Duracell μια ερωτηση
το IWC Pilot's Automatic Chronograph ειναι για κακομεταχειριση , σε λογικα πλαισια βεβαια ,
και ποια η γνωμη σου για αυτο το ρολοι ?
Μια χαρά είναι! Δες και σ' αυτό το link...
Duracell μια ερωτηση
το IWC Pilot's Automatic Chronograph ειναι για κακομεταχειριση , σε λογικα πλαισια βεβαια ,
και ποια η γνωμη σου για αυτο το ρολοι ?
προσεξε οτι δεν δινει επισημη εγγυηση της εταιρειας κατασκευης των ρολογιων αλλα του καταστηματοςΕχει αγοράσει κανείς απο www.prestigetime.com]εδω[/url] ? Ειναι αξιόπιστο ?
προσεξε οτι δεν δινει επισημη εγγυηση της εταιρειας κατασκευης των ρολογιων αλλα του καταστηματος
Duracell thanks...good info !!!
Αν είναι απο US δεν περνάνε τελωνείο? Ξέρει κανείς οσον αφορα τους δασμούς ?
Δεν χρειάζεται να πας να το φωτογραφίσεις... ΑΥΤΟ είναι κ η τιμή του είναι γύρω στις 40.000 ευρώ (εγώ πάντως για το συγκεκριμένο ρολόι ΔΕΝ τα έδινα με τίποτα) !!!
Μέσω συγκεκριμένου e-shop ?Αν ναι, ποιο ?Εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα ρολόι από Αμερική, ήρθε με UPS και ναί πέρασε τελωνείο. Δεν ήξερα, δεν ρώτησα για να το αποφύγω. Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Αν θέλεις σε ρωτάνε να κάνουν τη διαδικασία οι αρμόδιοι της UPS, DHL κλπ και κοστίζει κάτι τις παραπάνω. Εγώ επέλεξα να το εκτελωνίσω μόνη μου και γλίτωσα κανά 50 ευρώ... Απλά πρέπει να πάρεις ΄κάτι χαρτιά, να μαζέψεις 2-3 υπογραφές, από το ταμείο μετά και έφυγες.
Με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου... κερδισμένος είσαι.
Φυσικά αν έχεις κάποιον να στο φέρει χέρι με χέρι καλύτερα. Γλιτώνεις το ΦΠΑ. Άλλη λύση είναι να ζητήσεις να στο στείλουν ως απλό δώρο με ταχυδρομείο και να μην έχει τιμολόγιο πουθενά.
Αυτά.
Φιλάκια
Να και οι 2 φωτο που τράβηξα σήμερα, αλλάδεν είναι πολύ καλές...
Για σου Αγριμακι, Τα oozoo ειναι ρολογια σε μεγαλη διαμετρο κάσας που φαντάζομαι το είδες. Οι τιμές τους δεν ειναι πολυ ακριβές περίπου απο 100-200€, σε ποιότητα κατασκευής δεν θα μπορούσα να σου πω τα καλύτερα γιατι ενας γνωστός που αγορασε ενα επίχρυσο του ξέβαψε σε ενα μηνα περιπου. Αν θελεις κατι ποιο ποιοτικό στο ίδιο στιλ και διαθέτεις παραπάνω χρήματα κοίτα τα TW STEEL θα τα βρείς σε έαν μαγαζι στην Ακαδημίας στο Κολωνάκι.Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες σχετικα με την μαρκα OOZOO ;;
Τα ειδα χθες σε μια βιτρινα κ μ'αρεσαν σαν design.
Ευχαριστω
Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες σχετικα με την μαρκα OOZOO ;;
Ευχαριστω
΄Μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες σχετικα με την μαρκα OOZOO ;;
Ευχαριστω
Να μου επιτρεψεις να σε διορθωσω και να πω οτι ποιο πολυ μοιαζει με το U-BOAT σαν ρολοι παρα με το Panerai. Τωρα αν το φοραγες ή οχι απο θεμα σχεδιασμου κασας περι ορεξεως κολοκυθόπιττα΄
Όπως γράφει και ο εμπειρότατος Duracell από μηχανισμό δεν λένε τίποτα. Τώρα από σχεδιασμό κάσας προσωπικά δεν θα φόραγα ρολόι που να θυμίζει έντονα εμβληματικό μοντέλο άλλης γνωστής μάρκας (Panerai) Είναι σαν να φοράς αθλητικό παπούτσι με τέσσερις ρίγες (σαφώς απομίμηση του σχεδίου ADIDAS)
...ποιο πολυ μοιαζει με το U-BOAT σαν ρολοι παρα με το Panerai. Τωρα αν το φοραγες ή οχι απο θεμα σχεδιασμου κασας περι ορεξεως κολοκυθόπιττα