Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτα τα "ηταν οξυθυμος" δεν μπορω να τα ακουω για ατομα 19 και 20 ετων. Γιατι ηταν οξυθυμος δηλαδη? Εγω οσους "οξυθυμους" θυμαμαι απο αυτην την ηλικια, ηταν απλως καποιοι καραγκιοζηδες ποζεραδες που θα τους αξιζε να τους πλακωσεις στις φαπες.

Εν προκειμενω παντως, απλως μιλαμε για σκουπιδια.
Κατι τυπακοι 19 και 20 ετων, μεσα στο καγκουριλίκι, με τατουαζ, γυμναστηρια, υφακι, μαγκια κλανια και εξατμιση.
Και λεει ο πατερας του ενος "δεν μεγαλωσα εναν δολοφονο".
Οχι αμοιρε. Εναν μαλακα μεγαλωσες.
Σύμφωνοι σε αυτό!Αναγνώρισε όμως και τη μαλακία της μικρής που ενώ άλλα κοριτσάκια έχουν μάθει απο το σπίτι τους να διαβάζουν τα μαθήματά τους αυτή ήθελε να παρτουζώνεται με τους παραπάνω...
21 χρονών ήταν και οι γυναίκες υποτίθεται ωριμάζουν πιο γρήγορα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σύμφωνοι σε αυτό!Αναγνώρισε όμως και τη μαλακία της μικρής που ενώ άλλα κοριτσάκια έχουν μάθει απο το σπίτι τους να διαβάζουν τα μαθήματά τους αυτή ήθελε να παρτουζώνεται με τους παραπάνω...
Αυτο ειναι δεδομενο, δεν το αμφισβητει κανενας.
Τεραστια η μαλακια της.
Και τιμωρηθηκε σκληρα για την ελαχιστη αντιληψη της περι την πραγματικοτητα.
Απο εκει και περα ομως αξιοποινη δεν ειναι η μαλακια. Αξιοποινη ειναι η δολοφονια. Γι' αυτο το εξεταζουμε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
δουλεια του κρατους στον καπιταλισμο ειναι να αυξησει οσο μπορει τα ποσοστα γυναικων...
δηλαδη η αυξηση του ποσοστου των γυναικων δε θα επηρεαζε το ποσοστο των εργαζομενων επι του πληθυσμου
αρα δε θα επηρεαζε αρνητικα τις παραγωγικες δυαντοτητες της χωρας... απλα οι αντρες θα ηταν πιο χαρουμενοι....
Επισης, για να καταπολεμησει η Ελλαδα την υπογεννητικοτητα θα πρεπει να επιτρεψει στους Ελληνες να τεκνοποιουν με καμμια 10ρια
γυναικες νομιμα, οπως κανουν και οι Λαθρο και τους πληρωνει η γερμανια. Και οχι να λανασαρουν το μοντελο του πατροπαραδοτου
γαμου με μια και μονο ελλεεινιδα για την υπολοιπη ζωη, για να τον οξειδωνει με ενα και μονο παιδι, και να σου σπαει τα @@ρχιδια!
Πχ. Ο αντρας απο την φυση του εχει ενα πλεονεκτημα, αν παει με 500 γυναικες μπορει να τις αφησει ολες εγκυες.
Αν ομως η γυναικα παει με 500 αντρες θα την αφησει μονο ενας εγκυος!   :sunglasses:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

ναι και συ η πρωτη χοντρουλα ασχημουλα επαρχιοτοπουλα ειναι που εφυγε απο τη μαμα και τον μπαμπα, σουλουπωθηκε καπως και δε ξερει να διαχειριστει την προσοχη των αρσενικων που απεκτησε ξαφνικα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ναι και συ η πρωτη χοντρουλα ασχημουλα επαρχιοτοπουλα ειναι που εφυγε απο τη μαμα και τον μπαμπα, σουλουπωθηκε καπως και δε ξερει να διαχειριστει την προσοχη των αρσενικων που απεκτησε ξαφνικα ...
Ασχημουλα?

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
Αν ήθελε παρτουζα δεν θα είχε τέτοια καταλήξει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
φτου σας ρε ξεφτιλες.....

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
Αυτα τα "ηταν οξυθυμος" δεν μπορω να τα ακουω για ατομα 19 και 20 ετων. Γιατι ηταν οξυθυμος δηλαδη? Εγω οσους "οξυθυμους" θυμαμαι απο αυτην την ηλικια, ηταν απλως καποιοι καραγκιοζηδες ποζεραδες που θα τους αξιζε να τους πλακωσεις στις φαπες.

Κατι τυπακοι 19 και 20 ετων, μεσα στο καγκουριλίκι, με τατουαζ, γυμναστηρια, υφακι, μαγκια κλανια και εξατμιση.
Έτσι είναι,αν για κάθε φόλα που τρώγαμε σκοτώναμε και από μια γυναίκα δεν θα υπήρχε τώρα ούτε θηλυκό κοτσύφι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.178
Πόντοι
41.129
Έχω νεότερη πληροφόρηση απο το γυμναστήριο που πήγαιναν οι δύο!
Ή καλύτερα δεν θα έτρωγε καν πούτσα μιας και ήταν λαθρολάγνα  και δύσκολο να καθόταν σε Έλληνα...
Μάλλον ξενέρωσε η μικρη για παρτούζα με Έλληνα και γούσταρε δυο Αλβανούς νταγλαραδες μαζί...και κάπου εκεί στράβωσε η φάση...

τυπε και εμενα οι πληροφοριες μου αυτο λενε, δεν πηγαινε με ελληνες και τους ελεγε να πανε στην αθηνα στο μεταξουργειο να γαμησουν

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτο ειναι δεδομενο, δεν το αμφισβητει κανενας.
Τεραστια η μαλακια της.
Και τιμωρηθηκε σκληρα για την ελαχιστη αντιληψη της περι την πραγματικοτητα.
Απο εκει και περα ομως αξιοποινη δεν ειναι η μαλακια. Αξιοποινη ειναι η δολοφονια. Γι' αυτο το εξεταζουμε.
Εγώ απο το μεσημέρι σκούζω πως υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι περνάνε αυτή τη μαλακία στο μυαλό της νεολαίας και τους εκθέτουν σε κινδύνους!
Αν η κοπέλα ήταν δεξιών αντιλήψεων δεν θα έμπλεκε με Αλβανούς και τώρα θα ήταν για μπυρίτσα! Το ίδιο και ο μαλάκας Ροδίτης!Η αριστερά που την "μάγεψε" και πόςταρε μυνήματα στο FB της όμως της λεει πως όλοι ίδιοι είμαστε...και ο άλλος έδινε αυτοκίνητο και σπίτι στο Αλβανάκι ..
Πλήρης μαλάκινση του πλυθησμου ...
Εδώ κάτι κυράτσες σήμερα λέγανε στο σούπερ μάρκετ πως θα τα ρίξουν όλα στον Αλβανό επειδή ο άλλος είναι πλούσιος!
Πρέπει να ποινικοποιηθεί και μαλακία ...τελικά...

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Επισης, για να καταπολεμησει η Ελλαδα την υπογεννητικοτητα θα πρεπει να επιτρεψει στους Ελληνες να τεκνοποιουν με καμμια 10ρια
γυναικες νομιμα, οπως κανουν και οι Λαθρο και τους πληρωνει η γερμανια. Και οχι να λανασαρουν το μοντελο του πατροπαραδοτου
γαμου με μια και μονο ελλεεινιδα για την υπολοιπη ζωη, για να τον οξειδωνει με ενα και μονο παιδι, και να σου σπαει τα @@ρχιδια!
Πχ. Ο αντρας απο την φυση του εχει ενα πλεονεκτημα, αν παει με 500 γυναικες μπορει να τις αφησει ολες εγκυες.
Αν ομως η γυναικα παει με 500 αντρες θα την αφησει μονο ενας εγκυος!   :sunglasses:

συμφωνουμε 100%

τοσα αδεια σπιτια υπαρχουν αν διωξει ολους τους λαθρο μπορει καλλιστα να δωσει δωρεαν διαμονη για 30 χρονια πχ σε οποια γυναικα θελει, ακομα και πακιστανη που λεει ο λογος... αρκει να βρει ελληνα μεσα σε χ χρονικο διαστημα πχ

αλλα ειναι προυποθεση να διωξει τους λαθρο διοτι αλλιως θα τις πηδαν και αυτοι η κυριως αυτοι...

ειναι πολλες που ψωμολυσανε σε ολη την ευρωπη... ανετα θα ερχονταν για τσαμπα σπτιακι... πουτσα τρωνε ουτως η αλλως.. παιδια εξογαμα δεν το εχουν σε τιποτα να κανουν... αρα αρκει να ερθουν στα μερη μας και παραλληλα να μην υπαρχουν ανταγωνιστες αντρες στα μερη μας εκτως απο εμας (το εμας ορισε το οπως γουσταρεις, το χωριο σου, το νησι σου, εγω το οριζω η χωρα μου)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
Στο προφίλ του στο facebook, ήδη τους στέλνουν απειλητικά μηνυματα κρατουμενοι μεσα απ τον κορυδαλλο, οτι τους περιμενουν με ανυπομονησια...

Αλλοι τους απειλουν σε περιπτωση που τη γλυτωσουν και μεινουν στο νησι

Γενικα δεν τους περιμενουν καλα πραγματα

Θα τους κλασουν μια μαντρα. Οι πλουσιοι ελληνες θα τα βρουν με τον αλβανο θα τα παρει ολα πανω του. Θα φαει 20 χρονια, θα παει για 7-8 και με παρασκευοπουλο κλπ 2-3
Αλι απ αυτην που εφυγε  :-

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Εγώ απο το μεσημέρι σκούζω πως υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι περνάνε αυτή τη μαλακία στο μυαλό της νεολαίας και τους εκθέτουν σε κινδύνους!
Αν η κοπέλα ήταν δεξιών αντιλήψεων δεν θα έμπλεκε με Αλβανούς και τώρα θα ήταν για μπυρίτσα! Το ίδιο και ο μαλάκας Ροδίτης!Η αριστερά που την "μάγεψε" και πόςταρε μυνήματα στο FB της όμως της λεει πως όλοι ίδιοι είμαστε...και ο άλλος έδινε αυτοκίνητο και σπίτι στο Αλβανάκι ..
Εδώ κάτι κυράτσες σήμερα λέγανε στο σούπερ μάρκετ πως θα τα ρίξουν όλα στον Αλβανό επειδή ο άλλος είναι πλούσιος!

πρεπει να περναμε ολοι μας καθε καποια χρονια τεστ IQ (απο αυτα με τα σχηματακια) και αυτο το σκορ να μας ακολουθει παντου, αντι να λεμε ειμαι ο γιωργος και ειμαι υδραυλικος να λεμε ειμαι ο γιωργος και εχω σκορ τοσο

και φυσικα αυτο το σκορ να ζυγιζεται και στην ψηφο... καθε ψηφος να πολλαπλασιαζεται με το σκορ του ψηφοφορου και μετα να προστιθεται... δεν μπορει και ενας αντικειμενικα εξυπνος και ενας αντικειμενικα μειωμενης αντιληψης να εχουν την ιδια δυναμη και λογο. ειναι απλα παραλογο. δεν ειναι αυτο η δημοκρατια.. δεν ψηφιζε κανενας καθυστερημενος στην αρχαια αθηνα.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Στεροειδή, σκληρό αλκοόλ, φούντα, ελεύθερος χρόνος το χειμώνα, ανυπαρξία μελλοντικής περιουσιακής ανασφάλειας λόγω μόνιμης βιομηχανίας ισχυρού τουρισμού, μηδενικό πολιτιστικό επίπεδο, ανάλογες παρέες, γιος του ντόπιου τα έχω όλα πάρτα όλα. Οδηγούν ένα κοκορόμυαλο κακομαθημένο νεαρό να θυμώνει όταν δεν γίνεται πάντα και αυτομάτως το δικό του η ακόμη και όταν απλώς δεν δοξάζεται η πόζα του.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
αδεια σπιτια υπαρχουν αν διωξει ολους τους λαθρο μπορει καλλιστα να δωσει δωρεαν διαμονη για 30 χρονια πχ σε οποια γυναικα θελει, ακομα και πακιστανη που λεει ο λογος... αρκει να βρει ελληνα μεσα σε χ χρονικο διαστημα πχ
αλλα ειναι προυποθεση να διωξει τους λαθρο διοτι αλλιως θα τις πηδαν και αυτοι η κυριως αυτοι...
ειναι πολλες που ψωμολυσανε σε ολη την ευρωπη... ανετα θα ερχονταν για τσαμπα σπτιακι... πουτσα τρωνε ουτως η αλλως.. παιδια εξογαμα δεν το εχουν σε τιποτα να κανουν... αρα αρκει να ερθουν στα μερη μας και παραλληλα να μην υπαρχουν ανταγωνιστες αντρες στα μερη μας εκτως απο εμας (το εμας ορισε το οπως γουσταρεις, το χωριο σου, το νησι σου, εγω το οριζω η χωρα μου)
Σωστος

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
183
Πόντοι
1
Μπορεί να ήθελαν να κάνουν τρενάκι. Πιθανό είναι ο ροδίτης να τον έπερνε τα αναβολικά έχουν απρόβλεπτες παρενέργειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom