Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
τα μαλακιστηρια μεχρι και την τελευταια στιγμη θα μπορουσαν καπως να το σωσουν... μαυλο κουκουτσι και τιγκα θολουρα.... κριμα το κοριτσι και για τους ανθρωπους της.... ας ελπισουμε να μην καταλαβαινε και πολλα τις τελευταιες της στιγμες...

Θα ερθει η ωρα και για αυτα τα πουστροπαιδα ,να εισαι σιγουρος.
δεν ξεχνιεται ευκολα αυτο που εκαναν ...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.787
Πόντοι
496
τυπε δεν ειναι τρελός,ασχετος με το σπορ που λέγεται πολιτική ειναι,στη χωρα με το υψηλοτερο ποσοστο φόρων παγκοσμιως και σαν φιλελευθερος να συγκεντρωνεις 0,00% σημαινει οτι κατι δεν κανεις καλά,δεν ειναι ο πρωτος βεβαια,η πολιτικη ειναι γεματη αποτυχημενους της ζωης και της αγοράς που ψαχνουν να τη πουλέψουν στον παρασιτισμο της πολιτικης

Δεν είναι ούτε τρελός ούτε άσχετος τυπε.απλα είναι αδύνατο να βρει την ψήφο του σε μια χώρα που το 70% κ βάλε του πληθυσμού παρασιτοζωει.Δεν υπάρχουν τα κουκιά

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
αλεν ντελον ... :huh:

αφου απογορευεται να στρεφεις τις καμερες προς τον δρομο λεμε .....
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι το βανάκι καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος και όχι από νόμιμη δημόσια κάμερα στο δρόμο. Αλλά και στην περίπτωση καταγραφής από κατάστημα, οι κάμερες που τραβάνε την είσοδο είναι αδύνατον να μη έχουν μέσα στο πλάνο και ένα κομμάτι του πεζοδρομίου ή του δρόμου. Σε περιπτώσεις δε που μιλάμε για μικρά καταστήματα, είναι δυνατόν ακόμα και η εσωτερική κάμερα που τραβάει το ταμείο να πιάνει πλάνο από έξω.
Πληροφοριακά, το πρώτο που κάνει η αστυνομία όταν προσπαθεί να χαρτογραφήσει τη διαδρομή κάποιου καταζητούμενου είναι να μαζεύει υλικό από κάμερες καταστημάτων.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Καταρχήν ποιος σου είπε ότι το βανάκι καταγράφηκε από κάμερα καταστήματος και όχι από νόμιμη δημόσια κάμερα στο δρόμο. Αλλά και στην περίπτωση καταγραφής από κατάστημα, οι κάμερες που τραβάνε την είσοδο είναι αδύνατον να μη έχουν μέσα στο πλάνο και ένα κομμάτι του πεζοδρομίου ή του δρόμου. Σε περιπτώσεις δε που μιλάμε για μικρά καταστήματα, είναι δυνατόν ακόμα και η εσωτερική κάμερα που τραβάει το ταμείο να πιάνει πλάνο από έξω.
Πληροφοριακά, το πρώτο που κάνει η αστυνομία όταν προσπαθεί να χαρτογραφήσει τη διαδρομή κάποιου καταζητούμενου είναι να μαζεύει υλικό από κάμερες καταστημάτων.

πληροφοριακα ολα τα καταστηματα προς τον δρομο εχουν στραμενες τις καμερες . Εγω μαζι σου ειμαι αλλα το απογορευει η αρχη προσωπικων δεδομενων. (πεζοδρομιο ειναι δημοσιος χωρος , ολα τα καταστηματα εχουν στους εξωστες τις καμερες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.024
Πόντοι
1.706
πληροφοριακα ολα τα καταστηματα προς τον δρομο εχουν στραμενες τις καμερες . Εγω μαζι σου ειμαι αλλα το απογορευει η αρχη προσωπικων δεδομενων. (πεζοδρομιο ειναι δημοσιος χωρος , ολα τα καταστηματα εχουν στους εξωστες τις καμερες)
Είναι αδύνατο να τραβήξεις την είσοδο ή πολλές φορές ακόμα και το ταμείο χωρίς να είναι στο πλάνο και το πεζοδρόμιο. Γι αυτό και ο νόμος μιλάει για το που "εστιάζει" η κάμερα και όχι το προς τα που είναι στραμένη. Αλλιώς δεν θα έβγαινε ποτέ άκρη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Κλασική βουρλοελλεϊνίδα εξομολογείται πως παραλίγο να την πατρουζόσουνε οι κονιόρδοι της Τσαμπικιάς...
Και με εξοχικο και με αυτοκινητο για να παρουν τον θηλυκο Βασιλακη Καιλα με μαλλια;
Toσες τουριστριες εχει η Ροδος, ποσο χαμηλα πια.. να παρακαλανε και να σκοτωνουν αγαθες ελληνιδες.  :S

Steve Madden

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
46
Πόντοι
1
Τέρμα λάθος προσέγγιση. Είναι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ φαινόμενο αυτό που περιγράφεις και όχι μόνο της Ρόδου.
Αν δεν έχεις σχέση με το νησί, άστο φίλε. Το μόνο που ασχολούνται όλοι είναι πως θα κάνουν μπράτσα να βγουν το καλοκαίρι στις παραλίες και να πηδήξουν καμιά τουρίστρια...

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Είναι αδύνατο να τραβήξεις την είσοδο ή πολλές φορές ακόμα και το ταμείο χωρίς να είναι στο πλάνο και το πεζοδρόμιο. Γι αυτό και ο νόμος μιλάει για το που "εστιάζει" η κάμερα και όχι το προς τα που είναι στραμένη. Αλλιώς δεν θα έβγαινε ποτέ άκρη.

καλα κανε μια βολτα στην Αθηνα να δεις που ειναι στραμενες οι καμερες των καταστηματων και καταρχην που ειναι τοποθετημενες ..9/10 τραβανε μονο πεζοδρομιο και δρομο , ουτε καν εισοδο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Αν δεν έχεις σχέση με το νησί, άστο φίλε. Το μόνο που ασχολούνται όλοι είναι πως θα κάνουν μπράτσα να βγουν το καλοκαίρι στις παραλίες και να πηδήξουν καμιά τουρίστρια...

Ωραία. Οπότε, αν δεν έχεις σχέση με το νησί να σε ενημερώσω οτι πάνω από 2,3 εκ. επισκέπτες φιλοξένησε το νησί το 2018. Κάποιοι δούλεψαν για να προσφέρουν υπηρεσίες.

Τα κλαρίνα είναι φαινόμενο της εποχής, τι σχέση έχει με αυτά;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
553
Πόντοι
96
Θα ερθει η ωρα και για αυτα τα πουστροπαιδα ,να εισαι σιγουρος.
δεν ξεχνιεται ευκολα αυτο που εκαναν ...

Στο προφίλ του στο facebook, ήδη τους στέλνουν απειλητικά μηνυματα κρατουμενοι μεσα απ τον κορυδαλλο, οτι τους περιμενουν με ανυπομονησια...

Αλλοι τους απειλουν σε περιπτωση που τη γλυτωσουν και μεινουν στο νησι

Γενικα δεν τους περιμενουν καλα πραγματα

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
μιλαμε για τον ιδιο τζημερο που ηταν αεριτζης διαφημιστης συνεργαζομενος σχεδον αποκλειστικα με το δημοσιο :happy:

ξυπνηστε και αποταξτε τον νεοφιλελευθερισμο που αυξανει δραματικα χρονο με τον χρονο την καταπιεση στους ανδρες με αποτελεσμα τετοια περιστατικα και τσακιζει την κοινωνιοικονομικη αξια του ανδρα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
θα φάνε καλά..      :happy:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 15
  • don_t_drop_the_soap_by_creepypastajack-d71vm1h.png
    don_t_drop_the_soap_by_creepypastajack-d71vm1h.png
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 30

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Στο προφίλ του στο facebook, ήδη τους στέλνουν απειλητικά μηνυματα κρατουμενοι μεσα απ τον κορυδαλλο,
οτι τους περιμενουν με ανυπομονησια...
Αλλοι τους απειλουν σε περιπτωση που τη γλυτωσουν και μεινουν στο νησι
Γενικα δεν τους περιμενουν καλα πραγματα
:pipa3: :fuck2:

Συνημμένα

• prison-rape.jpg
    prison-rape.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • sex-violence-power-10898360-orig.jpg
    sex-violence-power-10898360-orig.jpg
    132,9 KB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω κάτι ξαδέρφια ντουλάπες με κοννέ στην ιταλική μαφία που με ρωτάνε συνέχεια αν έχω προβλήματα με κάποιον και θέλω να τον δείρουνε.
Αυτό αν γινόταν σε μέλος της οικογένειας,οι τύποι θα είχαν εξαφανιστεί,τα μαγαζιά επίσης κτλ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Εχω κάτι ξαδέρφια ντουλάπες με κοννέ στην ιταλική μαφία που με ρωτάνε συνέχεια αν έχω προβλήματα
με κάποιον και θέλω να τον δείρουνε.
Αυτό αν γινόταν σε μέλος της οικογένειας,οι τύποι θα είχαν εξαφανιστεί,τα μαγαζιά επίσης κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
καλα δεν ειναι μονο το τι λεει ο Αλβανος, ειναι και το τι λενε γυρω γυρω. Η επισημη ιστορια ειναι οτι η μικρη ηταν fwb φαση με τον Αλβανο.
+ οτι ο Ελληνας ηταν γνωστος χαπακιας αναβολικαριος, με τις γνωστες συνεπειες (ευεξαπτος κλπ)
καλα δεν ειναι μονο το τι λεει ο Αλβανος, ειναι και το τι λενε γυρω γυρω. Η επισημη ιστορια ειναι οτι η μικρη ηταν fwb φαση με τον Αλβανο.
+ οτι ο Ελληνας ηταν γνωστος χαπακιας αναβολικαριος, με τις γνωστες συνεπειες (ευεξαπτος κλπ)
σωστος
Απ οτι φαινεται, ανεξαρτξτα την υπεράσπιση απο τον Γκλοκ, ο χαπακιας αναβολικαριος εκανε την ζημια
Ο αλβανο; ηταν το τζιγκολο της υποθεσης
Ενας καγκουρας μαιουμοδοφατσα πυγμαιος  ητανε και ο αβανταδορος..  :headbang:
... Ελεος ρε πουστη μου δηλ με αυτη την ηληθια νεα γενια της Ελλάδας...
Θεος συγχωρεστη ρε Τασο,
η αλλα ποση βλακεια περισσεύει στον πλανήτη Ελλαδα, ειδικα σε ηλγκιες εικοσιαπεντε πλην

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom