Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
να μην θελεις κανενα καβλι, ουτε το αριστερο που το χορτασαμε ουτε και ναζιστικο ομως,  στον πατο σου ρε τυπε δεν παιζει ? παντως το συμφερον σου/μας και την χωρα μας δεκαετιες τωρα ομοαιμοι μας τα γαμανε ασυστολα σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει. ο παγκαλος ο σιμητης ο σαμαρας κ λοιποι τετοιοι πιο πολυ μας εχουνε ζημιωσει τις ζωες απο καθε πεταμενο αραπακο η πακιστανακο

μεμονωμενα προφανως 1 παγκαλος 1 σημητης 1 σαμαρας μας εχουν ζημιωσει περισοστερο απο 1 πακιστανο, 1 νιγηριανο κ 1 αραβα. (παιζεται, δεν εχω αποψη επι οολων των πεπραγμενων τους αλλα για να κανουμε την κουβεντα δεχομαι οτι ειναι ζημιαριδες)...

ομως οταν υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες απτους δευτερους, και αλλα δισεκατομυρια που περιμενουν να ερθουν υπο τις καταλληλες συνθηκες, οταν αυτοι θα γενανε και θα αναπαραγονται, οταν για να αναπαραχθουν κυνηγουν τις ιδιες γκομενες που κυνηγαω και εγω (και δε σου πεφτει κανενας λογος γιατι κυνηγαω κ εγω τις ιδιες, ας πουμε οτι ειναι θεμα γουστου) ε τοτε προτιμω 1 σημιτη παγκαλο σαμαρα να μου βαζουν λιγο χερι στην τσεπη που και που (επαναλαμβανω παιζεται διοτι με ορισμενα πεπραγμενα τους συμφωνω) παρα εκατομυρια λαθρομεταναστες να μου βαζουν χερι στη ζωη καθημερινα με το να δυσκολευομαι να βρω γκομενα, δουλεια, θεση στο παγκακι της πλατειας κτλπ κτλπ.

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
193
Πόντοι
1
η προφορα κανει λιγο κι απο κυπρο
Βουρλο κανει μπαμ... Τετοιες γεματη ειναι η χωρα
Μετα διοριζονται οι μισες και αντε βγαλε ακρη με το δημοσιο
Ασχετο αλλα λεω και τον πονο μου
Ακούγεσαι πληγωμένος τύπε...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Θα υπάρξει Ρόδος στον τουριστικό βιομηχανικό χάρτη την επόμενη σαιζόν αν το Μάιο διωχθούν από το νησί όλοι οι μετανάστες; Ούτε πιτόγυρο δεν παίζει να υπάρξει :2funny:  
Αγαπητε "βανάκια" όπως σας είχα πει κάποτε άθελα αλλά καλοπροαίρετα  :hi: ...(αν και στο site μας πλέον ηχεί αρνητικά λόγω του γνωστού μέλους..)
Χωρίς τους μετανάστες η Ρόδος θα τα κατάφερνε όπως πριν το 90 που ήταν πολύ ψηλά ! Οι μετανάστες συνέβαλαν στο να γίνουν αυτοί που τότε ήταν πλούσιοι ...ακόμα πλουσιότεροι!

Κατα τα άλλα
Αυτοί που κινούν τα νήματα παγκοσμίως φροντίζουν να έχουν και τους ανάλογους που θα τα εξυπηρετούν , γι αυτό βλέπουμε π.χ στην Ουκρανία να κάνουν "άκροδεξιοί" ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνουν εδώ "αριστεροί"...
Νομίζω όμως πως η Ελλάδα πέρα απο μια ακόμα υπερχρεωμένη χώρα για ΕΕ και ΗΠΑ είναι και ένα σύμβολο που αν το κερδίσουν οι νεοταξίτες θα είναι ισχυρή νίκη στο γόητρό τους!Γι αυτό έχουν πέσει πάνω στην ιστορία και τους συντελεστές αλλοίωσης  με τόση μανία !
Αλλά πρέπει να έχουν εκπλαγεί και οι ίδιοι με την ευκολία με την οποία τα καταφέρνουν όλα !Περίμεναν μεγαλύτερες αντιστάσεις...
Μας υπέρτίμησαν διότι αλλιώς φαινόμαστε προς τα έξω ενώ μέσα βλέπεις τι γίνεται ακόμα και μέσα σε ένα φόρουμ...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
συμφωνουμε 100% ! εγραψα αυτα που εγραψα μονο ως αντεπιχειρημα-απαντηση στον αλλον.

Για Αλβανούς εργαζόμενους κυρίως μιλάμε στην Ρόδο. Όχι για μεσανατολικές ροές του Ερντογάν. Αυτοί είναι άχρηστοι για εργοδοσία υπηρεσιών στην Ευρώπη. Μπελάς είναι για αυτό κλείσανε όλες οι πόρτες η μία μετά την άλλη. Μπορεί να κάναν για εργοστάσια στην Αγροτική Κίνα και στην Μαλαισία και στις Ινδίες ξέρω γω αλλά και για εκεί να τους φορτώνανε σε κανά καράβι έχουν πολύ πληθυσμό άθλιο εκεί ήδη για τέτοια και κλάιν. Το μόνο τους καλό είναι να γυρίσουν στην Μέση Ανατολή. Υποφέρουν και αυτοί ενοχλούν και άλλους. Οι Αλβανοί είναι οι Ελβετικοί σουγιάδες της ΕΕ. Παίζουν από τράφικιν γυναικών έως και μπάλα στα γήπεδα. Για αυτό φαίνεται τους έχει έδρα η Ελβετία. Εξυπερετούν ναούμ.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
Ο Ροδίτης δεν είναι δολοφόνος! Ενα παιδί ήταν λίγο πιο ζωηρό
απο τα υπόλοιπα και δυστυχώς έχαψε και το παραμύθι της νέας τάξης πως οι Αλβανοί είναι φίλοι μας... Έμπλεξε με το
δολοφονικό ένστικτο ενός λαού που μεγαλώνει με μίσος κατά του Έλληνα στο σπίτι του και με την μεταξύ τους πεποίθηση πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για παρτούζες..
Βλέποντας αντιδράσεις αριστερών εδώ μέσα και συνδυάζοντας την υποστήριξη τους προς το πρεζόνι ληστή κατά του νοικοκυραίου ανθρώπου που δεν έφτεγε σε τίποτα αρχίζω να πιστεύω πως πολλά από όσα λένε είναι καθαρή υποστήριξη σε μια δικιά τους που είχε νταλαβέρια με υπόκοσμο διότι πάλι έτσι την γαλούχησε ή αριστερή νεοταξική ελληνική κοινωνία!
Ηθικοί αυτουργοί του θανάτου της κοπέλας είναι όσοι τις φύτεψαν τις αριστερες ιδέες ! Οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι διότι θολώνουν τα νερά με το να μην λένε την ωμή αλήθεια , πως εδώ και δεκαετίες μας έχουν ρίξει στις γειτονιές μας δολοφόνους και ο κύκλος αίματος εκ μέρους των Αλβανών θα συνεχιστεί ..

καλα ολα αυτα αλλα η επισημη ιστορια, μεχρι στιγμης, λεει οτι ο Αλβανος την ηξερε (και την πηδαγε), ο Αλβανος την πηδηξε κι εκεινο το βραδυ (γιαυτο και ηταν γυμνη) και η στραβη εγινε οταν πηγε να χωθει ο Ελληνας

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
λαθος εντελως το τελευταιο σου ποστ
Παραδοξως
Γεματη ειναι η ελλαδα απο πιταδες τυλιχτες μπαριστες κλπ
Να πεις ποιος θα μαζευιει την φραουλα στη μανωλαδα ειναι ευστοχο
Στον τουριστικο τομεα υπαρχει υπερπροσφιρα φτηνης εργασιας κι απο ντοπιους σε μεγαλο βαθμο

Διώξε το Μάη όλους εκτός Ελλήνων απο Ρόδο και να δούμε αν θα υπάρχει έστω και πιτόγυρο τον Ιούνιο ήταν πολύ συγκεκριμένα το επιχείρημα.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
καλα ολα αυτα αλλα η επισημη ιστορια, μεχρι στιγμης, λεει οτι ο Αλβανος την ηξερε (και την πηδαγε), ο Αλβανος την πηδηξε κι εκεινο το βραδυ (γιαυτο και ηταν γυμνη) και η στραβη εγινε οταν πηγε να χωθει ο Ελληνας
o 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Οπως λέει ο 19χρονος Αλβανος η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

που ειναι ο αστυνομος σαινης να μας μιλησει για την αθωοτητα του κακομοιρου αθωοου ελληνοπουλου τον οποιον παρεσυρε ο αλβαναρας στην παρανομια?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445

"Στο σπίτι, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία συνευρέθηκε ερωτικά με την Ελένη, ενώ κάποια στιγμή ο Έλληνας που ήταν παρών ζήτησε να κάνει κάτι γεγονός που η 21χρονη αρνήθηκε."

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Χωρίς τους μετανάστες η Ρόδος θα τα κατάφερνε όπως πριν το 90 που ήταν πολύ ψηλά ! Οι μετανάστες συνέβαλαν στο να γίνουν αυτοί που τότε ήταν πλούσιοι ...ακόμα πλουσιότεροι!

Αυτό ακριβώς είναι ο σκοπός του καπιταλισμού, να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι, δεν είναι παράδοξο το αποτέλεσμα. Πόσα κεφάλια τουρίστες κινούσε το νησί πριν το 1990 και πόσα το 2018; Για να πας πίσω εκεί πρέπει να ανταγωνιστείς με επιτυχία τν Τουρκία του 2018 απέναντι ας πούμε, με τα μέσα του τότε.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
καλα δεν ειναι μονο το τι λεει ο Αλβανος, ειναι και το τι λενε γυρω γυρω. Η επισημη ιστορια ειναι οτι η μικρη ηταν fwb φαση με τον Αλβανο.
+ οτι ο Ελληνας ηταν γνωστος χαπακιας αναβολικαριος, με τις γνωστες συνεπειες (ευεξαπτος κλπ)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.339
Πόντοι
5.506
προτεινε μου που αλλου να τα βρω και το σκεφτομαστε... αφου κανενας αλλος δε λεει οτι θελει να τους γαμησει ολους τους λαθρο.. ολοι λιγο πολυ αποδεχονται οτι ε αφου θελουν οι ανθρωποι να ερχονται στα μερη μας τι να κανουμε και εμεις... εγω δε το αποδεχομαι... εμενα η λογικη μου μου λεει οτι για να ερθει καποιος στα μερη μου πρωτα θα ζητησει ως ικετης την αδεια μου, μετα θα μου επιχειρηματολογησει γιατι θα εχω συμφερον να τον δεχτω και μετα αναλογα με τις ορεξεις μου αν θελω τον δεχομαι αν δε θελω τον διαολοστελνω και σε καθε περιπτωση δε μου ζηταει κανενας το λογο γιατι εξ αρχης εγω ημουν το αφεντικο αυτου του τοπου.

οποιον δω να εχει αυτη τη λογικη και τον πιστεψω οτι την εννοει θα τον στηριξω, δεν εχω κανενα φετιχ με το μιχαλολιακο... αλλα καλως η κακως αυτοι ειναι οι μονοι που λενε τα πραγματα ετσι... και διπλωματιες σε αυτο το θεμα δε χρειαζονται. αν καποιος τα πιστευει να βγει να τα πει χωρις υπεκφυγες

επισης εγω θελω και να τιμωρηθουν οι λαθρο για ολα αυτα που πηραν τοσα χρονια απο τη χωρα μου χωρις να με ρωτησουν, ολο το χρημα που εστειλαν στις χωρες τους και αρα εγω στερηθηκα, και ολα τα μουνια που πηδηξαν και αρα εγω στερηθηκα.. δε μου αρκει δηλαδη απλα μια μερα να παψουν να υπαρχουν τριγυρω  μου... θελω να τιμωρηθουν... ποιος λεει για τιμωριες? πες μου να το ριξω κ με τα 2 χερια

Τύπε, έλα γρήγορα στην πραγματικότητα αλλιώς θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στη ζωή σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.339
Πόντοι
5.506
να μην θελεις κανενα καβλι, ουτε το αριστερο που το χορτασαμε ουτε και ναζιστικο ομως,  στον πατο σου ρε τυπε δεν παιζει ? παντως το συμφερον σου/μας και την χωρα μας δεκαετιες τωρα ομοαιμοι μας τα γαμανε ασυστολα σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει. ο παγκαλος ο σιμητης ο σαμαρας κ λοιποι τετοιοι πιο πολυ μας εχουνε ζημιωσει τις ζωες απο καθε πεταμενο αραπακο η πακιστανακο

Ο Σαμαράς πότε ρε τύπε;

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Τύπε, έλα γρήγορα στην πραγματικότητα αλλιώς θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στη ζωή σου.

προτιμω να αλλαξω την πραγματικοτητα... αυτο δε λεε κ η αριστερα? ενας αλλος κοσμος ειναι εφικτος ;)

εγω δεν θελω να αισθανομαι υποχειριο στις ορεξεις του καθε τσιπρα της καθε μερκελ η του καθε σορος. οποιος δεν εχει προβλημα μπορει να "ελθει γρηγορα στην πραγματικοτητα" και να συνεχισει να κοιμαται τον υπνο του δικαιου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.339
Πόντοι
5.506
o 19χρονος υποστηρίζει ότι ο 21χρονος Ροδίτης εκνευρίστηκε καθώς η Ελένη Τοπαλούδη δεν υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις του και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Οπως λέει ο 19χρονος Αλβανος η νεαρή τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και το ίδιο προέτρεπε και εκείνος αλλά ο 21χρονος τον πίεσε να την πετάξουν στα βράχια ζωντανή.

Τα αποσπάσματα της ομολογίας του 19χρονου Αλβανού όπως προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» πραγματικά συγκλονίζουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

που ειναι ο αστυνομος σαινης να μας μιλησει για την αθωοτητα του κακομοιρου αθωοου ελληνοπουλου τον οποιον παρεσυρε ο αλβαναρας στην παρανομια?

Καλά τώρα, μην παίρνεις 100% και τα λόγια του Αλβανού, τώρα παίζεται το ποιός θα σώσει το τομάρι του. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και ακριβώς τα αντίθετα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.339
Πόντοι
5.506
ελα τωρα σου θιξαμε το ιερο τοτεμ? κ αυτος απο αντιμνημονιακος εγινε μνημονιακος με το που πηρε την καρεκλα ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας τυπε ..

Όχι απλά με ενοχλεί το τσουβάλιασμα. Να μου πεις για το 2009-2014, να μου πεις για τα σκατά του πασοκ, μαζί σου, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος ήταν η πιο επαρκής κυβέρνηση τα τελευταία 35 χρόνια. Όσο για το αντιμνημονιακός-μνημονιακός κάνεις λάθος.

leggoro

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
64
Πόντοι
16
Καλά τώρα, μην παίρνεις 100% και τα λόγια του Αλβανού, τώρα παίζεται το ποιός θα σώσει το τομάρι του. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και ακριβώς τα αντίθετα.
o αλβαναρας την εβαζε στην τελικη με τη συγκαταθεση της.. το πραμα αποτι φαινεται στραβωσε οταν χωθηκε στην φαση το αθωο ελληνοπουλο.. ασε που ο αλβαναρας δεν ητανε απο "καλη οικογενεια του νησιου" για να φοβηθει μη χαλασει το ονομα του.. βεβαια με τα φραγκα που εχει ο ενας κ δν εχει ο αλλος πολλα μπορουν να αλλαξουνε τις επομενες μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom