Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216

μιλησαν οι αγραφοι νομοι...αν και λιγα του καναν...  :)

ηρθε η ωρα να νιωσει θυμα, ανυπερασπιστος και αδυναμος, να αισθανει τρομο και πονο.....γτ ολα (βιαιοπραγιες και μαγκιες) καποτε πληρωνονται, οποιος ψαχνεται τη βρισκει  ;)

ευχομαι, απλα, να ειναι η αρχη του εφιαλτη τους  :wanker:

καλημερουδια  :coffee:
απο εδω και περα θα αναλαβει ο νομος της φυλακης για αυτα τα δυο μπουμπουκια!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Το αμφισβητω οτι τον δειρανε ηδη τον Αλβανο ρε τύποι.
μετα τις επιτυχημενες πολιτικες  προβλεψεις λογικο να πέσεις και σε αυτο μέσα

καλα αμα το λεει ο Χιος ξεκινας με 98% πιθανοτητες να ειναι μπουρδα
Παραμυθια του Χιου.
τον Στέφανο θα τον σεβεστε ρε άμπαλοι,τον Στέφανο
www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%95%CE%92%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%9D-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9C%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%95-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%9F-%CE%A3/]ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ.[/url]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Ωραία, τώρα έχουμε και οπτικοακουστικό υλικό προς τέρψιν του φιλοθεάμωνος κοινού.

Συγχαρητήρια, πάει από το καλό στο καλύτερο αυτή η χώρα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ωραία, τώρα έχουμε και οπτικοακουστικό υλικό προς τέρψιν του φιλοθεάμωνος κοινού.
Συγχαρητήρια, πάει από το καλό στο καλύτερο αυτή η χώρα.
να βγει ο Κυριακος να καταδικασει και να ζητησει εκλογές

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο πλουσιος 21χρονος με διασυνδεσεις της οικογενειας του, απο την αρχη βρεθηκε σε ελεγχομενο ησυχο κελι γυναικειας πτερυγας οπως ειπαν, σαν να ηταν Χουντικος η τρομοκρατης η πολιτικος.  Προνομιουχο κελι δηλαδη. Και ο αλλος αφεθηκε βορα στη ζουγκλα. Ισως να ειχαν δικιο οτι ακομα και στην αντιμετωπιση για  φυλακη, τα χρηματα και οι γνωριμιες μετρανε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Ο πλουσιος 21χρονος με διασυνδεσεις της οικογενειας του, απο την αρχη βρεθηκε σε ελεγχομενο ησυχο κελι γυναικειας πτερυγας οπως ειπαν, σαν να ηταν Χουντικος η τρομοκρατης η πολιτικος.  Προνομιουχο κελι δηλαδη. Και ο αλλος αφεθηκε βορα στη ζουγκλα. Ισως να ειχαν δικιο οτι ακομα και στην αντιμετωπιση για  φυλακη, τα χρηματα και οι γνωριμιες μετρανε.

Κάτσε να δούμε τύπε, μη νομίζεις οτι θα είναι καλό ειδικά με αυτά που φέρεται να έκανε να είναι ανάμεσα σε εξαγριωμένα θηλυκά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ο πλουσιος 21χρονος με διασυνδεσεις της οικογενειας του, απο την αρχη βρεθηκε σε ελεγχομενο ησυχο κελι γυναικειας πτερυγας οπως ειπαν, σαν να ηταν Χουντικος η τρομοκρατης η πολιτικος.  Προνομιουχο κελι δηλαδη. Και ο αλλος αφεθηκε βορα στη ζουγκλα. Ισως να ειχαν δικιο οτι ακομα και στην αντιμετωπιση για  φυλακη, τα χρηματα και οι γνωριμιες μετρανε.

λες το πουστρακι να γλυτωσει τους πρωκτικους κρεμπιεδες που τον περιμενουν;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κάτσε να δούμε τύπε, μη νομίζεις οτι θα είναι καλό ειδικά με αυτά που φέρεται να έκανε να είναι ανάμεσα σε εξαγριωμένα θηλυκά.
Οποιος δικηγορος παντως του συνεταξε την ειλικρινη του συγγνωμη προς την οικογενεια της φοιτητριας και την εξαγριωμενη ελληνικη κοινωνια, εκανε καλη δουλεια. <Ημουν μπροστα και δε συμμετειχα στο ελαχιστο στη δολοφονια. Μονο συγκαλυψα το εγκλημα και βοηθησα να τη πεταξουμε στα βραχια, κι αυτο λογω ταραχης και φοβου.>

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
λες το πουστρακι να γλυτωσει τους πρωκτικους κρεμπιεδες που τον περιμενουν;
Ο ενας ειναι στο ελεος των συγκρατουμενων του και στις διαθεσεις τους, τελειως απροστατευτος, ο αλλος ειναι προστατευμενος σε ησυχο περιβαλλον. Ξεκινουν απο διαφορετικη αφετηρια.

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Στη φράση "βγάλε τα ρούχα σου!" πρέπει να πέρασε όλη του η ζωή μπροστά απ' τα μάτια του!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Οποιος δικηγορος παντως του συνεταξε την ειλικρινη του συγγνωμη προς την οικογενεια της φοιτητριας και την εξαγριωμενη ελληνικη κοινωνια, εκανε καλη δουλεια.
<Ημουν μπροστα και δε συμμετειχα στο ελαχιστο στη δολοφονια. Μονο συγκαλυψα το εγκλημα και βοηθησα να τη πεταξουμε στα βραχια, κι αυτο λογω ταραχης και φοβου.>
'Αρα και συνένοχος λόγω ταραχής και φόβου. Αυτό θα έπρεπε να πει μετά ο Δικαστής. Με το 'παίζω και μαθαίνω' με τις λέξεις..  :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445

μιλησαν οι αγραφοι νομοι...αν και λιγα του καναν...  :)

ηρθε η ωρα να νιωσει θυμα, ανυπερασπιστος και αδυναμος, να αισθανει τρομο και πονο.....γτ ολα (βιαιοπραγιες και μαγκιες) καποτε πληρωνονται, οποιος ψαχνεται τη βρισκει  ;)

ευχομαι, απλα, να ειναι η αρχη του εφιαλτη τους  :wanker:

καλημερουδια  :coffee:

σε λιγο πρεπει να κανουμε θρεντ " τους πλακωσανε στο ξυλο και  τους ξεκωλιασανε στη φυλακη " Ειδικα τον Αλβανο στην Αυλωνα δεν τον βλεπω να βγαζει 6 μηνο . Ο δευτερος βρωμιαρης μπορει να πληρωσει ο πατερας του και να γλιτωσει ...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αυτό ο "νόμος της φυλακής" με ξεπερνάει σαν πούστη :S

πήγαν δηλαδή οι βρωμοτσιγγάνοι που πουλάνε ναρκωτικά σε 16χρονα και σκοτώνουν γριές για 20 ευρώ, να χτυπήσουν τον άλλο επειδή σκότωσε άνθρωπο

:headbang:

:uglystupid:

δηλαδή αυτοί γιατί έχουν μπει φυλακή? για διακοπές?
δηλαδή αν πάει ο άλλος που έχει μπει φυλακή για χρέη δεν μπορεί να πάει να χτυπήσει τους βρωμοτσιγγάνους που μπήκαν για ναρκωτικά? :S

lol

και επίσης με ξεπερνάει το πόσοι αμόρφωτοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και επικροτούν αυτή την κίνηση
πάντως αν έχουν χοντρόπουτσες εγώ τους γλείφω, στα τέτοια μου τι πιστεύουν...

γενικά

:vomit:

υγ. εν τω μεταξύ αυτός είμαι σίγουρος πως έχει μετανοιώσει με το που συνήλθε από τα ναρκωτικά για το τι έκανε, ενώ οι βρωμοτσιγγάνοι μια ζωή θα μπαινοβγαίνουν στη φυλακή κάνοντας ξανά και ξανά το ίδιο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Καλημέρα φιλε μου, εγω είμαι κατά της βιας  στα σωφρονιστικα ιδρυματα υπαρχουν αλλοι τροποι διαχειρισης κρατουμενων, απλα δεν θελουν στην ελλαδα  την επιβολή  της θανατικης ποινης η με ηλεκτρικη καρεκλα  η με ενεση  υδροκοιανιου, αυτά τα ατομα πανε 20 ετη  στα σωφρονιστικα ιδρυματα, και εκει μεσα  ζουν από προγράμματα και κονδυλια του κρατους που τα πληρωνουμε εμεις  ότι και να είναι, 19 και 21 ετων  στα 45 θα είναι εξω και θα ψαχνουν για το επομενο θυμα τους
Καλά φίλε. Οκ. Εγώ να σου πω την αλήθεια για κάποια εγκλήματα πιστεύω πρέπει να υπάρχει και βασανιστήριο.
Ζωντανή, και τραυματισμένη ήταν η κοπέλα και την πετάξανε στη θάλασσα μετά απο τρομερό ξύλο.
Σκυλί τραυματισμένο βλέπεις στο δρόμο και στεναχωριέσαι που υποφέρει. Πόσες φορές έχουμε σώσει ζώα απο θάνατο. Κανέναν οίκτο στα τέρατα. Να μαζευτούμε να βγάλουμε και ένα χαρτζιλίκι στους λεβέντες που θα τους βασανίσουν.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
αυτό ο "νόμος της φυλακής" με ξεπερνάει σαν πούστη :S

πήγαν δηλαδή οι βρωμοτσιγγάνοι που πουλάνε ναρκωτικά σε 16χρονα και σκοτώνουν γριές για 20 ευρώ, να χτυπήσουν τον άλλο επειδή σκότωσε άνθρωπο

:headbang:

:uglystupid:

δηλαδή αυτοί γιατί έχουν μπει φυλακή? για διακοπές?
δηλαδή αν πάει ο άλλος που έχει μπει φυλακή για χρέη δεν μπορεί να πάει να χτυπήσει τους βρωμοτσιγγάνους που μπήκαν για ναρκωτικά? :S

lol

και επίσης με ξεπερνάει το πόσοι αμόρφωτοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας και επικροτούν αυτή την κίνηση
πάντως αν έχουν χοντρόπουτσες εγώ τους γλείφω, στα τέτοια μου τι πιστεύουν...

γενικά

:vomit:

υγ. εν τω μεταξύ αυτός είμαι σίγουρος πως έχει μετανοιώσει με το που συνήλθε από τα ναρκωτικά για το τι έκανε, ενώ οι βρωμοτσιγγάνοι μια ζωή θα μπαινοβγαίνουν στη φυλακή κάνοντας ξανά και ξανά το ίδιο
Εν μέρει έχεις δίκιο. Δεν επικροτώ τα ναρκωτικά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να βασανίζεις και να σκοτώνεις κάποιον ο οποίος δεν εχει ουτε το 1/10 της δύναμης σου

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Καλημέρα φιλε μου, εγω είμαι κατά της βιας  στα σωφρονιστικα ιδρυματα υπαρχουν αλλοι τροποι διαχειρισης κρατουμενων, απλα δεν θελουν στην ελλαδα  την επιβολή  της θανατικης ποινης η με ηλεκτρικη καρεκλα  η με ενεση  υδροκοιανιου, αυτά τα ατομα πανε 20 ετη  στα σωφρονιστικα ιδρυματα, και εκει μεσα  ζουν από προγράμματα και κονδυλια του κρατους που τα πληρωνουμε εμεις  ότι και να είναι, 19 και 21 ετων  στα 45 θα είναι εξω και θα ψαχνουν για το επομενο θυμα τους
Η λύση για υπανθρώπους σαν αυτούς, είναι να γίνει μια διακρατική συμφωνία με το Τέξας και να κάνουμε εκεί εξαγωγή ΥΠΟΔΙΚΩΝ (όχι καταδικασμένων) υπανθρώπων, ώστε να καταδικάζονται και να εκτελούνται στο Τέξας.
Ένα outsourcing δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom