Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell,

Μέχρι ΠΟΣΑ ευρώ νομίζεις ότι λογικό να δώσει κανείς για ένα τέτοιο μεταχειρισμένο ρολόϊ?

Σημείωσε τα εξής:
-Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πολύ. Αυτός που το πουλάει έχει πολλά ρολόγια, και σπάνια το φόραγε. Αυτό φαίνεται και στο ρολόϊ (το οποίο έχω δει προσεκτικά και είναι άθικτο).
-Είναι από πλατίνα (Pt).
-Είναι περίπου 7 ετών.
-Ο πωλητής θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Γράψε μου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ μοντέλο + τύπο! Επίσης αν μπορείς σκανάρισε την εγγύηση...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Γεια σας παιδια...ενα πολυ καλο ρολόϊ, η μαρκα του βεβαια δεν ειναι και τοσο γνωστη, το οποιο ειναι και σε σχετικα προσιτη τιμη (800,00Euro), δεν χανει την αξια μεταπωλησης του, και ειναι απιστευτα κομψο (για μενα παντα) ειναι το Michel Herbelin. Το εχω και ειναι παρα πολυ καλο....τσεκαρετε το...θα προσπαθησω να βρω και φωτο του συντομα.

ΠΟΙΟ μοντέλο έχεις?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
gushallo, stavre51  :o 
όντως έγραψα μαλακία..  :grin: 
[ότι όποιος δε διαθέτει 2-3 χιλιάρικα
για να αγοράσει ένα rado είναι θύμα]..
[γιατί εγώ τα διαθέτω?..  :grin:]
ο σταύρος απάντησε κάπως
επιθετικά νομίζω στο πρωτο μου μνμ
και έτσι απάντησα κι εγώ
σε κάπως περίεργο ύφος..  :tickedoff:
όμως..
1. για το ρολόι
εγγυώμαι ότι είναι φοβερό
το φοράει κοντινο μου πρόσωπο
και έχω δει το στυλ και τις αντοχές του.. 
αν το δει κανείς από κοντά
θα καταλάβει..  ;)  :rockon: 
2. όσο για την ακρίβεια της ώρας, 
σε ρωτάει ποτέ κανείς την ώρα κι εσύ λες
είναι 12 και 53.. δε νομίζω..
ή δε μπορείς να τη δεις
επειδή δεν υπάρχει 'ακριβής' διαγράμμιση
στα περισσότερα μοντέλα? έτσι είναι η γραμμή
και η σχεδίαση τους.... 
3. δεν είναι ένα τέτοιο ρολόι
για όλες τις ώρες..
4. κι εγώ σταύρο σχεδόν το ίδιο
casio έχω και φορώ καθημερινά..  :grin:  :grin:  :rockon: 
5. υπάρχουν και casio που είναι ταυτόχρονα
ψηφιακά και έχουν και δείκτες για διευκόλυνση
ή το αντίστροφο με δείκτες δλδ και ψηφιακό κομμάτι
σε κάποιο σημείο της πλάκας..
αυτό εννοούσα..
6. ο αναγραμματισμός [εκ παραδρομής]
δεν αναιρεί την ουσία..
7. τα γούστα όλα δεκτά..  :rockon:
φιλικά
νικ025. 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Γράψε μου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ μοντέλο + τύπο! Επίσης αν μπορείς σκανάρισε την εγγύηση...

Ο πωλητής με πληροφόρησε ότι για το ρολόγια Dufour δε δίνεται εγγύηση σε χαρτί (! ? ! ?)
Θα το φωτογραφήσω όμως να στο δείξω εδώ, να το δουν κι οι άλλοι, μήπως το ξέρει κανένας.

Το μοντέλο είναι Simplicity, ο τύπος των 37 χιλιοστών (διαμέτρημα).

Ο ίδιος (που φαίνεται ότι έχει ανάγκη από λεφτά), έχει και ένα Dufour τσέπης που κουδουνάει και το λέει "Γκράν Σονερί".

Έχει και ένα Daniels χειρός, και ένα SINN EZM1.

Εμένα μόνο το Dufour μου αρέσει.  Μέχρι πόσα να δώσω?

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
0ποιος ενδιαφερεται για οποιδηποτε ρολοι οποιασδηποτε μαρκας παντα oroginal με τα πιστοποιητικα του μπορω να σας τα δωσω με εκπτωση 20%.Ειμαι μαγαζι και μπορειται να με επισκευτητε και στον χωρο μου

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
omega ρολογια εχεις αυτα του James Bond με ενδιαφερει  να ειναι αδιαβροχο ωσαν και δυτης (AOW) στειλε και φωτος , λινκσ αν εχεις

thanks

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
0ποιος ενδιαφερεται για οποιδηποτε ρολοι οποιασδηποτε μαρκας παντα oroginal με τα πιστοποιητικα του μπορω να σας τα δωσω με εκπτωση 20%.Ειμαι μαγαζι και μπορειται να με επισκευτητε και στον χωρο μου

διόρθωσε : μπορείτε  - επισκευθείτε

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ερώτηση από άσχετο:
τα ρολόγια υψηλής ωρολογοποιιας όπως baume mercier,zenith,vacheron constantin,IWC,Beitling κλπ είναι αδιάβροχα?
επίσης με μέχρι 2000-3000 και θέλοντας κάποιος να αγοράσει ένα καλό ρολόι το οποίο να είναι αυτόματο,αδιάβροχο,να είναι διαχρονικό και να διατηρεί αξία, με ποιές εταιρείες πρέπει να ασχοληθεί?

Tag Heuer, Omega, Breitling

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
με άφορμή το thread ασχολήθηκα λίγο με το θέμα και είδα 2-3 βιτρίνες. κάποια που μου άρεσαν ήταν κάτι zenith,baume mercier και IWC. από τι τιμές ξεκινάν αυτά?

IWC πανάκριβα, τα άλλα παίζονται ....

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
ερώτηση από άσχετο:
τα ρολόγια υψηλής ωρολογοποιιας όπως baume mercier,zenith,vacheron constantin,IWC,Beitling κλπ είναι αδιάβροχα?
επίσης με μέχρι 2000-3000 και θέλοντας κάποιος να αγοράσει ένα καλό ρολόι το οποίο να είναι αυτόματο,αδιάβροχο,να είναι διαχρονικό και να διατηρεί αξία, με ποιές εταιρείες πρέπει να ασχοληθεί?

Rolex

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.379
Πόντοι
491

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα ήθελα κι εγώ κάποιες πληροφορίες για κάποια ρολόγια που έχω. Ίσως εσύ μπορείς να με βοηθήσεις...

:)
Πες μας για ποια ρολογια ενδιαφερεσαι να μαθεις και νομιζω οτι θα μπορουσα να σε βοηθησω κι εγω Thaleia

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλο θα ητανε να μην διαφημιζεσαι στον χωρο αυτο γιατι υπαρχουν κι αλλοι που κανουν αυτην την δουλεια και θεωρω οτι ειανι αντιδεοντολογικο.

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
παιδιά καλημέρες καταρχήν!

ήθελα να κάνω μία ερώτηση, επειδή μόλις τώρα τελείωσα με τη σχολή μου και στρατό και μετά δουλειά ήθελα να αγοράσω ένα ρολογάκι μέχρι 300 ευρώ.
τι προτείνετε; είχα ένα nautica χρονογράφο το οποίο χάλασε ο μηχανισμός του σε 5 χρόνια και τώρα φοράω ένα απλό seiko χρονογράφο των 300 ευρώ περίπου.
απλά πράγματα, αλλά δεν παίζουν και λεφτά άλλωστε...
όταν με το καλό βρω δουλειά κοιτάω και για κάτι πιο καλό :)

όποιος έχει να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ, αν και με αυτά που διαβάζω 300 ευρώ πρέπει να ναι πολύ λίγα...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
παιδιά καλημέρες καταρχήν!

ήθελα να κάνω μία ερώτηση, επειδή μόλις τώρα τελείωσα με τη σχολή μου και στρατό και μετά δουλειά ήθελα να αγοράσω ένα ρολογάκι μέχρι 300 ευρώ.
τι προτείνετε; είχα ένα nautica χρονογράφο το οποίο χάλασε ο μηχανισμός του σε 5 χρόνια και τώρα φοράω ένα απλό seiko χρονογράφο των 300 ευρώ περίπου.
απλά πράγματα, αλλά δεν παίζουν και λεφτά άλλωστε...
όταν με το καλό βρω δουλειά κοιτάω και για κάτι πιο καλό :)

όποιος έχει να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ, αν και με αυτά που διαβάζω 300 ευρώ πρέπει να ναι πολύ λίγα...

εγω εχω ενα tissot sport.εκει καπου παιζουν οι τιμες.στα 300 ευρω.για ριξε μια ματια

Επισκέπτης
Με τοσα λεφτα που εχετε χαλασει σε ρολογια θα ειχατε παει μερικοι για 3 μηνες Ταυλανδη.Ελεος μεχρι και 3 χιλιαρικα ο αλλος ψαχνει να παρει ρολοι  :headbang:
Τι να το κανεις ρε το ρολοι.Το κινιτο φτανει και περισευει και για την ωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom