Νέα

Ρητορική ερώτηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα threesomedp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

threesomedp

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
23
Πόντοι
0
2 ερωτησεις.
Ξέρεις τι σημαίνει ρητορική ερώτηση;
Σε μηχανουργείο την πήδαγες;Τόσες σφηνες που αλλού υπάρχουν;
Αντε και μια μπονους:μηπως εννοείς δονητές;

Σχετικά με την πρώτη σου ερώτηση δεν θα απαντήσω απλά γιατί δεν περιμένω να δώσω απάντηση στο ερώτημα μου για το γκομενάκι μέσω του θέματος!!
Δεύτερον, σχετικά με τις σφήνες, ναι υπάρχουν και αλλού εκτός από μαραγκούδικο, εαν σε ενδιαφέρουν τέτοια παιχνίδια μπορείς να βρείς εδώ:

panta4fan

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
106
Πόντοι
6
Καλή σας ημέρα συναγωνιστές!

Έχω μια ρητορική ερώτηση, τις προάλλες δίναμε πόνο με το γκομενάκι και αφού έχει ανάψει το κέφι για τα καλά με τσιμπούκια, γλειφομούνιασμα κτλ, και ενω την σφυροκοπάω ιεραποστολικά μου ζητάει να χώσω σφήνα στο κωλαράκι της.
Κύριος και εγώ διαλέγω μια μέτρια και αφού το περιποιούμαι το κωλαράκι με γλύψιμο και λιπαντικό της την βάζω, συνεχίζω λοιπόν και εγώ απο μουνί κανονικά και την βλέπω να καυλώνει πολύ. Δεν περνάνε 7-8 λεπτά και μου λέει θέλω να μου βάλεις και μια στο μουνί μαζί με το πούτσο σου!! Της λέω γιατί όχι και παίρνω την μεγάλη σφήνα και της την βάζω στο μούνι, βαζώ μετα σιγά σιγά και το πούτσο μου μέσα όπως τον ήθελε για να μην πονέσει, βεβαια ήταν εντελώς ανοιχτή. Ήταν αλήθεια πολύ καυλωμένη και με είχε καυλώσει και εμένα τρελά για το γούσταρε πολύ και είχε αρχίσει να φωνάζει κιόλας!
Τελοσπάντων, με τα πολλά σε κανά δεκάλεπτο μου ζήτησε και την τρίτη σφήνα να της την βάλω στο κώλο μαζί την άλλη που είχε ήδη μέσα και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα. Σίγουρα ήταν πολύ καύλα και έιχε τρελαθεί απο τη καύλα και μου έλεγε οτι γούσταρει να γαμιέται έτσι.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μήπως θέλει να μου πει κάτι απέξω απέξω, οτι θέλει παρτούζα? Πως να την χαρακτηρίσω την γκόμενα, είναι πουτανάκι? 

Ολες οι γυναίκες γουσταρουν παρτουζομα  :2on1: :2on1:.......Αμα ειναι καυλωμενο το μουνι  και 40cm να την εχεις ,δεν καταλαβαινει τιποτα,,,,(ολόκληρο κεφαλι μωρου βγαινει απο εκει  μεσα !!!) :fuck2: :fuck2:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36

Έχω μια ρητορική ερώτηση, τις προάλλες δίναμε πόνο με το γκομενάκι και αφού έχει ανάψει το κέφι για τα καλά με τσιμπούκια, γλειφομούνιασμα κτλ, και ενω την σφυροκοπάω ιεραποστολικά μου ζητάει να χώσω σφήνα στο κωλαράκι της.
Κύριος και εγώ διαλέγω μια μέτρια και αφού το περιποιούμαι το κωλαράκι με γλύψιμο και λιπαντικό της την βάζω, συνεχίζω λοιπόν και εγώ απο μουνί κανονικά και την βλέπω να καυλώνει πολύ. Δεν περνάνε 7-8 λεπτά και μου λέει θέλω να μου βάλεις και μια στο μουνί μαζί με το πούτσο σου!! Της λέω γιατί όχι και παίρνω την μεγάλη σφήνα και της την βάζω στο μούνι, βαζώ μετα σιγά σιγά και το πούτσο μου μέσα όπως τον ήθελε για να μην πονέσει, βεβαια ήταν εντελώς ανοιχτή. Ήταν αλήθεια πολύ καυλωμένη και με είχε καυλώσει και εμένα τρελά για το γούσταρε πολύ και είχε αρχίσει να φωνάζει κιόλας!
Τελοσπάντων, με τα πολλά σε κανά δεκάλεπτο μου ζήτησε και την τρίτη σφήνα να της την βάλω στο κώλο μαζί την άλλη που είχε ήδη μέσα και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα. Σίγουρα ήταν πολύ καύλα και έιχε τρελαθεί απο τη καύλα και μου έλεγε οτι γούσταρει να γαμιέται έτσι.
Η ερώτηση είναι η εξής: Μήπως θέλει να μου πει κάτι απέξω απέξω, οτι θέλει παρτούζα? Πως να την χαρακτηρίσω την γκόμενα, είναι πουτανάκι?   
είναι πουτανάκι :rockon: :rockon:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216

Αγαπητέ φίλε, λές << και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα.>> Αυτό το στραπον γιατί το έχεται? Το φοράει αυτή? Και πηδάει ποιόν?

chandler2121

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Αγαπητέ φίλε, λές << και μαζί με αυτό μου ζήτησε και το στραπ ον που έχουμε να το πάρει στο στόμα.>> Αυτό το στραπον γιατί το έχεται? Το φοράει αυτή? Και πηδάει ποιόν?
Το βάζουν στον τοίχο για να κρεμάνε τα παλτά...  :headbang:

nikiko

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι παντρεψου την και καλεσε μας στον γαμο σας............... κερναμε και τα σφηνακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom