Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
δεν φοραει κανεις ηλεκτρονικο ρολοι εδω μεσα?Ολοι με καδενες κυκλοφορειτε?

αχχ τι μου θύμισες τώρα! Ενα απ' τα πιο παλιά και αγαπημένα μου ρολόγια... που παρόλα τα χρονάκια του λειτουργεί ΑΨΟΓΑ... ηλεκτρονικό, που δείχνει την ώρα σε μια κόκκινη οθόνη με led, πατώντας ένα κουμπί στο πλαι!

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
και να μη ξεχναμε οτι ρεει και ελληνικο αιμα στο συγκεκριμενο οικο

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ βάζω όλες τις 'φτηνές' μάρκες που ξεκινάνε τα μοντελάκια τους πάνω απο 500 €.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το Tag Heuer μου με τους χρονογράφους συλλεκτικό κομμάτι της F1 σε limited edition έκδοση.Αν είχα περισσότερα λεφτά πάντως θα έπαιρνα ένα ολόχρυσο Rolex σαν αυτό που πήρε ο vasos όπου πηγαίνει στα στριπτιζάδικα και τον ερωτεύονται όλες οι στριπτιζούδες λόγω ρολογιού  :P.

Alain Silberstein
A Lange Sohne
Baume & Mercier
Blancpain
Breguet
Breitling
Bvlgari
Cartier
Chopard
ChronoSwiss
Eberhard
Ferrari
Franck Muller
Girard-Perregaux
Glashutte
Harry Winston
Jacob
Jaeger-leCoultre
IWC
Maurice Lacroix
Montblanc
Omega
Panerai
Patek Philippe
Porsche Design
Roger Dubuis
Rolex
Tag Heuer
Vacheron Constantin
Zenith

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αυτή την εποχή φοράω το συγκεκριμένο:

Συνημμένα

• pan1.jpg
    pan1.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 60

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ναι συναγωνιστή, Panerai 1950, αγορασμένο το 2000 στην Ιταλία πολύ πριν φέρει τα Panerai στην Ελλάδα ο Καίσαρης.
Συλλεκτικό και σπάνιο. Στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί κανένα άλλο.

Το forum το ξέρω, αγοράζω απο εκεί συνήθως λουράκια αφού στην Ελλάδα ο Καίσαρης θέλει για το συγκεκριμένο μοντέλο ένα μήνα χρόνο παράδοσης και τιμή τριπλάσια του Internet.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ναι συναγωνιστή, Panerai 1950, αγορασμένο το 2000 στην Ιταλία πολύ πριν φέρει τα Panerai στην Ελλάδα ο Καίσαρης.
Συλλεκτικό και σπάνιο. Στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί κανένα άλλο.

Το forum το ξέρω, αγοράζω απο εκεί συνήθως λουράκια αφού στην Ελλάδα ο Καίσαρης θέλει για το συγκεκριμένο μοντέλο ένα μήνα χρόνο παράδοσης και τιμή τριπλάσια του Internet.

Αστα να πάνε με τις τιμές! ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!

Ο εν λόγω έμπορος όμως, έχει φτιάξει ωραίο μαγαζί στο κέντρο!

Οπως και στην Λ. Κηφισίας ο Νίκος (για τους γνώστες)...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αστα να πάνε με τις τιμές! ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!

Ο εν λόγω έμπορος όμως, έχει φτιάξει ωραίο μαγαζί στο κέντρο!

Οπως και στην Λ. Κηφισίας ο Νίκος (για τους γνώστες)...

Αντε καλε που ειναι κλεφτες οι ανθρωποι ...
Στην Heuer ,  μου πηραν 150 € για την φλάτζα στεγανοποιησης και περίμενα και ενα μηνα ...
Λένε δε οτι πρέπει να αλλάζεις και τις 2 ( κουρδιστιρι και κάσα κάθε χρόνο

Ευτυχώς πάντως στα 12 χρόνια που το εχω , άλλαξα 3 φορες μπαταρια και μια μόνο φορά φλατζα απο δικο μου κακό χειρισμό

αυτα

Συνημμένα

• 17042008062.jpg
    17042008062.jpg
    163,9 KB · Εμφανίσεις: 81

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω ένα TAG HEUER Aquaracer (χρυσό), δώρο της πεθεράς από τον αρραβώνα. Το φοράω συνέχεια, πραγματικός σκύλος!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.171
Πόντοι
42.697
Εδώ βάζω όλες τις 'φτηνές' μάρκες που ξεκινάνε τα μοντελάκια τους πάνω απο 500 €.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με το Tag Heuer μου με τους χρονογράφους συλλεκτικό κομμάτι της F1 σε limited edition έκδοση.Αν είχα περισσότερα λεφτά πάντως θα έπαιρνα ένα ολόχρυσο Rolex σαν αυτό που πήρε ο vasos όπου πηγαίνει στα στριπτιζάδικα και τον ερωτεύονται όλες οι στριπτιζούδες λόγω ρολογιού  :P.

Πάνο ξέχασες τα Longine που είναι πολύ καλά και ακριβά ρολόγια.

Όσο για τον Βάσο , το έχει πουλήσει το Ρόλεξ εδώ και μήνες, και τα λεφτά έγιναν ΟΛΑ φραπέδες... :rockon:

Τώρα κυκλοφορεί με αυτό:

Συνημμένα

• simg_t_m20030884352003088435jpg175.jpg
    simg_t_m20030884352003088435jpg175.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 25

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.171
Πόντοι
42.697
εγώ ρε παιδιά που έχω ένα ταπεινό χρονογράφο BEUCHAT που είχα πάρει πριν 10 χρόνια στο Λονδίνο είμαι φτωχομπινές? :- :'(

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η Zenith έδινε τον El Primero στη Rolex για το Daytona

Μιας και ειμαι σε φάση αγοράς, κοιταζω Panerai, Jaeger LeCoultre, IWC, Rolex

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το έχουμε συζητήσει κατ’ ιδίαν και με άλλους συναγωνιστές εδώ μέσα που έχουν το κουσούρι με τα ρολόγια ότι αν πας σε κατάστημα πληρώνεις margin 40 με 45 % στο κόστος του ρολογιού που αγοράζει ο εκάστοτε κοσμηματοπώλης.
Εγώ αγοράζω ή ανταλλάσσω ρολόγια μέσω φίλου μου, αποκλειστικού αντιπροσώπου πολύ γνωστού οίκου υψηλής ωρολογοποιίας στην Ελλάδα (και παλιού μέλους του bourdela.com μετά από παρότρυνση μου - τώρα δεν γράφει πια ο ψάρακλας γιατί παντρεύτηκε και φοβάται την παντόφλα της γυναίκας...) με τιμές 30-35% κάτω από τις τιμές που πωλούνται στα κοσμηματοπωλεία. Ξέρω λοιπόν ότι ένα ρολόι που κοστίζει π.χ. 5.000 € και ο κοσμηματοπώλης σου κάνει μια ψευτο-έκπτωση και στο πουλάει 4.500 €, ο ίδιος το έχει αγοράσει το πολύ 3.000 €. Επίσης δεν συμφέρει να αγοράζεις από αντιπροσωπείες (αν πουλάνε λιανικής όπως π.χ. η Rolex) οι οποίες δεν σου κάνουν ούτε την στοιχειώδη έκπτωση για να μην κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στον dealer.

Γενικά πάντως πολλές φορές επιλέγεις να πληρώσεις το καπέλο, φοβούμενος να μην πέσεις σε καμία φόλα από τις πολλές που κυκλοφορούν στην αγορά.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
εγώ ρε παιδιά που έχω ένα ταπεινό χρονογράφο BEUCHAT που είχα πάρει πριν 10 χρόνια στο Λονδίνο είμαι φτωχομπινές? :- :'(

Εσένα πάλι καλά που σου έχει μείνει και αυτό το ρολόι και δεν το έχεις πουλήσει (ακόμα...) για να φάς τα λεφτά στις πουτάνες...  :grin:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γενικά πάντως πολλές φορές επιλέγεις να πληρώσεις το καπέλο, φοβούμενος να μην πέσεις σε καμία φόλα από τις πολλές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Συναγωνιστή, υπάρχει περίπτωση ο αντιπρόσωπος να αρνηθεί σέρβις ή ανταλλακτικά αν έχεις παρει το ρολόι απο Αμερική;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Zenith έδινε τον El Primero στη Rolex για το Daytona

ΑΚΡΙΒΩΣ! Ξεφτύλααα για την ROLEX... που γενικά δεν είναι και καμία σπουδαία εταιρεία αν την συγκρίνεις με παραδοσιακές εταιρείες... όπως πχ η Vacheron Constantin

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom