Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Ρε αφήστε τις μαλακιες για αθώες περιστερες.. Μικρό παιδί ήταν το καημένο, ποιος δεν έχει κάνει μαλακιες στα 20 του?

Δηλαδή με τη δική σας λογική :

1. Όποιος στα 20 γαμησε ακαπελα μια τουρίστρια ένα βράδυ αξίζει να κολλήσει ΗΙV?

2. Όποιος πάνω στις καυλες της ηλικίας του καβαλουσε χωρίς κράνος και έκανε και καμιά σούζα, αξίζει να στουκαρει σε κολώνα και να μείνει φυτό?

κλπ

Σοβαρευτείτε ρε τύποι

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Επίσης, να μην ξεχάσω να ευχηθώ οδυνηρό ψόφο στους γαμοσπιτους συνηγορους των δολοφόνων.

Γαμημενοι καραγκιόζηδες στους γιατρούς να τα φάτε και ελπίζω να πέσετε σε γιατρούς αντίστοιχων ικανοτήτων με τις δικές σας.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Στο ερώτημα ποιός σκότωσε τη κοπέλα ,δηλαδή ποιός κατάφερε τα πρώτα χτυπήματα διότι η ευθύνη της δολοφονίας ανήκει  και στους δύο και πολύ σωστά δικάστηκαν, θα προσπαθήσω να δώσω μια διάσταση που μόνο εδώ μπορεί να δωθεί !  Υπάρχει  μια ηθική ευθύνη που πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη και κυρίως όσοι νουθετούμε μικρότερους ή μας έχουν σαν πρότυπα!
Όσοι ξέρουν από πραγματικές παρτούζες και όχι από τα gangbang του ίντερνετ,  γνωρίζουν καλά πως αυτός που φέρνει τη κοπέλα στους φίλους του ή γνωστούς του , είναι και αυτός που έχει την ..άτυπη ευθύνη αν κάποιος από τα άλλα μέλη ξεφύγει και κάνει κάτι που ενοχλεί τη κοπέλα! Είναι αυτός που εμπιστεύεται η κάθε κοπέλα για να είναι υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής!
Στη προκειμένη περίπτωση είναι σαφές πως τον άλλο τον επέλεξε ο Αλβανός! Αυτός έπρεπε να είχε τη κοπέλα υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής μιας και αυτή για αυτόν βγήκε από το σπίτι και αυτός ήταν ο άτυπος "εγγυητής" πως θα γυρίσει πισω χωρίς να της συμβεί το παραμικρό ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ!
Έλα όμως που η κοπέλα βγήκε με τον ΛΥΚΟ να την φιλάει από το ...πιτμπουλ ... Δεν θα εξετάσω ποιός τη χτύπησε πρώτος αλλά το γιατί ο "αρχηγός" δεν τη προστάτευσε!
Και εδώ μπαίνει η ευθύνη της Ράτσας του ...προστάτη !  Μεγαλωμένος σε οικογένεια που θεωρεί αυθαίρετα τον εαυτό της καταπιεσμένο ενώ αυτοί σύμφωνα με την αδερφή του είναι καλοί άνθρωποι , τρέφουν μικρό σεβασμό για τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους της! Τυπική αλβανική συμπεριφορά που διακατέχει το 99% από τους χειρότερους μέχρι τους καλύτερους!
Για εμένα αν η οικογένεια της Τοπαλούδη ήταν σοβαρή έπρεπε να πέσει πάνω του από την αρχή και να του ζητάει ευθύνες γιατί δεν προστάτευσε το κορίτσι! Αλλά το αριστερό υπόβαθρο της οικογένειας τους εμποδίζει να κάνουν τέτοιο διαχωρισμό!
Όσο για τον Ροδίτη είναι  αξιοθρήνητος από κάθε πλευρά .. Είτε χτύπησε πρώτος που δεν νομίζω είτε όχι όφειλε να προστατεύσει τη συμπατριώτησά του από τον Αλβανό..Αλλά αν η παιδεία του είναι να κάνει παρέα μαζί του, τι να περιμένεις...
Πείτε με ακραίο, ρατσιστή , φυλετιστή, φασίστα , ακροδεξιό και ότι άλλο θέλετε αλλά είναι υποχρέωσή μου να πώ σε  όποιον λαμβάνει σοβαρά τα γραφόμενά μου να μείνει μακριά από αυτή τη Ράτσα με κάθε τρόπο και αδιακρίτως! Μην ψάξετε να βρείτε το 1% των ακομπλεξάριστων προς τη χώρα μας ! Δεν αξίζει ο κίνδυνος!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρε αφήστε τις μαλακιες για αθώες περιστερες.. Μικρό παιδί ήταν το καημένο, ποιος δεν έχει κάνει μαλακιες στα 20 του?

1. Όποιος στα 20 γαμησε ακαπελα μια τουρίστρια ένα βράδυ αξίζει να κολλήσει ΗΙV?

2. Όποιος πάνω στις καυλες της ηλικίας του καβαλουσε χωρίς κράνος και έκανε και καμιά σούζα, αξίζει να στουκαρει σε κολώνα και να μείνει φυτό?

κλπ

Σοβαρευτείτε ρε τύποι

1. Ναι
2. Ναι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Εχουμε σκεφτει κ το γεγονος καποιου να μν του εκανε κου κου κ να τον προσεβαλε?

Οχι να του ειπε οτι την εχει μικρη να μν του σηκωθηκε του τυπου να τα πηρε κ να την εσπασε στο ξυλο.

Αβυσσος δεν θα μαθουμε ποτε τι εγινε πραγματικα
οφειλε το δικαστηριο να μαθει αλλα η ανικανοτητα των δικαστων και εισαγγελεων ππροσπαθησε να κρυφτει ισω απο τα παχυα λογια της εισαγγελεως

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πείτε με ακραίο, ρατσιστή , φυλετιστή, φασίστα , ακροδεξιό και ότι άλλο θέλετε αλλά είναι υποχρέωσή μου να πώ σε  όποιον λαμβάνει σοβαρά τα γραφόμενά μου να μείνει μακριά από αυτή τη Ράτσα με κάθε τρόπο και αδιακρίτως! Μην ψάξετε να βρείτε το 1% των ακομπλεξάριστων προς τη χώρα μας ! Δεν αξίζει ο κίνδυνος!

Αυτά στις ελλεεϊνίδες πες τα που γαμιούνται μαζί τους

Εμεις έτσι κι αλλιώς τους ξέρουμε τί είναι

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Στο ερώτημα ποιός σκότωσε τη κοπέλα ,δηλαδή ποιός κατάφερε τα πρώτα χτυπήματα διότι η ευθύνη της δολοφονίας ανήκει  και στους δύο και πολύ σωστά δικάστηκαν, θα προσπαθήσω να δώσω μια διάσταση που μόνο εδώ μπορεί να δωθεί !  Υπάρχει  μια ηθική ευθύνη που πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη και κυρίως όσοι νουθετούμε μικρότερους ή μας έχουν σαν πρότυπα!
Όσοι ξέρουν από πραγματικές παρτούζες και όχι από τα gangbang του ίντερνετ,  γνωρίζουν καλά πως αυτός που φέρνει τη κοπέλα στους φίλους του ή γνωστούς του , είναι και αυτός που έχει την ..άτυπη ευθύνη αν κάποιος από τα άλλα μέλη ξεφύγει και κάνει κάτι που ενοχλεί τη κοπέλα! Είναι αυτός που εμπιστεύεται η κάθε κοπέλα για να είναι υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής!
Στη προκειμένη περίπτωση είναι σαφές πως τον άλλο τον επέλεξε ο Αλβανός! Αυτός έπρεπε να είχε τη κοπέλα υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής μιας και αυτή για αυτόν βγήκε από το σπίτι και αυτός ήταν ο άτυπος "εγγυητής" πως θα γυρίσει πισω χωρίς να της συμβεί το παραμικρό ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ!
Έλα όμως που η κοπέλα βγήκε με τον ΛΥΚΟ να την φιλάει από το ...πιτμπουλ ... Δεν θα εξετάσω ποιός τη χτύπησε πρώτος αλλά το γιατί ο "αρχηγός" δεν τη προστάτευσε!
Και εδώ μπαίνει η ευθύνη της Ράτσας του ...προστάτη !  Μεγαλωμένος σε οικογένεια που θεωρεί αυθαίρετα τον εαυτό της καταπιεσμένο ενώ αυτοί σύμφωνα με την αδερφή του είναι καλοί άνθρωποι , τρέφουν μικρό σεβασμό για τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους της! Τυπική αλβανική συμπεριφορά που διακατέχει το 99% από τους χειρότερους μέχρι τους καλύτερους!
Για εμένα αν η οικογένεια της Τοπαλούδη ήταν σοβαρή έπρεπε να πέσει πάνω του από την αρχή και να του ζητάει ευθύνες γιατί δεν προστάτευσε το κορίτσι! Αλλά το αριστερό υπόβαθρο της οικογένειας τους εμποδίζει να κάνουν τέτοιο διαχωρισμό!
Όσο για τον Ροδίτη είναι  αξιοθρήνητος από κάθε πλευρά .. Είτε χτύπησε πρώτος που δεν νομίζω είτε όχι όφειλε να προστατεύσει τη συμπατριώτησά του από τον Αλβανό..Αλλά αν η παιδεία του είναι να κάνει παρέα μαζί του, τι να περιμένεις...

Οχι ρε τυπε, γιατι να σε πει καποιος ρατσιστη μετα απο αυτο το παραληρημα?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

κλπ

Σοβαρευτείτε ρε τύποι
Φίλε με όλο το σεβασμό η μητέρα της εκληπούσας είπε η ίδια πως 19 χρονών δεν είναι μικρή ηλικία αλλά από τα 17 βγάζουν κυβερνήσεις... Αυτό όταν πήγε ο δικηγόρος να επικαλεστεί νεαρό ηλικίας! Λογικά ισχύει και για τη κοπέλα αυτό!
Προσωπικά από τα 18 μου που γαμάω τουρίστριες πάντα βάζω προφυλακτικό! Στα 25 μου  και μετά από καμιά 40αριά Σκανδιναβές ένιωσα τι σημαίνει ακάποτο γαμήσι με μια κοπέλα που την ήξερα αρκετά! Οπότε ΝΑΙ! Στα 20 καθενός  του αξίζει ότι του ορίζει το μυαλό του!

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Φίλε με όλο το σεβασμό η μητέρα της εκληπούσας είπε η ίδια πως 19 χρονών δεν είναι μικρή ηλικία αλλά από τα 17 βγάζουν κυβερνήσεις... Αυτό όταν πήγε ο δικηγόρος να επικαλεστεί νεαρό ηλικίας! Λογικά ισχύει και για τη κοπέλα αυτό!
Προσωπικά από τα 18 μου που γαμάω τουρίστριες πάντα βάζω προφυλακτικό! Στα 25 μου  και μετά από καμιά 40αριά Σκανδιναβές ένιωσα τι σημαίνει ακάποτο γαμήσι με μια κοπέλα που την ήξερα αρκετά! Οπότε ΝΑΙ! Στα 20 καθενός  του αξίζει ότι του ορίζει το μυαλό του!

Τυπε όσο και να θέλω να σε πάρω σοβαρά, ρεταρεις άσχημα...

Μας λες λοιπόν ότι γαμαγες ακαποτα επειδή την κοπέλα την ήξερες αρκετά  :rockon:

Και ήσουν 25, ούτε καν 20..

Καλα έκανες, δεν το κρίνω, όλοι από τύχη ζούμε αν το σκεφτείς..

Το άλλο που λες, δεν το σχολιάζω είναι γτπ. Το νεαρόν της ηλικίας μπορεί να δικαιολογήσει λάθη, όχι δολοφονίες.

Ξανασκέψου τα λίγο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο τριμαλακας ο ροδιτης ο aegeanorg, ο γνωστος ποδοσφαιριστης και dj, εχει βαλθει 2 μερες να γραφει σεντονια για να μας πεισει με παπαριες οτι τη βασικη ευθυνη για ο,τι εγινε τη φερει ο αλβανος επειδη... ειναι αλβανος

δυστυχως γι αυτον και τους συμπατριωτες του το μεγαλυτερο αρχιδι της ιστοριας ειναι ο ροδιτης μπουχεσας που ανικανος να βρει γυναικα ο ιδιος, ανεθεσε στον αλβανο τον ρολο του πασαδορου
και πιθανοτατα, με αυτα που εχουν βγει στη δημοσιοτητα ως στοιχεια, ειναι αυτος που νευριασε πανω στην πραξη και αρχισε το πανω χερι κατω χερι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τυπε όσο και να θέλω να σε πάρω σοβαρά, ρεταρεις άσχημα...

Μας λες λοιπόν ότι γαμαγες ακαποτα επειδή την κοπέλα την ήξερες αρκετά  :rockon:

Και ήσουν 25, ούτε καν 20..
Ναι Φίλε! Αυτή που την ήξερα αρκετά τη γάμαγα από ένα σημείο και μετά ακάποτα και έφτασα στα 25 για να το κάνω ενώ πιο πριν είχα καμία Σαρανταριά ξεπέτες μιας και τότε δούλευα σε Σκανδιναβίκο μπαρ!  
Τι σου φαίνεται ασόβαρο?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

κλπ

Σοβαρευτείτε ρε τύποι

Ρε τυπε δεν ειναι ηθικο το θεμα αν αξιζει η οχι λογω καποιας δικαιοσυνης. Απλα αν κανεις τις ενεργειες που ανεφερες αυξανεται το ρισκο να παθεις τις συνεπεις που ανεφερες.
Αυτο ειναι κατι που γινεται απο μονο του δεν το επιφερει καποιος αν πει οτι " αξιζει η οχι" να παθει κατι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ο τριμαλακας ο ροδιτης ο aegeanorg, ο γνωστος ποδοσφαιριστης και dj, εχει βαλθει 2 μερες να γραφει σεντονια για να μας πεισει με παπαριες οτι τη βασικη ευθυνη για ο,τι εγινε τη φερει ο αλβανος επειδη... ειναι αλβανος

δυστυχως γι αυτον και τους συμπατριωτες του το μεγαλυτερο αρχιδι της ιστοριας ειναι ο ροδιτης μπουχεσας που ανικανος να βρει γυναικα ο ιδιος, ανεθεσε στον αλβανο τον ρολο του πασαδορου
και πιθανοτατα, με αυτα που εχουν βγει στη δημοσιοτητα ως στοιχεια, ειναι αυτος που νευριασε πανω στην πραξη και αρχισε το πανω χερι κατω χερι
Εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει τσάμπα γυναίκα , θα ξέρεις τι σημαίνει πασάρω μουνί σε φίλο?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει τσάμπα γυναίκα , θα ξέρεις τι σημαίνει πασάρω μουνί σε φίλο?
ξαναδιαβασε τι εγραψες στην προηγουμενη σελιδα, αυτο που σου παρεθεσε και ο αλλος πιο πανω και τραβα στον καθρεφτη σου και ρωτα μηπως ειμαι μαλακας τελικα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πιστεύω μαζί τα έκαναν όλα.Ο ένας της έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό ενώ ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο.Μαζί τη μετέφεραν,μαζί την πέταξαν στη θάλασσα.Κολλάει πιο πολύ αυτό.Οχι οτι ο ένας τα έκανε όλα και ο άλλος είχε χεστεί και ακολουθούσε.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

και εγω πιστευω οτι τη μαλακια ο ροδιτης την εκανε, και κακως την πληρωσε και ο αλβανος.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Εδώ ο Τεντ Μπάντι έκανε δέκα χρόνια θανατοποινίτης μέχρι να τον ψήσουν συν ποσά χρόνια φυλακή και δραπέτης και καθάρισε τριάντα γυναίκες. Σιγά μη δε γλυτώσει η αφρόκρεμα της Ρόδου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom