Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απλα εμενα μου τη δινει οτι βγαινουν οι γονεις της ως κριτες των παντων, οταν πρωτα απ'ολα πρεπει να σπασουν το προοδευτικο κεφαλι τους στον καθρεφτη. Γνωμη μου.
Και κόρες συντηρητικότατων γονεων παρτουζωνονται.
Οι γονείς δικαιολογούνται μεσα στο θρήνο τους.
Οι δικαστές και εισαγγελείς οχι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε κανεις λαθος.ηταν απολυτα λογικα να παει μετα τα μεσανυχτα με ενα τυπο που γνωριζε 2 3 μερεςκαι με ενα φιλο του μαζι σε αγνωστο μερος.επειδη ηταν πολυ ανοιχτομυαλη και προοδευτικη.αυτα υπονοησα και εγω και με βριζανε.και δεν εχω κανενα σκοπο να υπερασπιστω τους θυτες.φυσικα και εχουν την απολυτη σχεδον ευθυνη.απλα αν ειχε μεγαλωσει σωστα η μακαριτισσα θα ζουσε.αλλα ο πολυς φεμινισμος και η προοδευτικοτητα βλαπτει καμια φορα
το ιδιο ειπα και εγω και εισεπραξα τις ιδιες παραλογες σκατοψυχες αντιδρασεις και χαρακτηρισμους

εφερα και παραδειγμα
βγαινει καποιος απο την τραπεζα και εχει το πακετο με τα 50αρια στο χερι και τα μετραει
τον βλεπουν τα λαμογια του την πεφτουν τον αφηνουν στον τοπο και του παιρνουν τα φραγκα
λεγοντας οτι τ οθυμα βγηκε απο την τραπεζα με το πακετο στο χερι δεν σημαινει οτι αθωωνεις τους κλεφτες-δολοφονους του
πρεπει ομως να γινει αναφορα για να καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν μπορεις να κυκλοφορεις ετσι

το ιδιο και με την κοπελα,το οτι γουσταρε να κανει σεξ παρτουζες ή οτι αλλο και γουσταρε να κανει παρεα με καγκουροψευτομαγκες δεν αθωωνει τους βιαστες δολοφονους
αλλα πρεπει να υποθει γιατι ετσι θα καταλαβουν οι αλλες κοπελες οτι δεν μπορεις να κανεις παρεα και να εμπιστευεσαι τετοια σκατοψυχα πλασματα και δεν ειναι μαγκια να συναναστρεφεσαι με τετοια αποβρασματα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ρε ψηλε στο μπουρδελα.κομ βρισκομαστε.
Από τη στιγμή που μία νεαρή κοπέλα έχει καύλες και θέλει να τρώει ψωλες.
Τι μπορεί να κάνει ενας γονεας το 2020?
Να την κλείσει σε μπουντρούμι?
οχι ρε φιλε αλλα μπορει να της εχει μαθει οτι δεν ειναι μαγκια να κανει παρεα με καγκουροψευοτμαγκες χασικλιδες

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
βασικα για να πω την καφριλα μου καλα να παθουνε που ασχοληθηκαν με αυτο το μπαζο οι τελειωμενοι αγαμητοι.παρωδια που καταντησε τραγωδια :grin: :grin: :grin:.τελικα τα τσαρδια ειναι υγεια :2funny: :2funny: :2funny:
Εχουμε καταλάβει ότι είσαι μαλάκας ,μην προσπαθείς άλλο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
οχι ρε φιλε αλλα μπορει να της εχει μαθει οτι δεν ειναι μαγκια να κανει παρεα με καγκουροψευοτμαγκες χασικλιδες
Τι σχέση έχει η κάνναβη?
Μη λετε αυθαιρεσίες.
Το αλκοόλ τους τρέλανε.
Αν ειχαν πιει μονο χορτα θα ειχαν νταγκλαρει χωρίς φόνο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
πηγαινε ρουφα καμια ψωλη ρε σκουπιδι και μην ασχολεισαι με εμενα μπασταρδι
Δεν είμαι πουστης σαν και εσένα να ρουφάω ψωλές ούτε και μπάσταρδος.
Αντε γαμισου τώρα μπας και ισιώσεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
χαχαχαχα αυτα εκανε ε? δεν ξερω τυπε, δεν ειμαι γονεας και δεν σκοπευω να γινω, αλλα εχω μαθει οτι η αγωγη λαμβανεται απο το σπιτι. Αυτο συνηθως εμποδιζει να αρχισουν τις παρτουζες, τα ναρκωτικα, και πολυ χειροτερες καταστασεις οπως εγγραφη στη νεολαια συριζα.
Των άλλων οι οικογένειες τα έκαναν όλα καλά δηλαδή;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Δεν είμαι πουστης σαν και εσένα να ρουφάω ψωλές ούτε και μπάσταρδος.
Αντε γαμισου τώρα μπας και ισιώσεις.
μη νευριαζεις ξερεις οτι εισαι και τα δυο πουστρακι.θα γαμησω εγω μην ανυσυχεις για μενα δε γαμαω με την οπισθεν οπως εσυ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τι σχέση έχει η κάνναβη?
Μη λετε αυθαιρεσίες.
Το αλκοόλ τους τρέλανε.
Αν ειχαν πιει μονο χορτα θα ειχαν νταγκλαρει χωρίς φόνο
ποιος σου ειπε οτι οτι εκαναν το εκαναν μετα απο χρηση;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μη νευριαζεις ξερεις οτι εισαι και τα δυο πουστρακι.θα γαμησω εγω μην ανυσυχεις για μενα δε γαμαω με την οπισθεν οπως εσυ
ΜΑζεψε τα χύσια απο τον ξεχαρβαλώμενο σφιγκτήρα σου πρωτα μωρή λουλού και μετά μίλα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ΜΑζεψε τα χύσια απο τον ξεχαρβαλώμενο σφιγκτήρα σου πρωτα μωρή λουλού και μετά μίλα.
παλιοτραβελι κοπρολαγνε να πλενεις το βρωμοστομα σου πριν γραψεις για μενα.τελειωμενη λουλου.που κανεις πιατσα να ερθω να σε χεσω?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Διαβασες τι εγραψα?
Αλκοολ ηπιαν,βοντκα και τσιτωσε ο ψυχοπαθής Ροδίτης και εχουμε σημερα μια νεκρη
αν ηταν υπο την επηρεια ειτε αλκολ ειτε ναρκωτικων θα το ειχαν παρουσιασει ως ελαφρυντικο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
παλιοτραβελι κοπρολαγνε να πλενεις το βρωμοστομα σου πριν γραψεις για μενα.τελειωμενη λουλου.που κανεις πιατσα να ερθω να σε χεσω?
Κάτι πουστράκια  σαν εσένα τα έχω στην ίδια υπόληψη με πατημένα σκατά σκύλου,την ίδια αξία έχετε.Αντε και γαμισου τώρα μπας και δεις χαρά στα μπούτια σου.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Κάτι πουστράκια  σαν εσένα τα έχω στην ίδια υπόληψη με πατημένα σκατά σκύλου,την ίδια αξία έχετε.Αντε και γαμισου τώρα μπας και δεις χαρά στα μπούτια σου.
πουτανας γιε μαγκα του πληκτρολογιου μην ασχολεισαι μαζι μου.πανε δωσε ενα τσιμπουκι στον πατερα σου και απευθυνσου στα τραβελια του συναφιου σου

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
πουτανας γιε μαγκα του πληκτρολογιου μην ασχολεισαι μαζι μου.πανε δωσε ενα τσιμπουκι στον πατερα σου και απευθυνσου στα τραβελια του συναφιου σου
Τι παιδικά τραύματα έχεις;Ετσι εξηγούνται όλα.
Σε λυπάμαι.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω στα αρχειδια μου σε γραφω.απλα μαγκες του πληκτρολογιου οπως εσυ διαβαζετε κατι που δεν συμφωνειτε και πετατε μια βρισια σε αγνωστους ετσι για να περασει η ωρα.χωρις να σας εχουν προσβαλλει ποτε.ξερεις κατι για μενα και παιρνεις το δικαιωμα να ξεκινας να με βριζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom