Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Ο Αλβανιαρης τη γαμαγε ετσι και αλλιως,για ποιο λογο να τη σκοτωσει?
Το παρανοϊκό σκουπιδι ο Ροδίτης την εκανε τη μαλάκια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

οι εισαγγελεις ειναι ανικανοι συνηθως και ανθρωπακια που εξαρτωνται απο τους πολιτικους και τις δυνατες οικοενειες καθε πολης

το κοριτσι που κατηγορησ τους νεους αυτους για βιασμο απλως δεν ειχε δυνατο πατερα και δεν πεθανε ΑΛΛΑ

ΕΙΧΕ ΤΥΧΗ ΝΑ ΒΓΩ ΜΑΖΙ ΤΗς με φιλο μου που τα ειχε με την κολητητ τηςκαι πραγματικα ητν εν αθωο φοιτητακι που της εκαν πλκα οτι ειμαι κ εγω φοιτητης κι το πιστευε σσ ενω εγω ασφαλως σε πολυμεγαλυτερη ηλικα

απο τα πιο αβγαλτα κοριτσια κ την περνουσα 15-20χρονια

δεν μπορω να φανταστω οτι πηγε για παρτουζα μ τιποτα βεβαια υπαρχει αποφαση κ τη σεβομαι

καλο ειναι να βασουν σε μεικτα ορκωτα ενορκους που ειναι της πιατσας και οχι υπνους δημοσιους υπαλληλους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Αλβανιαρης τη γαμαγε ετσι και αλλιως,για ποιο λογο να τη σκοτωσει?
Το παρανοϊκό σκουπιδι ο Ροδίτης την εκανε τη μαλάκια

Μα δεν τη γάμαγε,αυτό είναι το θέμα.Γενικά πλάσαραν την ψευδή κατάθεση,καλά τα είπε ο Κούγιας.
Αυτός την πήγε στο σπίτι για να κλείσει το ντηλ.Και ο άλλος ο μαλάκας επειδή την πήγε στο δικό του σπίτι ήθελε να γαμήσει κι αυτός?Τι μαλάκες.
Τυχεροί είναι που δεν είχε πατέρα η κοπέλα κανάν Κρητικό ή Πελοποννήσιο γιατί θα έπεφταν σίγουρα κουμπουριές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
οφειλε το δικαστηριο να μαθει αλλα η ανικανοτητα των δικαστων και εισαγγελεων ππροσπαθησε να κρυφτει ισω απο τα παχυα λογια της εισαγγελεως
Eγω θα σου πω οτι πραγματι, ας δεχθουμε οτι αποδεικνυεται οτι τους εβρισε και τους δυο και τους ειρωνευτηκε.
Και λοιπον? Τι αλλαζει?

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Ρε τυπε δεν ειναι ηθικο το θεμα αν αξιζει η οχι λογω καποιας δικαιοσυνης. Απλα αν κανεις τις ενεργειες που ανεφερες αυξανεται το ρισκο να παθεις τις συνεπεις που ανεφερες.
Αυτο ειναι κατι που γινεται απο μονο του δεν το επιφερει καποιος αν πει οτι " αξιζει η οχι" να παθει κατι.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αγαπητέ και συμφωνώ μαζί σου.

Αφού λοιπόν κάναμε τη συγκλονιστικη ανακάλυψη ότι τα 20χρονα κάνουν λάθη και λόγω ηλικίας παίρνουν ρίσκα που στα 30 ίσως να μην έπαιρναν νομίζω ένα Νόμπελ το δικαιούμαστε  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο ροδιτης ηταν κακομαθημενο πλουσιοπαιδο
πατερας και μανα απο ο,τι φανηκε απο τη συμπεριφορα τους μετα το εγκλημα δεν του χαλαγαν χατηρι σε τιποτα και δικαιολογουσαν ολες τις μαλακιες του
ο τυπος ηταν προβληματικος και εμπλεκε συνεχεια
και νομιζε οτι με τα φραγκα του πατερα του ηταν ο γαμαω της ροδου
αλλα δυστυχως γι αυτον 1) ηταν μπουχεσας και μαυριδερος ασχημαντρας, οπως οι μισοι ροδιτες, ειδικα κατι αρχαγγελιτες και λαρδαιοι και 2) οι γυναικες στην ηλικια του, εκει στα 19, 20, 21 δεν δινουν τοσο σημασια στα φραγκα, κατι που κανουν αργοτερα οταν ειναι για μονιμη σχεση ή γαμο, αλλα κοιτανε ομορφια, στυλ και μπλα μπλα
και εκει βρηκε τον γυμναστηριακο τον αλβανο τον ξανθο με τα μπλε ματια για να γνωριζει φοιτητριες και να του τις πασαρει σε παρτουζες επειδη ο ιδιος ηταν ανικανος να βρει ή τελος παντων ηταν ανικανος να βρει απο ενα στανταρ και πανω
και απλως οπου εβγαιναν με τον αλβανο του καλυπτε τα εξοδα για ανταλλαγμα
η τοπαδουλη ηξερε τον αλβανο, αυτον εμπιστευοταν
πανω στην πραξη προφανως δυσανασχετησε με το νεο μελος, τον μπουχασα ροδιτη, ο οποιος δεν ηξερε τι σημαινει οχι, και την πετσοκοψε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
και εγω πιστευω οτι τη μαλακια ο ροδιτης την εκανε, και κακως την πληρωσε και ο αλβανος.

Εγώ πιστεύω μαζί τα έκαναν όλα.Ο ένας της έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό ενώ ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο.Μαζί τη μετέφεραν,μαζί την πέταξαν στη θάλασσα.Κολλάει πιο πολύ αυτό.Οχι οτι ο ένας τα έκανε όλα και ο άλλος είχε χεστεί και ακολουθούσε.

Για να "πιστευετε", θα πρεπει να εχετε διαβασει την δικογραφια ή να εχετε παρακολουθησει τη δικη ή και τα δυο.

Επειδη προφανως δεν εχετε κανει τιποτα απο αυτα, γιατι "πιστευετε" και απο πού πηγαζει η πιστη σας? Διαισθητικα?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ξαναδιαβασε τι εγραψες στην προηγουμενη σελιδα, αυτο που σου παρεθεσε και ο αλλος πιο πανω και τραβα στον καθρεφτη σου και ρωτα μηπως ειμαι μαλακας τελικα;
Ρε μαλάκα το 2008 στο Μόντε Σμιθ που έκαναν παρέλαση τα μουνάκια να δουν το ηλιοβασίλεμα δεν μπορούσες να μιλήσεις σε μια τουριστριούλα και να πας στο ξενοδοχείο της , να ρίξεις έναν πούτσο και έψαχνες τα μπουρδέλα...
Που έχεις την ελεφαντίαση?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
ο ροδιτης ηταν κακομαθημενο πλουσιοπαιδο
πατερας και μανα απο ο,τι φανηκε απο τη συμπεριφορα τους μετα το εγκλημα δεν του χαλαγαν χατηρι σε τιποτα και δικαιολογουσαν ολες τις μαλακιες του
ο τυπος ηταν προβληματικος και εμπλεκε συνεχεια
και νομιζε οτι με τα φραγκα του πατερα του ηταν ο γαμαω της ροδου
αλλα δυστυχως γι αυτον 1) ηταν μπουχεσας και μαυριδερος ασχημαντρας, οπως οι μισοι ροδιτες, ειδικα κατι αρχαγγελιτες και λαρδαιοι και 2) οι γυναικες στην ηλικια του, εκει στα 19, 20, 21 δεν δινουν τοσο σημασια στα φραγκα, κατι που κανουν αργοτερα οταν ειναι για μονιμη σχεση ή γαμο, αλλα κοιτανε ομορφια, στυλ και μπλα μπλα
και εκει βρηκε τον γυμναστηριακο τον αλβανο τον ξανθο με τα μπλε ματια για να γνωριζει φοιτητριες και να του τις πασαρει σε παρτουζες επειδη ο ιδιος ηταν ανικανος να βρει ή τελος παντων ηταν ανικανος να βρει απο ενα στανταρ και πανω
και απλως οπου εβγαιναν με τον αλβανο του καλυπτε τα εξοδα για ανταλλαγμα
η τοπαδουλη ηξερε τον αλβανο, αυτον εμπιστευοταν
πανω στην πραξη προφανως δυσανασχετησε με το νεο μελος, τον μπουχασα ροδιτη, ο οποιος δεν ηξερε τι σημαινει οχι, και την πετσοκοψε

Όλως παραδόξως βγάζει νόημα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να "πιστευετε", θα πρεπει να εχετε διαβασει την δικογραφια ή να εχετε παρακολουθησει τη δικη ή και τα δυο.

Επειδη προφανως δεν εχετε κανει τιποτα απο αυτα, γιατι "πιστευετε" και απο πού πηγαζει η πιστη σας? Διαισθητικα?

Γιατί είναι χαζομάρες αυτά που λένε.Και δεν ταιριάζουν με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.
Βασικά άμα βρεθεί το πτώμα ο δολοφόνος κατά 99% την έχει πουτσίσει.Το πτώμα δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται.Απλά δεν τους πίεσαν αρκετά στην ανάκριση,εκεί παίζουν ρόλο οι άκρες του Ροδίτη προφανώς.
Αμα ήταν ο Αλβανός μόνο,θα είχε τελειώσει το θέμα ήδη.
Απλά τα συμφωνήσανε,αφού βρήκαν το πτώμα εσύ θα πεις οτι το έκανα εγώ και εγώ θα πω οτι το έκανες εσύ μήπως τους μπερδέψουμε και μειώσουμε την ποινή.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μαλάκα το 2008 στο Μόντε Σμιθ που έκαναν παρέλαση τα μουνάκια να δουν το ηλιοβασίλεμα δεν μπορούσες να μιλήσεις σε μια τουριστριούλα και να πας στο ξενοδοχείο της , να ρίξεις έναν πούτσο και έψαχνες τα μπουρδέλα...
Που έχεις την ελεφαντίαση?
και επειδη του θιξαμε τον συμπατριωτη νευριασε ο αρχαγγελιτης
περιμενετε καινουργιο σεντονι που θα σας γραφει οτι οι αλβανοι επι χοντζα εγιναν σκληροι ανθρωποι και αυτο φταιει κατα βαθος για το εγκλημα της τοπαλουδη
η ρατσα του αλβανου
τερμα μαλακας, δηλαδη μεσος ροδιτης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Eγω θα σου πω οτι πραγματι, ας δεχθουμε οτι αποδεικνυεται οτι τους εβρισε και τους δυο και τους ειρωνευτηκε.
Και λοιπον? Τι αλλαζει?

ισως δεν υπαχει αιτιολογια σωστη της αποφασης και πατησουν πανω σε αυτην σε δευτερο βαθμο οι κατηγορουμενοι

και σπασουν τα ισοβια
δλδ να πει ο ροδιτης την βιασαμε δλδ 15  χρονια αλλα δεν την χτυπησα με το σιδερο εγω αλλα ο αλβανος και απλως εγω σα ροδιτης συνεργησα στην αποκρυψη εγκληματος αφου νομισα οτι ειναι νεκρη

να χρησιμοποιηση εντιμο βιο ειναι αδυνατο
ισως χρησιμοποιησει επισης νεαρο ηλικιας και ισως τρεναρει την εφεση και δειξει καλη διαγωγη στη φυλακι με σπουδες κλπ

παντου μπαινει ενα ισως αλλα γινεται κ εσυ δικηγορος εισαι κααι σ ρωτω αν θα ειχες την ιδια υπερασπιστικη γραμμη οως αυτη γραφω

επισης ειτε πολυ προσβλητικη η ειαγγελεας στο λειτουργημα του δικηγορου κ καλα θα καανει ο συλλογος σας να την κυνηγησει

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μα δεν τη γάμαγε,αυτό είναι το θέμα.Γενικά πλάσαραν την ψευδή κατάθεση,καλά τα είπε ο Κούγιας.
Αυτός την πήγε στο σπίτι για να κλείσει το ντηλ.Και ο άλλος ο μαλάκας επειδή την πήγε στο δικό του σπίτι ήθελε να γαμήσει κι αυτός?Τι μαλάκες.
Τυχεροί είναι που δεν είχε πατέρα η κοπέλα κανάν Κρητικό ή Πελοποννήσιο γιατί θα έπεφταν σίγουρα κουμπουριές.
Ρε αρχοντα καποιοι έχουν την κακη συνήθεια να θέλουν και να γαμανε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ο αλβανός γιατί δεν την προστάτεψε αφού είμαι τόσο λάθος?
οταν ο αλβανος εχει να επιλεξει αναμεσα σε αυτον που του κανει τα εξοδα τον τελευταιο καιρο και σε ενα τυχαιο φοιτητριακι ποιον νομιζεις θα βοηθησει;

θελει λιγο βοηθεια να καταλαβει το παληκαρακι οπως ο μεσος ροδιτης

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
και επειδη του θιξαμε τον συμπατριωτη νευριασε ο αρχαγγελιτης
περιμενετε καινουργιο σεντονι που θα σας γραφει οτι οι αλβανοι επι χοντζα εγιναν σκληροι ανθρωποι και αυτο φταιει κατα βαθος για το εγκλημα της τοπαλουδη
η ρατσα του αλβανου
τερμα μαλακας, δηλαδη μεσος ροδιτης
Είτε σου αρέσει είτε όχι ο συνασπισμός με τον Αλβανό έφερε το έγκλημα!
Ο Ροδίτης και με τον κλώνο του να ήταν δεν θα το έκανε!

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Σε καταλαβαίνω απόλυτα αγαπητέ και συμφωνώ μαζί σου.

Αφού λοιπόν κάναμε τη συγκλονιστικη ανακάλυψη ότι τα 20χρονα κάνουν λάθη και λόγω ηλικίας παίρνουν ρίσκα που στα 30 ίσως να μην έπαιρναν νομίζω ένα Νόμπελ το δικαιούμαστε  :rockon:

Αφου συμφωνεις μαζι μου, τοτε σε τι διαφωνεις με τους αλλους που εγραψαν το ιδιο πραγμα?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Απο τα οσα εγιναν γνωστα απο ρεπορταζ σχετικα με τη δικη ρε τυπε. Δε τα ειδα σε οραμα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τους πατεράδες τυπε των σπόνσορετς που βάζεις για γλυφοκωλι training τους σκέφτηκες ποτε :think:
Να μπει κανας Πολωνός μεθύστακας στο νετ καμιά μέρα να δει την κόρη του να ρουφάει μωβ αρχιδια και scat φαση :- :S  :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom