patousolatris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 3.141
- Πόντοι
- 446
Μπορει ο επόμενος που θα φιλήσει να είσαι εσύ..Μου άρεσε, αλλά αν φιλιέται με τον καθένα να πάει να γαμηθεί!
Αν φιλιεται με τον καθέναν μικρό το κακό.Αν πηδιεται κιόλας αρχίζουν τα ζόρια!Μου άρεσε, αλλά αν φιλιέται με τον καθένα να πάει να γαμηθεί!
Το φιλί έχει μεγαλύτερη σημασία, δες μπου.Αν φιλιεται με τον καθέναν μικρό το κακό.Αν πηδιεται κιόλας αρχίζουν τα ζόρια!
Θα κάνετε ένα ωραιότατο όργιο και θα βγάλετε γούστα όλοι μαζί .Αν φιλιεται με τον καθέναν μικρό το κακό.Αν πηδιεται κιόλας αρχίζουν τα ζόρια!
Αυτός ο γλου δεν έλεγε ότι αλλαξοκωλιόταν με άντρες παλιά, τώρα το παίζει βαρύ αρσενικό; Μάλλον το ψήνει το χάρι ακόμα, σαν τον φίλο του τον Χλέτσο.Εγώ την είχα παραδεχτεί στην ταινία "Φαντασία" του 2019, στη σκηνή που ο Στάνκογλου πήγε κατευθείαν να της χώσει γλώσσα ο παλιόπουστας στη σκηνή του πρώτου φιλιού και αυτή αντιστάθηκε. Εχει τελειώσει Ιστορικό Αρχαιολογικό και έχει αξιοπρέπεια
Αν φιλάει καλά κιόλας, βαθειά με γλώσσα και κόλπα, τύφλα να΄χει το σεξ . Χορτάσαμε τις φόλες.Το φιλί έχει μεγαλύτερη σημασία, δες μπου.
πολυ γκαβλα το κοριτσι!
To παπούτσι, πιο "άκυρο" δεν γίνεται! Πολύ "παραφωνία"...Πολύ καβλωτικο αυτό το σοβαρό στυλακι
Βολιώτισα είναι, δεν ξέρεις ποτέ.. Δεν τους ονομάζουν τυχαία Αυστριακούς...Το αυτοκρατορικό στυλ της, την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα της Αυστροουγγαρίας. Όταν θελήσει να σου μιλήσει θα το κάνει με τρόπο. Εδώ διακριτικά επιπλήττει τον κάμεραμαν που τόλμησε να δείξει τις μπουτάρες της.
Αυταρχική με καλσοναραΤο αυτοκρατορικό στυλ της, την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα της Αυστροουγγαρίας. Όταν θελήσει να σου μιλήσει θα το κάνει με τρόπο. Εδώ διακριτικά επιπλήττει τον κάμεραμαν που τόλμησε να δείξει τις μπουτάρες της.
Το κείμενο φλόγα στην κηροζίνη του κορμιού της...Το αυτοκρατορικό στυλ της, την κάνει να μοιάζει με πριγκίπισσα της Αυστροουγγαρίας. Όταν θελήσει να σου μιλήσει θα το κάνει με τρόπο. Εδώ διακριτικά επιπλήττει τον κάμεραμαν που τόλμησε να δείξει τις μπουτάρες της.