Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ψάχνεις να βρείς άκρη σε Αλβαναριά και περιθωριακούς αλήτες?
Το θέμα είναι να μην ξανασυμβεί διότι έχει πολλούς τέτοιους εκεί έξω!
Και για να γίνει αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε  και τα λάθη της μικρής και της οικογένειάς της!

Το λάθος μπορεί να ήταν και από την οικογένειά της. Αλλά και πάλι, τέτοια λάθη δεν δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση τέτοιες ενέργειες.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
πολυ καλοι αθρώποι
οι κυπριοι της ελλαδας
στην καρδια μου τους εχω

11181205_945713808804712_7871882391213444436_n.jpg
Έχουν παρόμοια προφορά.
Και σε κοπέλες απο παραδοσιακές και αυστηρές οικογένειες συμβαίνει να γαμιούνται με ανάλογα άτομα απο αντίδραση

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ψάχνεις να βρείς άκρη σε Αλβαναριά και περιθωριακούς αλήτες?
Το θέμα είναι να μην ξανασυμβεί διότι έχει πολλούς τέτοιους εκεί έξω!
Και για να γίνει αυτό πρέπει να αναγνωρίσουμε  και τα λάθη της μικρής και της οικογένειάς της!

Τί λάθη έκανε;

Που ήθελε να γαμηθεί; Έτσι γουσταρε!
Που ήθελε να νταλαβερίζεται με Αλβανό; Έτσι γούσταρε!
Που ήθελε παρτούζες; Έτσι γούσταρε!

Τί μαλακίες γράφεις; Σιγά μη σου δώσει και αναφορά.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το λάθος μπορεί να ήταν και από την οικογένειά της. Αλλά και πάλι, τέτοια λάθη δεν δικαιολογούν σε καμιά περίπτωση τέτοιες ενέργειες.
Εννοείται και όχι μόνο δεν δικαιολογούνται αλλά καταδικάζονται χωρίς οίκτο ηθικά και ισόβια δικονομικά !
Το ζήτημα είναι να βγει και ένα δίδαγμα από την όλη υπόθεση και μια νουθεσία για τα νέα κοριτσάκια ώστε να προστατευτούν από τέτοιες καταστάσεις!
Και σίγουρα δεν είναι αυτό που προβάλει η οικογένεια της εκληπούσας και οι υποστηρικτές με τα πανό έξω από το δικαστήριο!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τί λάθη έκανε;

Το να νταλαβερίζεται με Αλβανό! Αυτό το θεωρώ μεγάλο λάθος και όπου περνάει ο λόγος μου θα το λέω!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Τί λάθη έκανε;

Αυτό είναι που λέμε ότι η πολλή ελευθερία κάνει κακό.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Ακριβώς φίλε, αυτή είναι η αλήθεια. Η νεκρή δεν ήταν αθώα περιστερά.... Όπως ανέφερα νωρίτερα, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες....
οτι και να ητανε η γκομενιτσα δεν μας ενδιαφερει.
αν και κατα την γνωμη μου αγαθουλα και καλοπροαιρετη πρεπει να ητανε.
ας την γαμουησανε και να την αφηνανε δεν ετρεχε τιποτα.
αλλα το να την κομματιασουν εμενα μου κανει οτι τους βγηκε τρελα απο την πρεζα και τα χαπια τους κολομαγκες.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Όπως είπα και το άκουσα χαρακτηριστικά από εκπαιδευτικό του Ροδίτη δράστη σε παρεα ήταν "κακός σπόρος"
Δηλαδή ασύμβατος και αδιόρθωτος..
Ξέρω και άλλον έναν τέτοιον που μικρός ήταν ωρολογιακή βόμβα! Ξέραμε πως ανά πάσα στιγμή θα εγκληματίσει για το τίποτα! Μέσα στις φασαρίες τις ψευτομαγκιές και την αλητεία με την κακή έννοια!  Καθαρά από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε θύμα μια δεκαετία πριν!
Τα τελευταία χρόνια παντρεύτηκε μια αλλοδαπή και έκανε ένα παιδί και ηρέμησε!
Αλλά και που τους ξέρεις τι να τους κάνεις.. Και η αστυνομία τον ήξερε και ο Στρατός! Στον Στρατό μάλιστα είχε συνεχείς καβγάδες και τον ξεμπλεκαν οι συγγενείς και γονείς!
Αλλά και πάλι τι να τον κάνεις..
Κάποιοι κάποτε ίσως αλλάξουν αρκεί να μην κάνουν κάτι που δεν έχει επιστροφή και δεν διορθώνεται!
Δεν γνωρίζω πως μπορεί να διασφαλιστεί και να προβλεφθεί αυτό σε μια δημοκρατία σαν αυτή που έχουμε!
ολοι αυτοι οι τυποι καταρχην ειναι θρασυδειλοι.
ξερω και εγω περιπτωσεις που τετοιους κολομαγκες βρεθηκαν καποιοι και τους ξεφτυλισαν στις μπατσες και στις κλοτσιες και εγιναν κοτες αυτοματος.
οταν καθε τρεις και λιγο σε μια μικρη κοινωνια σε τραβανε στο αστυνομικο τμημα για μαλακιες και πρεζες για μενα  ειναι καθαρα θεμα αστυνομικου διευθηντη και εισαγγελια να σε χοσουν μεσα και σας κλαινε εξω απο τμημα μανες γιαγιαδες και γειτονες πλακωνουν και τα τηλεφωνα απο δημαρχους και βουλευτες, αυτοι ειναι οι πραγματικοι ενοχοι στις κλειστες κοινωνιες.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Εννοείται και όχι μόνο δεν δικαιολογούνται αλλά καταδικάζονται χωρίς οίκτο ηθικά και ισόβια δικονομικά !
Το ζήτημα είναι να βγει και ένα δίδαγμα από την όλη υπόθεση και μια νουθεσία για τα νέα κοριτσάκια ώστε να προστατευτούν από τέτοιες καταστάσεις!
Και σίγουρα δεν είναι αυτό που προβάλει η οικογένεια της εκληπούσας και οι υποστηρικτές με τα πανό έξω από το δικαστήριο!
το διδαγμα που πρεπει να βγει ειναι να επιστρεψει η θανατικη ποινη για ολα αυτα τα σκουπιδια.
τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.
δυστηχως παρομοια εγκληματα στο μελλον θα δουμε παρα πολλα ακομα με τετοιο δικαστικο κολοσυστημα που εχουμε στην ελλαδα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Τι σχέση έχει η κάνναβη?
Μη λετε αυθαιρεσίες.
Το αλκοόλ τους τρέλανε.
Αν ειχαν πιει μονο χορτα θα ειχαν νταγκλαρει χωρίς φόνο
μηπως μαζι το αλκοολ του ειχανε τρελανει και τα χαπια και η πρεζα;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οτι και να ητανε η γκομενιτσα δεν μας ενδιαφερει.
αν και κατα την γνωμη μου αγαθουλα και καλοπροαιρετη πρεπει να ητανε.
ας την γαμουησανε και να την αφηνανε δεν ετρεχε τιποτα.
αλλα το να την κομματιασουν εμενα μου κανει οτι τους βγηκε τρελα απο την πρεζα και τα χαπια τους κολομαγκες.
Φίλε Αρκάνσ μαθητή του Μέγα Δασκάλου Ιωσήφ Μπλάσκου , εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα απόβρασμα που κάθε μέρα σε ένα μέσο Αλβανικό σπίτι του έλεγαν για το πόσο μισητοί είναι οι Έλληνες,  που τους εκμεταλλεύονται για να πλουτίζουν και πως δεν πρέπει να τους σέβονται! Ή αλλαζονική παρουσία του Αλβανού στο γυμναστήριο το μαρτυρούσε αυτό καθώς και η αγόρευση της αδερφής του αλλά και ο βιασμός ενός ανήμπορου κοριτσιού μετά(και ο φόνος βέβαια)!
Δίπλα του κόλλησε ένα περιθωριακό κωλόπαιδο , που δεν ήθελε κανείς συναναστροφές μαζί του!
Εγώ αν είχα κόρη  όσο αγαθή , καλή , καλοπροαίρετη και να ήταν θα της παιρνούσα
να μένει  μακριά από αυτή τη ράτσα ... Μακριά.. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γαμηθεί,  ξεσκιστεί , παρτουζωθεί και ότι άλλο σεξουαλικό αλλά ποτέ με Αλβανούς και μουσουλμάνους!
Αν το κάνει θα θεωρούσα τον εαυτό μου ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ γονέα!

j-lo1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε Αρκάνσ μαθητή του Μέγα Δασκάλου Ιωσήφ Μπλάσκου , εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα απόβρασμα που κάθε μέρα σε ένα μέσο Αλβανικό σπίτι του έλεγαν για το πόσο μισητοί είναι οι Έλληνες,  που τους εκμεταλλεύονται για να πλουτίζουν και πως δεν πρέπει να τους σέβονται! Ή αλλαζονική παρουσία του Αλβανού στο γυμναστήριο το μαρτυρούσε αυτό καθώς και η αγόρευση της αδερφής του αλλά και ο βιασμός ενός ανήμπορου κοριτσιού μετά(και ο φόνος βέβαια)!
Δίπλα του κόλλησε ένα περιθωριακό κωλόπαιδο , που δεν ήθελε κανείς συναναστροφές μαζί του!
Εγώ αν είχα κόρη  όσο αγαθή , καλή , καλοπροαίρετη και να ήταν θα της παιρνούσα
να μένει  μακριά από αυτή τη ράτσα ... Μακριά.. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γαμηθεί,  ξεσκιστεί , παρτουζωθεί και ότι άλλο σεξουαλικό αλλά ποτέ με Αλβανούς και μουσουλμάνους!
Αν το κάνει θα θεωρούσα τον εαυτό μου ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ γονέα!

πως γίνεται όλοι οι Αλβανοί ανεξαιρέτως να είναι κωλοφαρες ?
τι στον πουτσο ρε φίλε ?
και φυσικά δεν εχουνε αφήσει Ελληνίδα για Ελληνίδα αγαμητη
τις εχουνε ξεκωλιασει όλες

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.609
Πόντοι
506
ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο φατσοβιβλιο με χωρα καταγωγης Αλβανια και χωρα διαμονης καποια χωρα της λατινικης αμερικης. Νομιζα οτι οι 25ρες 30ρες θα με αποφευγανε, αμ δε!
Μου κανει εντυπωση η ευκολια αποδοχης.

Μετα ο Λακης/Φιλοβιος, ανεφερε οτι καποιες συμμαθητριες του και μαλιστα με καλους βαθμους πηδιοντουσαν με αποβρασματα,χρηστες ναρκωτικων. Το εχω δει και εγω αυτο. Δεν ξερω εαν φταιει η διαγωγη που παιρνουν τα παιδια απο το σπιτι, δεν ξερω εαν ειναι και η παιδεια απο το σχολειο. Στο σχολειο, αριστεριζοντες καθηγητες φλομωνουν τα παιδια με ιδεες οπως ο καλος και αγαθος μεταναστης. Η μανα δε λεει ποτε στη κορη να προσεχει με ποιον θα παει, αλλα τη λεει να βρει απλα ενα καλο παιδι. Η 5ισα ειχε επισης γραψει πως πηδιχτηκε με αλβανο, χωρις να τον ξερει και να δει ποιος ειναι. Τετοια αγνοια κυνδηνου!

Ειχα γνωστη μου περιπτωση που και τα 2 κοριτσια της οικογενεις παντρευτικαν και καναν παιδι με πρωην χρηστες ναρκωτικων, ρεμαλια. Μπλεχτηκαν σε περιπετειες, δυσκολεψαν τη ζωη τους, ψυχοφθορες καταστασεις. Πως να το εξηγησω

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Θα φάνε πολύ πουτσα στη φυλακή τα μαλακισμένα και τα δύο δικαίως.....
Η ποινή έπρεπε να είναι θάνατος με κωλογαμησι πολύ απλά , τι ισόβια και παπαριές

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Νομιζω αν δεν ειναι τελεσιδικη η αποφαση, δεν μπορεις να πας στο ΕΔΔΑ

Πρεπει πρωτα να εξαντλησεις ολα τα  εγχωρια ενδικα μεσα.
Σωστός ο Άλεξ. Στο ΕΔΔΑ πας μόνο όταν εξαντληθούν τα εγχώρια μέσα.
Ένα σχόλιο όμως για τον άλλο φίλο στον οποίο απάντησε ο Άλεξ. Πιστεύεις τυπε οτι θα υπάρξει δικαστήριο που θα τους δικαιώσει; Ακόμα και να υπάρξει ακύρωση της απόφασης λόγω κακοδικιας; Και ο τρόπος σου δείχνει ότι ότι θα ήθελες να συμβεί.
Υ.Γ. αγωγή κακοδικιας προβλέπεται και στο άρθρο 99 Σ. Αν έχουν τα κοτσια ας το κάνουν. Προβλέπω ότι δεν θα προλάβουν πάντως.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.841
Πόντοι
9.931
Καπου διάβασα οτι ο Αλβανος κατηγορείται ότι βίασε και μια κοπέλα ΑΜΕΑ! Ξέρουμε κάτι για αυτή την υπόθεση;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τους αποκαλούμε (Αλβανό και Ροδίτη)έχουν ονόματα.Ευνουχισμό πρέπει να τους κάνουν.Αυτή πρέπει να είναι η τιμωρία τους.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
ειχα κανει ψευτικο προφιλ στο φατσοβιβλιο με χωρα καταγωγης Αλβανια και χωρα διαμονης καποια χωρα της λατινικης αμερικης. Νομιζα οτι οι 25ρες 30ρες θα με αποφευγανε, αμ δε!
Μου κανει εντυπωση η ευκολια αποδοχης.

Μετα ο Λακης/Φιλοβιος, ανεφερε οτι καποιες συμμαθητριες του και μαλιστα με καλους βαθμους πηδιοντουσαν με αποβρασματα,χρηστες ναρκωτικων. Το εχω δει και εγω αυτο. Δεν ξερω εαν φταιει η διαγωγη που παιρνουν τα παιδια απο το σπιτι, δεν ξερω εαν ειναι και η παιδεια απο το σχολειο. Στο σχολειο, αριστεριζοντες καθηγητες φλομωνουν τα παιδια με ιδεες οπως ο καλος και αγαθος μεταναστης. Η μανα δε λεει ποτε στη κορη να προσεχει με ποιον θα παει, αλλα τη λεει να βρει απλα ενα καλο παιδι. Η 5ισα ειχε επισης γραψει πως πηδιχτηκε με αλβανο, χωρις να τον ξερει και να δει ποιος ειναι. Τετοια αγνοια κυνδηνου!

Ειχα γνωστη μου περιπτωση που και τα 2 κοριτσια της οικογενεις παντρευτικαν και καναν παιδι με πρωην χρηστες ναρκωτικων, ρεμαλια. Μπλεχτηκαν σε περιπετειες, δυσκολεψαν τη ζωη τους, ψυχοφθορες καταστασεις. Πως να το εξηγησω

διακατεχεται απο πολλα κομπλεξ η - ψυχικως ανηλικη - νεοελληνικη κοινωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom