Νέα

Ρόδος: «Τη σκότωσαν και την πέταξαν στη θάλασσα» -Ποιος δολοφόνησε την 21χρονη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι σκότωσε την κοπέλα;

• ο Ροδίτης

Ψήφοι: 30 12,4%
  • ο Αλβανός

Ψήφοι: 31 12,8%
  • και οι δυο μαζί

Ψήφοι: 181 74,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είτε σου αρέσει είτε όχι ο συνασπισμός με τον Αλβανό έφερε το έγκλημα!
Ο Ροδίτης και με τον κλώνο του να ήταν δεν θα το έκανε!
διαβαστε τι εγραψε ο μαλακας για να δικαιολογησει τον μπουχεσα επειδη ειναι συμπατριωτης του
ισως απο τους πιο μαλακες αε αυτο το φορουμ απο εναρξεως του
ναι μαλακα η ρατσα του αλβανου φταιει
ΜΑΛΑΚΑ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ισως δεν υπαχει αιτιολογια σωστη της αποφασης και πατησουν πανω σε αυτην σε δευτερο βαθμο οι κατηγορουμενοι

και σπασουν τα ισοβια
δλδ να πει ο ροδιτης την βιασαμε δλδ 15  χρονια αλλα δεν την χτυπησα με το σιδερο εγω αλλα ο αλβανος και απλως εγω σα ροδιτης συνεργησα στην αποκρυψη εγκληματος αφου νομισα οτι ειναι νεκρη

να χρησιμοποιηση εντιμο βιο ειναι αδυνατο
ισως χρησιμοποιησει επισης νεαρο ηλικιας και ισως τρεναρει την εφεση και δειξει καλη διαγωγη στη φυλακι με σπουδες κλπ

παντου μπαινει ενα ισως αλλα γινεται κ εσυ δικηγορος εισαι κααι σ ρωτω αν θα ειχες την ιδια υπερασπιστικη γραμμη οως αυτη γραφω

επισης ειτε πολυ προσβλητικη η ειαγγελεας στο λειτουργημα του δικηγορου κ καλα θα καανει ο συλλογος σας να την κυνηγησει
1) Η αιτιολογια της αποφασης δεν εχει και τοση σημασια αυτη τη στιγμη, στο εφετειο η υποθεση δικαζεται απο την αρχη.
2) Δεν "συνηργησε στην αποκρυψη", ετσι οπως το λες εχει συνεργησει κανονικα σε ανθρωποκτονια. Και το να καθεσαι και να κοιτας χωρις να αντιδρας, συνιστά εμψυχωση του δολοφονου, αρα ειναι συμμετοχη.
3) Την υπερασπιστικη μου γραμμη την εχω πει εξ αρχης. Ειμαστε συντετριμμενοι, ειχαμε πιει, λειτουργησαμε επιπολαια, ημασταν νεαροι και ανοητοι, εχουμε μετανιωσει, ζηταμε συγνωμη διαρκως, ζηταμε την επιεικεια σας, κλαιμε σε ολη την διαδικασια, πεφτουμε στα ποδια των γονιων για συγνωμη, κλπ κλπ. Και ικετευουμε για τα ελαφρυντικα που θα σπασουν τα ισοβια. Επισης πουλάμε τα παντα και προσφερουμε απο μονοι μας μεγαλο ποσο στους γονεις μεσω των δικηγορων, σαν ψυχικη οδυνη, συμβιβαστικά, χωρις να κάνουν αγωγή σε βαρος μας.
4) Ο συλλογος δεν θα την αφησει ετσι γιατι πολυ απλα δεν ειναι η πρωτη φορα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ δεν αναγκάζω τις γκόμενες να κάνουν ό,τι κάνουν.Ολα γίνονται με συνέναιση.
Στα τουριστικά μέρη δεν είναι ακριβώς έτσι.Χρησιμοποιούν κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο.Μου έλεγε ο άλλος ο Κρητικός τις πάμε βόλτα τις ξένες στην ερημιά και μετά τους λέμε άμα δεν κάτσετε να σας γαμήσουμε θα σας αφήσουμε εδώ να πεθάνετε από δίψα.Γενικά είναι άλλα τα όρια εκεί.
Εχουν αυτό το περιβάλλον ατιμωρησίας,ξεσαλώνουν εύκολα αφού και οι μπάτσοι και οι δικαστικοί ξαδέρφια τους και συγγενείς τους είναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Απλά τα συμφωνήσανε,αφού βρήκαν το πτώμα εσύ θα πεις οτι το έκανα εγώ και εγώ θα πω οτι το έκανες εσύ μήπως τους μπερδέψουμε και μειώσουμε την ποινή.
Μην λες χαζομαρες.
Δεν βρεθηκε δηλαδη εστω ενας φοιτητης νομικης, ουτε καν δικηγορος, να τους πει οτι αυτο ειναι ο ασφαλεστερος δρομος (οπως και εγινε) για να φανε και οι δυο ισοβια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ δεν αναγκάζω τις γκόμενες να κάνουν ό,τι κάνουν.Ολα γίνονται με συνέναιση.
Στα τουριστικά μέρη δεν είναι ακριβώς έτσι.Χρησιμοποιούν κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο.Μου έλεγε ο άλλος ο Κρητικός τις πάμε βόλτα τις ξένες στην ερημιά και μετά τους λέμε άμα δεν κάτσετε να σας γαμήσουμε θα σας αφήσουμε εδώ να πεθάνετε από δίψα.Γενικά είναι άλλα τα όρια εκεί.
Εχουν αυτό το περιβάλλον ατιμωρησίας,ξεσαλώνουν εύκολα αφού και οι μπάτσοι και οι δικαστικοί ξαδέρφια τους και συγγενείς τους είναι.
Ξερεις και απο Κρητη?
Ξερεις απο Πολωνια, Τσεχια, Σλοβακια, Γερμανια, Σερβια, Ουγγαρια, τωρα ξερεις και απο Κρητη.

Υπαρχει κατι που ΔΕΝ ξερεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην λες χαζομαρες.
Δεν βρεθηκε δηλαδη εστω ενας φοιτητης νομικης, ουτε καν δικηγορος, να τους πει οτι αυτο ειναι ο ασφαλεστερος δρομος (οπως και εγινε) για να φανε και οι δυο ισοβια?

Τα ισόβια τα φάγανε γιατί λέγανε αυτές τις πίπες οτι τη βάρεσε γιατί του είπε οτι τον είχα μεγαλύτερο κτλ και θεωρήθηκαν προσβολή μνήμης νεκρού.Ο άλλος έλεγε παρτουζώθηκε με εμένα τον Αλβανό κτλ και ο άλλος δεν μπορούσε να τη γαμήσει και εξοργίστηκε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
1) Η αιτιολογια της αποφασης δεν εχει και τοση σημασια αυτη τη στιγμη, στο εφετειο η υποθεση δικαζεται απο την αρχη.
2) Δεν "συνηργησε στην αποκρυψη", ετσι οπως το λες εχει συνεργησει κανονικα σε ανθρωποκτονια. Και το να καθεσαι και να κοιτας χωρις να αντιδρας, συνιστά εμψυχωση του δολοφονου, αρα ειναι συμμετοχη.
3) Την υπερασπιστικη μου γραμμη την εχω πει εξ αρχης. Ειμαστε συντετριμμενοι, ειχαμε πιει, λειτουργησαμε επιπολαια, ημασταν νεαροι και ανοητοι, εχουμε μετανιωσει, ζηταμε συγνωμη διαρκως, ζηταμε την επιεικεια σας, κλαιμε σε ολη την διαδικασια, πεφτουμε στα ποδια των γονιων για συγνωμη, κλπ κλπ. Και ικετευουμε για τα ελαφρυντικα που θα σπασουν τα ισοβια. Επισης πουλάμε τα παντα και προσφερουμε απο μονοι μας μεγαλο ποσο στους γονεις μεσω των δικηγορων, σαν ψυχικη οδυνη, συμβιβαστικά, χωρις να κάνουν αγωγή σε βαρος μας.
4) Ο συλλογος δεν θα την αφησει ετσι γιατι πολυ απλα δεν ειναι η πρωτη φορα.
ναι ασφαλως για το 3 επρεπε ετσι να το παιξουν απο την αρχη!!

να ρωτησω αν τωρα στο δευτερο βαθμο μπορουν να γυρισουν το παιχνιδι οπως το 3 ή θα θεωρηθει με δολο και δε θα γινουν πιστικοι;;

και εκει που δε θα εχει καμεεες στο δευτερο βαθμο θα λειπει κ ο κουγιας ο σοουμαν

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Είμαστε όλοι συγκινημένοι που θίχτηκαν οι δικηγόροι - συλλειτουργοι της Δικαιοσύνης.

Ψόφο καριολες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι ασφαλως για το 3 επρεπε ετσι να το παιξουν απο την αρχη!!

να ρωτησω αν τωρα στο δευτερο βαθμο μπορουν να γυρισουν το παιχνιδι οπως το 3 ή θα θεωρηθει με δολο και δε θα γινουν πιστικοι;;

και εκει που δε θα εχει καμεεες στο δευτερο βαθμο θα λειπει κ ο κουγιας ο σοουμαν
Δεν μπορω να το ξερω αυτο.
Σε δίκες που εχουν ενορκους, ποτέ δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
διαβαστε τι εγραψε ο μαλακας για να δικαιολογησει τον μπουχεσα επειδη ειναι συμπατριωτης του
ισως απο τους πιο μαλακες αε αυτο το φορουμ απο εναρξεως του
ναι μαλακα η ρατσα του αλβανου φταιει
ΜΑΛΑΚΑ
Psycho απροσαρμοστο σκουπιδι ο Ροδίτης απο μικρη ηλικία.
Υπαρχει βίντεο που δείχνει να τη φιλάει ο Δρ Αλμπαν οταν συναντήθηκαν, είχαν οικειότητα και σίγουρα δεν έπαιζαν τις κουμπαρες.
Οσο αλβανιαρης και να είναι,δεν ειχε κανενα κίνητρο να σκοτώσει μια κοπέλα που πουτσωνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είμαστε όλοι συγκινημένοι που θίχτηκαν οι δικηγόροι - συλλειτουργοι της Δικαιοσύνης.

Ψόφο καριολες
Οπως θελεις τύπε

Κοιτα ομως οταν θα κανεις καμια μαλακια, να τρεχεις να παρακαλας καμια καριολα να σε σωσει απο το καγκελο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Οταν η μεγιστη ποινη στην Ελλαδα ειναι 20 χρονια (ισοβια) τους χαιδευουν..και θα πρεπει να νιωθουν τυχεροι και οι δυο τους.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Οπως θελεις τύπε

Κοιτα ομως οταν θα κανεις καμια μαλακια, να τρεχεις να παρακαλας καμια καριολα να σε σωσει απο το καγκελο

Τυπε μην το παίρνεις προσωπικά.

Ήταν συγκλονιστικη η υπερασπιστικη σου γραμμή, συγκινήθηκα. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά λίγη σημασία έχει.

Το μεροκάματο να βγαίνει...

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Τα ισόβια τα φάγανε γιατί λέγανε αυτές τις πίπες οτι τη βάρεσε γιατί του είπε οτι τον είχα μεγαλύτερο κτλ και θεωρήθηκαν προσβολή μνήμης νεκρού.Ο άλλος έλεγε παρτουζώθηκε με εμένα τον Αλβανό κτλ και ο άλλος δεν μπορούσε να τη γαμήσει και εξοργίστηκε.

Τύπε πως μπορείς να γράφεις τόσες ασυναρτησίες και μαλακίες σε 2 μόνο γραμμές;

Είσαι ταλέντο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ο Αλβανιαρης τη γαμαγε ετσι και αλλιως,για ποιο λογο να τη σκοτωσει?
Το παρανοϊκό σκουπιδι ο Ροδίτης την εκανε τη μαλάκια

Αυτό είναι το πιο πιθανό
παρότι οι Αλβανοί είναι προβληματικοί.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
οι ενορκοι οπως εγραψα πρεπει να ειναι της πιατσας και οχι βληματα καρεκλακηδες του δημοσιου συνηθως

επισης καλο θα ηταν να ζητει η δικαιοσυνη απο κρυφους ενορκους σε μεγαλες δικες τη γνωμη τους η οποιοι θα ηταν κακοιποιοι που αποφυλακιστηκαν κ πλεον εναρμοστηκαν στην κοινωνια  και εχουν εμεπιρια στο εγκληματα ωστε να ξετρυπωνουν το λαγο

καποτε βρεθηκα σε αποπειρα δολοφονιας σαν μαρτυρας και ενω ηξερα τι ειχε γινει οι δικαστες και ενορκοι κοιμοντουσαν πραγματικα κ τελικα σωθηκε ο κατηγορουμενος αφου το οπλο ηταν αεροβολο που εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι δεν μπορει να σκοτωσει με αεροβολο απο μεγαλη αποστασηα φου το σπιτι απηχε 15 μετρα

η πραξη εγινε ομως στα 3 μετρα αλλα δεν εγινε αυτοψια απο ιατροδικαστη κ βαλιστικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom