Ισως η ελληνικη πολιτεια πρεπει να δωσει βαση στον αστικο τουρισμο αντι να διαφημιζει τα ελληνικα νησια. Αντι να προσκαλουμε τους καγκουρες ολου του κοσμου να μεθυσουν σε θερετρα, να φτιαξουμε ωραια την Αθηνα και να ερχονται νεες γυναικες να την σεργιανησουν και να γαμηθουν.
αυτο ερχοντασι να κανουν αλλα με το που ξεμυτιζουην στο μοναστηρακι τις πλησιαζουν ορδες ανδρων, κυριως αλλοδαποι αλλα και ελληνες. οι αλλοδαποι προφανως εχουν το πλεονεκτημα διοτι κανουν ΜΟΝΟ αυτο, και το κανουν οργανωμενα σε κλικες. (πχ δινοντας βραχιολακια εχουν τη δυνατοτητα να καμακωσουν και αν αποτυχει το καμακι παιρνουν λεφτα, κερδισμενοι δηλαδη και στις δυο περιπτωσεις, οι αλλοι που πουλανε τσαντες ακομα πιο εξυπνοι, δινουν τη δυνατοτητα στην ιδια τη γυναικα να τους μιλησει πρωτη... αν βαλεις μεσα και τους κλαρινοαραβες που τους μαθαινουν οι ΜΚΟ πως να ντυνονται και να φερονται για να εχουν επιτυχιες - αληθεια εσενα ποιος σου εμαθε? τοτε αντε γεια!!!)
τι συμβαινει τωρα: η τουριστρια που ψαχνεται ειτε ειναι ανοιχτη σε ολους ειτε θελει να δοκιμασει ελληνα (αλλη περιπτωση δεν υπαρχει) - αλλιως δε θα ερχοταν ελλαδα.
----αν ειναι ανοιχτη σε ολους την προλαβαινουν αλλοι με την οργανωση τους, την επιμονη τους, αλλα ενδεχομενως και ανωτερη εμφανιση ορισμενοι απο εμενα κ απο εσενα. οποτε δε την πηδας εσυ κ εγω
----αν δεν ειναι ανοιχτη σε ολους και τρομαξει που την πλησιαζουν απο παντου τοτε εχει απορριψει και τους μισους ελληνες οι οποιοι οπτικα φερνουν σε αραβες, τουρκους κλπ. ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.
οπως και να εχει σιγουρα μετα απο μερικες μερες εδω δε θα ειναι δεκτικη στο καμακι στο δρομο, μου εχει τυχει πολλακις να παω να πλησιασω μια τουριστρια και να εκλαβω αντιδραση ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΑΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΧΩ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. λογικο ειναι. αν εχει εξαπολυσει ο τσιπρας τοσους μα τοσους αντρες να περιφερονται στην ερμου τα εξαρχεια κ το τιντερ καμακονοντας ε θα βαρεθει η αλλη να της μιλανε ολη την ωρα, ακομα και να διψουσε πριν ερθει...
ετσι εχει η κατασταση φιλε μου, με τις υπαρχουσες συνθηκες μονα ζυγα χαμενοι ειμαστε, αντι να ειναι στημενο ετσι το παιχνιδι ωστε εντος χωρας να ειμαστε μονα ζυγα κερδισμενοι. καποια στιγμη αναποφευκτα αυτο θα αλλαξει αλλα μεχρι τοτε τα δικα μας τα χρονια θα εχουν περασει με στενοχωρια και μοναξια. γιατι? διοτι καποιος εξαπελυσε λαθραια ανδρες στις πολεις και τα νησια μας και μας δημιουργει ανταγωνισμο, αθεμιτο ανταγωνισμο.
οταν ησουν 20 νομιζες οτι θα εχεις να ανταγωνιστεις μονο τον κοιλαρα 30αρη φλωροελληνα του τοτε αλλα ξαφνικα ανοιξαν τα συνορα κ ηρθαν απο παντου νταβραντισμενοι αντρες για καθε γουστο.... ετοιμοι να διεκδικησουν αυτο που θελεις κ εσυ.... εσυ ομως προετοιμαστηκες να ανταγωνιστεις τον φλωροελληνακο... αυτοι προετοιμαστηκαν καλυτερα, σκληραγωγηθηκαν στις ζουγκλες και τους πολεμους και τελικα ξεκινησαν για αυτο το ταξιδι οι καλυτεροι, και επιβιωσαν του ταξιδιου και των συνθηκων οι "καλυτεροι των καλυτερων" απο τους ορεξατους....
εγω πιστευω οτι και αυτοι που ειναι υπευθυνοι αλλα και οι τελευταιοι τροχοι της αμαξης (οι ιδιοι οι λαθρομεταναστες ανδρες) πρεπει να τιμωρηθουν που εχουν καταδικασει τοσους ελληνες σε μοναξια. δεν ειμαστε ενας και δυο.
ο αλβανος παντος του θεματος απο οτι φαινεται μια χαρα ειχε βολευτει σε αυτο τον τομεα, ειχε τις επιτυχιες του αφου απο οτι λεει η κοπελα ενεδωσε σε αυτον. τον ελληνα δεν ηθελε. απο οτι φαινεται απο τις ειδησεις παντα...