Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
τυπε αν μετα απο αυτα που εχουμε δει τα τελευταια χρονια και που αποδεικνυουν οτι τσιπρας και χ.α. ειναι το ιδιο ψευτες και τσουτσεκια απλα απευθυνονται σε διαφορετικου τυπου προβατα ο καθενας,  αυτη ειναι η απαντηση σου καλυτερα τραβα αυτοκτονα. και σου μιλαω σοβαρα εισαι ανιατη περιπτωση καθυστερημενου κ εσυ

γιατι ειμαι καθυστερημενος? αν εγω ειμαι ελληνας δεν ειναι προς το απολυτο συμφερον μου να μοιραστουμε οτι εχει τελοσπαντων αυτη η χωρα να μας προσφερει μονο οι ελληνες? αν το μοιραστουμε ολης της γης οι κολασμενοι τοτε αναγκαστηκα ο καθενας θα παρει ψιχουλα... προτιμω οι κολασμενοι της γης να μη παρουν τιποτα και ολοι οι ελληνες να παρουν τα ψυχουλα αυτα που θα εδινε στους κολασμενους ο τσιπρας οποτε τελικα οι ελληνες να παρουν τοσα ωστε να ζουν πλουσιοπαροχα.
δεν ειναι λογικη η απαντηση μου? πες μου ενα επιχειρημα γιατι με συμφερει να μοιραστουμε τους πορους με οποιον θελει να εχει λαμβανειν, ειδικα αν ειναι και ψωλαραιος που θα μας ανταγωνιστει και σε αλλα επιπεδα πχ το ερωτικο

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
δεν ειναι μονο τα ευρω τυπε, ειναι τα δωματια στα νοσοκομεια που εχει χρυσοπληρωσει ο ελληνας ασφαλισμενος και δεν βρισκει κρεββατι γιατι ειναι οι απροσκλητοι τζαμπε

ειναι τα ΕΚΑΒ που δεν εχουν χρονο να πανε στο χωριο στον ελληνα γιατι μαζευουν τα μουσλιμ που μαχαιρωνονται

ειναι η αστυνομια που δεν εχει δυνατοτητα να σε καλυψει αφου πρεπει κατα εκατονταδες να φυλαξει, να κατασβεσει τις φωτιες μυτιληνη και αλλου

Αλλα που να τα καταλαβουν αυτα καποιοι ανεγκεφαλοι εδω μεσα που το μονο που τους φταιει στη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα ειναι η ΧΑ  :jerking:

συμφωνουμε αλλα ολα σε ευρω αναγονται τελικα...

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
γιατι ειμαι καθυστερημενος? αν εγω ειμαι ελληνας δεν ειναι προς το απολυτο συμφερον μου να μοιραστουμε οτι εχει τελοσπαντων αυτη η χωρα να μας προσφερει μονο οι ελληνες? αν το μοιραστουμε ολης της γης οι κολασμενοι τοτε αναγκαστηκα ο καθενας θα παρει ψιχουλα... προτιμω οι κολασμενοι της γης να μη παρουν τιποτα και ολοι οι ελληνες να παρουν τα ψυχουλα αυτα που θα εδινε στους κολασμενους ο τσιπρας οποτε τελικα οι ελληνες να παρουν τοσα ωστε να ζουν πλουσιοπαροχα.
δεν ειναι λογικη η απαντηση μου? πες μου ενα επιχειρημα γιατι με συμφερει να μοιραστουμε τους πορους με οποιον θελει να εχει λαμβανειν, ειδικα αν ειναι και ψωλαραιος που θα μας ανταγωνιστει και σε αλλα επιπεδα πχ το ερωτικο
καθυστερημενος εισαι γιατι ελπιζεις να βρεις ολα τα παραπανω που ζητας απο τους χιμπατζηδες της χ.α. που καλα καλα να μιλησουν ελληνικα δεν μπορουν τυπε και που στα δυσκολα αλληλορουφιανευονται και κλαινε σα κατι πουστρακια που τα γαμησανε και δεν τα πληρωσανε. αν παλι δεν μπορεις να το καταλαβεις τοτε απλα με επιβεβαιωνεις

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
καθυστερημενος εισαι γιατι ελπιζεις να βρεις ολα τα παραπανω που ζητας απο τους χιμπατζηδες της χ.α. που καλα καλα να μιλησουν ελληνικα δεν μπορουν τυπε και που στα δυσκολα αλληλορουφιανευονται και κλαινε σα κατι πουστρακια που τα γαμησανε και δεν τα πληρωσανε. αν παλι δεν μπορεις να το καταλαβεις τοτε απλα με επιβεβαιωνεις

προτεινε μου που αλλου να τα βρω και το σκεφτομαστε... αφου κανενας αλλος δε λεει οτι θελει να τους γαμησει ολους τους λαθρο.. ολοι λιγο πολυ αποδεχονται οτι ε αφου θελουν οι ανθρωποι να ερχονται στα μερη μας τι να κανουμε και εμεις... εγω δε το αποδεχομαι... εμενα η λογικη μου μου λεει οτι για να ερθει καποιος στα μερη μου πρωτα θα ζητησει ως ικετης την αδεια μου, μετα θα μου επιχειρηματολογησει γιατι θα εχω συμφερον να τον δεχτω και μετα αναλογα με τις ορεξεις μου αν θελω τον δεχομαι αν δε θελω τον διαολοστελνω και σε καθε περιπτωση δε μου ζηταει κανενας το λογο γιατι εξ αρχης εγω ημουν το αφεντικο αυτου του τοπου.

οποιον δω να εχει αυτη τη λογικη και τον πιστεψω οτι την εννοει θα τον στηριξω, δεν εχω κανενα φετιχ με το μιχαλολιακο... αλλα καλως η κακως αυτοι ειναι οι μονοι που λενε τα πραγματα ετσι... και διπλωματιες σε αυτο το θεμα δε χρειαζονται. αν καποιος τα πιστευει να βγει να τα πει χωρις υπεκφυγες

επισης εγω θελω και να τιμωρηθουν οι λαθρο για ολα αυτα που πηραν τοσα χρονια απο τη χωρα μου χωρις να με ρωτησουν, ολο το χρημα που εστειλαν στις χωρες τους και αρα εγω στερηθηκα, και ολα τα μουνια που πηδηξαν και αρα εγω στερηθηκα.. δε μου αρκει δηλαδη απλα μια μερα να παψουν να υπαρχουν τριγυρω  μου... θελω να τιμωρηθουν... ποιος λεει για τιμωριες? πες μου να το ριξω κ με τα 2 χερια

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
προτεινε μου που αλλου να τα βρω και το σκεφτομαστε... αφου κανενας αλλος δε λεει οτι θελει να τους γαμησει ολους τους λαθρο.. ολοι λιγο πολυ αποδεχονται οτι ε αφου θελουν οι ανθρωποι να ερχονται στα μερη μας τι να κανουμε και εμεις... εγω δε το αποδεχομαι... εμενα η λογικη μου μου λεει οτι για να ερθει καποιος στα μερη μου πρωτα θα ζητησει ως ικετης την αδεια μου, μετα θα μου επιχειρηματολογησει γιατι θα εχω συμφερον να τον δεχτω και μετα αναλογα με τις ορεξεις μου αν θελω τον δεχομαι αν δε θελω τον διαολοστελνω και σε καθε περιπτωση δε μου ζηταει κανενας το λογο γιατι εξ αρχης εγω ημουν το αφεντικο αυτου του τοπου.

οποιον δω να εχει αυτη τη λογικη και τον πιστεψω οτι την εννοει θα τον στηριξω, δεν εχω κανενα φετιχ με το μιχαλολιακο... αλλα καλως η κακως αυτοι ειναι οι μονοι που λενε τα πραγματα ετσι... και διπλωματιες σε αυτο το θεμα δε χρειαζονται. αν καποιος τα πιστευει να βγει να τα πει χωρις υπεκφυγες
καληνυχτα τυπε

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

τρομερο επιχειρημα ;) οταν βρεις ενα λογο γιατι με συμφερει να μοιραζομαι τις πλατειες μου με τους λαθροψωλαραιους νταβραντισμενους απο καθε γωνια του γαλαξια ξαναστειλε να κανουμε κουβεντα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
τρομερο επιχειρημα ;) οταν βρεις ενα λογο γιατι με συμφερει να μοιραζομαι τις πλατειες μου με τους λαθροψωλαραιους νταβραντισμενους απο καθε γωνια του γαλαξια ξαναστειλε να κανουμε κουβεντα
σου ειπα 2 πραγματακια πιο πανω για αυτους στους οποιους εναποθετεις τις ελπιδες σου και μου απαντας για πλατειες που μοιραζεσαι με λαθροψωλαραιους τυπε. και θελεις κ επιχειρηματα? με τον σκυλο μου πιο εξυπνες απαντησεις θα επαιρνα και σιγουρα θα καταλαβαινε τα απλα πραματακια που του λεω. οταν ομως το καβλι της χ.α. θα ειναι βαθια στον πατο σου μην διαμαρτυρηθεις, μονος σου το εβαλες. κουβεντα με τερμα ηλιθιους σαν εσενα δεν γινεται γιατι θα απαντανε για πλατειες και λοιπες μπαρουφες που μας αραδιασες πιο πανω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ποια αριστερά και εθνικιστές και κουραφέξαλα; Τι σημασία έχει αν κάποιοι ευαγγελίζονται τέτοια στην Ελλάδα σήμερα; Τι αποφασίζουν αυτές οι πολικές τάσεις του 20ου αιώνα σήμερα; Νικήθηκαν αμφότερες από τον φιλελευθερισμό με παγκόσμιο και ψυχρό πόλεμο. Τα αποτελέσματα μόνο με παγκόσμιο πόλεμο αλλάζουν ξανά. Εξαρτημένη μικρή υπερχρεωμένη χώρα είμαστε που κινείται στις ράγες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ. Αυτούς τους δύο τους καθορίζουν οι αγορές. Τους μετανάστες τους μαγνητίζει παγκοσμίως το οικονομικό σύστημα. Όσοι δραστηριοποιούνται και οικονομούν ωφελούνται μέγιστα από αυτούς ενώ οι άλλοι γύρω τρώνε στη μάπα τα τοξικά της διαδικασίας. Θα υπάρξει Ρόδος στον τουριστικό βιομηχανικό χάρτη την επόμενη σαιζόν αν το Μάιο διωχθούν από το νησί όλοι οι μετανάστες; Ούτε πιτόγυρο δεν παίζει να υπάρξει :2funny:  

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
σου ειπα 2 πραγματακια πιο πανω για αυτους στους οποιους εναποθετεις τις ελπιδες σου και μου απαντας για πλατειες που μοιραζεσαι με λαθροψωλαραιους τυπε. και θελεις κ επιχειρηματα? με τον σκυλο μου πιο εξυπνες απαντησεις θα επαιρνα και σιγουρα θα καταλαβαινε τα απλα πραματακια που του λεω. οταν ομως το καβλι της χ.α. θα ειναι βαθια στον πατο σου μην διαμαρτυρηθεις, μονος σου το εβαλες. κουβεντα με τερμα ηλιθιους σαν εσενα δεν γινεται γιατι θα απαντανε για πλατειες και λοιπες μπαρουφες που μας αραδιασες πιο πανω

προς το παρον το μονο καβλι που ειναι βαθια στον πατο μου ειναι της αριστερας και της βλακειας της.... οταν αρχισω να νιωθω το καβλι της δεξιας τοτε ισως κινηθω παλι προς την αριστερα.. ετσι πανε αυτα. δεν ειμαι ταγμενος πουθενα. παρα μονο στο συμφερον μου, και το συμφερον του αδερφου μου. οχι με την χριστιανικη εννοια. ουτε με την τζαμαικανη εννοια του μπρο. με την εννοια του αιματος. ο αδερφος μου, ο ξαδερφος μου, ο τελευταιος ποιοτικα και συγγενικα ξαδερφος μου ειναι πανω απο τον καλυτερο λαθροξενο. απλα. δογματικα. γιατι? γιατι ειναι αιμα μου.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Ποια αριστερά και εθνικιστές και κουραφέξαλα; Τι σημασία έχει αν κάποιοι ευαγγελίζονται τέτοια στην Ελλάδα σήμερα; Τι αποφασίζουν αυτές οι πολικές τάσεις του 20ου αιώνα σήμερα; Νικήθηκαν αμφότερες από τον φιλελευθερισμό με παγκόσμιο και ψυχρό πόλεμο. Τα αποτελέσματα μόνο με παγκόσμιο πόλεμο αλλάζουν ξανά. Εξαρτημένη μικρή υπερχρεωμένη χώρα είμαστε που κινείται στις ράγες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ. Αυτούς τους δύο τους καθορίζουν οι αγορές. Τους μετανάστες τους μαγνητίζει παγκοσμίως το οικονομικό σύστημα. Όσοι δραστηριοποιούνται και οικονομούν ωφελούνται μέγιστα από αυτούς ενώ οι άλλοι γύρω τρώνε στη μάπα τα τοξικά της διαδικασίας. Θα υπάρξει Ρόδος στον τουριστικό βιομηχανικό χάρτη την επόμενη σαιζόν αν το Μάιο διωχθούν από το νησί όλοι οι μετανάστες; Ούτε πιτόγυρο δεν παίζει να υπάρξει :2funny:  

οσοι δραστηριοποιουνται εμπορικα εκμεταλευομενοι λαθρομεταναστες οχι μονο παρανομουν αλλα ριχνουν και τους συντοπιτες τους διοτι προφανως (η καλυτερα πιθανως) ο λαθρομεταναστης θα ειναι πιο εργατικος και πιο φτηνος απο τον ντοπιο. διοτι εχει συνηθισει και θελει αλλο επιπεδο. ομως η θεση πρεπει να καλυφθει απο ντοπιο για να λειτουργησει σωστα η οικονομια και η κοινωνια. το μονο που παιζεται ειναι ο ορισμος του ντοπιου... ειναι ο ντοπιος στο νησι και μιλαμε για κλειστη νησιωτικη κοινωνια? ειναι ο ντοπιος της ελλαδας και μιλαμε για ελληνικη κοινωια? ειναι ο ντοπιοσ της ευρωπης κ μιλαμε για ευρωπαικη κοινωνια//??

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
υπαρχει σαν φημη αποδειξη για κατι τετοιο οχι
μαλλον δεν εκανε τπτ ιδιατερο στην κατοχη

εχει ενα pdf πουχει μαζεμενο πραμα
]
Φίλε θα το κατεβάσω και θα το διαβάσω με προσοχή. Πάντως το έγραψε ο Καλλιβρετάκης, που σε μια έκδοση της Βουλής που είχα διαβάσει, έγραφε τη δεύτερη εκδοχή που σου παρέθεσα. Ότι υπηρέτησε σαν πολιτικό προσωπικό σε υπηρεσία των ναζί, χωρίς στολή, για να παίρνει το μισθό του και να μην εκτίθεται, όπως οι γερμανοτσολιάδες και οι ταγματασφαλίτες. Αν γράφει κάτι διαφορετικό εδώ δεν ξέρω.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
οσοι δραστηριοποιουνται εμπορικα εκμεταλευομενοι λαθρομεταναστες οχι μονο παρανομουν αλλα ριχνουν και τους συντοπιτες τους διοτι προφανως (η καλυτερα πιθανως) ο λαθρομεταναστης θα ειναι πιο εργατικος και πιο φτηνος απο τον ντοπιο. διοτι εχει συνηθισει και θελει αλλο επιπεδο. ομως η θεση πρεπει να καλυφθει απο ντοπιο για να λειτουργησει σωστα η οικονομια και η κοινωνια. το μονο που παιζεται ειναι ο ορισμος του ντοπιου... ειναι ο ντοπιος στο νησι και μιλαμε για κλειστη νησιωτικη κοινωνια? ειναι ο ντοπιος της ελλαδας και μιλαμε για ελληνικη κοινωια? ειναι ο ντοπιοσ της ευρωπης κ μιλαμε για ευρωπαικη κοινωνια//??
οι λαθρο επειδη δεν έχετε πληρη αποψη η πλειοψηφια ΔΕΝ ερχεται γθα να δουλεψει
Ερχεται με στοχο κεντρ κ βορεια ευρωπη να πάρουν τα επιδόματα κ να καθονται
Ειναι ολοι ασυλουμ σηκερς
Οποιο αποτθχουν κ ξέμειναν ελλαδα η ιταλια που δεμ εχει λρος στιγμήν τέτοιο νομικο πλαισιο αναγκαστικα δουλεύουν
Αλλα γενικα ουδεμια σχεση εχει η λαθρομετανάστευση με αναζητηση εργασιας
Άσυλο με 700€ το. Μηνα επιδομα ψαχνουν όλοι αυτοι
Μερικοι άτυχοι ΑΝΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ στις. Νοτιες χωρες

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
οι λαθρο επειδη δεν έχετε πληρη αποψη η πλειοψηφια ΔΕΝ ερχεται γθα να δουλεψει
Ερχεται με στοχο κεντρ κ βορεια ευρωπη να πάρουν τα επιδόματα κ να καθονται
Ειναι ολοι ασυλουμ σηκερς
Οποιο αποτθχουν κ ξέμειναν ελλαδα η ιταλια που δεμ εχει λρος στιγμήν τέτοιο νομικο πλαισιο αναγκαστικα δουλεύουν
Αλλα γενικα ουδεμια σχεση εχει η λαθρομετανάστευση με αναζητηση εργασιας
Άσυλο με 700€ το. Μηνα επιδομα ψαχνουν όλοι αυτοι
Μερικοι άτυχοι ΑΝΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ στις. Νοτιες χωρες

συμφωνουμε 100% ! εγραψα αυτα που εγραψα μονο ως αντεπιχειρημα-απαντηση στον αλλον.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
προς το παρον το μονο καβλι που ειναι βαθια στον πατο μου ειναι της αριστερας και της βλακειας της.... οταν αρχισω να νιωθω το καβλι της δεξιας τοτε ισως κινηθω παλι προς την αριστερα.. ετσι πανε αυτα. δεν ειμαι ταγμενος πουθενα. παρα μονο στο συμφερον μου, και το συμφερον του αδερφου μου. οχι με την χριστιανικη εννοια. ουτε με την τζαμαικανη εννοια του μπρο. με την εννοια του αιματος. ο αδερφος μου, ο ξαδερφος μου, ο τελευταιος ποιοτικα και συγγενικα ξαδερφος μου ειναι πανω απο τον καλυτερο λαθροξενο. απλα. δογματικα. γιατι? γιατι ειναι αιμα μου.
να μην θελεις κανενα καβλι, ουτε το αριστερο που το χορτασαμε ουτε και ναζιστικο ομως,  στον πατο σου ρε τυπε δεν παιζει ? παντως το συμφερον σου/μας και την χωρα μας δεκαετιες τωρα ομοαιμοι μας τα γαμανε ασυστολα σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει. ο παγκαλος ο σιμητης ο σαμαρας κ λοιποι τετοιοι πιο πολυ μας εχουνε ζημιωσει τις ζωες απο καθε πεταμενο αραπακο η πακιστανακο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
λαθος εντελως το τελευταιο σου ποστ
Παραδοξως
Γεματη ειναι η ελλαδα απο πιταδες τυλιχτες μπαριστες κλπ
Να πεις ποιος θα μαζευιει την φραουλα στη μανωλαδα ειναι ευστοχο
Στον τουριστικο τομεα υπαρχει υπερπροσφιρα φτηνης εργασιας κι απο ντοπιους σε μεγαλο βαθμο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Κλασική βουρλοελλεϊνίδα εξομολογείται πως παραλίγο να την πατρουζόσουνε οι κονιόρδοι της Τσαμπικιάς...
η προφορα κανει λιγο κι απο κυπρο
Βουρλο κανει μπαμ... Τετοιες γεματη ειναι η χωρα
Μετα διοριζονται οι μισες και αντε βγαλε ακρη με το δημοσιο
Ασχετο αλλα λεω και τον πονο μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom