You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλημερα κ καλο μηνα!
Ξερει κανεις τιμη πωλησης εσω στην Ελλαδα? μετρητα μιλαμε παντα...
ευχαριστω
Ora Kessaris
5, Panepistimiou Street
10564 Athens
Greece
Phone: 0030-210-3711000
Fax: 0030-210-3316439
Richemont Hellas SA
10-12 Dorileou Str.
11521 Athens
Greece
Phone: +30 210 641 2660
Vichos Items SA
8, Kapsali Str
10674 Athens
Greece
Phone: 0030 210 7248307
Fax: 0030 210 6753703
Ρωτάς, και σου λένε.
Υπάρχουν και άλλοι στην Ελλάδα, αν πας --> distribution, θα τους βρεις (ανά πόλη. Και τη Γλυφάδα π.χ πόλη τη θεωρεί ο Ελβετός).
Μπορεί ένας να είναι δίπλα σου.
Ναι, μετρητά μιλάνε και αυτοί. Ή το πολύ κάρτα. Δε νομίζω να κάνουν "72 δόσεις χωρίς προκαταβολή".
barbarosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο ρολόϊ
Θα ήθελα τις γνώμες σας, αναφορικά με την αξιοπιστία του καθώς και την σχέση τιμή/απόδοση και τη διαχρονικότητά του.
Τέλος, ξέρει κανείς εαν μπορούμε να το βρούμε σε καλύτερη τιμή από αυτή του site; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω.
Θα ήθελα τις γνώμες σας, αναφορικά με την αξιοπιστία του καθώς και την σχέση τιμή/απόδοση και τη διαχρονικότητά του.
Τέλος, ξέρει κανείς εαν μπορούμε να το βρούμε σε καλύτερη τιμή από αυτή του site; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα Longines ειναι απο τα καλυτερα ορολογια ειναι κατασκεωασμενα για <πιλοτους> ο μηχανισμος τους ειναι ελβετικος και ρωσικος.. παρομοιες μαρκες ειναι aviator kai vostok...ισως η καλυτερη κορωνα στον κοσμο..
Εχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο ρολόϊ
Φίλε,
Αυτό το link που δίνεις, όταν το χτυπήσεις βγάζει σε μια σελίδα που ζητάει εγγραφή (δίνοντας E-mail και password).
Στο oroloi.gr έτσι είναι? Χωρίς εγγραφή δε μπαίνει κανείς?
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
daytona rulezzzZ ;)Το τελευταιο μου αποκτημα και οχι replica το γνησιο
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
διαφερει απο μηχανισμο κορωνα κρυσταλα...σωστη λειτουργια το ελβετικο.. τωρα το πιο θα διαλεξεις ειναι καθαρα θεμα δικο σου.. σιγουρα το ελβετικο ειναι πολυ καλυτερο..Ούτε για πλάκα. BTW, η σειρά που αναφέρεις, ειδικά αυτή με το τιτάνιο, ΓΑΜΑΕΙ....
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
daytona rulezzzZ ;)
Το λευκό όμως....
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
ενα vacheron-constantin ξερετε ποσο περιπου παει ?
στο internet εχω βρει μονο μουφες κοματια και σε μαγαζια σε οσα ρωτισα δεν φερνουν !
στο internet εχω βρει μονο μουφες κοματια και σε μαγαζια σε οσα ρωτισα δεν φερνουν !
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το θέμα που έχετε εδώ με απασχολεί δεόντως ;) ... αλλα δεν με ενδιαφέρουν η αντιγραφές
το daytona το φοράω 2 χρονια και πραγματικά είναι εξαιρετικό κομμάτι , το παράπονο μου ότι δεν είναι απόλυτα ακρίδης σαν ρολοι
vacheron-constantin τι να πω θεϊκά-κοσμήματα αλλα πολύ ακριβά ακόμα για μένα
http://[URL unfurl="true"]www.timebooth.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/09/patrimony-traditionnelle-skeleton-perpetual-calendar-3.jpg[/img[/URL]]
να πω και κάτι σημαντικό ... εάν οποιοσδήποτε γνωστης πιάσει στα ΧΕΡΓΙΑ του αντιγραφή θα το καταλάβει και από την μυρωδιά οποτε είναι αμαρτία να ασχολείσαι με ντενεκέδες ρολόγια
το daytona το φοράω 2 χρονια και πραγματικά είναι εξαιρετικό κομμάτι , το παράπονο μου ότι δεν είναι απόλυτα ακρίδης σαν ρολοι
vacheron-constantin τι να πω θεϊκά-κοσμήματα αλλα πολύ ακριβά ακόμα για μένα
http://[URL unfurl="true"]www.timebooth.com/wordpress/wp-content/uploads/2007/09/patrimony-traditionnelle-skeleton-perpetual-calendar-3.jpg[/img[/URL]]
να πω και κάτι σημαντικό ... εάν οποιοσδήποτε γνωστης πιάσει στα ΧΕΡΓΙΑ του αντιγραφή θα το καταλάβει και από την μυρωδιά οποτε είναι αμαρτία να ασχολείσαι με ντενεκέδες ρολόγια
roz_krotalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγαλε συμφωνω! Αλλα για παραδειγμα το Ηublot που ανεφερα πριν εχει 18000 ευρο νομιζω και δεν παιζει να το παρω original. Αστα μεγαλος ερωτας!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μεγαλε συμφωνω! Αλλα για παραδειγμα το Ηublot που ανεφερα πριν εχει 18000 ευρο νομιζω και δεν παιζει να το παρω original. Αστα μεγαλος ερωτας!
πάρτο από έξω....τεράστιες διαφορές
Με τα λεφτά που θα το αγόραζες εδώ, πας ταξειδάκι έξω κυριλέ, κλείνεις τρελλό εσκορτάκι και αγοράζεις και ρολογάκι.
scockfield
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
roz_krotalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχα! Εδω μιλας με φτωχομπινε φοιτιτη ρε George! Λες να με πιασουν κοτσο αμα δωσω τα 300 ευρα? Η να παρω το chinatown και οτι βγει?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.133
- Πόντοι
- 17.085
Αυτό είναι το καλύτερο ό,τι και να λέτε...
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
συγγενής μου είναι αντιπρόσωπος .... και παρολαυτά το αγόρασα από το Βασίλειο του Μπαχρέιν , ο λόγος απλός 50% κάτω (φυσικά πήγα συστημένος από ελλάδα)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
χαχαχα! Εδω μιλας με φτωχομπινε φοιτιτη ρε George! Λες να με πιασουν κοτσο αμα δωσω τα 300 ευρα? Η να παρω το chinatown και οτι βγει?
Sorry, σε μπέρδεψα με άλλον.
Πάσο τότε. Η ερώτηση όμως μετά είναι, γιατί τέτοια επιμονή να ειναι hublot?
Πάρε κάτι καλό στα λεφτά που θες να χαλάσεις, γιατί να λέει Hublot ντε και καλά?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 10K