μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.199
- Πόντοι
- 2.646
Ο Χίος γράφει ότι το κάνανε ασήκωτο ήδη το σκιπταρι.
Ολα τα ξερει πια αυτος, ποιος ειναι επιτελουςΟ Χίος γράφει ότι το κάνανε ασήκωτο ήδη το σκιπταρι.
Το αμφισβητω οτι τον δειρανε ηδη τον Αλβανο ρε τύποι.
Αφου ο Αλβανος ηταν λεει μεγαλος μαγκας και νταης και τσακωνοτανε με ολο τον κοσμο. Πού πηγε ολη η μαγκια δηλαδη? Εξαντλειτο σε μηχανακια, καυγαδες με λεωφορειατζηδες και κουτουλιες σε φοιτητριες?
Κοτα ηταν δηλαδη?
ο καθενας στο τομεα του τυπε,όπως εσυ εισαι ενας επιτυχημενος και καταξιωμενος δικηγόρος ετσι και αυτος ειναι ενας αξιοπιστος και σοβαρός δημοσιογραφοςΟλα τα ξερει πια αυτος, ποιος ειναι επιτελους
Ζηλια ψωρα! Θυμαμαι την αισθηση ανωτεροτητας οταν γυρισα το Σεπτεμβρη στο σχολειο. Ρωταγα τους συμμαθητες μου που πηγες διακοπες Κωστακη, πως τα περασες; Οι περισσοτεροι καταγονταν απο ορεινα χωρια της Πελοποννησου στη μεση του πουθενα. Επαιζα μπαλα με τα ξαδερφια μου μού απαντουσαν. Ετρωγα φαι της γιαγιας μου. Ενω εγω ολο το καλοκαιρι γυρναγα τις παραλιες με τις γυμνοστηθες υπερμουναρες, τις ντισκο, τα πατιναζ και γαμαγα ωραια μουνακια. Τους εβλεπα σαν παιδακια.
Τελικα ειναι πολυ αδικη η ζωη. Μερικοι απο αυτους παιζει να μην ειδαν θαλασσα πριν το στρατο.
ο καθενας στο τομεα του τυπε,όπως εσυ εισαι ενας επιτυχημενος και καταξιωμενος δικηγόρος ετσι και αυτος ειναι ενας αξιοπιστος και σοβαρός δημοσιογραφος
διαφωνεις για τον Χίο?Ειπες να πας το τρολαρισμα σε αλλο επιπεδο.
κάποιο προβάδισμα,με πολυ ιδρώτα,ακομα και τα αφεντικα,το μουνι χειραφετηθηκε πολυ ασχημαΣυνεχίζουν να έχουν κάποιο προβάδισμα αυτοί που περιγράφεις αλλά πλέον ελάχιστο.
Καργα γαμανε οι μπαρμεν η διαφορα ειναι οτι λογω τιντερ μπαινουν στα μπαρ πολλα γκομενακια α λα μπρατσετα με κονιορδους.διαφωνεις για τον Χίο?κάποιο προβάδισμα,με πολυ ιδρώτα,ακομα και τα αφεντικα,το μουνι χειραφετηθηκε πολυ ασχημα
τυπε πετρη στη σαλαμινα εισαι μεγαλη φιρμα λέειΚαργα γαμανε οι μπαρμεν η διαφορα ειναι οτι λογω τιντερ μπαινουν στα μπαρ πολλα γκομενακια α λα μπρατσετα με κονιορδους.
Αφου ο Αλβανος ηταν λεει μεγαλος μαγκας και νταης και τσακωνοτανε με ολο τον κοσμο. Πού πηγε ολη η μαγκια δηλαδη? Εξαντλειτο σε μηχανακια, καυγαδες με λεωφορειατζηδες και κουτουλιες σε φοιτητριες?
Κοτα ηταν δηλαδη?
Κοτα ηταν δηλαδη?