Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Ροδίτης δεν είναι δολοφόνος! Ενα παιδί ήταν λίγο πιο ζωηρό
απο τα υπόλοιπα και δυστυχώς έχαψε και το παραμύθι της νέας τάξης πως οι Αλβανοί είναι φίλοι μας... Έμπλεξε με το
δολοφονικό ένστικτο ενός λαού που μεγαλώνει με μίσος κατά του Έλληνα στο σπίτι του και με την μεταξύ τους πεποίθηση πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για παρτούζες..
Βλέποντας αντιδράσεις αριστερών εδώ μέσα και συνδυάζοντας την υποστήριξη τους προς το πρεζόνι ληστή κατά του νοικοκυραίου ανθρώπου που δεν έφτεγε σε τίποτα αρχίζω να πιστεύω πως πολλά από όσα λένε είναι καθαρή υποστήριξη σε μια δικιά τους που είχε νταλαβέρια με υπόκοσμο διότι πάλι έτσι την γαλούχησε ή αριστερή νεοταξική ελληνική κοινωνία!
Ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της κοπέλας είναι όσοι τις φύτεψαν τις αριστερες ιδέες ! Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι διότι θολώνουν τα νερά με το να μην λένε την ωμή αλήθεια , πως εδώ και δεκαετίες μας έχουν ρίξει στις γειτονιές μας δολοφόνους και ο κύκλος αίματος εκ μέρους των Αλβανών θα συνεχιστεί ..

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Την ιστορία τη γνωρίζω άριστα φίλε μου. Είναι το χόμπυ μου. Η Μεραρχία αποσύρθηκε το 1967. Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος κατέθεσε ότι του το ζήτησε ο Βανς και υπάκουσε. Όταν είχε σταλεί από τον Παπανδρέου ΗΠΑ και Βρετανία συμφώνησαν, γιατί έτσι πίστευαν ότι ο Μακάριος δε θα τη δει Κάστρο και θα καθήσει φρόνιμος. Όταν είδαν ότι ενισχύει το αίσθημα της Ένωσης και ότι ο Μακάριος δε λογικεύεται αποφάσισαν να φύγει. Κι ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε την εντολή. Τώρα ο κατ' οίκον περιορισμός αφορά δύο παραμέτρους. Η μία ότι δεν άφησε την αεροπορική βοήθεια προς την Μέιρ να χρησιμοποιήσει ελληνικά αεροδρόμια, τη στιγμή που στον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ οι Άραβες έπαιρναν φαλάγγι τους Ισραηλινούς. Οπότε αντικαταστάθηκε από τον πιο πρόθυμο Ιωαννίδη.
Εκτός αν θεωρείς οτι η εισβολή δεν θα έπρεπε να γίνει υπό τις κατάλληλες συνθήκες και θα έπρεπε να γίνει άμεσα, ενόσω ο Παπαδόπουλος δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμα και τον Τάσκα το 1970 τον έστειλαν οι Αμερικανοί.
δεν είναι το θρεντ να τα συζητήσουμε αυτα... Εγώ απορώ όμως με το πόσα ζώα κυκλοφορούν... Το λέω κ το ξαναλέω... Πήραν το θάνατο μιας κοπέλας κ το κάνανε από ρατσιστικό μέχρι πολιτικό κ φτάσαμε μέχρι κ την χούντα σε λίγο θα φταίει κ ο μέγας Αλέξανδρος που δεν έβαλε τοπογράφους να σημαδέψει τα σύνορα της κυριαρχίας του... Κ μετά μας φταίνε οι πολιτικές... Τα μούτρα μας δεν τα κοιτάμε η ημιμαθεια κ η ξερολιαση σε συνδυασμό με την πορώση κ την πόλωση στο μεγαλείο τους...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.725
Πόντοι
2.606
Ο Ροδίτης δεν είναι δολοφόνος! Ενα παιδί ήταν λίγο πιο ζωηρό
απο τα υπόλοιπα και δυστυχώς έχαψε και το παραμύθι της νέας τάξης πως οι Αλβανοί είναι φίλοι μας... Έμπλεξε με το
δολοφονικό ένστικτο ενός λαού που μεγαλώνει με μίσος κατά του Έλληνα στο σπίτι του και με την μεταξύ τους πεποίθηση πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για παρτούζες..
Βλέποντας αντιδράσεις αριστερών εδώ μέσα και συνδυάζοντας την υποστήριξη τους προς το πρεζόνι ληστή κατά του νοικοκυραίου ανθρώπου που δεν έφτεγε σε τίποτα αρχίζω να πιστεύω πως πολλά από όσα λένε είναι καθαρή υποστήριξη σε μια δικιά τους που είχε νταλαβέρια με υπόκοσμο διότι πάλι έτσι την γαλούχησε ή αριστερή νεοταξική ελληνική κοινωνία!
Ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της κοπέλας είναι όσοι τις φύτεψαν τις αριστερες ιδέες ! Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι διότι θολώνουν τα νερά με το να μην λένε την ωμή αλήθεια , πως εδώ και δεκαετίες μας έχουν ρίξει στις γειτονιές μας δολοφόνους και ο κύκλος αίματος εκ μέρους των Αλβανών θα συνεχιστεί ..
ρε συ,δεν πεταγεσαι να πα να γαμηθεις λιγακι...αντε τραβα γαμιδια με τις αποκρουστικες μαλακιες που γραφεις ολη μερα ρεταλι.....βουλωσε το παλιομαλακα ψυχανωμαλε!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ρε συ,δεν πεταγεσαι να πα να γαμηθεις λιγακι...αντε τραβα γαμιδια με τις αποκρουστικες μαλακιες που γραφεις ολη μερα ρεταλι.....βουλωσε το παλιομαλακα ψυχανωμαλε!
ο τυπος ειναι ακριβως αυτο που θελουνε τα σκουπιδια οι χρυσαυγιτες και το λενε στις συνομιλιες τους για την μαζα.να τους ψηφιζουνε για να τους γαμανε. του αρεσει ο πουτσος φαινεται

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Όταν μιλάς εσύ έτσι, σημαίνει πως είμαι σε σωστό δρόμο!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ο τυπος ειναι ακριβως αυτο που θελουνε τα σκουπιδια οι χρυσαυγιτες στις συνομιλιες τους για την μαζα.να τους ψηφιζουνε για να τους γαμανε. του αρεσει ο πουτσος φαινεται
Ούτε νεκρούς δεν σέβεστε !
Έχετε τυφλό μίσος!
Εμένα με πονάει που καταστρέφονται ζωές ανθρώπων με σκοτωμούς και φυλακίσεις διότι πιστεύουν τις εγκληματικές μαλακίες σας για αλληλέγγυα αντιμετώπιση εισαγόμενων δολοφόνων ...
Να τι παθαίνει όποιος τους ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ και όποιος ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του!
Σας πονάει το συμβάν διότι καταρρέουν μύθοι της αριστεράς γι αυτό κόπτεστε τόσο γρήγορα να το θεωρήσετε μεμονωμένο περιστατικό!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Ούτε νεκρούς δεν σέβεστε !
Έχετε τυφλό μίσος!
Εμένα με πονάει που καταστρέφονται ζωές ανθρώπων με σκοτωμούς και φυλακίσεις διότι πιστεύουν τις εγκληματικές μαλακίες σας για αλληλέγγυα αντιμετώπιση εισαγόμενων δολοφόνων ...
Να τι παθαίνει όποιος τους ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ και όποιος ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ του!
Σας πονάει το συμβάν διότι καταρρέουν μύθοι της αριστεράς γι αυτό κόπτεστε τόσο γρήγορα να το θεωρήσετε μεμονωμένο περιστατικό!
ασε τα φιλοσοφικα ρε καραγκιοζη. μισος εσυ εχεις που πριν καν μαθεις τι εγινε το εριξες στο ρατσιστικο παραληρημα. εμεις περιμεναμε να δουμε τι παιχτηκε για να μιλησουμε. πανιβλακα πανω σε μια νεκρη κοπελα βγαζεις τον οχετο σου σκατοψυχο ανθρωπακι. τιποτα δεν μας ποναει βλακα. εσενα σε ποναει ο πατος σου ομως γιατι ψηφιζεις αυτους που θελουν να σε γαμανε και στο λενε κιολας στα μουτρα, και τους ψηφιζεις. γουσταρεις καβλι στην πατουρα σου δεν ειναι κακο τυπε μη ντρεπεσαι

nontas82

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2018
Like
2.658
Πόντοι
456
facebook της αδερφης του αλβανου εχουμε ?  :think:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δεν ειναι σιγουρο αυτο για τα ΤΑ
H επικρατέστερη είναι αυτή. Η άλλη που κυκλοφορεί είναι πως ήταν πολιτικός υπάλληλος σε υπηρεσία των ναζί. Το τελικό σημείο είναι το ίδιο.
δεν είναι το θρεντ να τα συζητήσουμε αυτα... Εγώ απορώ όμως με το πόσα ζώα κυκλοφορούν... Το λέω κ το ξαναλέω... Πήραν το θάνατο μιας κοπέλας κ το κάνανε από ρατσιστικό μέχρι πολιτικό κ φτάσαμε μέχρι κ την χούντα σε λίγο θα φταίει κ ο μέγας Αλέξανδρος που δεν έβαλε τοπογράφους να σημαδέψει τα σύνορα της κυριαρχίας του... Κ μετά μας φταίνε οι πολιτικές... Τα μούτρα μας δεν τα κοιτάμε η ημιμαθεια κ η ξερολιαση σε συνδυασμό με την πορώση κ την πόλωση στο μεγαλείο τους...
Δεν ξέρω αν αυτό αφορά εμένα ή και μένα. Όπως σου προείπα σήκωσα πολλές φορές αδιάφορα τους ώμους. Και το τέρας ξέφυγε γιατί δεν το έκανα μόνον εγώ. Όπου βλέπω ρατσιστική χολή και παραλήρημα, χωρίς σεβασμό στη ζωή που χάθηκε, πλέον θα απαντάω. Χρύσανθος, Μιχαλολιάκος, Βορίδης και Παπαδόπουλος ήταν υπό κοινή πολιτική στέγη στα ΕΠΕΝίτικα χρόνια και κοινή λατρεία προς τους ναζί. Χούντα και Ναζί συγκοινωνούντα δοχεία. Απλή αλήθεια. Και μακάρι κάποια στιγμή να αποφασίσει ο Μητσοτάκης ότι πρέπει να σταθεί δυναμικά απέναντί τους.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ο τυπος ειναι ακριβως αυτο που θελουνε τα σκουπιδια οι χρυσαυγιτες και το λενε στις συνομιλιες τους για την μαζα.να τους ψηφιζουνε για να τους γαμανε. του αρεσει ο πουτσος φαινεται

ολοι οι πολιτικοι χρειαζονται μια κρισιμη μαζα για να εκλεγουν, οταν ο πληθυσμος της χωρας ειναι κυριως βλακες τοτε αρκει να προσελκυσουν τους βλακες και εκλεχθηκαν. και ο τσιπρας το ιδιο εκανε, προελκυσε τους βλακες που πιστεψαν στην ελπιδα και στις βλακειες του περι προγραμματος θεσαλλονικης και τελικα αφου τον ψηφισαν τι εκανε? τους - μας γαμησε και μας γαμαει (λαθρο, μακεδονιες, φοροι, πληστηριασμοι κτλπ κτλπ). με τον βλακα δε θα κανεις καμια συζητιση. απλα θα τον ψησεις να σε ψηφισει και μετα θα κανεις το δικο σου. το θεμα ειναι οτι το 'δικο του' του τσιπρα περιλαμβανει βοηθεια σε καθε πικραμενο απανταχου της γης ενω το 'δικο του' τους της ΧΑ περιλαμβανει πουτσα στους παντες εκτως (?) των ελληνων.
αν το εκτως το εννοουν οντως εγω προτιμω 1000000 φορες τους δευτερους αφου ειμαι ελληνας και αρα καθε ευρω που θα δοσει ο καθε τσιπρας σε καποιον που δεν ειναι ελληνας θα το στερθηω εγω, η θα πρεπει να το ξοδεψω και εγω για να ανταγωνιστω την αγοραστικη δυναμη του μουσαφιρη του τσιπρα

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
204
Πόντοι
21
Κλασική βουρλοελλεϊνίδα εξομολογείται πως παραλίγο να την πατρουζόσουνε οι κονιόρδοι της Τσαμπικιάς...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ζώντας στο νησί ήξερα κάτι παραπάνω και βέβαια έπεσα 100% μέσα..Όσοι απο τους αναγνώστες ακολουθήσουν τα γραφόμενά μου γλιτώνουν απο αχρείαστες επικίνδυνες καταστάσεις!Δεν είμαι κομματοποιημένος !Το μόνο που προσπαθώ να περάσω είναι ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Αν μας άκουγε ο πιτςιρικας Ροδίτης τώρα θα έκανε τη ζωή του και κανένας δεν θα τον εξέθετε έτσι!
Αν θελετε να ακολουθήσετε τις συμβουλές των πούστιδων της αριστεράς γίνετε ...ζακ και κάντε παρέα με κάθε αλλοδαπό με κουλτούρες που το έγκλημα είναι αποδεκτό στις κοινωνίες τους!
Επιλογές είναι όλα!

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
ολοι οι πολιτικοι χρειαζονται μια κρισιμη μαζα για να εκλεγουν, οταν ο πληθυσμος της χωρας ειναι κυριως βλακες τοτε αρκει να προσελκυσουν τους βλακες και εκλεχθηκαν. και ο τσιπρας το ιδιο εκανε, προελκυσε τους βλακες που πιστεψαν στην ελπιδα και στις βλακειες του περι προγραμματος θεσαλλονικης και τελικα αφου τον ψηφισαν τι εκανε? τους - μας γαμησε και μας γαμαει (λαθρο, μακεδονιες, φοροι, πληστηριασμοι κτλπ κτλπ). με τον βλακα δε θα κανεις καμια συζητιση. απλα θα τον ψησεις να σε ψηφισει και μετα θα κανεις το δικο σου. το θεμα ειναι οτι το 'δικο του' του τσιπρα περιλαμβανει βοηθεια σε καθε πικραμενο απανταχου της γης ενω το 'δικο του' τους της ΧΑ περιλαμβανει πουτσα στους παντες εκτως (?) των ελληνων.
αν το εκτως το εννοουν οντως εγω προτιμω 1000000 φορες τους δευτερους αφου ειμαι ελληνας και αρα καθε ευρω που θα δοσει ο καθε τσιπρας σε καποιον που δεν ειναι ελληνας θα το στερθηω εγω, η θα πρεπει να το ξοδεψω και εγω για να ανταγωνιστω την αγοραστικη δυναμη του μουσαφιρη του τσιπρα
τυπε ο τσιπρας ομως παροτι τεραστιος απατεωνισκος, ποτε δεν δηλωνε οπως τα τσουτσεκια της χ.α. η ελλαδα μονο στους ελληνες, ολα για τους ελληνες (φραγκα δουλειες κλπ) και πατριωτης κ εθνικιστης και η ελλαδα πανω απολα, αλλα εχουμε τιγκα αλβανους στο "κινημα" για να δερνουμε (αλλα τον πανιβλακα πιο πανω οι αλβανοι τον χαλανε, αν ειναι στην χ.α. κανει τουμπεκι). οι χρυσαυγιτες μας το παιζανε τετοια τσουσοπαλικαρα και οταν μπηκε το αυγο στον πατο αρχισανε τα κλαματα στην βουλη και στους ανακριτες και αποτι φαινεται τους "αγαπημενους" τους ελληνες τους βλεπουνε σαν μαζα η οποιοα ειναι πουτανα και πρεπει να τους ψηφιζει και αυτοι να την γαμανε (δηλωσεις δεβελεκου απο τα πρωτοτσουτσοπαλικαρα του βοθρου). τωρα αν απο τη μια πιστευεις τον τσιπρα και τον ψηφιζεις εισαι σιγουρα βλακας, αλλα απο την αλλη αν ψηφιζεις χ.α. μετα απο ολα αυτα που εχουμε δει και ακουσει τοτε εισαι σιγουρα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Κλασική βουρλοελλεϊνίδα εξομολογείται πως παραλίγο να την πατρουζόσουνε οι κονιόρδοι της Τσαμπικιάς...
ποποπο τι παρταλι ειναι αυτο. θα την ειχα φυτεψει το μικροφωνο στο λαρυγγι

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
τυπε ο τσιπρας ομως παροτι τεραστιος απατεωνισκος, ποτε δεν δηλωνε οπως τα τσουτσεκια της χ.α. η ελλαδα μονο στους ελληνες, ολα για τους ελληνες (φραγκα δουλειες κλπ) και πατριωτης κ εθνικιστης και η ελλαδα πανω απολα, αλλα εχουμε τιγκα αλβανους στο "κινημα" για να δερνουμε (αλλα τον πανιβλακα πιο πανω οι αλβανοι τον χαλανε, αν ειναι στην χ.α. κανει τουμπεκι). οι χρυσαυγιτες μας το παιζανε τετοια τσουσοπαλικαρα και οταν μπηκε το αυγο στον πατο αρχισανε τα κλαματα στην βουλη και στους ανακριτες και αποτι φαινεται τους "αγαπημενους" τους ελληνες τους βλεπουνε σαν μαζα η οποιοα ειναι πουτανα και πρεπει να τους ψηφιζει και αυτοι να την γαμανε (δηλωσεις δεβελεκου απο τα πρωτοτσουτσοπαλικαρα του βοθρου). τωρα αν απο τη μια πιστευεις τον τσιπρα και τον ψηφιζεις εισαι σιγουρα βλακας, αλλα απο την αλλη αν ψηφιζεις χ.α. μετα απο ολα αυτα που εχουμε δει και ακουσει τοτε εισαι σιγουρα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΚΑΣ

εγω προτιμω καποιον να δηλωνει η ελλαδα στους ελληνες και δεχομαστε μονο λαθρογυναικες για πηδημα ακομα κ αν χρειαζεται να εχει αλλοδαπους υπαλληλους που κανουν τις βρωμοδουλειες παρα να λεει η ελλαδα ειναι για ολους και ολοι ειναι ευπροσδεκτοι να κουβαλησουν τα BBC's τους εδω περα να μας γλεντανε και να τους στηριζει κιολας με οτι τροπο μπορει. η ΧΑ ειναι το αναγκαιο κακο ας πουμε. η χημειοθεραπεια που ΙΣΩΣ σε γλυτωσει απτον καρκινο. ο τσιπρας και γενικα η αριστερα κ τα ανοιχτα συνορα ειναι Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
317
Πόντοι
26
H επικρατέστερη είναι αυτή. Η άλλη που κυκλοφορεί είναι πως ήταν πολιτικός υπάλληλος σε υπηρεσία των ναζί. Το τελικό σημείο είναι το ίδιο.

υπαρχει σαν φημη αποδειξη για κατι τετοιο οχι
μαλλον δεν εκανε τπτ ιδιατερο στην κατοχη

εχει ενα pdf πουχει μαζεμενο πραμα

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
εγω προτιμω καποιον να δηλωνει η ελλαδα στους ελληνες και δεχομαστε μονο λαθρογυναικες για πηδημα ακομα κ αν χρειαζεται να εχει αλλοδαπους υπαλληλους που κανουν τις βρωμοδουλειες παρα να λεει η ελλαδα ειναι για ολους και ολοι ειναι ευπροσδεκτοι να κουβαλησουν τα BBC's τους εδω περα να μας γλεντανε και να τους στηριζει κιολας με οτι τροπο μπορει. η ΧΑ ειναι το αναγκαιο κακο ας πουμε. η χημειοθεραπεια που ΙΣΩΣ σε γλυτωσει απτον καρκινο. ο τσιπρας και γενικα η αριστερα κ τα ανοιχτα συνορα ειναι Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
τυπε αν μετα απο αυτα που εχουμε δει τα τελευταια χρονια και που αποδεικνυουν οτι τσιπρας και χ.α. ειναι το ιδιο ψευτες και τσουτσεκια απλα απευθυνονται σε διαφορετικου τυπου προβατα ο καθενας,  αυτη ειναι η απαντηση σου καλυτερα τραβα αυτοκτονα. και σου μιλαω σοβαρα εισαι ανιατη περιπτωση καθυστερημενου κ εσυ

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
επισης οτι η μαζα ειναι σαν πουτανα και παει με τον δυνατοτερο, η με αυτον  που τελοσπαντων φαινεται δυνατοτερος ειναι ενα γεγονος... πχ τοσα χρονια στα πανεπιστημια η αριστερα ηταν πρακτικα οι μονοι που φαινοντουσαν, οι μονοι που εσκουζαν, οι μονοι νταηδες γενικα που διεκοπταν μαθηματα και ξεκιναγαν καταληψεις και δε τους την ελεγε κανεις, οποτε ουσιαστικα ηταν οι μονοι "δυνατοι" οποτε ως αποτελεσμα αυτου η μαζες των νεων στα πανεπιστημια αρχισαν να προσεταιριζονται την κουλτουρα της και σιγα σιγα και τις ιδεες της. ναι λοιπον η μαζα ειναι πουτανα που παει με τον δυνατο. αν οι δυνατοι ειναι για 10 χρονια η ΧΑ θα δεις οτι ολοι οι νεοι θα γινουν χρυσαυγιτες. αλλα τοτε υπαρχει προβλημα ετσι? οταν ειναι αριστεροι ολα καλα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.843
Πόντοι
6.515
'δικο του' του τσιπρα περιλαμβανει βοηθεια σε καθε πικραμενο απανταχου της γης ενω το 'δικο του' τους της ΧΑ περιλαμβανει πουτσα στους παντες εκτως (?) των ελληνων.

δεν ειναι μονο τα ευρω τυπε, ειναι τα δωματια στα νοσοκομεια που εχει χρυσοπληρωσει ο ελληνας ασφαλισμενος και δεν βρισκει κρεββατι γιατι ειναι οι απροσκλητοι τζαμπε

ειναι τα ΕΚΑΒ που δεν εχουν χρονο να πανε στο χωριο στον ελληνα γιατι μαζευουν τα μουσλιμ που μαχαιρωνονται

ειναι η αστυνομια που δεν εχει δυνατοτητα να σε καλυψει αφου πρεπει κατα εκατονταδες να φυλαξει, να κατασβεσει τις φωτιες μυτιληνη και αλλου

Αλλα που να τα καταλαβουν αυτα καποιοι ανεγκεφαλοι εδω μεσα που το μονο που τους φταιει στη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα ειναι η ΧΑ  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom