Στο ερώτημα ποιός σκότωσε τη κοπέλα ,δηλαδή ποιός κατάφερε τα πρώτα χτυπήματα διότι η ευθύνη της δολοφονίας ανήκει και στους δύο και πολύ σωστά δικάστηκαν, θα προσπαθήσω να δώσω μια διάσταση που μόνο εδώ μπορεί να δωθεί ! Υπάρχει μια ηθική ευθύνη που πρέπει να λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη και κυρίως όσοι νουθετούμε μικρότερους ή μας έχουν σαν πρότυπα!
Όσοι ξέρουν από πραγματικές παρτούζες και όχι από τα gangbang του ίντερνετ, γνωρίζουν καλά πως αυτός που φέρνει τη κοπέλα στους φίλους του ή γνωστούς του , είναι και αυτός που έχει την ..άτυπη ευθύνη αν κάποιος από τα άλλα μέλη ξεφύγει και κάνει κάτι που ενοχλεί τη κοπέλα! Είναι αυτός που εμπιστεύεται η κάθε κοπέλα για να είναι υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής!
Στη προκειμένη περίπτωση είναι σαφές πως τον άλλο τον επέλεξε ο Αλβανός! Αυτός έπρεπε να είχε τη κοπέλα υπό τη προστασία του σε περίπτωση στραβής μιας και αυτή για αυτόν βγήκε από το σπίτι και αυτός ήταν ο άτυπος "εγγυητής" πως θα γυρίσει πισω χωρίς να της συμβεί το παραμικρό ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ!
Έλα όμως που η κοπέλα βγήκε με τον ΛΥΚΟ να την φιλάει από το ...πιτμπουλ ... Δεν θα εξετάσω ποιός τη χτύπησε πρώτος αλλά το γιατί ο "αρχηγός" δεν τη προστάτευσε!
Και εδώ μπαίνει η ευθύνη της Ράτσας του ...προστάτη ! Μεγαλωμένος σε οικογένεια που θεωρεί αυθαίρετα τον εαυτό της καταπιεσμένο ενώ αυτοί σύμφωνα με την αδερφή του είναι καλοί άνθρωποι , τρέφουν μικρό σεβασμό για τη χώρα που τους φιλοξενεί και τους κατοίκους της! Τυπική αλβανική συμπεριφορά που διακατέχει το 99% από τους χειρότερους μέχρι τους καλύτερους!
Για εμένα αν η οικογένεια της Τοπαλούδη ήταν σοβαρή έπρεπε να πέσει πάνω του από την αρχή και να του ζητάει ευθύνες γιατί δεν προστάτευσε το κορίτσι! Αλλά το αριστερό υπόβαθρο της οικογένειας τους εμποδίζει να κάνουν τέτοιο διαχωρισμό!
Όσο για τον Ροδίτη είναι αξιοθρήνητος από κάθε πλευρά .. Είτε χτύπησε πρώτος που δεν νομίζω είτε όχι όφειλε να προστατεύσει τη συμπατριώτησά του από τον Αλβανό..Αλλά αν η παιδεία του είναι να κάνει παρέα μαζί του, τι να περιμένεις...
Πείτε με ακραίο, ρατσιστή , φυλετιστή, φασίστα , ακροδεξιό και ότι άλλο θέλετε αλλά είναι υποχρέωσή μου να πώ σε όποιον λαμβάνει σοβαρά τα γραφόμενά μου να μείνει μακριά από αυτή τη Ράτσα με κάθε τρόπο και αδιακρίτως! Μην ψάξετε να βρείτε το 1% των ακομπλεξάριστων προς τη χώρα μας ! Δεν αξίζει ο κίνδυνος!