να μην θελεις κανενα καβλι, ουτε το αριστερο που το χορτασαμε ουτε και ναζιστικο ομως, στον πατο σου ρε τυπε δεν παιζει ? παντως το συμφερον σου/μας και την χωρα μας δεκαετιες τωρα ομοαιμοι μας τα γαμανε ασυστολα σε περιπτωση που σου εχει διαφυγει. ο παγκαλος ο σιμητης ο σαμαρας κ λοιποι τετοιοι πιο πολυ μας εχουνε ζημιωσει τις ζωες απο καθε πεταμενο αραπακο η πακιστανακο
μεμονωμενα προφανως 1 παγκαλος 1 σημητης 1 σαμαρας μας εχουν ζημιωσει περισοστερο απο 1 πακιστανο, 1 νιγηριανο κ 1 αραβα. (παιζεται, δεν εχω αποψη επι οολων των πεπραγμενων τους αλλα για να κανουμε την κουβεντα δεχομαι οτι ειναι ζημιαριδες)...
ομως οταν υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες απτους δευτερους, και αλλα δισεκατομυρια που περιμενουν να ερθουν υπο τις καταλληλες συνθηκες, οταν αυτοι θα γενανε και θα αναπαραγονται, οταν για να αναπαραχθουν κυνηγουν τις ιδιες γκομενες που κυνηγαω και εγω (και δε σου πεφτει κανενας λογος γιατι κυνηγαω κ εγω τις ιδιες, ας πουμε οτι ειναι θεμα γουστου) ε τοτε προτιμω 1 σημιτη παγκαλο σαμαρα να μου βαζουν λιγο χερι στην τσεπη που και που (επαναλαμβανω παιζεται διοτι με ορισμενα πεπραγμενα τους συμφωνω) παρα εκατομυρια λαθρομεταναστες να μου βαζουν χερι στη ζωη καθημερινα με το να δυσκολευομαι να βρω γκομενα, δουλεια, θεση στο παγκακι της πλατειας κτλπ κτλπ.