Νέα

Ρητορική ερώτηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα threesomedp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

threesomedp

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
41
Πόντοι
0
Καλή σας ημέρα συναγωνιστές!

Έχω μια ρητορική ερώτηση, τις προάλλες δίναμε πόνο με το γκομενάκι και αφού έχει ανάψει το κέφι για τα καλά με τσιμπούκια, γλειφομούνιασμα κτλ, και ενω την σφυροκοπάω ιεραποστολικά μου ζητάει να χώσω σφήνα στο κωλαράκι της.
Κύριος και εγώ διαλέγω μια μέτρια και αφού το περιποιούμαι το κωλαράκι με γλύψιμο και λιπαντικό της την βάζω, συνεχίζω λοιπόν και εγώ απο μουνί κανονικά και την βλέπω να καυλώνει πολύ. Δεν περνάνε 7-8 λεπτά και μου λέει θέλω να μου βάλεις και μια στο μουνί μαζί με το πούτσο σου!! Της λέω γιατί όχι και παίρνω την μεγάλη σφήνα και της την βάζω στο μούνι, βαζώ μετα σιγά σιγά και το πούτσο μου μέσα όπως τον ήθελε για να μην πονέσει, βεβαια ήταν εντελώς ανοιχτή. Ήταν αλήθεια πολύ καυλωμένη και με είχε καυλώσει και εμένα τρελά για το γούσταρε πολύ και είχε αρχίσει να φωνάζει κιόλας!
Τελοσπάντων, με τα πολλά σε κανά δεκάλεπτο μου ζήτησε και την τρίτη σφήνα να της την βάλω στο κώλο μαζί την άλλη που είχε ήδη μέσα και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα. Σίγουρα ήταν πολύ καύλα και έιχε τρελαθεί απο τη καύλα και μου έλεγε οτι γούσταρει να γαμιέται έτσι.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μήπως θέλει να μου πει κάτι απέξω απέξω, οτι θέλει παρτούζα? Πως να την χαρακτηρίσω την γκόμενα, είναι πουτανάκι? 

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
306

Έχω μια ρητορική ερώτηση, τις προάλλες δίναμε πόνο με το γκομενάκι και αφού έχει ανάψει το κέφι για τα καλά με τσιμπούκια, γλειφομούνιασμα κτλ, και ενω την σφυροκοπάω ιεραποστολικά μου ζητάει να χώσω σφήνα στο κωλαράκι της.
Κύριος και εγώ διαλέγω μια μέτρια και αφού το περιποιούμαι το κωλαράκι με γλύψιμο και λιπαντικό της την βάζω, συνεχίζω λοιπόν και εγώ απο μουνί κανονικά και την βλέπω να καυλώνει πολύ. Δεν περνάνε 7-8 λεπτά και μου λέει θέλω να μου βάλεις και μια στο μουνί μαζί με το πούτσο σου!! Της λέω γιατί όχι και παίρνω την μεγάλη σφήνα και της την βάζω στο μούνι, βαζώ μετα σιγά σιγά και το πούτσο μου μέσα όπως τον ήθελε για να μην πονέσει, βεβαια ήταν εντελώς ανοιχτή. Ήταν αλήθεια πολύ καυλωμένη και με είχε καυλώσει και εμένα τρελά για το γούσταρε πολύ και είχε αρχίσει να φωνάζει κιόλας!
Τελοσπάντων, με τα πολλά σε κανά δεκάλεπτο μου ζήτησε και την τρίτη σφήνα να της την βάλω στο κώλο μαζί την άλλη που είχε ήδη μέσα και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα. Σίγουρα ήταν πολύ καύλα και έιχε τρελαθεί απο τη καύλα και μου έλεγε οτι γούσταρει να γαμιέται έτσι.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μήπως θέλει να μου πει κάτι απέξω απέξω, οτι θέλει παρτούζα? Πως να την χαρακτηρίσω την γκόμενα, είναι πουτανάκι?   
Μπα, αδελφέ, δεν νομίζω...
Μήπως ήθελε να σου πει ότι είσαι "μπάμιας"?

OP
OP
T

threesomedp

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
41
Πόντοι
0
Σωστή επισήμανση! Αλλά ρε φίλε με 18 πόντους έλεος!! εδω άλλοι με το μισο και κορδώνονται

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
101
Πόντοι
16
αυτό που όλοι πουτσαράδες την έχουν 18. χαχα. όχι 19. 18 όλοι. Αστειεύομαι φιλαράκι.

Όπως και να χει θα περάσεις καλά με αυτό το μωρό. Τι είδους σχέση έχετε? του κώλου, της σφήνας ή τρέφεις και αισθήματα?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496
τυπε παντρεψου να γαμησουμε :grin: :grin:

OP
OP
T

threesomedp

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
41
Πόντοι
0
αυτό που όλοι πουτσαράδες την έχουν 18. χαχα. όχι 19. 18 όλοι. Αστειεύομαι φιλαράκι.

Όπως και να χει θα περάσεις καλά με αυτό το μωρό. Τι είδους σχέση έχετε? του κώλου, της σφήνας ή τρέφεις και αισθήματα?
To έχεις παρατηρήσει και εσύ για το μήκος ε? κοίτα για την ακρίβεια είναι 18 και κάτι ψηλά  :2funny:
Καλά καινούργιο μωρό είναι για αυτό και δεν με νοιάζει και ήταν ρητορική η ερώτηση!!!

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1

Ολες οι γυναικες λίγο πόλυ έχουν τέτοιες φαντασιώσεις.Ουτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία.Οπως και εμεις γουσταρουμε παρτουζες με δυο τρεις γυναικες ταυτοχρονα.Όσοι από εσάς την βρίσκουν με τέτοια σκηνικά πως θα τους χαρακτηρίσεις ;;;;;; 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.122
Πόντοι
11.585
Τυπε μαραγκος στο επαγκελμα.?? Πολες σφηνες διαβαζω...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δροσερό κυριακάτικο θέμα...

Παρτούζα είναι το λιγότερο.

Μήπως ψάχνει κάτι σε από άλλη ήπειρο μεριά, να τσεκάρεις.

Τί να σου κάνω ρε τύπε;

Εγώ είμαι άσπρος,

αν και ο Πούτσος μου είναι μαύρος...

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε μου καλησπερα!!!Πριν λιγα χρονια ειχα γκομενακι πολυ σεμνο κι ετσι αλλα στο κρεβατι γαμιοταν σαν πορνοσταρ  :fuck1: Μετα απο αρκετα γαμησια αρχισα να βγαζω στη φορα φαντασιωσεις που ειχα με αυτην και αλλη μια να πλακωμουνιαζονται κι εγω να παιρνω ματι.Αυτα της τα ελεγα την ωρα που επαιζα με το μουνακι της η την ωρα που την πηδουσα αργα και αισθησιακα κι αρχισε να γουσταρει με τον καιρο τετοιες φαντασιωσεις :rockon: .Για να μην τα πολυλογω το γκομενακι αρχισε να γινεται αχορταγο και μου ελεγε πως θελει κι αλλον ενα να την καρφωνει απο πισω κι εγω απο μπροστα και αλλα τετοια.Ολα αυτα καμουφλαρισμενα με τον μανδυα της ΄΄φαντασιωσης΄΄ και μην ξεχνας μιλαω για κοριτσι που του μιλουσες κι κατεβαζε το βλεμα (τωρα καταλαβαινω τι κοιτουσε....).Εφτασε σε σημειο να μου λεει καθημερινα για τριο παρτουζες κτλ κτλ οπως και λεσβιακες καταστασεις για να με φτιαξει κι εμενα.Αν θελεις ακολουθησε την ιδια μεθοδο για να μαθεις αν θελει πραγματικα παρτουζα.Πανω στη καυλα της στιγμης να της πεις οτι ξερω καποιον που γουσταρει να ερθει στο κρεβατι μαζι μας κι ετσι....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

2 ερωτησεις.
Ξέρεις τι σημαίνει ρητορική ερώτηση;
Σε μηχανουργείο την πήδαγες;Τόσες σφηνες που αλλού υπάρχουν;
Αντε και μια μπονους:μηπως εννοείς δονητές;

Επισκέπτης
Τυπε μου καλησπερα!!!Πριν λιγα χρονια ειχα γκομενακι πολυ σεμνο κι ετσι αλλα στο κρεβατι γαμιοταν σαν πορνοσταρ  :fuck1: Μετα απο αρκετα γαμησια αρχισα να βγαζω στη φορα φαντασιωσεις που ειχα με αυτην και αλλη μια να πλακωμουνιαζονται κι εγω να παιρνω ματι.Αυτα της τα ελεγα την ωρα που επαιζα με το μουνακι της η την ωρα που την πηδουσα αργα και αισθησιακα κι αρχισε να γουσταρει με τον καιρο τετοιες φαντασιωσεις :rockon: .Για να μην τα πολυλογω το γκομενακι αρχισε να γινεται αχορταγο και μου ελεγε πως θελει κι αλλον ενα να την καρφωνει απο πισω κι εγω απο μπροστα και αλλα τετοια.Ολα αυτα καμουφλαρισμενα με τον μανδυα της ΄΄φαντασιωσης΄΄ και μην ξεχνας μιλαω για κοριτσι που του μιλουσες κι κατεβαζε το βλεμα (τωρα καταλαβαινω τι κοιτουσε....).Εφτασε σε σημειο να μου λεει καθημερινα για τριο παρτουζες κτλ κτλ οπως και λεσβιακες καταστασεις για να με φτιαξει κι εμενα.Αν θελεις ακολουθησε την ιδια μεθοδο για να μαθεις αν θελει πραγματικα παρτουζα.Πανω στη καυλα της στιγμης να της πεις οτι ξερω καποιον που γουσταρει να ερθει στο κρεβατι μαζι μας κι ετσι....
παρακμιακε σταματα να κανεις κλωνους

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Δροσερό κυριακάτικο θέμα...

Παρτούζα είναι το λιγότερο.

Μήπως ψάχνει κάτι σε από άλλη ήπειρο μεριά, να τσεκάρεις.

Τί να σου κάνω ρε τύπε;

Εγώ είμαι άσπρος,

αν και ο Πούτσος μου είναι μαύρος...
Εμένα είναι μαύρος από πάνω και άσπρος από κάτω. Σαν χελιδονοπουτσα

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Οχι μαστορα! Ουτε πουτανακι ειναι ουτε παρτουζα θελει. Νυμφομανης ειναι η κοπελα!

Ρε τι αλλο θα διαβασουμε εφω μεσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom