα ρολοι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Ποιό speedmaster εχεις? Εχω κι εγώ OMEGA και μ' αρέσει πολύ σαν μάρκα,  γι' αυτό ρωτάω...

Επισκέπτης
Το mille miglia μ αρεσει και δεν ειμαι φιλος ειμαι φιλη ;) Και η σειρα Happy Diamonds ειναι πολυ ωραια ιδιαιτερα το Happy Beach. Dura, φοραω το Ω speedmaster day date. Οπως ειπα και πριν το ξερω ότι ειναι αντρικό αλλα μ αρεσουν τα μεγαλα ρολογια. Για το Chopard σε ρωταω για το μηχανισμό γιατι δε λεει να αγορασω ενα ρολοι που κανει 4 χιλιαρικα (νομιζω) μονο και μονο επειδη μ αρεσει το ντιζαιν.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το mille miglia μ αρεσει και δεν ειμαι φιλος ειμαι φιλη ;) Και η σειρα Happy Diamonds ειναι πολυ ωραια ιδιαιτερα το Happy Beach. Dura, φοραω το Ω speedmaster day date. Οπως ειπα και πριν το ξερω ότι ειναι αντρικό αλλα μ αρεσουν τα μεγαλα ρολογια. Για το Chopard σε ρωταω για το μηχανισμό γιατι δε λεει να αγορασω ενα ρολοι που κανει 4 χιλιαρικα (νομιζω) μονο και μονο επειδη μ αρεσει το ντιζαιν.
sorry για την αλλαγη φυλλου,μαλλον πρεπει να εχω τα ματια μου πιο ανοιχτα :new_shocked:οταν βλεπω ονοματα.
ο μηχανισμος ειναι οπωσδηποτε πολυ καλος ομως πιστευω οτι ενα ρολοι αυτης της κατηγοριας ειναι και επενδυση.
Υπαρχουν πολυ πιο καλες και πολυ πιο αναγνωρισιμες μαρκες και με μεγαλυτερη αξια μεταπωλησης απο την chopard.
βεβαια περι ορεξεως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom