Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το Radiomir ειναι μεγάλο ε;

Για το GMT με βλέπω

Μερσί για τις ευχές. Θα ποστάρω και φωτό όταν με το καλό

Η διάμετρος του είναι 45mm έναντι των 44mm που συνήθως είναι τα υπόλοιπα Panerai.
Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, αλλά γενικώς τα Panerai είναι μεγάλα ρολόγια και δεν ταιριάζουν σε μικρούς καρπούς. Πάντως ακόμα και μεγάλο αν σου φανεί στην αρχή, μετά το συνηθίζεις. Έτσι αισθανόμουνα στην αρχή και εγώ με το δικό μου που είναι το μοναδικό 47mm.
Προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το συγκεκριμένο ρολόι γιατί δεν έχει το χαρακτηριστικό κουρδιστήρι - σήμα κατατεθέν- των Panerai.
To Rolex GMT-II, όπως και το Submariner από την άλλη το φοράει και η κουτσή μαρία. Άσε που στην πιάτσα κυκλοφορούν χιλιάδες μαϊμούδες. Το βλέπεις παντού και σχεδόν οι μισοί που το φοράνε είναι replica.

Βέβαια το ρολόι είναι προσωπική υπόθεση και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό που γουστάρει ο καθένας. Προσωπικά εγώ, μεταξύ των 2 θα επέλεγα το Panerai.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ένα χρονογράφο Buller....Περίπου 10 χρόνια.
Πέρα από ένα καθαρισματάκι που του κάνω πότε - πότε....δεν έχει χρειαστεί τίποτε άλλο.

Και ένα χεριού Omega ελβετικό ( από ότι έλεγε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου που μου το άφησε), κουρδιστό, με τετράγωνη περίπου κάσα, χειροποίητο.
Δεν το φοράω σχεδόν ποτέ, απο φόβο μήπως το χαλάσω, είναι απο τα λίγα πράγματα του που μου έχουν μείνει να τον θυμάμαι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ακριβώς επειδή δεν είμαι νέο μέλος, ξέρεις οτι γενικά δεν κάνω πλάκες και φυσικά ούτε την κολοκυθιά παίζω! Απλά, λέω την γνώμη μου δημοσίως, όπως μου απευθύνθηκες.
Τέλος πάντων, προσωπικά θεωρώ το θέμα λήξαν, αν κι επιμένω ότι είχες άδικο με την διαγραφή τους και θα μπορούσες να τα τροποποιήσεις (μια-δυό γραμμές κειμένου ήταν άλλωστε) ή έστω να μου έστελνες ένα μνμ να το κάνω εγώ!
τι λες βρε ντουρασελ ? πας καλα ????  :uglystupid: :uglystupid:

υπηρετικο σου προσωπικο ειμαι που θα σου τροποποιω τα ποστ ????

αν δεν εχεις διαβασει τους κανονες λειτουργιας του φορουμ, κακώς !!!! διαβασε τους τωρα..

ποιος εισαι εσυ που θα κανεις διαφορετικα ποστ απο τα υπολοιπα μελη ???? ο ντουρασελ ??  :boobies: :boobies:

edit: το θρεντ καθαριστηκε απ τα ασχετα ποστ. καλη συνεχεια..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ μύστες έχω ένα ρολόι camel trophy επειδή είμαι της περιπέτειας ( και δη πορνοπεριπέτειας!). Έχει χαλάσει όμως κ δε πάω να το φτιάξω επειδή θέλω να απεξαρτηθώ από τα δεσμά της ώρας!Ωραίο θεματάκι φίλτατε warhol! :sunglasses:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εγώ μύστες έχω ένα ρολόι camel trophy επειδή είμαι της περιπέτειας ( και δη πορνοπεριπέτειας!). Έχει χαλάσει όμως κ δε πάω να το φτιάξω επειδή θέλω να απεξαρτηθώ από τα δεσμά της ώρας!

Πως τα κατάφερες και το χάλασες? Εχω κι εγώ ένα κι έχει αντέξει τα πάνδινα... χωρίς προβλήματα! Μήπως το χτύπησες άσχημα πουθενά?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Έχω ένα χρονογράφο Buller....Περίπου 10 χρόνια.
Πέρα από ένα καθαρισματάκι που του κάνω πότε - πότε....δεν έχει χρειαστεί τίποτε άλλο.

Και ένα χεριού Omega ελβετικό ( από ότι έλεγε ο συγχωρεμένος ο παππούς μου που μου το άφησε), κουρδιστό, με τετράγωνη περίπου κάσα, χειροποίητο.
Δεν το φοράω σχεδόν ποτέ, απο φόβο μήπως το χαλάσω, είναι απο τα λίγα πράγματα του που μου έχουν μείνει να τον θυμάμαι.

Κρίμα που δεν φοράς το OMEGA, αν και καταλαβαίνω τους φόβους σου... Να το κουρδίζεις όμως για να δουλεύει και να λιπαίνεται ο μηχανισμός του !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Να το κουρδίζεις όμως για να δουλεύει και να λιπαίνεται ο μηχανισμός του !!!

Γενικά ΟΛΑ τα ρολόγια (αυτόματα ή κουρδιστά) πρέπει να λειτουργούν για να λιπαίνεται ο μηχανισμός τους...

Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και ειδικές θήκες, με μοτέρ, που κρατούν το ρολόι σε λειτουργία ακόμα κι αν δεν το φοράμαι για κάποιο διάστημα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την ώρα της δουλειάς! Απλά βγήκε το λουράκι δεν έπαθε κάτι σοβαρό! Κατά τα άλλα αντέχει! Απλά όλο λέω να κατε΄βω να το φτιάξω και τη μια ξεχνάω την άλλη βαριέμαι! :idiot:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ με το ρολόι αυτό έχω βολευτεί τα τελευταία 23 χρόνια.

Πάει τέλεια όταν κυρίως φοράω κοντομάνικο και έχω κάνει μαύρισμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Και επίσης έχω βγάλει καραμουνάρες με αυτό, γαμώ τις μουνοπαγίδες  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• casio_watch.jpg
    casio_watch.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 31

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Την ώρα της δουλειάς! Απλά βγήκε το λουράκι δεν έπαθε κάτι σοβαρό! Κατά τα άλλα αντέχει! Απλά όλο λέω να κατε΄βω να το φτιάξω και τη μια ξεχνάω την άλλη βαριέμαι! :idiot:

Αυτό δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ σοβαρό... ούτε καν βλάβη του ρολογιού! Απλά μια "μπαρέτα" χρειάζεσαι... με κόστος ούτε 1 ευρώ και χρόνο επισκευής 1 λεπτό!
Ακόμα και στα περίπτερα γύρω από την Ομόνοια που πουλάνε ρολόγια-μαιμούδες, μπορείς να το φτιάξεις!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτό δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ σοβαρό... ούτε καν βλάβη του ρολογιού! Απλά μια "μπαρέτα" χρειάζεσαι... με κόστος ούτε 1 ευρώ και χρόνο επισκευής 1 λεπτό!
Ακόμα και στα περίπτερα γύρω από την Ομόνοια που πουλάνε ρολόγια-μαιμούδες, μπορείς να το φτιάξεις!

Το ξέρω! Και είναι ωραίο ρολογάκι, το έφερ ο πατέρας μου από ένα πρατήριο του Γαλλικού Στρατού

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
Εγώ με το ρολόι αυτό έχω βολευτεί τα τελευταία 23 χρόνια.

Πάει τέλεια όταν κυρίως φοράω κοντομάνικο και έχω κάνει μαύρισμα  :rockon: :rockon: :rockon:

Και επίσης έχω βγάλει καραμουνάρες με αυτό, γαμώ τις μουνοπαγίδες  :rockon: :rockon: :rockon:
δανεισε το μου ενα βραδυ μπας και βγαλω και εγω κανα νιμου!!! please

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.981
Πόντοι
5.235
εισαι μονοφαγας τελικα...

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό γινότανε πριν το 2000 και για τον λόγο αυτό τα αντίστοιχα ρολόγια είναι συλλεκτικότατα και περιζήτητα.

Μετά το 2000 και το Daytona φοράει μηχανισμό ETA που ως γνωστόν έχει κάνει develop η swatch...
Με λίγα λόγια όσοι έχουμε rolex, έχουμε εν μέρει swatch...  :2funny:
Καλησπερα κι απο μενα αγαπητοι φιλοι αλλα κανετε ενα μικρο λαθος,το daytona μεχρι το ετος 2000 φορουσε τον μηχανισμο της zenith ( el primero ) με το κωδικο 430, και μετα το 2000 φοραει το μηχανισμο 1430 κατασκευη της ιδιας της εταιρειας, 100% κατασκευη ROLEX.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
για τον μηχανισμο της seiko kinetic τι λετε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλησπερα κι απο μενα αγαπητοι φιλοι αλλα κανετε ενα μικρο λαθος,το daytona μεχρι το ετος 2000 φορουσε τον μηχανισμο της zenith ( el primero ) με το κωδικο 430, και μετα το 2000 φοραει το μηχανισμο 1430 κατασκευη της ιδιας της εταιρειας, 100% κατασκευη ROLEX.

ΟΧΙ! Ο μηχανισμός είναι της ZENITH και φτιάχνεται σ' ένα εκπληκτικό εργοστάσιο (είχα την τύχη να το επισκευθώ κι έχω δει τα διάφορα στάδια της κατασκευής του). Εν συνεχεία η ROLEX κάνει απλά την συναρμολόγηση στα Daytona, προσαρμόζοντας τον ήδη έτοιμο μηχανισμό στις κάσες της, βάζει κουρδιστήρια και τα κλείνει! Το ρολόι όμως μέσα είναι 100% el primero...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom