Νέα

Ρολόγια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λουράκι ή μπρασελέ;

• Λουράκι

Ψήφοι: 111 37,1%
  • Μπρασελέ

Ψήφοι: 188 62,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    299

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
προσεξε οτι δεν δινει επισημη εγγυηση της εταιρειας κατασκευης των ρολογιων αλλα του καταστηματος

"All watches sold by Prestige Time LLC are guaranteed to be 100% genuine, brand new in the original box with the serial numbers intact"

Η εγγύηση του κατασκευαστή (βιβλιαράκι) είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στο κουτί!

Επιπλέον για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορεί να γίνει έλεγχος στο serial number του ρολογιού (μ΄ενα τηλ στον κατασκευαστή)...

Και τέλος, ΠΑΝΤΑ να ζητάτε να γράφουν+να σφραγίζουν στην απόδειξη του καταστήματος 100% GENUINE ... (η μάρκα του) και το s/n !!!

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Duracell thanks...good info !!!

Αν είναι απο US δεν περνάνε τελωνείο? Ξέρει κανείς οσον αφορα τους δασμούς ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ότι έρχεται από USA, έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να περάσει τελωνείο.
Ειδικά με καμιά UPS, DHL, θα περασει κατά 90%.
Αν δεν έχετε κάποιον δικό σας ταξιδιώτη να σας το φέρει, το ρίσκο είναι μεγάλο...

...και με τα τελωνεία δε βρίσκεις άκρη  :headbang:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα ρολόι από Αμερική, ήρθε με UPS και ναί πέρασε τελωνείο. Δεν ήξερα, δεν ρώτησα για να το αποφύγω. Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Αν θέλεις σε ρωτάνε να κάνουν τη διαδικασία οι αρμόδιοι της UPS, DHL κλπ και κοστίζει κάτι τις παραπάνω. Εγώ επέλεξα να το εκτελωνίσω μόνη μου και γλίτωσα κανά 50 ευρώ... Απλά πρέπει να πάρεις ΄κάτι χαρτιά, να μαζέψεις 2-3 υπογραφές, από το ταμείο μετά και έφυγες.

Με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου... κερδισμένος είσαι.
Φυσικά αν έχεις κάποιον να στο φέρει χέρι με χέρι καλύτερα. Γλιτώνεις το ΦΠΑ. Άλλη λύση είναι να ζητήσεις να στο στείλουν ως απλό δώρο με ταχυδρομείο και να μην έχει τιμολόγιο πουθενά.

Αυτά.

Φιλάκια

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δεν χρειάζεται να πας να το φωτογραφίσεις... ΑΥΤΟ είναι κ η τιμή του είναι γύρω στις 40.000 ευρώ (εγώ πάντως για το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ τα έδινα με τίποτα) !!!

δεν είναι αυτό που έβαλες, αυτό που συζητάω έχει το μαρκάρισμα των λεπτών (γραμμούλες) ΕΞΩ απο τους αριθμους, όχι απο μέσα.

Το Γραν σονερι είναι τσέπης. Μάλλον θα σπορωχτεί και αυτό, αλλά μιλάμε για τιμή που πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου. Θα πάρει δρόμο για δημοπρασία εξωτερικού. Το Σιμπλίσιτι το κρατάω με τα δόντια, αλλά μέχρι πότε??

Να και οι 2 φωτο που τράβηξα σήμερα, αλλάδεν είναι πολύ καλές...
(Το serial Nr του ρολογιού έχει σβηστεί απ την φωτο, γιατί ο ιδιοκτήτης (που έχω και κάποια καλή σχέση) επέμενε να μην φαίνεται.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα ρολόι από Αμερική, ήρθε με UPS και ναί πέρασε τελωνείο. Δεν ήξερα, δεν ρώτησα για να το αποφύγω. Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Αν θέλεις σε ρωτάνε να κάνουν τη διαδικασία οι αρμόδιοι της UPS, DHL κλπ και κοστίζει κάτι τις παραπάνω. Εγώ επέλεξα να το εκτελωνίσω μόνη μου και γλίτωσα κανά 50 ευρώ... Απλά πρέπει να πάρεις ΄κάτι χαρτιά, να μαζέψεις 2-3 υπογραφές, από το ταμείο μετά και έφυγες.

Με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου... κερδισμένος είσαι.
Φυσικά αν έχεις κάποιον να στο φέρει χέρι με χέρι καλύτερα. Γλιτώνεις το ΦΠΑ. Άλλη λύση είναι να ζητήσεις να στο στείλουν ως απλό δώρο με ταχυδρομείο και να μην έχει τιμολόγιο πουθενά.

Αυτά.

Φιλάκια
Μέσω συγκεκριμένου e-shop ?Αν ναι, ποιο ?

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• IMG_1016R.jpg
    IMG_1016R.jpg
    170 KB · Εμφανίσεις: 25

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
.

Συνημμένα

• IMG_1018R.jpg
    IMG_1018R.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες σχετικα με την μαρκα OOZOO ;;

Τα ειδα χθες σε μια βιτρινα κ μ'αρεσαν σαν design.

Ευχαριστω  :)

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Για σου Αγριμακι, Τα oozoo ειναι ρολογια σε μεγαλη διαμετρο κάσας που φαντάζομαι το είδες. Οι τιμές τους δεν ειναι πολυ ακριβές περίπου απο 100-200€, σε ποιότητα κατασκευής δεν θα μπορούσα να σου πω τα καλύτερα γιατι ενας γνωστός που αγορασε ενα επίχρυσο του ξέβαψε σε ενα μηνα περιπου. Αν θελεις κατι ποιο ποιοτικό στο ίδιο στιλ και διαθέτεις παραπάνω χρήματα κοίτα τα TW STEEL θα τα βρείς σε έαν μαγαζι στην Ακαδημίας στο Κολωνάκι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Για δες εδώ...

Τίποτα το ιδιαίτερο σαν μηχανισμοί... βιομηχανική παραγωγή quartz, οπότε μόνο το design της κάσας μετράει... αν σ' αρέσει εσένα... καλοφόρετο :)

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760

΄
Όπως γράφει και ο εμπειρότατος Duracell από μηχανισμό δεν λένε τίποτα. Τώρα από σχεδιασμό κάσας προσωπικά δεν θα φόραγα ρολόι που να θυμίζει έντονα εμβληματικό μοντέλο άλλης γνωστής μάρκας (Panerai) Είναι σαν να φοράς αθλητικό παπούτσι με τέσσερις ρίγες (σαφώς απομίμηση του σχεδίου ADIDAS) 

fernando

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
΄
Όπως γράφει και ο εμπειρότατος Duracell από μηχανισμό δεν λένε τίποτα. Τώρα από σχεδιασμό κάσας προσωπικά δεν θα φόραγα ρολόι που να θυμίζει έντονα εμβληματικό μοντέλο άλλης γνωστής μάρκας (Panerai) Είναι σαν να φοράς αθλητικό παπούτσι με τέσσερις ρίγες (σαφώς απομίμηση του σχεδίου ADIDAS) 
Να μου επιτρεψεις να σε διορθωσω και να πω οτι ποιο πολυ μοιαζει με το U-BOAT σαν ρολοι παρα με το Panerai. Τωρα αν το φοραγες ή οχι απο θεμα σχεδιασμου κασας περι ορεξεως κολοκυθόπιττα :)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...ποιο πολυ μοιαζει με το U-BOAT σαν ρολοι παρα με το Panerai. Τωρα αν το φοραγες ή οχι απο θεμα σχεδιασμου κασας περι ορεξεως κολοκυθόπιττα :)

Ετσι είναι! Οπως βέβαια και περί γούστου του καθενός... γι' αυτό και είπα στο Αgrimi "καλοφόρετο" :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom