οχι ρε φιλε κανεις λαθος.ηταν απολυτα λογικα να παει μετα τα μεσανυχτα με ενα τυπο που γνωριζε 2 3 μερεςκαι με ενα φιλο του μαζι σε αγνωστο μερος.επειδη ηταν πολυ ανοιχτομυαλη και προοδευτικη.αυτα υπονοησα και εγω και με βριζανε.και δεν εχω κανενα σκοπο να υπερασπιστω τους θυτες.φυσικα και εχουν την απολυτη σχεδον ευθυνη.απλα αν ειχε μεγαλωσει σωστα η μακαριτισσα θα ζουσε.αλλα ο πολυς φεμινισμος και η προοδευτικοτητα βλαπτει καμια φορα
το ιδιο ειπα και εγω και εισεπραξα τις ιδιες παραλογες σκατοψυχες αντιδρασεις και χαρακτηρισμους
εφερα και παραδειγμα
βγαινει καποιος απο την τραπεζα και εχει το πακετο με τα 50αρια στο χερι και τα μετραει
τον βλεπουν τα λαμογια του την πεφτουν τον αφηνουν στον τοπο και του παιρνουν τα φραγκα
λεγοντας οτι τ οθυμα βγηκε απο την τραπεζα με το πακετο στο χερι δεν σημαινει οτι αθωωνεις τους κλεφτες-δολοφονους του
πρεπει ομως να γινει αναφορα για να καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν μπορεις να κυκλοφορεις ετσι
το ιδιο και με την κοπελα,το οτι γουσταρε να κανει σεξ παρτουζες ή οτι αλλο και γουσταρε να κανει παρεα με καγκουροψευτομαγκες δεν αθωωνει τους βιαστες δολοφονους
αλλα πρεπει να υποθει γιατι ετσι θα καταλαβουν οι αλλες κοπελες οτι δεν μπορεις να κανεις παρεα και να εμπιστευεσαι τετοια σκατοψυχα πλασματα και δεν ειναι μαγκια να συναναστρεφεσαι με τετοια αποβρασματα