Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

M.F

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
1
Εσεις κοιταξτε να ψηφισετε παλι Χρυση Αυγη, Ελληνικη Λυση, ΛΑΟΣ, Φαηλο, Τζημερο ή δεν ξερω τι αλλο, αφου δεν σας εκφραζει η ΝΔ ως δεξια και χαρειτε με την πρωτια του Τσιπρα οπως το 2015.
Εμεις παλι λεμε να ψηφισουμε ενα κομμα που θα διωξει τους αριστερους απο την εξουσια. Εσεις οχι. Μην μας ενοχλειτε ομως.
έχει δίκιο ο Αλέξανδρος. Πρώτα φεύγει ο Τσίπρας και μετά τσακωνόμαστε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Εσεις κοιταξτε να ψηφισετε παλι  δεν ξερω τι αλλο, αφου δεν σας εκφραζει η ΝΔ ως δεξια
Εμεις παλι λεμε να ψηφισουμε ενα κομμα που θα διωξει τους αριστερους απο την εξουσια.Μην μας ενοχλειτε ομως.
Εσενα σε ενδιαφερει η ομαδουλα σου να παει καλα και αυτα που σου εχουν ταξει κατα καιρους τα δικα σου παιδια.
Εμενα ομως με ενδιαφερει να μην γινει η χωρα που ζω ενα τεραστιο μπαγκλαντες, γιατι με ποναει.
Καπως αργα σκεφτηκες να φυγει η αριστερα. Τα προηγουμενα χρονια πασοκ δεν ψηφιζες; Eσυ το ειχες αναφερει..

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τα φωναζω τοσο καιρο. Αυτο ειναι ο πνευματικος καρκινος της αριστερας. Μια αριστερίλα που σαπιζει την κοινωνια αποδομωντας αντιληψεις που διατηρουν τον ιστο της επι αιωνες.

Δίνεις πολύ μεγάλες προεκτάσεις σε σεξουαλικής αιτίας εγκλήματα. Δεν έχουν αριστερά δεξιά οι καύλες. Βασικά ένστικτα είναι αυτά. Ξετσουτσουνεύουν οι επαρχιώτισσες φοιτήτριες που τις γυροφέρνουν τα καμάκια. Δεν έχουν τι να κάνουν τον χειμώνα εκεί όλοι αυτοί και αυτές είναι ο στόχος τους. Αισθάνονται τέρμα μουνάρες από την προσφορά. Δεν έχουν αντίληψη κοινωνική του ανδρισμού ακόμα, τις μεθάει το σεξ με προκλητικούς μαγκέ νεαρούς που έχουν γνωρίσει ελεύθερα μακρυά απο τις οικογένειες και τον τόπο τους. Όπως πάνε και οι ξένες το καλοκαίρι έτσι πάνε και αυτές στους πιο τσόγλανους γιατί αυτοί τις κυνηγάνε πρώτοι και κάνουν σχέδια για πάρτη τους. Όπως πήγαινε παλιά η καλή μαθήτρια πρώτα με τον εξωσχολικό που έκανε σούζες με το XL. Οι Αλβανοί αντικατέστησαν τον Πάνο Μιχαλόπουλο ως εξωεθνικοί. Το ξένο ιντριγκάρει την φύση περίεργη γυναίκα. Δεν υπάρχουν γνήσια συντηρητικές πλέον, μόνο κρυψίνους :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσενα σε ενδιαφερει η ομαδουλα σου να παει καλα και αυτα που σου εχουν ταξει κατα καιρους τα δικα σου παιδια.
Εμενα ομως με ενδιαφερει να μην γινει η χωρα που ζω ενα τεραστιο μπαγκλαντες, γιατι με ποναει.
Καπως αργα σκεφτηκες να φυγει η αριστερα. Τα προηγουμενα χρονια πασοκ δεν ψηφιζες; Eσυ το ειχες αναφερει..
Την χωρα σου την κανει Μπαγκλαντες η κυβερνηση των κατσαπλιαδων, που ηρθε στην εξουσια με την συναινεση σου, αφου η ψηφος σου συνεβαλε στο να βγει πρωτο κομμα.
Επομενως σουτ. Σιωπη. Δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Αντιθετως ειστε ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ για την κατασταση της χωρας σημερα. Και αντι να ζητησετε εμπρακτως συγνωμη με ΑΜΕΣΗ και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ στηριξη στο κομμα που μπορει να τους εκδιωξει απο την εξουσια, συνεχιζετε αμετανοητοι.
Ειστε οι πρωτοι υπευθυνοι για την μπαγκλαντεσιοποιηση της χωρας.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Την χωρα σου την κανει Μπαγκλαντες η κυβερνηση των κατσαπλιαδων, που ηρθε στην εξουσια με την συναινεση σου, αφου η ψηφος σου συνεβαλε στο να βγει πρωτο κομμα.
Επομενως σουτ. Σιωπη. Δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Αντιθετως ειστε ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ για την κατασταση της χωρας σημερα. Και αντι να ζητησετε εμπρακτως συγνωμη με ΑΜΕΣΗ και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ στηριξη στο κομμα που μπορει να τους εκδιωξει απο την εξουσια, συνεχιζετε αμετανοητοι.
Ειστε οι πρωτοι υπευθυνοι για την μπαγκλαντεσιοποιηση της χωρας.

Γιατί, έχει πάρει η νδ θέση αντίθετη από την πακιστανοποίηση της χώρας;

Κάτι καταδίκες δήθεν ρατσιστικών συμπεριφορών και selfie με λάθρους θυμάμαι, που σου τα έχουν παραθέσει πολλάκις εδώ.

Το γεγονός ότι συνεχίζεις να μας κουνάς το δάχτυλο στο συγκεκριμένο θέμα και να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,
δείχνει εμμονή με το κόμμα και όχι με την ιδεολογία που θα επρεπε αυτό να εκφράζει.

M.F

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Like
11
Πόντοι
1
έχει δίκιο ο Αλέξανδρος. Πρώτα φεύγει ο Τσίπρας και μετά τσακωνόμαστε.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ναι

ρε παπαρα εχεις συναισθηση του ποσο τελειωμενος ακουγεσαι?

να σου πω τι λες? εξαφανηστε ΚΑΘΕ ανταγωνισμο γιατι ειμαι τοσο αχρηστος που γυναικα δε μου καθεται αν υπαρχει οποιαδηποτε αλλη επιλογη εκτος απο ξεδοντιασμενο καμπουρη με 4 τριχες στο κεφαλι.

στα αρχιδια μου σε γραφω... ισως να ειμαι ο τελευταιος... ο πιο ασχημος των ελληνων... γιατι ενας λαθρομεταναστης που ειναι πολυ πιο ομορφος απο εμενα να πηδηξει στη χωρα μου οταν εγω δεν εχω χορτασει και αυτος δεν βρισκεται νομιμως επι της χωρας?

δε λεω εξαφανιστε ολον τον ανταγωνισμο.. ανταγωνισμος ειναι και ο αδερφος μου. λεω εξαφανιστε τον αθεμιτο ανταγωνισμο οπως και εχετε υποχρεωση να κανετε ως κρατος! και στο market των εμπορευματων αλλα και στο market των ανθρωπινων σχεσεων, ο αθεμιτος ανταγωνισμος ειναι προβλημα.... που διαλυει κοινωνιες...

ετσι λοιπον τον αδερφο μου δεν μπορω να βρω κριτηριο που να ισχυει καθολικα και που να μη περιλαμβανει και εμενα για να τον διωξω.. ποιο θα ειναι αυτο? δυσκολο...

ενω τον λαθρομεταναστη μπορω να βρω κριτηριο που να ισχυει καθολικα... πουλο ολοι οι αντρες που μπηκαν στη χωρα λαθραια. και οι αποπογονοι τους φυσικα. πολυ απλο. τι θα κανουν που θα πανε απλα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ας πανε στο διαολο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί, έχει πάρει η νδ θέση αντίθετη από την πακιστανοποίηση της χώρας;

Κάτι καταδίκες δήθεν ρατσιστικών συμπεριφορών και selfie με λάθρους θυμάμαι, που σου τα έχουν παραθέσει πολλάκις εδώ.

Το γεγονός ότι συνεχίζεις να μας κουνάς το δάχτυλο στο συγκεκριμένο θέμα και να γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ,
δείχνει εμμονή με το κόμμα και όχι με την ιδεολογία που θα επρεπε αυτό να εκφράζει.
ό,τι ειχα να πω επι του θεματος το ειπα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• κουλις.jpg
    κουλις.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 15

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
στα αρχιδια μου σε γραφω... ισως να ειμαι ο τελευταιος... ο πιο ασχημος των ελληνων... γιατι ενας λαθρομεταναστης που ειναι πολυ πιο ομορφος απο εμενα να πηδηξει στη χωρα μου οταν εγω δεν εχω χορτασει και αυτος δεν βρισκεται νομιμως επι της χωρας?

δε λεω εξαφανιστε ολον τον ανταγωνισμο.. ανταγωνισμος ειναι και ο αδερφος μου. λεω εξαφανιστε τον αθεμιτο ανταγωνισμο οπως και εχετε υποχρεωση να κανετε ως κρατος! και στο market των εμπορευματων αλλα και στο market των ανθρωπινων σχεσεων, ο αθεμιτος ανταγωνισμος ειναι προβλημα.... που διαλυει κοινωνιες...

ετσι λοιπον τον αδερφο μου δεν μπορω να βρω κριτηριο που να ισχυει καθολικα και που να μη περιλαμβανει και εμενα για να τον διωξω.. ποιο θα ειναι αυτο? δυσκολο...

ενω τον λαθρομεταναστη μπορω να βρω κριτηριο που να ισχυει καθολικα... πουλο ολοι οι αντρες που μπηκαν στη χωρα λαθραια. και οι αποπογονοι τους φυσικα. πολυ απλο. τι θα κανουν που θα πανε απλα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ας πανε στο διαολο.
Δηλαδη εσυ τύπε θελεις την εκδιωξη των λαθρομεταναστων για να γαμας πιο ευκολα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Δεν πείθεις όμως ούτε τον εαυτό σου.

Έγραψες

Την χωρα σου την κανει Μπαγκλαντες η κυβερνηση των κατσαπλιαδων

και σε ρωτάω αν υπάρχει έστω και ΜΙΑ δήλωση οτι η νδ σαν κυβέρνηση θα κάνει κάτι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Υπάρχει;
ΟΧΙ

Οπότε άσε τα κεφαλαία και τις υποδείξεις..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παντως ενα δειγμα ακροδεξιου κομματος που μπηκε στη Βουλη, μπηκε και στη κυβερνηση, το ειδαμε. Οι ΑΝΕΛ. Στο λαθρομεταναστευτικο; Στα εθνικα; Ειδαμε τι εκανε. Εδω μεχρι και ο υπερδεξιος Τερενς Κουικ και η Κουντουρα με πατερα προεδρο των Βασιλικων στη Βορεια Ελλαδα, μεσα απο τις ταξεις των ΑΝΕΛ και διατρανωνουν ποσο καλη ειναι η συμφωνια των Πρεσπων που θα τη ψηφισουν φυσικα και ποσο καλος ειναι ο Τσιπρας που θα του δωσουν τη στηριξη τους να συνεχισει να ειναι πρωθυπουργος. Στη προκειμενη περιπτωση, για λαθρομεταναστευτικο και εθνικα θεματα, ποιος ειναι πιο πατριωτης και πιο χρησιμος στον τοπο; Ο Νεοδημοκρατης η ο (ξεγελασμενος εστω) ψηφοφορος των ΑΝΕΛ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
αφου η ψηφος σου συνεβαλε στο να βγει πρωτο κομμα.
Επομενως σουτ. Σιωπη. Δεν δικαιουστε να ομιλειτε. Αντιθετως ειστε ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ
Εμενα η ψηφος μου πηγε εκει που επρεπε, σε καποιον πολιτικο που ειχε καθαρα χερια απο ολες τις αποψεις.
Απολογουμενος θα επρεπε να ειναι αυτος που ηταν απορροφημενος επι 5χρονια με την επομενη πιστα του playstation.

Συνημμένα

• 720144796.jpg
    720144796.jpg
    103,7 KB · Εμφανίσεις: 44

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Δηλαδη εσυ τύπε θελεις την εκδιωξη των λαθρομεταναστων για να γαμας πιο ευκολα?

ναι... η την εισαγωγη τους μονο για να δουλευουν.. δε τους θελω στις κοινωνιες μου.. μου χαλανε το τσι... γιατι να τους φορτωθω? επειδη εσυ θελεις να συχνωτιζεσαι μαζι τους για να περνιεσαι για πολυπολιτισμικος? φερε τις αδερφες τους να συγχνωτιζομαστε

οποιοσδηποτε αντδρας αλλα και οποιοδηποτε ζωο της φυσης, αν δεν βρισκεται σε κατασταση πολεμου δε θελει να περιτριγυριζεται απο ψωλαρια αλλα απο χαρεμι....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
φτου σας ρε μαλακες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Για να φαει 20 χρονια αντι για ισοβια, πρεπει να παρει ελαφρυντικα.
Ε δεν θα παρει τύπε.
Οσο για τα νοστιμα περι "πλουσιων" που θα σωσουν τον δικο τους και θα πληρωσουν για να τα παρει πανω του ο φτωχος αλλοδαπος, ελεος ρε τύπε, πολυ Μαρθα Βουρτση

Εχει το ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Κ εγώ να σου πω ότι τη σκατονδ δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε ΠΟΤΕ κ για κανένα λόγο. Επίσης να μας εξηγήσεις τα 263 εκ € που χρωστάει το μπουρδελο σου, ΠΟΤΕ κ ΠΩΣ θα τα πληρώσετε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Καμμια σχεση.. οποιος δεν ειναι το ενα.. πρεπει να ειναι το αλλο;
Yπαρχει και το παραλλο.. αλλα οχι αυτο που φανταζεσαι.. για να ριξεις λασπη επειδη σε βολευει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom