Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Νομίζω όμως πως η Ελλάδα πέρα απο μια ακόμα υπερχρεωμένη χώρα για ΕΕ και ΗΠΑ είναι και ένα σύμβολο που αν το κερδίσουν οι νεοταξίτες θα είναι ισχυρή νίκη στο γόητρό τους!
εκτος τοπου και χρονου...για ποιες νικες, συμβολα και γοητρα μας τσαμπουνας; ολα αγονται απο οικονομικα συμφεροντα και τιποτα παραπανω....πολυ περισσοτερο τη σημερινη εποχη, αυτα ειναι η "αιτια" αλλα και το "αποτελεσμα".-

και μετα ηρθαν τα νεφελιμ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
προτιμω να αλλαξω την πραγματικοτητα... αυτο δε λεε κ η αριστερα? ενας αλλος κοσμος ειναι εφικτος ;)

εγω δεν θελω να αισθανομαι υποχειριο στις ορεξεις του καθε τσιπρα της καθε μερκελ η του καθε σορος. οποιος δεν εχει προβλημα μπορει να "ελθει γρηγορα στην πραγματικοτητα" και να συνεχισει να κοιμαται τον υπνο του δικαιου

Θέλεις δε θέλεις είσαι οι επιλογές σου. Αν ψηφίσεις τσίπρα θα λουστείς το δόγμα τσίπρα οπότε πριν πας στην κάλπη φρόντισε να είσαι ενήμερος και κατασταλαγμένος.

Ο πολιτικός αναλφαβητισμός μας έχει καταστρέψει.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Όχι απλά με ενοχλεί το τσουβάλιασμα. Να μου πεις για το 2009-2014, να μου πεις για τα σκατά του πασοκ, μαζί σου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ήταν η πιο επαρκής κυβέρνηση τα τελευταία 35 χρόνια. Όσο για το αντιμνημονιακός-μνημονιακός κάνεις λάθος.
ρε τυπε βαριεμαι να καθομαι να γραφω ολοκληρη τη λιστα με χρονια διακυβερνησης και μαλακιες που κανανε, δεν θα τελειωσουμε ποτε. και για μενα που ειμαι ακομματιστος ολοι αυτοι που ανεφερα στο ιδιο ακριβως καζανι βραζουν. ειπαμε να μην κοροιδευομαστε τουλαχιστον μεταξυ μας και μου λες οτι σαμαρας μπενι ητανε η πιο επαρκης κυβερνηση τα τελευταια 35 χρονια? να αυτοκτονησουμε ομαδικα τωρα αν ειναι ετσι και λαθος στο αντιμνημονιακος-μνημονιακος καθολου λαθος δεν κανω. στην εποχη της πληροφοριας ζουμε δες δηλωσεις πριν κατσει στην καρεκλα και αφου εκατσε..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εκτος τοπου και χρονου...για ποιες νικες, συμβολα και γοητρα μας τσαμπουνας; ολα αγονται απο οικονομικα συμφεροντα και τιποτα παραπανω....πολυ περισσοτερο τη σημερινη εποχη, αυτα ειναι η "αιτια" αλλα και το "αποτελεσμα"[size=300pt].-[/size]

και μετα ηρθαν τα νεφελιμ...
χαχααχαχαχ ρε μπας κ ειχε δικιο ο καμμενος οτι μας ψεκαζουνε? δεν γινονται να υπαρχουν τυποι που να τα πιστευουν αυτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
o αλβαναρας την εβαζε στην τελικη με τη συγκαταθεση της.. το πραμα αποτι φαινεται στραβωσε οταν χωθηκε στην φαση το αθωο ελληνοπουλο.. ασε που ο αλβαναρας δεν ητανε απο "καλη οικογενεια του νησιου" για να φοβηθει μη χαλασει το ονομα του.. βεβαια με τα φραγκα που εχει ο ενας κ δν εχει ο αλλος πολλα μπορουν να αλλαξουνε τις επομενες μερες

Αυτό το λέει μόνο ο Αλβανός μέχρι στιγμής. Δεν ξέρουμε κάτι άλλο. Ότι περιγράφεις είναι από την κατάθεσή του.

Για το θέμα της "καλής οικογένειας" (my ass) και των χρημάτων συμφωνούμε αλλά ξαναλέω, υπάρχει θέμα και με τον πατέρα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
ρε τυπε βαριεμαι να καθομαι να γραφω ολοκληρη τη λιστα με χρονια διακυβερνησης και μαλακιες που κανανε, δεν θα τελειωσουμε ποτε. και για μενα που ειμαι ακομματιστος ολοι αυτοι που ανεφερα στο ιδιο ακριβως καζανι βραζουν. ειπαμε να μην κοροιδευομαστε τουλαχιστον μεταξυ μας και μου λες οτι σαμαρας μπενι ητανε η πιο επαρκης κυβερνηση τα τελευταια 35 χρονια? να αυτοκτονησουμε ομαδικα τωρα αν ειναι ετσι και λαθος στο αντιμνημονιακος-μνημονιακος καθολου λαθος δεν κανω. στην εποχη της πληροφοριας ζουμε δες δηλωσεις πριν κατσει στην καρεκλα και αφου εκατσε..

Άρα, τίποτα, δεν έχουμε τίποτα και το κλείνουμε το μαγαζί. Γιατί αν μου πεις για λύση το πασοκ του 4% ή τους νεοναζί ή τη νέα δεξιά, γεια μας.

Φυσικά και κάνεις λάθος για το μνημόνιο, το έχουν αποδεχτεί όλοι το λάθος που φώναζε ο Σαμαράς και διορθώθηκε με το 2ο μνημόνιο.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άρα, τίποτα, δεν έχουμε τίποτα και το κλείνουμε το μαγαζί. Γιατί αν μου πεις για λύση το πασοκ του 4% ή τους νεοναζί ή τη νέα δεξιά, γεια μας.
οχι τυπε μου δεν τρωω παππα για να σου πω οτι υπαρχει κομματικη λυση και την εχουμε μπροστα μας. ουτε πασοκ (ποιο πασοκ πλεον) ποιοι νεοναζι αυτοι αλληλορουφιανευονται και βαζουνε τα κλαμματα στα δυσκολα ασε που ελληνικα δεν ξερουν καλα καλα ουτε δεξια ουτε αριστερα (που δεν ειναι αριστερα οταν πιανει καρεκλα). οποτε για μεν αναι δεν υπαρχει ελπιδα προς το παρον . δεν βλεπω κανεναν ουτε ανθρωπο ουτε κομμα που να αναδυει ψηγμα ελπιδας. το μαγαζι ειναι κλειστο και υπολειτουργει 10ετιες τωρα τυπε μου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
τα μαλακιστηρια μεχρι και την τελευταια στιγμη θα μπορουσαν καπως να το σωσουν... μαυλο κουκουτσι και τιγκα θολουρα.... κριμα το κοριτσι και για τους ανθρωπους της.... ας ελπισουμε να μην καταλαβαινε και πολλα τις τελευταιες της στιγμες...

Επισκέπτης
Ο Ροδίτης δεν είναι δολοφόνος! Ενα παιδί ήταν λίγο πιο ζωηρό
απο τα υπόλοιπα και δυστυχώς έχαψε και το παραμύθι της νέας τάξης πως οι Αλβανοί είναι φίλοι μας... Έμπλεξε με το
δολοφονικό ένστικτο ενός λαού που μεγαλώνει με μίσος κατά του Έλληνα στο σπίτι του και με την μεταξύ τους πεποίθηση πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για παρτούζες..
Βλέποντας αντιδράσεις αριστερών εδώ μέσα και συνδυάζοντας την υποστήριξη τους προς το πρεζόνι ληστή κατά του νοικοκυραίου ανθρώπου που δεν έφτεγε σε τίποτα αρχίζω να πιστεύω πως πολλά από όσα λένε είναι καθαρή υποστήριξη σε μια δικιά τους που είχε νταλαβέρια με υπόκοσμο διότι πάλι έτσι την γαλούχησε ή αριστερή νεοταξική ελληνική κοινωνία!
Ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της κοπέλας είναι όσοι τις φύτεψαν τις αριστερες ιδέες ! Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι διότι θολώνουν τα νερά με το να μην λένε την ωμή αλήθεια , πως εδώ και δεκαετίες μας έχουν ρίξει στις γειτονιές μας δολοφόνους και ο κύκλος αίματος εκ μέρους των Αλβανών θα συνεχιστεί ..
Οι νοικοκυραιοι τους εφεραν. Οι νοικοκυραιοι τους χρησιμοποιουν ακομα και ως πληρωμενα μαχαιρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
οχι τυπε μου δεν τρωω παππα για να σου πω οτι υπαρχει κομματικη λυση και την εχουμε μπροστα μας. ουτε πασοκ (ποιο πασοκ πλεον) ποιοι νεοναζι αυτοι αλληλορουφιανευονται και βαζουνε τα κλαμματα στα δυσκολα ασε που ελληνικα δεν ξερουν καλα καλα ουτε δεξια ουτε αριστερα (που δεν ειναι αριστερα οταν πιανει καρεκλα). οποτε για μεν αναι δεν υπαρχει ελπιδα προς το παρον . δεν βλεπω κανεναν ουτε ανθρωπο ουτε κομμα που να αναδυει ψηγμα ελπιδας. το μαγαζι ειναι κλειστο και υπολειτουργει 10ετιες τωρα τυπε μου

Άρα εγώ έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω και να ελπίζω οτι ο Κυριάκος είναι η μόνη λύση.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Άρα εγώ έχω κάθε δικαίωμα να πιστεύω και να ελπίζω οτι ο Κυριάκος είναι η μόνη λύση.
δικαιωμα στην παρανοια και την τρελα εχουνε ολοι τυπε μου. γιαυτο την κοπανησα παντως απο εκει για ναμην φορτωθω και τον κουλη μετα τον αλεξη.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Πεταξανε γυμνη τη κοπελα απο το γκρεμο γαμω τα παντελονια που φορανε τα καθικια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
δικαιωμα στην παρανοια και την τρελα εχουνε ολοι τυπε μου. γιαυτο την κοπανησα παντως απο εκει για ναμην φορτωθω και τον κουλη μετα τον αλεξη.

Τύπε, επειδή εσύ την κοπάνησες, για να μην παρεξηγηθώ και καλά έκανες αφού μπορούσες, εμείς εδώ δε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Και επειδή εδώ, για εμάς επηρεάζεται άμεσα η ζωή, η καθημερινότητα και το μέλλον μας, άσε να ξέρουμε κάτι περισσότερο και να το παλέψουμε.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Το συμπερασμα ειναι ενα και ειναι κοινωνικο πλεον...
Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, παραδεχεται εμμεσως πλην σαφως οτι:
1) Ο "αγοραιος ερωτας" ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΟ διοτι πρεπει να παντρευτει και να αναπαραχθει με μια σαυρα απο εκει διοτι ειναι "καημος της μανας" ο γιοκας της να δοκιμασει τον αγοραιο...

2) Η Κλασσικη "ελληνιδα" θελει 2 ρευματα.. η τον μπιχλη με την παλαιστινιακη μαντηλα και στο τελος "ξημερωματα βγαζεις κονδυλωματα", η τον "πορτιερη" τον κλαμποβιο τον ανεβασμενο και τον μπηξε και δειξε.
Αν δεν ανηκεις σε αυτα, μην παρακαλας...Εθνικογαμισμος η λυση.

3) Η Ροδος αποτελει πανελληνια την πιο υπουλη τοπικη κοινωνια η ΟΠΟΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ οπως ΚΑΙΡ, ΕΜΕΡΥ, ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΟΔΟΝ, καθως και εκλεπτυσμενο τουρισμο, ασχολειται με αεριτζηδηκες υποθεσεις καθως και το ταισμα ορδων πεινασμενων και αστεγων τουριστων απο την κρατικη προνοια.

ΥΓ Η ροδιακη κοινωνια πρεπει να αλλαξει..

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Τύπε, επειδή εσύ την κοπάνησες, για να μην παρεξηγηθώ και καλά έκανες αφού μπορούσες, εμείς εδώ δε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Και επειδή εδώ, για εμάς επηρεάζεται άμεσα η ζωή, η καθημερινότητα και το μέλλον μας, άσε να ξέρουμε κάτι περισσότερο και να το παλέψουμε.
απο το να σηκωσω τα ποδια ψηλα σηκωσα τα χερια με αυτα που εβλεπα κ ακουγα γυρω μου (δες απλα τι ελεγε ο αλλος πιο πανω στον οποιον προτεινες να επιστρεψει στην πραγματικοτητα πχ.) και την εκανα και οχι μονο γιαυτο αλλα κ για αλλους λογους (καποια πραγματα δεν μπορεις να τα δουλεψεις ακομα στην χωρα μας δυστυχως ειμαστε πισω αρκετα). το οτι αναγκαστηκα για τους χ,ψ λογους να φυγω απο την χωρα μου δεν νομιζεις οτι κ η δικια μου η ζωη επηρεαστηκε ψιλοαμεσα κιολας? η καθημερινοτητα μου ειναι κομπλε αλλα το μελλον μου θα ηθελα να ειναι στην ελλαδα οποτε μη νομιζεις οτι δεν ασχολουμαι με το τι παιζει πολιτκα και οικονομικα εκει περα. πιο πολλα ξερω για το τι παιζει ελλαδα παρα εδω περα 1 τετραγωνο μακρια απο εδω που ειμαι πιστεψε με. εισαι κομματικοποιημενος και εγω το ακριβως αντιθετο οποτε ακρη δν θα βγαλουμε και καλυτερα να το κοψουμε γιατι το θρεντ αυτο ειναι για αλλο πλυ τραγικο θεμα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.309
Πόντοι
6.515
Αλλά πρέπει να έχουν εκπλαγεί και οι ίδιοι με την ευκολία με την οποία τα καταφέρνουν όλα !Περίμεναν μεγαλύτερες αντιστάσεις...
Μας υπέρτίμησαν διότι αλλιώς φαινόμαστε προς τα έξω ενώ μέσα βλέπεις τι γίνεται ακόμα και μέσα σε ένα φόρουμ...

πραγματι η ελληνικη κοινωνια προδοθηκε, πλαδαρεψε και βαλτωσε δεν αντιδρα. Στη γαλλια τα κιτρινα γιλεκα εκαναν τον μακρον να αναβαλλει τις αυξησεις

η διαφορετικες ομως αποψεις στο φορουμ ειναι και η δυναμικη του  :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
απο το να σηκωσω τα ποδια ψηλα σηκωσα τα χερια με αυτα που εβλεπα κ ακουγα γυρω μου (δες απλα τι ελεγε ο αλλος πιο πανω στον οποιον προτεινες να επιστρεψει στην πραγματικοτητα πχ.) και την εκανα και οχι μονο γιαυτο αλλα κ για αλλους λογους (καποια πραγματα δεν μπορεις να τα δουλεψεις ακομα στην χωρα μας δυστυχως ειμαστε πισω αρκετα). το οτι αναγκαστηκα για τους χ,ψ λογους να φυγω απο την χωρα μου δεν νομιζεις οτι κ η δικια μου η ζωη επηρεαστηκε ψιλοαμεσα κιολας? η καθημερινοτητα μου ειναι κομπλε αλλα το μελλον μου θα ηθελα να ειναι στην ελλαδα οποτε μη νομιζεις οτι δεν ασχολουμαι με το τι παιζει πολιτκα και οικονομικα εκει περα. πιο πολλα ξερω για το τι παιζει ελλαδα παρα εδω περα 1 τετραγωνο μακρια απο εδω που ειμαι πιστεψε με. εισαι κομματικοποιημενος και εγω το ακριβως αντιθετο οποτε ακρη δν θα βγαλουμε και καλυτερα να το κοψουμε γιατι το θρεντ αυτο ειναι για αλλο πλυ τραγικο θεμα..

:thumbsup:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.604
Πόντοι
5.506
3) Η Ροδος αποτελει πανελληνια την πιο υπουλη τοπικη κοινωνια η ΟΠΟΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ οπως ΚΑΙΡ, ΕΜΕΡΥ, ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΡΟΔΟΝ, καθως και εκλεπτυσμενο τουρισμο, ασχολειται με αεριτζηδηκες υποθεσεις καθως και το ταισμα ορδων πεινασμενων και αστεγων τουριστων απο την κρατικη προνοια.

ΥΓ Η ροδιακη κοινωνια πρεπει να αλλαξει..

Τέρμα λάθος προσέγγιση. Είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ φαινόμενο αυτό που περιγράφεις και όχι μόνο της Ρόδου.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Τέρμα λάθος προσέγγιση. Είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ φαινόμενο αυτό που περιγράφεις και όχι μόνο της Ρόδου.

Σε παραπεμπω στο Ιδρυμα τοσιτσα...Κρασια, Ξυλεια-επιπλοποιοια, Τυροκομεια..Διεθνους φημης..
Και ειναι μολις μια χιονισμενη πλαγιά

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.309
Πόντοι
6.515
Σε παραπεμπω στο Ιδρυμα τοσιτσα...Κρασια, Ξυλεια-επιπλοποιοια, Τυροκομεια..Διεθνους φημης..
Και ειναι μολις μια χιονισμενη πλαγιά

:respect:

μιλας για τον τελευταιο ευεργετη (εξαιρω τους προσφατους Ωνασειο κλπ)

διαβαζω βιβλιο του τωρα για τον εμφυλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom